Pakistaans politicus: zeven mensen aan de ketting in een duivenhok

Screenshot_8

Abdul Rehman Khetran

(Door: Kybeline)

Franz Beckenbauer was verbaasd dat hij in Qatar geen slaven heeft gezien, dat iedereen daar zomaar vrij rondliep. Natuurlijk! Want diegenen, die aan de ketting liggen, kunnen niet vrij rondlopen. Als hij de vooraanstaande politicus Abdul Rehman Khetran in Pakistan had bezocht, had hij geweten waar hij in Qatar naar slaven moest zoeken. Bijvoorbeeld in een duivenhok:

Een Pakistaans politicus (de politiechef Abdul Rehman Khetran van Beloetsjistan) werd gearresteerd, omdat hij zeven mensen – onder wie twee vrouwen en drie kinderen – aan de ketting hield in een duivenhok.
Khetran is minister voor Speciale Opvoeding in zijn provincie. Zijn vrouw is eveneens afgevaardigde voor de Jamiat Ulema-e-Islam, een conservatieve religieuze partij (een conservatieve islamitische partij, die niet voorziet in een actieve rol voor vrouwen in het openbaar en de politiek).

Daily Mail

Khetran beweerde dat de gevangenen politieke tegenstanders waren.

Aan dit voorval kun je heel goed het begrip van vrijheid en democratie aflezen van die moslims, die ons dat precies willen wijsmaken – of dit nu in Pakistan, Berlijn of Londen is. De moslims, die rond dartelen in westerse politieke partijen hebben in de regel net zoveel op met vrijheid, met mensenrechten en met democratie.

En het is vooral opmerkelijk dat de slavenhouder Khetran zijn vrouw als marionettenpolitica in een islamitisch conservatieve partij hield, die helemaal niets heeft met vrouwen in de politiek. Maar hij wil de partij controleren door er zijn hele familie in onder te brengen. Het is dezelfde methode die ook in Berlijn, in Keulen of in Londen wordt gepraktiseerd. De clans proberen hier ook zoveel mogelijk familieleden in de partijen onder te brengen. Om het even in welke partij.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Pakistan, Slavernij. Bookmark de permalink .

2 reacties op Pakistaans politicus: zeven mensen aan de ketting in een duivenhok

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, “Het doel heiligt de middelen,” zal hij gedacht hebben. Nóg een meevaller dat de marionettenrol van zijn vrouw hem toch niet heeft behoed voor arrestatie wegens….
  Ja, wegens wàt? IS slavernij in Pakistan metterdaad verboden? En woorden er minimum eisen gesteld aan de huisvesting die je mensen biedt, die zich ‘onder jouw hoede’ bevinden?I
  In theorie misschien, maar over de praktijk heb ik mijn twijfels.
  En dan nog een vooraanstaand politicus óók. Niet raar opkijken als de zaak voor hem weer met een sisser afloopt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s