De jongste “strijders” met een Europees paspoort in de Syrische Jihad zijn net 15 jaar oud

Screenshot_41

(Door: Kybeline)

Enkele duizenden “Europeanen” – moslimmigranten van Oriëntaalse komaf uit West-Europa – vechten op dit moment in Syrië, aldus schattingen van Europese geheime diensten. Twee van de jongste zijn net 15 jaar oud. Het zijn twee scholieren uit Frankrijk, die geradicaliseerd zijn via internet (door de virtuele imam), die de Jihad in trokken waarmee ze minder moeite hebben dan met leren.

Twee islamitische scholieren uit Frankrijk vertrokken naar Syrië om Al Qaida-strijder te worden. De twee 15-jarige jongens uit het Franse Toulouse zijn vermoedelijk de jongste Jihad-moslims die uit een land komen waar het islamitische radicalisme steeds sterker wordt (Frankrijk!).
Verleden week tijdens een persconferentie zei de Franse president Hollande dat er vermoedelijk ongeveer 700 “Fransen” in Syrië vechten.

Daily Mail

Welnu, de ouders hebben hieraan vast en zeker hun steentje bijgedragen door constant naar Oriëntaalse tv-zenders te ijken, hun kinderen van jongs af aan af te richten op de islam en op de “ongelovige” Europeanen te schelden. Nu oogsten ze de vruchten van hun geweldige religie. Hopelijk schiet men in Syrië bij de twee jongens de prachtig besneden edele delen af.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Al Qaida, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

23 reacties op De jongste “strijders” met een Europees paspoort in de Syrische Jihad zijn net 15 jaar oud

 1. Sjaak8.1.2014 zegt:

  De twee 15-jarige jongens uit het Franse Toulouse zijn vermoedelijk de jongste Jihad-moslims die uit een land komen waar het islamitische radicalisme steeds sterker wordt (Frankrijk!).
  ##############################################################################
  In Belgien ziet het er niet anders uit ! En op eens staan ze midden in Nederland !

  Slaap Nederland slaap !
  Met de Sharia voor je raap !
  Daar is een orientalische rare geur !
  Een Jhihadstrijder Staat voor de deur !
  Ze willen overal met geweld aan de macht !
  Wie niet konverteert word om gebracht !
  En wat is het einde van dit Moslimlied ?
  De rooie zeggen, we wisten het niet !

  Like

  • Driek zegt:

   Maar ik kan me werkelijk niet voorstellen, dat het rode duivelsgebroed, totaal onwetend is inzake de Islam. Er is hun hun hoofd iets totaal misgegaan, want anders help je niet mee aan de vernietiging van een beschaving. Laten we straks in hemelsnaam op de PVV stemmen, niet dat ik geloof dat Wilders nu ineens alles zal oplossen, maar slechter kan het niet worden. En schenk toch geen aandacht aan meer PVDA, VVD, D66, CDA, PVDD en andere nodeloze partijen, we hebben er niks aan. Maar de geschiedenis zal zich wel weer herhalen, ben ik bang.

   Like

   • max zegt:

    Nee Driek, ze weten het wel. Ze weten ook wel wat in Iran gebeurd is met de socialisten die meestreden met Khomeini om de Sjah te verdrijven.

    Het past in hun straatje om op deze manier de bestaande structuren te vernietigingen om vervolgens een socialistische heilstaat op te bouwen.

    zie daarvoor:

