Kosovo, het nieuwe thuis van Al Qaida

Screenshot_43

We weten al heel lang dat met het creëren door de NAVO van de kunstmatige constructie genaamd Kosovo de Balkan-maffia een eigen staat heeft gekregen. De voormalige officier van justitie, afgevaardigde van de Raad van Europa en lid van de OSCE-commissie voor mensenrechten, Dick Marty, heeft in zijn rapport, dat hij in 2012 aan de Raad van Europa presenteerde, duidelijk aangetoond dat de minister-president van Kosovo, Hashim Thaçi, de “baas” van een “op de maffia gelijkend” crimineel netwerk is dat wapens, drugs en menselijke organen in Oost-Europa smokkelt. Thaçi had meer dan tien jaar de “gewelddadige controle” over de heroïnehandel gehad.

Bovendien wordt hij ervan beschuldigd dat zijn naaste vertrouwelingen gevangenen over de grens naar Albanië brengen en daar vermoorden om hun nieren op de zwarte markt te verkopen. Marty zei dat de internationale gemeenschap de oorlogsmisdaden van het UÇK tegen de Serviërs in de Kosovo-oorlog negeerde en “in plaats daarvan de prioriteit legde op de een of andere vorm van korte termijn stabiliteit.” En zoals ik op 6 mei 2012 heb bericht, werd Kosovo als opleidingsplaats gebruikt voor terroristen die in Syrië tekeergaan. Nu is er sprake van een nieuwe fase van de criminaliteit, want Kosovo dient als nieuw thuis voor de uit Syrië terugkerende terroristen van Al Qaida om hun “ervaring” hoe men de bevolking afslacht in Europa toe te passen. Deze nieuwe taak van Kosovo als bolwerk van de terroristen kwam aan het licht toen onlangs zes Albanezen in Pristina en Gnjilane werden gearresteerd, dier op het punt stonden terreuraanslagen te plegen. De mannen wilden een stuwdam opblazen om meerdere dorpen onder water te zetten.

Eerst diende Kosovo als opleidingsplaats van de terroristen voor Syrië. Omdat het daar niet zo gaat zoals gepland en het Syrische leger steeds meer successen boekt, komen de Jihadisten terug en gebruiken hun ervaring om terreur in Europa te verbreiden. Het Westen heeft een boemerang losgelaten waardoor ze nu zelf getroffen wordt.

Al Qaida heeft zich stevig genesteld in Kosovo, in een constructie die alleen door de NAVO en de EU bij elkaar wordt gehouden. Mensen die terugkeren uit Syrië, zoals Abu Hafs al-Albani, gebruiken Kosovo als basis voor nieuwe taken. Toen hij werd gearresteerd, werden in zijn huis grote hoeveelheden wapens en op afstand bedienbare explosieven gevonden.

Officials zeggen dat de groep rondom Albani werkt in opdracht van de Syrische terreurbeweging Al-Nusra en in heel Kosovo en elders terreuraanslagen plant. Hoe Kosovo radicaliseert, toont ook datgene aan dat twee vrouwen op 3 november overkwam, die als Mormonen probeerden hun religieuze literatuur uit te delen. De Amerikaanse staatsburgers werden in Pristina in elkaar geslagen. De vrouwen hadden geluk dat ze niet vermoord werden.

Bovendien, nergens bestaat zoveel eerbetoon aan de westerse oorlogsmisdadigers als in Kosovo. Er zijn veel straten en pleinen die genoemd zijn naar George W. Bush, Madeleine Albright en Tony Blair. In Pristina staat zelfs een groot standbeeld van Bill Clinton, die opdracht gaf tot de NAVO-bombardementen op de Balkan. Ze worden allemaal beschouwd als grote “bevrijders” van Kosovo.

Screenshot_44

Standbeeld van Bill Clinton in Pristina

Nu wordt echter de hand gebeten die hen daarvoor gevoerd heeft. Het Westen heeft toegekeken hoe geradicaliseerde islamieten uit heel Europa gerekruteerd en in Kosovo voor de oorlog tegen Syrië worden voorbereid. Wat heet toegekeken, actief gestimuleerd. Via Turkse “humanitaire” organisaties werden ook Albanezen verzameld en naar Syrië gestuurd als strijders voor terreurgroepen.

Een van deze groepen noemt zichzelf “Abu Abdullah al-Kosovo of the Islamic State of Iraq and Sham” (ISIS). Zij riep de Europese moslims ertoe op om hun comfortabele leven in Europa op te geven en op weg te gaan naar Syrië om te vechten. Duizenden hebben deze oproep gevolgd en hebben in Syrië geleerd hoe men de burgerbevolking afslacht en “ongelovigen” onthoofdt. Nu komen ze met deze afschuwelijke ervaringen terug.

Als gevolg van de bovengenoemde arrestatie is er een tot nu toe onbekende terreurgroep opgedoken, “Jihad Kosovo”. De groep heeft in een e-mail verkondigd dat de politie van de regio het doelwit van “vreselijke aanvallen” zal worden als de gevangen broers niet worden vrijgelaten. De radicale soennitische groeperingen worden door Saoedi-Arabië gefinancierd en rijkelijk van geld voorzien.

