Religieuze intolerantie in de islam en het socialisme. Overeenkomsten en verschillen

Screenshot_9

(Door: Michael Mannheimer)

In alle liberale relevante punten zoals religieuze tolerantie, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van individuele mobiliteit en de vrijheid van de onbeperkte zelfexpressie staan de beide op dit moment meest totalitaire systemen islam en socialisme met afstand bovenaan in de negatieve statistieken van de VN en NGO´s. Beide staan eveneens bovenaan de lijst van ideologieën met de meeste dodelijke slachtoffers: in zijn door de media bijna genegeerde werk “Volkerenmoorden van de Oudheid tot het heden” somt de Duitse historicus Hans Meiser de grote misdaden van de laatste millennia op. De islam voert de lijst aan met zeggen en schrijve meer dan 300 miljoen in zijn naam vermoord mensen, gevolgd door het socialisme, dat het binnen een eeuw op een trotse 130 miljoen dodelijke slachtoffers bracht.

Islamitische en socialistische landen toonaangevend in de christenvervolging

Nu bericht zelfs “BILD” hierover. Mooi zo. Maar wij islamcritici waren de eersten die hierop de aandacht gevestigd hebben. Onder de 50 landen met de ergste christenvervolging bevinden zich 40 islamitische landen. De rest bestaat uit linkse dictaturen, zoals het Noord-Koreaanse monsterregime van de “eeuwige president” Kim Il-sung en zijn opvolgers. In deze landen dreigt alleen al op het bezitten van een Bijbel de doodstraf. Terwijl de religieuze intolerantie van de islam religieus gefundeerd en dus niet onderhandelbaar is – de islam kent geen religieuze tolerantie…dit eist hij uitsluitend daar waar hij nog in de minderheid is – is de religieuze intolerantie van de communistische landen ideologische gefundeerd en volgt zij het besef van Karl Marx. Volgens hem was religie opium voor het volk en daarom schadelijk voor de weg van het socialisme naar de wereldheerschappij.

Screenshot_6

Net zoals de islam duldt het socialisme geen andere religies naast zich  

Hoewel socialistische landen in theorie areligieus zijn, hebben ze het socialisme in feite tot religie en hebben de leiders van de socialistische landen – in het kader van een historisch unieke leiderscultus –  zichzelf tot de goden van deze religie verklaard. Nergens anders wordt dit zo duidelijk als in het Noord-Koreaanse terreurregime, waar de eerste president Kim-Il-sung zich als een god liet bejubelen. Wie na diens dood niet “geloofwaardig” treurde, werd naar een strafkamp gebracht of na “pijnlijke verhoren” doodgeschoten.

Ook de Sovjet-Unie kende deze “goddelijke” leiderscultus, waartegenover de cultus rondom Hitler bijna verbleekte. Maar juist aan de Sovjet-Unie is het duidelijke verschil tussen de islamitische en de socialistische religieuze intolerantie te herkennen. Terwijl d eislam zichzelf beschouwt als de enige ware religie en tot de definitieve strijd tegen alle andere religies oproept, begon met het einde van de Sovjet-Unie een unieke Renaissance van de Russisch-orthodoxe kerk, die onder Lenin en Stalin bijna volledig was vernietigd. Niet anders was het bij de overige socialistische landen zoals Roemenië, Hongarije, Moldavië, de Oekraïne of Albanië. Als het socialisme valt, worden de religies sterker.

Screenshot_1Screenshot_2

Dat de islam ooit zal vallen, is nauwelijks denkbaar. Want goden leven langer dan mensen. Allah bestaat nu al meer dan 1400 jaar. Zelfs nog langer: want voor de opleving van Allah als enige god van de nieuwe religie islam was hij de Maangod en daarmee slechts een van de 360 andere goden van de stam waartoe Mohammed behoorde – een psychologisch uitermate interessant aspect in zoverre, dat Mohammed zichzelf niet alleen tot Allah´s “laatste profeet”, maar Allah zelf tot de god van de islam verklaarde. In deze dubbelfunctie van profeet-god was en is Mohammed bijna onaantastbaar.

Socialisme en islam zijn zowel wereldlijke als religieuze ideologieën

Terwijl men de islam als een politieke ideologie kan interpreteren, die zich camoufleert als religie, geldt bij het socialisme dat het veelmeer een religie is die zich camoufleert als politieke ideologie. Deze frappante analogie in het onvoorwaardelijke geloof in één enkele heilsleer (islam: onderwerping onder Allah; socialisme: onderwerping onder de theorieën van Marx/Engels/Lenin), de analogie in het streven naar wereldheerschappij (islam: dar-Al-Islam; socialisme: socialistische wereldstaat), de analogie in de afwijzing van welke vorm van nationale staat dan ook (islam: oemma; socialisme: wereldproletariaat) is waarschijnlijk een van de redenen waarom radicale moslims en radicale socialisten elkaar zo goed begrijpen en zowel in het verleden (RAF/Palestijnen) als nu (islamverenigingen in het Westen/linkse partijen in het Westen) zo intensief samenwerken. In het kapitalisme en in de westelijke burgerlijke samenleving bezitten beide ideologieën immers dezelfde vijand, alhoewel om totaal andere redenen. Het is een tactische samenwerking van eigenlijk natuurlijke doodsvijanden, een tijdelijk samengaan tegen een nog machtiger tegenstander: het westelijke libertaire systeem, dat zij allebei willen vernietigen.

