Mail uw Tweede Kamerlid

Screenshot_47

Beste ondertekenaar van het burgerinitiatief van Burgerforum-EU,

Na bijna 10 maanden is het zover. Ons initiatief wordt 21 januari vanaf 18.15 uur plenair behandeld in de Tweede Kamer. Eindelijk kunnen we, dankzij u, de sluipende overdracht van Nederlandse bevoegdheden aan Brussel ter sprake brengen. Midden in de schoot van onze parlementaire democratie.

Tot ons ongenoegen mogen we wel een korte toespraak houden, maar zelf niet deelnemen aan het debat. Daar hebben we ons bij neer te leggen, maar we willen wel dat uw stem gehoord wordt. En daarvoor hebben we uw hulp nodig.

Om te voorkomen dat het initiatief van Burgerforum-EU ondanks alle moeite, een hamerstuk wordt in een holle zaal met een enkele gapende parlementariër, vragen wij u het volgende.

Wilt u alstublieft een volksvertegenwoordiger – het liefst degene waar u op hebt gestemd – mailen met de vraag of hij of zij aanwezig wil zijn bij en deel wil nemen aan het debat.

Screenshot_52

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Mail uw Tweede Kamerlid

 1. Monalisa zegt:

  Bedankt herr bron.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Zo alle email adressen staan er op we kunnen ze plat gooien met e-mails ik hoop dat meer Nederlanders dit gaan doen over de onvrede die er heerst in u nederland

  Like

 3. opa Joop zegt:

  Ik heb ze gisteren allemaal al gemaild.
  Bovendien heb ik onderaan mijn eigen tekst toegevoegd.
  Namelijk deze.
  >>>>
  Verder heb ik zelf na 50 jaar heel hard werken mee geholpen aan de weder op bouw van Nederland en mijn leven lang belasting af gedragen.
  Ik eis dat Nederland alle verdragen met de EU eenzijdig opzegt zodat wij weer een soevereine
  en democratische staat worden met controle aan de grenzen en een eigen munt.
  Net als iedereen besef ik dat wij daardoor veel welvaart in moeten leveren maar als het volk weer veilig kan leven zonder massa immigratie zijn zij ook bereid Nederland van af de basis weer op te bouwen.
  NEDERLAND UIT DE EU EN TERUG NAAR EEN SOEVEREINE STAAT
  <<<<<

  En geloof mij of niet, ik heb van diverse kamer leden mail retour gehad waarin zij zelfs met mij
  in discussie gingen over de EU.

  Aan iedereen, stuur alle kamerleden een mail en zet uw eigen mening onderaan.
  met copy paste is dit ca 30 min. werk.

  Ook bewaar ik deze lijst met adressen.
  Als er in de toekomst weer een volksvertegenwoorder glas hard staat te liegen kan ik
  hem weer een mail sturen en mijn gal spuwen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Rustig mensen, 5 cent, dat zijn we waard!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb geprobeert Pieter Omtzigt te mailen, van het CDA. Is mij niet gelukt!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Beste Monalisa,

   Bedankt voor uw e-mail aan de SP Tweede Kamerfractie.

   Natuurlijk neemt de SP dinsdag deel aan het debat waar u over mailt, SP Kamerlid Harry van Bommel zal dat doen. Het is wat ons betreft namelijk werkelijk stuitend hoe regeringspartijen VVD en PvdA ontkennen dat langzaam maar zeker de Nederlandse soevereiniteit aan het ondemocratische Brussel wordt overgedragen. Dit is namelijk exact wat er gebeurd.

   Daarom zal Harry van Bommel dinsdag voorstellen dat er een referendum onder de bevolking komt bij verdere overdracht van bevoegdheden. Dat voorstel haalt vermoedelijk geen meerderheid maar iedereen weet dan wel dat er in mei bij de Europese verkiezingen weer echt iets te kiezen is. Het debat begint ongeveer om 18.30 uur en is via de website van de Tweede Kamer te volgen.