    https://ejbron.wordpress.com/2013/04/16/totalitaire-politieke-correctheid/

    Citaat uit dat stuk:
    Politieke correctheid is cultureel marxisme, en de geschiedenis daarvan gaat terug tot voor de Eerste Wereldoorlog.[1] De marxistische theorie stelde dat als eenmaal grote oorlog zou uitbreken in Europa, de arbeiders van alle landen samen zouden opstaan in een revolutie om het kapitalisme — hun “bourgeoisregeringen” — omver te werpen, en deze te vervangen door “internationaal socialisme”, de revolutie van onderop.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Spijker op de kop, Driek: Er IS in hun hoofd iets totaal misgegaan.
    En ik zou zo langzamerhand wel eens tot op het bot willen uitzoeken, wàt.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Driek: 11.10. uur. Zo is dat Driek! En ik hoop dat deze jeugdige haatjurken, maar veel kogels mogen koppen, bij “ome Assad”. Niet dat Assad nou zo een fidele kerel is, verre van dat, maar hij is NIET half zo erg als de PLOERTEN van REBELLEN! Maar de socialisten, vinden natuurlijk de rebellen geweldig vreedzaam! Kots!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Uit de Fransre krant::
  Meer dan 12 franse, minderjarige jihadisten zijn op weg naar Syrie, vernamen we zondag van minister Manuel Valls. We vernamen ook dat 2 vijftienjarigen uit de regio Toulouse daarbij waren. De minister van binnenlandse zaken herinnerde er aan dat minstens 700 fransen door de geheime dienst waren geidentificeerd in Syrie aanwezig te zijn. Hij zei ook dat er al 21 “fransen” waren omgekomen. De 2 tieners uit Toulouse zijn waarschijnlijk nog niet in Syrie maar In Turkeye. We werken met de familie samen om hen terug te krijgen. Je kunt dit afreizen naar Syrie op verschillende manieren uitleggen. Het is relatief makkelijk om er heen te gaan, ten 2e: alle grote mogendheden veroordelen de acties van ,t regime van Assad en ten 3e: de malaise die er is onder een groot deel van de jeugd. Tot op heden hebben de franse inlichtingen-diensten 250 fransen, of personen die in Frankrijk wonen, kunnen identificeren die in Syrie vechten.100 zijn op weg erheen,150 hebben aangegeven erheen te willen en 76 zijn er terug-gekeerd. Het is niet zo dat er in de moskees mensen worden gerekruteerd, maar het komt eerder door ,t internet. Het komt in alle landen van EU voor,maar ook U.S. en Canada en op veel groter schaal, de N-Afrtikaanse landen.Behalve ,t lot dat deze mensen treft, is er ook het gevaar voor ons zelf. Zij tonen zich bereid te vechten en hun terug keer (in de maatschappij) is bijzonder moeilijk.

  Like

 4. Een paar weken geleden werkte ik samen met een moslim en ik vroeg hem wat ie vond van Syrië dat daar Nederlanders naar toe gaan om te vechten. Dat vond ie buitengewoon goed want ze vochten om daar de sharia te brengen en Assad was een dictator. En de sharia was buitengewoon goed en moest ook in Nederland komen. Ik heb een songtekst over de sharia geschreven en die op mijn facebookpagina gezet en toe reageerde een moslim en die zei dat slechts 1% van de moslims de sharia wil. Mij liegen ze niet voor!

  Like

 5. Wans Horst zegt:

  Lekker laten daar…
  Dit komt voort uit hun vrijwillige keuze de macho uit te hangen, zo voed men hun kroost ook op, dus so be it. Het is hun vrijheid kapot geschoten te worden in een land van hun keuze en tegen die vrijheid ingaan, dat moeten we niet willen met z’n allen. Ik prefereer dát boven een bezoek aan de Nederlandse enclave die Nederland deels is met bijbehorende ‘overlast’ in de vorm van inbraak, intimidatie en dergelijke.

  Like

 6. Wans Horst zegt:

  Lekker laten daar…
  Dit komt voort uit hun vrijwillige keuze de macho uit te hangen, zo voed men hun kroost ook op, dus so be it, men wil niet anders. Wij begrijpen de mate van achterlijkheid niet van onze linkse medemens en moeten dat ook
  vooral niet proberen. Het is hun vrijheid kapot geschoten te worden in een land van hun keuze en tegen die vrijheid ingaan, dat moeten we niet willen met z’n allen. Ik prefereer dát boven een bezoek aan de Nederlandse enclave die Nederland deels is met bijbehorende ‘overlast’ in de vorm van inbraak, intimidatie en dergelijke.
  We hebben gewoon een visionair als premier nodig in plaats van een schoothondje die de ballen van de EU likt.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Heeeeeelemaal mee eens.

