Dalia Yildiz: Een slachtoffer van de islam beschermt de islam

Screenshot_48

(Door: Kybeline)

De domme moslima verklaart in een interview in de “Weser Kurier” hoe zij als vrouw alleen maar een eigendom van de mannen is, hoe zij lijdt onder deze onvrijheid, maar tegelijkertijd beweert ze dat dit onislamitisch is:

“Vrouwen als mannelijk eigendom”

Mevrouw Yildiz (naam veranderd), u bent groot geworden met de “wet van de eer”. Maar u bent in Bremen opgegroeid, u woont hier al meer dan 20 jaar, u bent een moderne jonge vrouw. Heeft het traditionele rollenpatroon van man en vrouw desondanks een rol voor u gespeeld?

Dalia Yildiz: Natuurlijk. Dit waardesysteem was meer dan 20 jaar lang mijn ik. Het is pure hersenspoeling, men bevindt zich in een op een hypnose gelijkende toestand. Het is een gecontroleerde vrijheid, die functioneert als onzichtbare handboeien. Een emotionele controle, een waardesysteem dat mensen ongelukkig maakt. (…)

Is dat te verenigen met de islam?

Nee, de islam wijst dat absoluut af. En het systeem van de eer komt ook bij volkeren voor die niet tot de islam behoren. Datgene, dat de media vaak presenteren en velen als de islam beschouwen, is de wet van de eer. Maar deze is ook in tegenspraak met de islam.

Weser Kurier

Welnu, als een slachtoffer de dader beschermt en vrijpleit, heeft ze haar leed volkomen verdiend. We wensen haar verder veel leed en veel genoeglijke onvrijheid in naam van haar “mooie” religie. Haar imam en echtgenoot weten beter wat verenigbaar is met de islam.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Naïviteit. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dalia Yildiz: Een slachtoffer van de islam beschermt de islam

 1. baksteen zegt:

  Alle vuiligheid die bij de Islam voorkomt komt ook wel bij andere volksgroepen voor, dat is dan het eeuwige excuus. Dat al die ellende verenigd wordt in een ideologie moeten we het dan maar niet over hebben.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Als ik in zo’n kinderwagen zou zitten, zou ik doodsbang zijn van zo’n halloween-spook boven me!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kijk, dat houdt mij nou ook bezig: Fundamentalistische kerels zoals bijvoorbeeld die Haitham Al-Haddad komen voortdurend aan met dat westerse vrouwen volgens hen de moederrol afwijzen. Ik ben dan geneigd te zeggen: Hoe wil je zo”n ingepakt wezen überhaupt een goede moeder laten ZIJN?! Hun dochters leren ze alleen maar, geen eigen persoonlijkheid te hebben en hun zoons leren al jong, dat ze naar zo’n wezen dat kennelijk niet eens haar gezicht niet mag laten zien niet hoe en te luisteren.
   Kleden en te eten geven is maar één ding; daarmee vorm je de persoonlijkheid van een kind niet.
   En het ontbeert van jongsafaan oogcontact met de Moeder, zodat er geen hechte band ontstaat.
   Toen mijn jongens klein waren kon ik ze de hele dag wel ópvreten en vond ik het heerlijk om ze te praten, te lachen en met ze uit te gaan. ECHT contact, kortom!
   Maar daar zijn die weggestopte spoken immers niet toe in staat!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    7de regel van boven: hoe en =hoeven.

