PVV even groot als PvdA en VVD samen

Screenshot_51

Als er nu Kamerverkiezingen gehouden zouden worden, zou de PVV vrijwel even groot zijn als de VVD en PvdA samen. Volgens de meest recente peiling van Maurice de Hond staan VVD en PvdA op 31 zetels, de PVV op 30. Sinds de vorige peiling van een week geleden heeft de coalitie 3 zetels moeten inleveren.

De beide coalitiepartijen kunnen weinig goeds doen bij de kiezer, concludeert De Hond. Ze zitten in de hoek waar de electorale klappen vallen. Sinds oktober hebben ze niet zo laag gestaan in de peiling.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op PVV even groot als PvdA en VVD samen

 1. Tistochwat zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22222418/__PVV_even_groot_als_PvdA_en_VVD__.html

  Ik had onder dat artikel een commentaar gezet:
  ” @ Irene 19-01-2014, 10:39
  ‘Onterechte angst voor de Islam’?
  Heeft u al eens verder gekeken dan uw neus lang is?
  De islam wil de hele wereld veroveren en onderwerpen; nog even en ook ú wordt de boerka en de moskee in getrapt! U werkt zélf mee aan uw eigen vernietiging.
  Nooit filmpjes gezien van barbaarse islamitische onthoofdingen, stenigingen, vrouwenverminkingen, halal slachten, doodsverwensingen, enz.?
  Dat zie ik Christenen niet doen… ”

  Maar dat is natuurlijk geweigerd:
  “Beste lezer,

  U heeft gereageerd op een artikel op De Telegraaf. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en niet vrijgegeven voor publicatie op De Telegraaf.

  Met vriendelijke groeten,

  Het moderatingteam van De Telegraaf.”

  Een tweede commentaar is eveneens geweigerd.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tistochwat dit is geen nieuws ik heb er zelf van de week een ban gekregen om dat je de waarheid hier weg haald en daar plaats daar zijn ze bij die potlood venter niet van gediend,De eurovielen hebben daar de macht helaas raar maar waar, maar er speelt ook iets ander mijn beruchte stalker die steet mij een ban weet je geven en dat je steet verbannen word helaas hij is nog bevriend met een dame die hier ook like geeft die man is de grote PVV hater van nederland.

   Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, als je het waagt iets ten nadele van de moslims te zeggen, dan wordt jouw reactie geweigerd. Stelletje stomkoppen daar bij die Telegraaf! Denken ze nou echt dat we van die krant afhankelijk zijn om achter de waarheid te komen? Laten ze vooral doorgaan met de waarheid verbloemen; er ontwaken toch echt steeds meer mensen. Inmiddels merk ik ook met enige regelmaat dat er meer kritiek op ‘links’ komt dan voorheen. Ik zie ook meer bijval voor de PVV, al mocht het van mij nog veel meer worden. Maar er is wel iets in beweging.
   Ik reageer al lang niet meer op artikelen uit De Telegraaf.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat weet je wat ik jammer vind dat je hier her bron lees mee die foto niet kan plaatsen hij is steengoed

    Like

   • Monalisa zegt:

    Cathja dat klopt maar die eurovielen die daar zitten te schrijven denken dat ze alles weten en kunnen plaatsen kijk naar de heer Andreas_Toinfen hij tik zijn vinger blouw daar, en alles word geplaatst om de EU te promoten er zit nog zo’n zakken vuller daar de naam is fox001 hij is directeur en zijn vrouw werkt en toch nog een pbg vangen hoe krom is dit systeem in nederland. En zo kan ik uren door schrijven helaas de waarheid komt hart aan daar, en dan word je verbannen zo werkt de telegraaf en zo werkt ekudos ook en zo werkt ej Bron niet.

    Like

   • Jean zegt:

    Cathja, die kl*tenkrant niet kopen dat heeft effect op die leeghoofden van die kl*tenkrant.
    Een uitgekotste pipo uit Vlaanderen maakt er de dienst uit, uit die zijn bek komt alleen maar haat tegen alles wat rechts en anti islam is, dat zet genoeg over die eikel.

    Like

   • sylvia Groot zegt:

    Was altijd een foute krant die heulde met fascistische ideeen, en is dat nog steeds.

    Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Tistochwat, getroost u. Dat gebeurt bij mij ook. Acht van de tien inzendingen worden niet geplaatst.
   De Telegraaf werkt op deze manier flink mee aan de islamisering. Het zou ze netjes staan om eens wat beelden te laten zien van onthoofdingen en andere martelpraktijken. Dat zou de bevolking wakker maken voor het onheil wat hen te wachten staat.

   Like

  • Republikein zegt:

   Al tig keer geweigerd, niet bij te houden, behalve hiero, dank mijn vriend, maar hoef me niet af te vragen waar je vrienden zijn.
   Ben blij dat er nog mensen met verstand zijn.Wat doe ik nu fout, sla nog geen vlieg dood!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Hier zou meer aandacht aan geschonken moeten worden, dat de media heult met de vijand en dat noemen ze vrije censuur!!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 13.29. uur, op 19/1. Ook ik heb ooit iets wensen te plaatsen bij de Telegraaf, kreeg ook geen poot aan de grond. Ik zeg per 01/04 mijn abbonement op.
   Stelletje meelopers met de RODEN!