   Met vriendelijke groet,
   Merian Marijnissen
   Medewerker SP Tweede Kamerfractie

   Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld u dan nu aan voor de E-mail van Emile:
   http://www.sp.nl/emailvanemile/

   Tom Hendrix zal ik het ook weer proberen

   Like

 6. Monalisa zegt:

  Tom Hendrix deze mail die heb ik verstuurd kijken of er antwoord komt gr Monalisa
  Van: Monalisa
  Verzonden: maandag 20 januari 2014 16:18
  Aan: ‘pieter.omtzigt@tweedekamer.nl’
  Onderwerp: Dinsdag 21 januari is het Kamerdebat over het Burgerinitiatief voor een EU-referendum

  Geachte heer Omtzigt,
  Ongeveer 2 jaar geleden heb ik op u gestemd tijdens de Tweede Kamer verkiezingen. Mijn stem was van belang voor u. Nu is uw stem van belang voor mij.
  Graag wil ik u iets vragen. Dinsdag 21 januari vindt het plenaire debat over het burgerinitiatief van burgerforum EU plaats.
  Ik vind het van groot belang dat u hier als mijn volksvertegenwoordiger bij aanwezig bent. Ik hoop dat u aan deze wens tegemoet kunt komen.
  De overdracht van bevoegdheden aan Brussel is misschien wel de belangrijkste discussie die we in een onafhankelijk Nederland kunnen voeren.
  Dank en met hartelijke groeten!

  Verder heb ik zelf na 50 jaar heel hard werken mee geholpen aan de weder op bouw van Nederland en mijn leven lang belasting af gedragen.
  Ik eis dat Nederland alle verdragen met de EU eenzijdig opzegt zodat wij weer een soevereine
  en democratische staat worden met controle aan de grenzen en een eigen munt.
  Net als iedereen besef ik dat wij daardoor veel welvaart in moeten leveren maar als het volk weer veilig kan leven zonder massa immigratie zijn zij ook bereid Nederland van af de basis weer op te bouwen.
  NEDERLAND UIT DE EU EN TERUG NAAR EEN SOEVEREINE STAAT

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Monalisa: 16.20. uur. Hartstikke bedankt Mona. Heeft het voor mij nog nut om alsnog te reageren.

   Like

   • Monalisa zegt:

    @Tom Hendrix natuurlijk gewoon plat gooien bij die leu je kan het vanavond nog doen gr Monalisa

    Like

   • Monalisa zegt:

    Deze kwam net binnen.ik heb iedereen die op de lijst stond een mail gestuurd ik plaats niet alle antwoorden hier. Gr Monalisa
    Geachte Monalisa

    Hartelijk dank voor uw mail over het burgerinitiatief voor een EU-referendum en vanzelfsprekend ook voor uw stem bij de laatste verkiezingen. Morgen neem ik natuurlijk deel aan het debat over het burgerinitiatief. Het is werkelijk stuitend hoe regeringspartijen VVD en PvdA ontkennen dat langzaam maar zeker de Nederlandse soevereiniteit aan het ondemocratische Brussel wordt overgedragen. Daarom zal ik morgen voorstellen dat er een referendum komt bij verdere overdracht van bevoegdheden. Dat voorstel haalt t vermoedelijk niet maar iedereen weer dan wel dat er echt iets te kiezen is bij de aankomende verkiezingen voor het Europees Parlement op 22 mei dit jaar. Het debat begint ongeveer om 18.30 uur en is via internet te volgen.

    Met vriendelijke groet,

    Harry van Bommel Tweede Kamerlid SP
    Woordvoerder Europese en Buitenlandse Zaken

    Lees ook mijn weblog http://www.harryvanbommel.nl
    of volg mij op twitter via @harryvandesp

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Monalisa 16.20. uur. Ik heb dhr. Omtzigt ook een mail gestuurd Mona. En nu lukte het wel!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix, Mooi Tom een goede avond nog en tot horens.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Chapeau, Mensen, zo moet het doorgaan met die e-mails te sturen kijken wat er morgen van terecht komt Gr Monalisa

    ma 20 jan 2014, 23:26| lees voor
    ‘Mailbom’ treft Kamerleden

    Van onze parlementaire redactie
    DEN HAAG –
    Veel Kamerleden zijn de afgelopen dagen getroffen door een ’mailbom’. Die naam geven de parlementariërs althans aan het grote aantal e-mails dat ze kregen van het Burgerforum-EU.

