Leefbaar Leiden: “Echt niemand wordt beter van de islam.”

Screenshot_4(Door: Joost Niemöller)

Op 19 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Op gemeentelijk niveau zijn een aantal nieuw-realistische partijen actief die zich niet onder een landelijke noemer hebben verzameld. Alleen in Den Haag en in Almere zal de PVV meedoen. Veel lokale partijen zijn afsplitsingen van de vroegere LPF, of stammen op een andere wijze nog uit het Fortuyn tijdperk. Afgaand op enkele internetpeilingen hebben ze de wind mee.

Waar staan ze voor? Hoe is het met ze gegaan? Een reeks interviews.

Deze keer Tomas Kok. Kok staat op de lijst van Leefbaar Leiden.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Leefbaar Leiden: “Echt niemand wordt beter van de islam.”

 1. Driek zegt:

  Het is natuurlijk een mooie gedachte van al die linkse figuren om vluchtelingen toe te laten, maar waarom zouden we? – toch niet omdat het een verrijking betekent, want we hebben niets aan die mensen. Ze kosten alleen maar geld.
  Met de eerste Marokkaanse en Turkse gastarbeiders is de ellende begonnen, en nu, terugkijkend op de achterliggende jaren, lijkt het wel, alsof wij na de bevrijding, in 1945, eigenlijk helemaal niets zijn opgeschoten, want in de grote steden zie je slecht onderhouden uitgewoonde huizen, voornamelijk bewoond door lieden uit uitheemse contreien. Het ziet er allemaal nog veel en veel erger uit als tijdens de oorlogsjaren. Alles is schromelijk verwaarloosd, we lijken wel een derde wereldland.
  Het is werkelijk overal, waar je ook kijkt, armoe troef.

  Trouwens, toen ons land door de Duitsers werd bezet, waren er ook geen gastvrije landen die Joodse vluchtelingen opvingen, laat staan geld geven, – en hun leven was toch werkelijk in groot gevaar. Ook waren het geen vluchtelingen die om economische redenen asiel vroegen en die hier hun hand kwamen ophouden, het tegendeel is waar. Het waren kundige ambachtslieden, artsen, wetenschappers en kunstenaars – en velen brachten een vermogen mee. Het meest schandelijke is het feit – en paupers als ene Hans Spekman weten dat natuurlijk niet – dat de Joodse gemeenschap toen zelf het geld voor het opvangkamp Westerbork moest ophoesten.

  Trouwens, wij hebben niets aan nog meer leeglopers, fruitventers, vieze eethuisjes, moskeeën en schreeuwende Mohammedanen, die hier een beetje de dienst willen uitmaken. Maar het lijkt wel alsof iedereen hier in Nederland ineens met medelijden is bevlogen ten aanzien van asielzoekers.
  Nou, beste leden van PVDA en andere geldverslindende oplichters: ik heb meer dan genoeg van die primitieve ongeletterde lieden, die hier het land komen vervuilen, met hun gejammer, hun onverstaanbare brabbeltaaltje, hun eisenpakketten en hun zogenaamde wanhoop. Ik heb er meer dan genoeg van.
  Jullie hebben mijn leven zeer veronaangenaamd, door jullie heb ik er geen lol meer in, want er gaat geen dag meer voorbij zonder rottig nieuws over die Mohammedanen, over onze zogenaamde verrijking die dient om de vergrijzing op te vangen. Wat een gezwets allemaal.
  Nou -, je zal toch in je laatste levensdagen een hoofddoek aan je bed krijgen.

  Het lijkt wel alsof de mensheid iets heeft goed te maken. Laten al die medelij hebbende figuren hun inspanningen eens richten op de werkelijk zwakkeren in onze maatschappij – , en daar zijn er momenteel meer dan genoeg van. Er is niet eens geld voor de bejaardenzorg, en er is geen geld voor de geestelijk en lichamelijk gehandicapten. Er is een nijpende woningnood. De verzorgingstehuizen worden gesloten. Deze regering moet zich werkelijk helemaal doodschamen.