Maar deze acties van de politie zijn alleen maar show, want de opleiding van de terroristen in Kosovo voor Syrië kan niet zonder toestemming en gedogen van de Kosovaarse en westerse regeringen plaatsvinden. Vooral niet zonder de bescherming van de Amerikanen, die de met Camp Bondsteel de grootste militaire basis van Oost-Europa in Kosovo exploiteert.

Het is zelfs zo, dat de politieacademie van Kosovo in een opleidingskamp van de Syrische “oppositie” werd veranderd. Het kamp staat onder toezicht van de Britse en Amerikaanse geheime diensten. De radicale islamieten uit verschillende landen worden daar voorbereid op het plegen van sabotage en terreuraanslagen in Syrië.

De in Kosovo opgeleide terroristen komen nu uit Syrië terug en richten hun wapens op hun voormalige leermeesters en opdrachtgevers. De Britten en Amerikanen, die de terroristen zelf hebben gecreëerd, oogsten de vruchten van hun onverantwoordelijke politiek. De mensen die terugkomen gebruiken Kosovo als basis om zich op de Jihad in heel Europa voor te bereiden. Hoe heet dat nog maar?: “Wie wind zaait, zal storm oogsten!” De maffiastaat Kosovo is een terreurstaat geworden. Met dank aan de NAVO, de EU en Eulex voor dit geschenk.

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Al Qaida, Albanië, Appeasement, Balkan, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, Dhimmitude, EUSSR, Groot-Brittannië, Historie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Kosovo, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, NAVO, nieuw fascisme, Oost-Europa, Rotzakken, soennieten, Syrië, Taqiyya, Terrorisme, VS, Westen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kosovo, het nieuwe thuis van Al Qaida

 1. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Nu krijgt het internationale gerechtshof in
  Den Haag de daadwerkelijke Fakten om hun oren gesmeten !
  De heroplage van een nieuwe Jugoslavienoorlog is hiermee
  alweer zichtbaar !
  Overal beginnen ze met hun gore geitenneukers het leven
  vananders denkenden zuur te maken !
  Wanneer ik werkelijk zou zeggen wat ik nu denk, zou ik
  morgen al in de cel zitten ! Maar deze tapijtvreters kunnen
  openlijk aan iedere ongelovige Hond en Hoer ( hun Therm van uitspraak !)
  vrijuit spreken !

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Servië stond volkomen in zijn recht met het neerslaan van de islamitische opstand in hun provincie Kosovo.
  De terreur-bombardementen op de Servische infrastructuur en industriële complexen was niets anders dan een oorlogsmisdaad en onwettige bemoeienis met de interne problemen van Servië.
  De westerse wereld plukt nu de wrange vruchten van het wanbeleid der boven gestelde.

  Like

  • Leo zegt:

   OOK Nederlanse F 16 s hebben daar in Servie toen bombardementen uitgevoerd.
   Ook WIJ waren toen in oorlog met Servie, in 1999, zonder oorlogsverklaring .!
   Polen 1939 – Servie 1999 Wat is het verschil ??? NIETS geleerd van 5 jaar bezetting!
   Wij burgers van Nederland ,wij stonden er bij en keken er naar. Schande.
   En we worden nog steeds in slaap gehouden door de Politiek en MEDIA!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Kun je nog herinneren dat Nederland boven de begroting van 50 miljoen gulden kwam door afgeworpen bommen en de inzet van de F16. En de rode schurk W.Kok net deed of zijn neus bloedde en vrolijk en onverminderd door ging met bombarderen.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    En de smeerlapperij in Libië Leo.

    Like

   • Leo zegt:

    Servie was een souvereine staat, met een inlands politiek conflict.
    Daar had NIEMAND zich mee moeten bemoeien,, had nationaal geregeld moeten worden door de aldaar zittende regering. en haar beleid.
    Een heel land is financieel en economisch naar de KLOTEN geholpen als mede een deel van de onschuldige bevolking, uit naam van Internationale. RODE bemoeiregenten en de internationale wapenlobby, middels de zich ziende -blind en horende -doofhoudende V.N.

    Koekies – Kaakies – ping kassa!

    En nu VERWONDERD !!! zijn dat er zo maar een terroristische enclave ontstaat ???

    Rot toch op joh !! allemaal politieke en media huichelaars !!

    Zelfstandig- kunnende en denkende Nederlanders verenig U !

    VOLK wordt STAAT. ( laatste !! kans in het stemhokje !!)

    Like

 3. Jan zegt:

  Als soldaat hoef je in ieder geval niet brodeloos te worden, er is steeds aktie.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Hartelijk dank Bill Clinton!!!

  Like

 5. Fubar zegt:

  Oops linkje doet t niet want miste een spatie(neem althans aan dat dat t probleem is), excuus:
  Saudi prince to Clinton: “Muslims will never forget your deliverance of Bosnia-Herzogovenia and Kosovo”
  Bedankt voor Bosnië en Kosovo, hij zegt het gewoon echt. Onvoorstelbaar. Vanaf 3.57 http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/11/saudi-prince-to-clinton-muslims-will.html

  Like

 6. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogden reageerde:
  Ik moet toch eens kijken hoe dat ‘herbloggen’ werkt nu ik bij wordpress rondwandel…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s