   Like

 2. rakkertje zegt:

  We zullen de verkiezingen maar afwachten.
  Maar één ding staat vast … Het ziet er heel goed uit voor de PVV en het Vlaams Belang.
  En in Frankrijk weten ze nu ook wie Le Pen is. 🙂

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  De afbeelding is gespiegeld maar dat kwam beter uit voor de tekstballonnen:

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik kon het niet laten:

  Like

 5. luckybee zegt:

  Aan alle Christenen , partijen die vergeten dat de 10 Geboden bij ons nog steeds geldt. en dat zijn de CDA , CU en SGP , die toeliten dat andere volkeren met andere godsdienst bij ons mogen leven,is een antie Jezus Christus partij.Denk aan de 10 geboden.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Even een mooi voorbeeld van een man die alles belazerd op de telegraaf lees zijn uitspraak wat de directeur zij tegen de dominee waar kennen we deze uitspraak van! deze man schrijft onder vele namen op de telegraaf zit al jaren thuis is de mislukte slager van AH ( Is vakkenvuller geweest op de vleeswaren afdeling) maar denkt alles te weten en ook hij mag alles plaatsen op de telegraaf- de man is Jetse van D, een tweede amsterdammer. en blije burger, en klaas 2000, tot en met 2013 zo komt wuz vol.

  blije burger.
  @Theophilus 00.36 Mijn opa vertelde mij ooit eens een waargebeurd verhaaltje over kerken en bedrijfsleven in de jaren 20/30/40 van de vorige eeuw,namelijk deze: een directeur van een groot fabriek kwam wekelijks langs bij de dominee voor borreltje het gesprek ging zo:C Directeur zei: ‘dominee hou jij ze mak,dan hou ik ze arm’ )en vervolgens kreeg de dominee 5 gulden wat toen een weekloon was van een arbeider,dus @Theophilus zo werd het geloof (mis)gebruikt.

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik hoop van harte dat deze lijn zich verder zet dus ook op 22 mei!
  Vlaanderen zal trachten die linkse ratten, lees: spa, groen en pvda, en die verraderspartijen zoals cd&v en vld op 25 mei een oplawaai te geven waar ze de eerstvolgende jaren niet van herstellen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Mensen we moeten oppassen dat de verkiezingen op 19 maart niet vervalst zullen worden. de RODEN slapen niet, en evenals het CDA en de VVD en Demonen 66 zullen ze het klaar krijgen de verkiezingen te vervalsen! Ik vertrouw ze voor geen meter!

  Like

 9. Jade zegt:

  Volgens mij is die de Hond weer bezig met een truc om
  Wilders straks weer op z`n bek laten gaan.
  Negeer die waardeloze peilingen, trek uw eigen plan.

  Like

 10. Omastar10 zegt:

  Tom Hendrix dan moet je maar naar het stembureau gaan om te kijken of er wel eerlijk geteld wordt

  Like

  • Monalisa zegt:

   nee het telen word straks met de stemcomputer gedaan dat kunnen ze nog makkelijker manipuleren, nee weet je waar je op moet letten de krant daar staat iedere wijk in en dan kan je precies zien hoeveel stemmen op de pvv geplaatst is, je stemt met zijn 5en dat weet je zeker, dan moet er ook in dat district ook 5 stemmen op de pvv uitgebracht zijn, en als dat niet zo is dan aan de bel trekken, maar als u straks gaat stemmen op de PVV dan krijgt u een stem bonnetje uit die computers maar toch in de gaten blijven houden.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Omastar10: 19.59. uur, op 19/1. Beste Oma, dat zal niet helpen. Het RODE PLEBS bemant overwegend de stembureaux. En zij doen wat de communist Lenin bedoelde; namelijk: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar WIE de STEMMEN telt”. We gaan heel rare dingen meemaken 19 maart a.s.

   Like

 11. Wans Horst zegt:

  Eerst zien, dan geloven! Peilingen zijn manipulatie en Wilders trekt zich er toch niets van aan.
  De waarheid is niet te manipuleren, alleen de mensen zijn dat. De PVV heeft eerder ook al eens 50? zetels gestaan, of in ieder geval gruwelijk veel.

  Enne… mij heeft men niets gevraagd, dus aan dat onderzoek zit een luchtje 🙂

  Like

 12. Wans Horst zegt:

  Eerst zien, dan geloven! Peilingen zijn manipulatie en Wilders trekt zich er toch niets van aan.
  De waarheid is niet te manipuleren, alleen de mensen zijn dat. De PVV heeft eerder ook al eens 50? zetels gestaan, of in ieder geval gruwelijk veel.

  Enne… mij heeft men niets gevraagd, dus aan dat onderzoek zit een luchtje 🙂

  Like

 13. Theodoor zegt:

  De Hond speelt weer het socialistische-vara/nos-spelletje, heeft hij ook bij de vorige verkiezingen gedaan, het slachtoffer was toen de SP.
  Kijk, je moet weten dat Nederland héél ziek is gemaakt door de linkse kliek baantjesjagers en die zullen alles uit de kast halen om te behouden wat ze nu hebben.
  Nederland is niet zo’n lekker landje meer hoor, denk maar eens aan al die oude mensen waar nu de SOCIALISTEN aan de deur kloppen dat ze het veel te goed hebben, inleveren dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s