  Ik hoop nog steeds op de dag van de ‘Grote Afrekening’ – , de dag dat wij deze corrupte staatslieden aan de schandpaal kunnen nagelen. Maar dat wel niet gebeuren. Die Nederlanders worden pas wakker als de Mohammedanen met een bijl op hun stoep staan.

  Like

  • Monalisa zegt:

   chapeau voor u stuk..

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 16.09. uur. Geheel met U eens Driek. En de volgende partijen- VERRADERS in mijn ogen- zijn daar absoluut SCHULDIG aan! De RODEN/PvdA,SP, de VVD,CDA, en uiteraard de partij van het miezerige kereltje D66. Ik blijf het betogen, want deze partijen – minus de SP- hebben vanaf 1972, hier geregeerd. ZIJ ZIJN 100% SCHULD aan deze INFILTRATIE van onaangepaste moslims!!

   Like

  • Jade zegt:

   Eensch, prima reactie.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Mijn complimenten voor jouw artikel Driek!

   Het is precies zo, ik ga er volledig in mee. Eerst moeten de oude structuren verdwijnen, de familie de “hoeksteen van de samenleving” de emancipatie die tot doel heeft gehad om de familie-structuur te door breken, zodat moeder ook een carrière heeft en er twee inkomens nodig zijn om het hoofd boven water te houden voor een modern gezin. De kinderen gaan naar de opvang en wat later worden de kinderen opgevoed door derden die meestal van sociaal democratische signatuur zijn die de kinderen links om indoctrineren en later het zelfde misselijke gedrag gaan vertonen gelijk hun opvoeders. Men kan nu al de omtrekken zien van de EUSSR de neo communistische heilstaat zien, waar alle volksvertegenwoordigers voor zijn, herinner het ratificeren van het EMS-akkoord, het Kunduz-akkoord, de, psychologische en de strategische peilingen van Maurice de “rode” Hond die voor negen weggelopen zetels verlies voor Wilders als gevolg had, en de aanvankelijke zetel winst van Emile Roemer die verdween ook grotendeels naar de PvdA. De zogenaamde partij-ideologie werd door de PvdA en VVD gewoon genegeerd door een Halal-Regering te vormen (iedereen gelukkig toch? Hebt u spijt van u stemgedrag? Zo nee drink de ingeschonken gifbeker dan maar in een teug leeg en berust in u gevoel van een kaal geplukte plofkip) Zo men kan dus het volgende stellen de maatschappij is maakbaar, dat is een van de stokpaardjes van de neo communisten de PvdA, nog een stokpaardje is het nivellerings- spook, iedereen even arm, het geld van de rijke Euro-landen gaat grotendeels naar de arme Euro-landen. Het maakt de sociaal democraten niet uit dat u lang gestudeerd heeft om u functie te bereiken die u nu heeft, dat u een hard werkende Nederlander bent maakt hun ook niet uit en als u een van de ruim 200.000 beroeps-werkelozen bent maak ook niet uit voor deze sociaal democratische nivelleerders. Het boek “Big Brother” uit 1984 geschreven door George Orwell was een scherpe kritiek op het sovjetcommunisme en nu is het gemeengoed voor de overheden van Europa, alles is bekend van u bij de overheid (privacy is voor de bühne) het nieuwste speeltje van de verzekeraars die ook een grote speler is in de EUSSR, is het Elektronisch Patiënten Dossier zodat zij flauw gezegd inzicht kunnen verschaffen met gegevens over u die voor de verzekeraars van belang zijn u medische gegevens worden aan u nieuwe werkgever door gespeeld wat, Tsa u raadt het al geld oplevert. Hieronder een link van het Moslim Broederschap Project wat ook alles met de EUSSR samen hangt zo als de schrijver van het stuk het bedoelde met de destabilisering van Europa.

   http://antivenin.blogspot.nl/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