Screenshot_3

In de strijd om de wereldheerschappij sluiten linksen en moslims tactische bondgenootschappen

Het verleden heeft aangetoond dat – als dit systeem is overwonnen zoals in Iran in 1979 – de dodelijke vijandigheid tussen de beide ideologieën ontwaakt en de sterkere van de beide de samenwerking tot dat moment opzegt en de zwakkere liquideert. Zo beval Khomeini al enkele dagen na de overwinning van de moellahs op het regime van de sjah om Iraanse tegenstanders van de sjah uit het linkse spectrum, met wie de moellahs tot dan toe hadden samengewerkt om het op het Westen georiënteerde Iran uit de weg te ruimen, op te pakken en te doden. Tienduizenden Iraanse socialisten werden de dagen en weken daarna aan bouwkranen tentoongesteld en als afschrikking opgehangen. Omgekeerd heeft (had) de islam overal daar waar een streng socialistisch regime heerst (heerste) als religie niets meer te melden. Onder de terreur van Stalin, Mao, Ceaușescu – maar ook onder dat van de Noord-Koreaanse communisten – werd de islam net zo vervolgd als andere religies ook.

Screenshot_4

Daarom is het ook niet verwonderlijk dat in alle liberale relevante punten zoals religieuze tolerantie, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van individuele mobiliteit en de vrijheid van de onbeperkte zelfexpressie staan de beide op dit moment meest totalitaire systemen islam en socialisme met afstand bovenaan in de negatieve statistieken van de VN en NGO´s. Beide staan eveneens bovenaan de lijst van ideologieën met de meeste dodelijke slachtoffers: in zijn door de media bijna genegeerde werk “Volkerenmoorden van de Oudheid tot het heden” somt de Duitse historicus Hans Meiser de grote misdaden van de laatste millennia op. De islam voert de lijst aan met zeggen en schrijve meer dan 300 miljoen in zijn naam vermoord mensen, gevolgd door het socialisme, dat het binnen een eeuw op een trotse 130 miljoen dodelijke slachtoffers bracht.

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, Genocide, Historie, Islam, Krankzinnigheid, Rotzakken, socialisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Religieuze intolerantie in de islam en het socialisme. Overeenkomsten en verschillen

 1. Pingback: Religieuze intolerantie in de islam en het socialisme. Overeenkomsten en verschillen | AnnoZijlstra Blog

 2. Republikein zegt:

  Hoofdpijn dossier,….. ga door ga door, ik ben zo moe!

  Like

 3. Jan zegt:

  De momentane goddelijke leiderscultus in de VS:

  Hillary Clinton (want zij gaat zich kandidaat stellen):

  En natuurlijk ‘onze’ Diederik:
  ANP verklaart Samsom heilig
  http://goedgelovig.wordpress.com/2012/09/12/anp-verklaart-samsom-heilig/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Socialisme en de Islam= een GIFTIGE COCKTAIL! En ik heb steeds betoogd dat de RODEN gemene zaak maken met de HAATJURKEN/ISLAM!

  Like

 5. Jan zegt:

  islam en hond gaan niet samen

  Like

 6. Theodoor zegt:

  We maken het allemaal mee, als schaapjes naar de slachtbank.
  Socialist en islam, je moet er niet aan denken, slecht, slecht, slecht, alleen de gewone straatsocialist weet niet eens waar hij/zij mee bezig is, het zijn de salonsocialisten waar je huiverig voor moet zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Michael Coren on useful idiots for pislam

  Iets voor simpeltje Anna

  Like

 8. Jan zegt:

  Daar zijn zij weer, de socialisten, de eeuwige antisemieten. In dit geval Labour Grahame Morris:
  ‘Nazi’s met nazivlag’

  https://twitter.com/grahamemorris/status/424673445218377728

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Het voormalige land van Ceaușescu, Roemenie, had bijna een moslima: Sevil Shhaideh als premier gekregen.
  President Roemenië wijst kandidaat-premier af

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27315843/__President_Roemenie_wijst_kandidaat_af__.html

  Like

 10. Pingback: De Dodenherdenking ‘islamitisch socialistisch antisemitisme’ – Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s