    PPV- zelf bij de telegraaf maken ze tik fouten het moet zijn de PVV Kamerlid Madlener

    De Tweede Kamer debatteert dinsdag over de ’sluipende’ overdracht van bevoegdheden van Den Haag naar Brussel. Het debat is een burgerinitiatief van het EU-kritische Burgerforum, dat zijn aanhangers via de website had gevraagd Kamerleden op te roepen bij het debat aanwezig te zijn.
    PVV-Kamerlid Madlener zegt dat hij over geen enkel ander onderwerp zoveel mails heeft ontvangen als over dit EU-debat. „Ik heb in een paar dagen tijd een paar honderd e-mailtjes ontvangen. Dat laat wel zien dat dit leeft.” Madlener zal de oproep om een referendum steunen.
    VVD’er Verheijen kreeg zo’n honderd mails. Hij herkent daarin „het onbehagen over het democratische tekort bij het sluipenderwijs overdragen van bevoegdheden.” Hij is tegen een referendum, maar wil wel meer macht voor de nationale parlementen bij besluitvorming van de EU.
    PvdA-Kamerlid Maij, niet afwijzend tegenover een referendum, is naar eigen zeggen ’bedolven’ onder de mails. CDA-Kamerlid Omtzigt kreeg naar eigen zeggen 350 mails van sympathisanten van het burgerforum EU. „Dat zijn er veel, maar niet zo veel als met het debat over oldtimers.” Die ervaring heeft ook D66, dat op de kop af 286 mails ontving. Over oldtimers kwamen wel 5000 mails binnen.
    Het Burgerforum-EU wil dat Nederland zijn burgers per referendum raadpleegt als het van plan is een deel van zijn bevoegdheden over te dragen aan de EU. Voor het voorstel is wel sympathie, maar nog geen meerderheid in de Tweede Kamer.

    Like

   • Monalisa zegt:

    PPV- zelf bij de telegraaf maken ze tik fouten het moet zijn de PVV Kamerlid Madlener dit had de telegraaf gouw door maar ik was ze een slag op voor het staat er nu goed

    Like

   • Monalisa zegt:

    Voorstel PVV voor referendum lidmaatschap EU
    De PVV komt dinsdag met een voorstel voor een bindend referendum met de vraag of Nederland lid moet blijven van de Europese Unie. Dat laat Kamerlid Barry Madlener weten aan NU.nl.

    Madlener zal de motie dinsdag indienen tijdens een debat in de Tweede Kamer over de overdracht van bevoegdheden aan Europa.
    “Het referendum is in ons democratisch bestel een prachtige manier om mensen te betrekken bij de inhoud”, stelt hij. “Wij vertrouwen meer op het oordeel van mensen dan op het oordeel van de politieke elite.”

    Madlener benadrukt dat de PVV de uitkomst van het referendum zal respecteren, ook als blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders wel in de Europese Unie wil blijven.
    Cameron
    Eerder deed de Britse premier David Cameron een vergelijkbaar voorstel voor een referendum. Direct na het lanceren van zijn voorstel riep PVV-leider Geert Wilders op om zijn spoor te volgen.
    De coalitiepartijen VVD en PvdA lieten toen weten hier niets voor te voelen. Cameron wil het referendum uiterlijk eind 2017 houden, mits hij in 2015 wordt herkozen.
    Grondwet
    Volgens Madlener hebben de nee-stemmers van het Nederlandse referendum over de Europese grondwet in 2005 gelijk gekregen. Bij dit referendum sprak zo’n twee derde van de Nederlanders zich uit tegen die grondwet.
    Later werd deze grondwet alsnog, zonder referendum, in de vorm van een verdrag door Nederland aangenomen.
    “Er werd ons groei en welvaart beloofd, maar het tegendeel is waar gebleken.” Madlener spreekt tegen dat Nederland vanwege de exportbelangen in de Europese Unie zou moeten blijven.
    “Zwitserland bewijst dat je ook met handelsverdragen goed kunt functioneren, daarvoor hoef je geen onderdeel uit te maken van de Europese Unie”, aldus de PVV-parlementariër.
    Burgerinitiatief
    Dit debat in de Tweede Kamer wordt gehouden in het kader van het burgerinitiatief, waarbij gewone burgers een debat op de plenaire agenda kunnen zetten zodra zij 40.000 steunbetuigingen hebben weten te verwerven.
    In dit geval gaat het om het initiatief Burgerforum-EU.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dit hadden we verwacht dus nu afreken in mei en maart
    Geen steun voor burgerinitiatief over EU

    DEN HAAG –
    In de Tweede Kamer was dinsdagavond veel waardering te horen voor het burgerinitiatief van Burgerforum-EU. Mooi dat Europa weer op de agenda is gezet, zo klonk het. Maar voor de eisen van het burgerinitiatief was geen meerderheid te vinden.