   Like

 2. Jade zegt:

  Wel een positief verhaal, dat interview met Tomas Kok.
  We zouden meer van dit soort mensen moeten hebben.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Als er echt niemand beter werd van de islam dan was het nooit uitgevonden! Er zijn tegenwoordig nog hele volksstammen die er beter van worden, zo zijn daar de geleerde moslims die de anderen mogen vertellen wat zij mogen doen en wat zij mogen denken. Dat is een grote groep, de opbrengsten zijn navenant. Elke moskee-bezoeker moet vijf procent van zijn loon afstaan en als hij in de misdaad zit, zoals roven en stelen of handelen in drugs dan moet hij zelfs twintig procent van zijn inkomen afstaan aan de moskee en het moskee-bestuur. Naast de imam zijn er tal van hulpjes die ook uit de ruig vreten. De moskee heeft een kapper, daar moet de moslim zijn haar laten knippen, dus verplichte omzet. Hij rekent niet zo veel als de kapper in de stad, maar omdat hij een grote verplichte groep klanten heeft is zijn omzet en zijn winst gigantisch. Dan zijn er de winkelier die in de moskee hun producten slijten, omzet door het plafond. Gouden handel!

  Dan zijn er alle mannen die er voordeel bij hebben, de vrouw moet volgens de islam haar bek dicht en haar benen wijd houden! Dat scheel heel veel gezeur, verder mag elke moslimse man net zo veel buiten de deur neuken als hij kan. De vrouw mag toch niet klagen. Voor veel mannen is dit feit al voldoende om nooit meer te twijfelen aan de juistheid van de islam.

  Dan is er nog de zeer grote groep mensen die het verstandelijk gezien niet zo getroffen hebben. Zij kunnen zonder te kijken en zonder na te denken op de koers varen die de profeet voor hen heeft uitgezet. Het zijn makkelijke regeltjes, zonder al te veel moraal, eigenlijk is moraal binnen de islam totaal afwezig, dus vreten en neuken zo veel men kan, steuntrekken en luibuizen. Niemand zegt er iets tegen, want de profeet deed het ook.

  Domme mensen worden opgelicht en moeten aan Allah elke maand vijf procent van hun inkomen afdragen. Men krijgt er gemak voor terug, en men is verlost van moraal en verplichtingen. Alles doen wat tegen de beschaving indruist. Dat is het voordeel dat de moslim heeft als hij niet nadenkt en de beschaving afzweert. Moslims kopen voor vijf procent van hun inkomen het recht om zonder moraal te leven, neuken vreten en stelen. En als dat geen perfect voordeel is van de islam dan weet ik het niet meer!

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  De Nederlandse politiek beschikt niet meer over de mogelijkheid om een streng maar rechtvaardig ‘immigratie beleid’ te voeren, dit beleidsterrein is overgeheveld naar Brussel, Nederland heeft er bizar weinig over te zeggen, deze materie wordt voorgekookt door deze naïeve dwaze Zweedse EU commissaris, heks Cecilia Malmström. En wat dacht men van het Schengen verdrag, wat hebben wij als Nederlanders eigenlijk nog te vinden over al die Polen die hier dagelijks, en ongehinderd de grens oversteken om van de bijstand te komen genieten. Wat heeft de Nederlandse burger te vinden van de nieuwe tsunami aan de nog komende immigratie golven uit Bulgarije en Roemenië. Daar bij is het heel gemakkelijk praten dat als je maar wil dat je aan het werk komt, dat is ten dele maar waar, er is geen genoeg werk voor iedereen, daar heeft de technologie een grote hand in gehad, bij voorbeeld machines, robotten die het zware en vuile werk over hadden genomen, computers met mooie ingenieuze software, die hele kantoor afdelingen de WW in geholpen hadden. Wat dacht men van de studie richtingen die jonge mensen voornamelijk kiezen, voornamelijk alfa studies, terwijl de technische beroepen om mensen zitten te springen, mede door diegene die met pensioen gaan, terwijl werkgevers er in het verleden er niet veel aan gedaan hadden om zelf de jonge mensen op te leiden en enthousiast te maken voor een technische opleidingen, er werd eerder voor de gemakkelijkere oplossing gezocht, namelijk de mensen uit de lage lonen landen te halen en hier aan het werk zetten, wat weer resulteerde dat er weer een stel Nederlanders zonder baan kwamen te zitten en dus een beroep op een uitkering moesten doen. Het is niet zo zwart wit van even een baan zoeken, de werkgevers in de techniek hebben het zelf naar de testikels geholpen en dat is mijn eigen ervaring.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s