    Like

   • Maria02 zegt:

    Helemaal mee eens Theresa. Ik was ook stapelgek op mijn kindertjes, lekker spelen en praten.
    Ik ken een vrijwiligster, werkt met Moslem gezinnen. Probeert de moeder te leren hoe ze met haar kinderen om moet gaan, spelletjes met ze doen ( moeiijk want optellen vereist !)
    Gaat wel als zij er is, kindertjes blij, opgevrolijkt, maar als ze weggaat doet moslem moeders niets meer.Elke keer hetzelfde. Zucht.
    Ik had het allang opgegeven na maandenlang frustratie, energie verspilling,

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, dit soort beweringen hebben we natuurlijk al vaker gehoord en ik heb dan ook maar in Godsnaam het volledige interview in de Weser Kurier doorgenomen teneinde te proberen een vollediger beeld van haar visie te krijgen: Deze Frau Yildiz klaagt steen en been over haar onvrijheid en de hoedanigheid van de vrouw als eigendom van de man, maar relateert dit direct daarop aan de Wet van Eer, die volgens haar ook voor andere bevolkingsgroepen geldt. Vervolgens beweert ze met klem, dat de Islam deze wet beslist afwijst, maar legt niet uit op welke manier.
  Nou, we kunnen wel met zekerheid stellen, dat de Islam deze Wet van Eer NIET afwijst. Evenmin trouwens als één van die andere bevolkingsgroepen, waar zij op doelt. Het christendom niet eens, als je er over nadenkt. Overal waar ongeacht welke religie geldt, geldt op de één of andere manier die Wet van Eer, aangezien vrijwel alle religies patriarchaal zijn en het beslissingsrecht automatisch bij de màn neerleggen. Wat dat betreft is de Islam inderdaad geen uitzondering.
  Het gaat er echter om in hoeverre dit element verzwakt wordt door andere invloeden. Zo heeft het christendom veel aan invloed verloren door de inbreng van het Humanisme, dat gelijkheid, ook tussen de seksen, voorstaat. En van alle religies is de Islam waarschijnlijk degene, waar het Humanisme het minst heeft kunnen doordringen. Hierdoor is er voor diezelfde Islam dan ook geen reden om de Wet van Eer af te wijzen en persoonlijk geloof ik er dan ook niets van dat ze dit doet. -Het slachtoffer trouwens evenmin, want ze licht deze stelling, zoals reeds opgemerkt, niet toe.
  “De Islam wijdt dat en dat af,” en “De Islam heeft daar en daar niets mee te maken,” moeten volgens mij dan ook gezien worden als taqiyya-achtige mantra ‘s, die de produkten van deze Ideologie dwangmatig blijven herhalen, teneinde de ideologie-zelf uiteindelijk buiten schot te houden. Men kan het maar het beste beschouwen als een kenmerk van psychische misvorming, met de dringende aanbeveling, zich daar níet door te laten misleiden: De Wet van Eer zit integendeel sterker erankerd in de Islam, dan in onverschillig welke andere religie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler; 15.17. uur. Ik kan meegaan in je reactie Theresa. Inderdaad veel religies/geloven gaan uit van het patriarchaat, volledig mee eens. Gelukkig heeft de Verlichting en het humanisme, voornamelijk onze Joods-christelijke samenleving positief beïnvloed. Het is heel normaal binnen het Joden-en Christendom om Schriftkritiek te uiten, zonder dat daar een doodvonnis aan vastzit! En dat Theresa is al het grote verschil met de IDEOLOGIE der ISLAM. Islam is geen geloof/religie maar een HERSENAFWIJKING!

   Like

 4. Maria02 zegt:

  Achterlijk mens. En van de linksen mag ze ( graag zelfs !) ook haar kinderen hersenspoelen.

  Stupid is as stupid does.
  En ” there is none so blind as those who will not see”
  Volgens hun idool Mohammad mogen ze als vrouw nu lijden en in eeuwigheid ook nog want terwijl hun mannen straks genieten van 72 maagden in de hemelse bordeel , zijn zij in de hel !
  WOW Great deal ?
  Ze leren het nooit. Terug, de hele handel naar de middeleeuwen.
  Dag !

  Like

  • delamontagne zegt:

   Maria 16.44………………
   Als U die “vrijwilligster” weer eens ontmoet, moet U voor-de-lol eens vragen hoeveel [kinder]-boeken ze er in huis aantrof?. en tweedens: lag er ook speelgoed ?
   Het antwoord weet U waarschijnlijk al wel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s