    Het Burgerforum op het Binnenhof

    Burgerforum vindt dat de „sluipende overdracht” van macht naar Brussel moet worden gestopt en als er dan toch bevoegdheden worden overgedragen moet er altijd een referendum plaatsvinden. Meer dan 63.000 handtekeningen wisten zij voor hun initiatief te verzamelen. Alleen de PVV, Bontes, SP en Partij voor de Dieren staan er ronduit achter.
    Volgens Gerard Schouw van D66 suggereert het voorstel „bijna een referendum na elke top” en „dat is ons te gortig”. VVD’er Mark Verheijen wil juist de rol van nationale parlementen versterken. Daardoor kan ook het draagvlak van de EU bij de burgers toenemen, meent hij.
    Wel deelden partijen de zorgen van het Burgerforum. Zo zien de ChristenUnie, SGP en CDA ook dat bevoegdheden sluipend worden overgedragen. Maar elke partij komt weer met z’n eigen oplossing. Zo wil de ChristenUnie een raadgevend referendum als er soevereiniteit wordt overgedragen, terwijl de SGP helemaal niets in een referendum ziet. En het CDA wil juist weer dat de Raad van State zich erover gaat buigen.
    Referenda zijn nog niet mogelijk. Dat moet in de toekomst veranderen. Hiervoor liggen twee initiatiefwetten bij de Eerste Kamer die waarschijnlijk in maart behandeld worden. De PvdA is een van de opstellers en haar leider Diederik Samsom heeft eerder gezegd voorstander te zijn van een raadgevend referendum bij verdragswijzigingen.
    Volgens minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken is er geen sprake van dat stiekem macht wordt overgedragen. Wel gaf hij toe dat vroeger alles wat uit Brussel kwam bijna zonder discussie werd overgenomen. Die tijd is volgens hem allang voorbij. Hij ziet vooral „chagrijn” bij de burgers omdat „de EU niet levert wat die belooft”.
    Burgers kunnen op 22 mei hun mening geven. Dan zijn er verkiezingen voor het Europees
    Parlement.

    Like

   • Monalisa zegt:

    ChristenUnie, SGP en CDA en D66 en VVD en PVDA dit zijn de verraders van nederland! 50+ weet ik niet daar hoor en zie ik niks over, dus het kabinet is weer met zich eigen bezig luistert weer niet naar de bevolking maar dat wisten we al, dus u mag in maart en mei de rekkerig gaan presenteren aan die club.

    Like

 7. Victor zegt:

  Moslims beginnen terrorisme te exporteren uit Nederland.

  Import Moslims proces van de jaren tachtig is uiteindelijk resulteert in het export van moslim strijders uit Nederland. Onder een zeer bijzondere gunstige klimaat, (gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen,huisvestigingen en kinderbijslagen) groeiden Moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters! Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslim strijdgroepen werven steeds intensiever onder deze moslimjongeren.
  Er vertrekken steeds meer van deze Jihad strijders naar de conflictgebieden, om te vechten tegen de internationale vijand!

  Maar ondanks dit alles blijft onze regering tienduizenden Moslims in de Nederland binnenlaten uit landen die broeinesten zijn van radicaal-islamitische militanten. Deze moslims worden toegevoegd aan de groeiende islamitische invloed in het land. We weten dat het een feit is dat het aan veel geradicaliseerde moslims is toegestaan om hier in Nederland een veilige haven te hebben. In feite hebben sommigen van hen bewezen actief Nederlandse bekeerlingen te werven en te radicaliseren.