  Like

 8. Jade zegt:

  Eens met Wans Horst…
  Waarschijnlijk kan Rutte nog niet eens een aardappel koken,
  of een eitje bakken…

  Like

 9. Uit Frankrijk zegt:

  @ E.J. Bron
  Ik mag uw titel wel :” Enkele duizenden “Europeanen” – moslimmigranten van Oriëntaalse komaf uit West-Europa “. Ze zijn geen FRANSEN ! Valls zei dat ze opgehaald moeten worden en terug naar Frankrijk gebracht. Wat mij betreft, mogen ze daar begraven worden.
  Als U frans kan lezen, hier een artikel daarover :

  http://ripostelaique.com/trahison-valls-veut-faire-entrer-en-france-des-terroristes-dal-qaida.html

  Trahison : Valls veut faire revenir en France des terroristes d’al-Qaïda !
  Publié le 18 janvier 2014 par Maxime Lépante – Article du nº 338
  En l’absence d’une chimiothérapie de choc, le cancer de l’islam continue à se développer rapidement dans notre pays, comme dans tous les pays occidentaux ……etc

  Like

  • Republikein zegt:

   Poes of hond, ik betaal.Deze of gene, ik betaal, ik ben dan ook een leipo.

   Like

  • delamontagne zegt:

   ripostelaique is een soort Hr Bron “verzamelde vertalingen”, maar dan franse versie.
   Helemaal eens wat ze er daar over zeggen: Ze zijn geen FRANSEN
   Hetzelfde geldt voor NL, dat enekele jaren geleden 2 NL-ers van Maroc afkomst terughaalde uit Kenia.! !

   Like

 10. Omastar10 zegt:

  Kunnen er niet meer naar toe gaan ,als ze maar niet terug komen.
  Opgeruimd staat netjes

  Like

 11. Strijdlied

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia moeten we hebben als wet.
  Dan is het afgelopen met de pret.
  Geen rechter meer maar een imam.
  Lekker halal eten in plaats van ham.
  Allah, Zijn naam wordt geprezen, loert
  op de hoofden van afvalligen,
  ongelovigen, christenen en Joden.
  Dus mogen we die lekker vermoorden.
  Dieven lopen dan zonder hand.
  Sharia in het land!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia betekent vrede voor moslims wereldwijd.
  De sharia scheldt ook anders-gelovigen niets kwijt.
  Die zullen zich ook moeten bekeren of lijden.
  In plaats van voorechtelijke seks nemen we
  schapen, bokken of geiten.
  Een mannelijke moslim mag vier vrouwen trouwen.
  Wij zullen niet-moslims steeds benauwen.
  Overspelers worden gedood. Op deze aardkloot.
  Homo’s hangen we op. De westerse beschaving is een flop!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Wie naar goddeloze muziek luistert
  worden zijn of haar ogen voor altijd verduisterd.
  Als je als (jonge) vrouw westerse kleding draagt
  word je door tien mannen gewelddadig ontmaagd.
  Als je je niets aantrekt van de sharia word je gestenigd.
  En dan word je in het Hellevuur vereeuwigd.
  Niet-moslims branden in de Hel en zijn niet wijs.
  Iedere martelaar wacht 72 maagden in het
  Hemels Paradijs!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Jack Terrible

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible: 20.41. uur, op 19/1. Heel goed lied! Het klopt van de eerste tot de laatste regel, Jack.

  Like

  • @Tom Hendrix 7.00 uur; dank je Tom! Ik heb vroeger twee workshops “songtekst schrijven” gevolgd in Amsterdam. Ik heb PowNews/PowNed gemaild dat ik het lied wil voordragen met handtrommel of tamboerijn en het liefst met een achtergrondzangeres op het Open Podium in een cafë in Amersfoort. Heb nog geen reactie van ze gekregen, helaas. Maar ik bereid me zelf wel voor door zo gauw mogelijk het lied uit mijn hoofd te leren. Dan maak ik mijn lied over de sharia wereldkundig! Dat doe ik het liefst! Dan kan ik al die moslims en moslim-pampers voor blok zetten! En dat terwijl ik niet kan zingen maar ik zeg de tekst hardop. Dat kan natuurlijk ook! En morgenavond vraag ik aan een PVV-ster die ik goed ken of ze achtergrondzangeres wil worden. Ze hoeft alleen maar vier keer negen keer achter elkaar “sharia” te zeggen of zingen. Trouwens… is dat niks voor jou Theresa? Of voor een andere dame? Je hoeft niet te kunnen zingen!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jack Terrible: 18.04. uur. Beste Jack, graag gedaan! Ik zou wel kunnen zingen Jack, maar ik ben geen vrouw! Heel veel succes Jack! Together we stand!

    Like

 13. Pingback: Frankrijk waarschuwt dat Europa kan worden ‘overweldigd’ door Jihadisten die terugkeren uit Syrië | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s