OORZAAK STIJGING MISDAAD IN NEDERLAND

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Misdaad is deels een armoedeprobleem, zo beweren criminologen al sinds jaar en dag. Meer armoede zal dus onherroepelijk leiden tot een stijging van de misdaad. Ik ben van mening dat de nr. 1 oorzaak van de stijging van de misdaadcijfers is: Massa-immigratie van criminele bevolkingsgroepen! En dit is NIET het gevolg van hun armoede omdat zij hier voldoende steun krijgen zoals uitkeringen, huisvesting, subsidies, etc.

Screenshot_10Screenshot_11Screenshot_12
Wat is volgens U de oorzaak van de stijging van de misdaad in Nederland ?

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op OORZAAK STIJGING MISDAAD IN NEDERLAND

  1. Cathja zegt:

    Ik denk dat de stijging van de misdaad in ons land voor een deel te wijten is aan het feit dat er geen al te zware straffen worden uitgedeeld. Verder denk ik dat hoe meer gelukszoekers Nederland binnen komen, hoe meer misdrijven er gaan plaatsvinden. Het lijkt er ook sterk op dat allochtonen (en dan met name moslims) hun agressie jegens elkaar in ons land uitvechten! Daarom ben ik er een felle tegenstander van dat er nog meer ‘vluchtelingen’ naar ons land komen. Het zijn voornamelijk jonge mannen, met vaak hele korte lontjes! Zodra ze voet op Europese bodem hebben gezet, beginnen ze al van alles te eisen. Krijgen ze hun zin niet, dan passen ze geweld toe. Deze week kwam in het nieuws dat de politie een groep criminele Marokkanen heeft opgepakt. Ze hebben de politie beloofd dat er wraak genomen zal worden! Als IK het hier voor het zeggen had, zou ik bij de allereerste keer dat ze geweld tegen de politie gebruiken het Nederlandse paspoort innemen, en ze uitzetten! Maar zover gaan de maatregelen niet. Ze komen meestal weg met een veel te milde straf.
    Ik heb daar geen goed woord voor over.

    Like

  2. janfreak zegt:

    Er is een bepaalde bevolkingsgroep die bekend staat om zijn onmogelijke luiheid maar wel een luxe bestaan wil hebben. En dan verval je al gauw tot crimineel gedrag, stelen, drugs etc.

    Like

  3. Monalisa zegt:

    Maar van de week schreef een hoge ome dat inbraken en diefstal vermindert valt dat niet ook onder de misdaad?? het nam jeust af!

    Like

    • Joost Visser zegt:

      Omdat aangifte geen zin heeft.

      Ooit gehoord van ouden van dagen die thuis beroofd worden en mishandeld een tien jaar geleden. Nu dagelijkse kost. Hoe zou dat toch komen!?

      Like

  4. Jan zegt:

    Toekomstige criminaliteit wordt in Japan direct hard aangepakt:

    Japan court allows police to spy on Muslims
    Police in Japan are able to collect data and information on individuals just because they are Muslim
    http://www.worldbulletin.net/?aType=haber&ArticleID=127017

    Like

  5. De misdaad houdt aan en neemt alleen maar toe. Wat wil je anders als de Partij van de Allochtonen het voor het zeggen heeft?

    Like

  6. Jean zegt:

    Hoe zou het nu komen dat de armoede stijgt bij de autochtone bevolking en het parasitisme stijgt bij de allochtone bevolking?
    Juist, door het smerig vuil corrupt LINKS beleid.
    Stem die vuiligheid weg en het zal snel 180 graden draaien.

    Like

  7. Henk zegt:

    de grootste misdadigers zitten in den Den Haag! ! mooi prater’s.die eerst het land uitgeschopt moeten worden!

    Like

  8. Martien Pennings zegt:

    Goed stuk.

    Like

  9. wouteenhoorn zegt:

    ja, vind ik ook. Uitstekend zelfs

    Like

Plaats een reactie