CRIMINALITEIT DAALT!… ALWEER EEN KNAP STAALTJE VAN VOLKSVERLAKKERIJ!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

“VEILIGHEID” IN NEDERLAND BETEKENT VUILIGHEID IN NEDERLAND! Steeds meer Roemeense en Bulgaarse criminelen hebben ons land ontdekt als een paradijs voor het uitoefenen van hun metier. Betaalautomaten skimming, beroven van met name oudere niets vermoedende burgers of gewoon snel de koevoet tussen de keukendeur als de bewoners even afwezig zijn, het scala is breed en….. efficiënt. Uiteraard zullen het ministerie van justitie en de politie dit niet toegeven. Integendeel, u wordt in slaap gesust met kalmerende woorden dat de criminaliteit juist terugloopt, maar u weet dat een politicus nog nooit in zijn eerste of zoveelste leugen is gestikt, ons land zou dan immers een grote begraafplaats zijn en wij zouden grond moeten huren bij de Duitsers of de Belgen.

Illustratief zijn de uitspraken van een hooggeplaatste Duitse politieambtenaar uit de aan o.a. Gelderland grenzende Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen (NRW). Met name de streek rondom Enschede en het in Duitsland gelegen Ahaus mag zich verheugen in een toenemend aantal “bedrijfsongevallen”. Immers onze A1 geeft een uitstekende aansluiting op het Duitse Autobahn netwerk en de criminelen zijn na een succesvol dagje Nederland zo weer terug in plaatsen als Bochum en Duisburg, waar inmiddels hele flatgebouwen door deze “cultuurverrijkers”  worden uitgewoond. De Duitse politieambtenaar vertelde o.a. dat het plegen van misdaden in Nederland een groot voordeel biedt ten opzichte van NRW. Namelijk áls je al gepakt wordt in Nederland, de pakkans ligt onder de 10%, dan is de service die de vaderlandse politie en het O.M. leveren uitstekend. Je wordt met alle egards behandeld, politie en marechaussee zijn zeer beleefd, de opvang in een cel is prima en mocht de zaak al voorkomen, dan zal een begripvolle rechter zeker rekening houden met je culturele en daaraan verbonden sociaal wat mindere achtergrond en word je meestal heengezonden met een kleine boete en/of taakstraf. Trouwens, hangende het onderzoek word je op vrije voeten gesteld en is er altijd wel een vriendje uit de ruime kennissenkring die je even op komt halen, waarna je je gewoon een tijdje niet in Nederland vertoont. Alhoewel ? Filmpjes op o.a. AT5, opgenomen op het Amsterdamse Rembrandtplein, tonen aan dat arresteren dweilen is met de kraan wagenwijd open.

http://www.geennieuws.com/2013/04/nederland-het-paradijs-voor-roemenen-en-bulgaren/

Onderstaand een paar reacties van Wakkere Nederlanders:

Dit is dus weer een volksverlakkerij van jewelste ! De meeste slachtoffers doen al lang geen aangifte meer want dat kost veel te veel tijd en haalt in de praktijk niets uit. Wanneer jij na alle bureaucratie het politiebureau verlaat staat de dief jou met een lachend gezicht op te wachten!

Grappig, alle statistieken uit de gehele wereld bewijzen dat de criminaliteit toeneemt tijdens laag conjunctuur maar in Nederland zou dat niet zo zijn ?

Wat een bullshit. De criminaliteit is nog nooit zo hoog geweest. De werkelijk reden is het gegoochel met cijfers door het ministerie, de enorm slechte ICT-systemen bij de politie waardoor zaken onder een verkeerde incident codes worden weggeschreven en er geen gegevensbeheer plaatsvindt. Ook het kleiner aantal politiemensen en de daarbij komende bezuinigingen zijn er debet aan. Alleen bij bijv. de Kroningsdag worden 10.000 agenten ingezet ten koste van….. Teams worden uit elkaar getrokken en mensen binnen de politie verplaatst van het ene naar het andere team om zaken aan te pakken. De lezer/kiezer wordt op een enorme wijze besodemieterd.

Er zijn minder misdaden geregistreerd. Dat betekent niet dat er ook minder gepleegd zijn.

Weer zo´n flutstatistiek met de door de politiek gewenste uitkomst. Met zulke papieren in de hand kan de politiek rustig doorgaan met lage straffen tolereren en gevangenissen sluiten.