  In de grote steden die op het punt staan binnen een of twee decennia met een islamitische meerderheid te worden, worden continue roofovervallen gepleegd. Strijdgroepen in Syrie, Mali, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van deze georganiseerde Moslimbendes. Met de Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleide Moslimjongeren zijn dus uiteindelijk betrokken bij de Internationale conflicten,dit zijn geen arme zielige gediscrimineerde jongeren meer. Nederland als een ultieme uitvalbasis met slechte bestuurders verraadt zich nog steeds…Door de gemeenten gesteunde moskeeën gaan gewoon door met de Islamisering van de steden. Er worden steeds meer Moslim strijders geronseld.
  De imams werken harder dan ooit! Ze radicaliseren en leiden een hele nieuwe generatie Moslimmilitanten op.
  De duizenden rekruten zijn geronseld door nieuwe netwerken die hun een bevoorrecht leven en een heldendood in dienst van Allah voorspiegelen.
  Ook besloten veel jonge moslims die met de Nederlands geld opgevoed zijn, de wapens op te nemen tegen de niet islamieten of tegen de Christenen in Syrie! Op dit moment zijn er in Syrië veel Moslims uit Nederland actief als islamitische Jihadisten of heilige strijders. Het land heeft Afghanistan, Pakistan en Somalië als belangrijkste doel voor militante radicale islamieten afgelost, die gevechtservaring met weinig of geen officiële controle willen verzamelen.
  Een deel van de eerste lichting Syrië-gangers is de afgelopen tijd naar huis teruggekeerd. Moslim organisaties zien deze mensen als de helden…! Deze veteranen hebben een grote werfkracht. Zij bepleiten hun zaak met gezag en enthousiasme en halen veel jongemannen over hun voorbeeld te volgen. Moskeen in Nederland zijn opleidingscentrum geworden van deze gevaarlijke groeperingen…
  Ze zullen als massa Europa niet meer vrijwillig verlaten. Als men ze hun gang laat gaan, zullen ze net zo lang komen totdat Europa er net zo uitziet als nu Noord-Afrika.
  Door de herkomstlanden georganiseerd en gestuurde deze Moslims voeren naar eigen zeggen een heilige strijd tegen Nederland: zonder werk komen ze nog steeds massaal binnen en willen ze ook heel snel de meerderheid krijgen in de grote steden. In feite is er niets anders aan de gang dan een al 14 eeuwen durende verdedigingsoorlog tegen het Mohammedanisme.
  Alleen schuift de politieke macht in de grote steden het probleem voor zich uit totdat het onbeheersbaar wordt. Men heeft er even geen zin in, te verwend en te decadent om de eigen cultuur en vrijheid te verdedigen.
   
  Nederlandse autoriteiten hebben nog geen oplossingen voor deze gevaarlijke ontwikkeling? Er komen steeds meer Moskeen en Islamitische scholen bij…Job Cohen van PVDA is nog steeds bezig met de bouw van Westermoskee in Amsterdam. Dit zou de grootste moskee van Europa zal worden!.
  Onlangs werd bekend dat het Amsterdamse college van Burgemeester en Wethouders met de Turkse moskeevereniging Milli Görüs een deal heeft gesloten waarbij het college onderhands een lening ten bedrage van 5 miljoen euro heeft verstrekt. Belasting maffia Milli Gorus heeft sinds jaren tachtig ongeveer 456 Miljoen Euro gekregen van gemeente Amsterdam.
  Milli Gorus is een verlenging van Erdoganse islamitische AKP partij. Het Turkse Diyanet en Milli Gorus controleren in Nederland wonende Turkse moslims. De imams van de Islamitische Stichting Nederland worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd. Het merendeel van de Turkse moskeeën in Nederland maken hiervan deel uit. De Turkse invloed is dus levensgroot aanwezig en totaal ongewenst en contra elke vorm van integratie. Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De corrupte politieke elites van de westerse landen willen dit zelfs goed. Enthousiast “Allahu Akbar!” geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van “ongelovigen” in laten zien dat de Moslim Jeugd in Nederland in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne.
   
  Een vuile strijd van jonge moslims in Nederland lijkt onafwendbaar

  Dertig jaar geleden was twee derde van de Moslims hier illegaal het land binnen gekomen. Gezinsvorming en -hereniging met overheidsuitkeringen waren de uitkomst. De kritieke grens is al lang bereikt. Het conflictpotentieel wordt groter, de spanningsvelden nemen toe. Sociale uitkeringen zullen de tegenstellingen op den duur niet kunnen overbruggen, die toegenomen zijn door de massale immigratie uit een vijandige cultuurkring.
  Criminele organisaties, Islamitische terroristische organisaties, roversbenden etc. worden steeds groter.
  De beslissende vraag luidt: Hebben de Nederlanders de kracht nog om de geïmmigreerde bevolkingsdelen te bewegen tot assimilatie, tot samensmelting in hun solidaire gemeenschap? Of is de “intifada van jonge islamitische mannen” onvermijdelijk, wanneer de financiën niet meer toereikend zijn om integratieweigeraars rustig te houden met een sociale uitkering?
  Sluipende islamitische inbezitneming van land, een gigantische, enorme sommen geld verslindende sociaal- en integratiepolitieke constante bouwput en permanente belasting voor de sociale en onderwijssystemen, voor de binnenlandse vrede is ondragelijk voor Nederland.  Immigratie, die niet uitmondt in integratie en assimilatie, moet dit kader noodzakelijkerwijs opblazen.
   

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s