In mijn regionaal dagblad(De Stem) is van het tegenovergestelde sprake…..Maar ja op deze manier blijven de kneuzen onder ons tenminste tevreden..en vreemd genoeg komt DIT kabinet met zulke leugens als ze virtueel in een dip zitten!

Het is een grof schandaal, dat dit soort leugens, zonder verdere toelichting op ons worden losgelaten. Het is treurig, dat het vertrouwen van de mensen in politie en justitie zover gedaald is, dat niet meer de moeite wordt genomen om aangifte te doen. Iedereen heeft intussen in de gaten, dat het Nederlandse strafrecht gericht is op bescherming van de criminelen tegen al te opdringerige slachtoffers.

Onze bestuurders en de gemanipuleerde media denken dat het hele Nederlandse volk met oogkleppen op loopt!

Screenshot_12

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Criminaliteit, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op CRIMINALITEIT DAALT!… ALWEER EEN KNAP STAALTJE VAN VOLKSVERLAKKERIJ!

 1. Republikein zegt:

  Dat kan niet anders met onze afkomst, nee, niet van ons, van ons addergebroed!
  http://www.pateo.nl/platform.htm
  Blauw bloed, ooit van gehoord? Nee he, het is toch rood!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb de link even aangeklikt, maar vat het niet helemaal…..
   Sorry hoor, Republikein, maar ben je met zoiets al ‘new age’ bezig of word je gewoon àl cryptischer?

   Like

   • Republikein zegt:

    Lieve Theresa, mag ik ook twijfelen over mijn zijn?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja hoor, van mij wel!
    Ik ben dan echter wel verplicht, je er op attent te maken, dat dit geheel in de lijn ligt van J.P. Sartre en het existentialisme!(L’ être et le néant.) LOL!

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kijk als we al een minister-president hebben, Marx Rutte, die de naam Pinokkio al geweldig past, dan hoeven we ons niet te verbazen over het gelieg van de ROVERHEID, tegen de Nederlandse burgerij. Maar geloof maar dat het koninklijk cocktail trio nooit SLACHTOFFER zal en hoeft te worden van dit GESPUIS uit de MOE landen, en de MAROCS! Neen, daar wordt ALLES voor uit de kast gehaald. EIGEN VOLK LAATST! STIK POLITICI!

  Like

 3. Republikein zegt:

  @Theresa, 22.53
  Mag ik die vrijheid hebben? Niet van de blauwe bloedlijn, edoch neem ik de de vrijheid om op te merken dat ik als vrij mens ben geboren, alhoewel!
  http://www.wetenschap-eindtijd.com/
  Lezen is jouw probleem toch niet?

  Like

 4. Jan zegt:

  Explosieve stijging criminaliteit Amsterdam

  Met name de zakkenrollerij in Amsterdam is explosief gestegen. Vorig jaar waren ruim 11.000 mensen het slachtoffer van zakkenrollers. In 2012 waren dat er iets meer dan 9000.

  Ook het aantal straatroven nam toe: van 2177 in 2012 naar 2228 vorig jaar. Het aantal overvallen was de afgelopen jaren fors gedaald, maar nam in 2013 ook weer toe: van 233 naar 271.

  Het aantal geweldsdoden in de hoofdstad is na een daling van twee jaar eveneens dramatisch toegenomen. In 2013 zijn 23 mensen vermoord. In negen gevallen ging het om een professionele liquidatie.

  Het aantal inbraken steeg met 11 procent naar 7.707.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22252036/__Stijging_criminaliteit_A_dam__.html

  Like

 5. Jan zegt:

  Oost-Nederland leeggeroofd

  Na de reorganisatie in 1994 werden de meeste rechercheurs weer gewoon surveillant en deden meestal vooral niet meer dan datgene waarvoor ze waren aangesteld, surveilleren met een auto in een te groot gebied met te lange aanrijtijden en des nachts vrijwel alleen reagerend op meldingen. Hier in Oost-Nederland moesten ze vooral toezien (meemaken) dat, mede door een vrijer grensverkeer en toetreding van EU-landen, de misdaad onbeheersbaar werd.

  Ondanks buurtwachters en extra politiesurveillance, worden hier tegenwoordig vrijwel alle bronzen beelden van hun sokkels getrokken, koperen regenpijpen van kerken verwijderd, inbraken en roofovervallen gepleegd door onbekende daders.
  http://www.telegraaf.nl/watuzegt/22360959/__Oost-Nederland_leeggeroofd__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s