VIDEO (00:39): Syrische christenen – “Waarom is Amerika in oorlog met ons?”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Syrië, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO (00:39): Syrische christenen – “Waarom is Amerika in oorlog met ons?”

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Because Obama is a muslim!

  Like

 2. Hoe dom ben je om als westerse staat islamitische rebellen die de sharia in Syrië willen en christenen, Joden, ongelovigen en afvalligen willen uitroeien om die te steunen met geld, levensmiddelen en wapens???

  Like

  • Harry zegt:

   Het is inderdaad onbegrijpelijk hoe het mogelijk is dat een land wat op ruimtevaartgebied , luchtvaart en defensie altijd voorop loopt en razend knappe dingen produceert , nog zo stom is om voortdurend de meest debiele beslissingen te nemen .
   Het hele Syrie verhaal , dat voelden wij stomme boeren al op ons klompen aan hoe dat uit zou gaan pakken . Gaat die achterlijke Obonobo de fundamentalisten steunen !
   Churchill had het al door , die zei : de Amerikanen doen precies de goede dingen , maar niet nadat ze eerst alle foute oplossingen uitgeprobeerd hebben .
   En dat was zo’n 72 jaar geleden .
   Over hardleersheid gesproken !

   Like

 3. Jan zegt:

  Omdat de junta uit socialisten bestaat die ieder voor zich menen goden te zijn.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En waar zijn nu de Kamervragen van CDA,CU,SGP? Waarom horen we de kerken in Europa hier niet over? En heeft Minister Timmermans al gereageerd? Vragen, vragen,vragen…

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Er komen geen Kamervragen over de Christenvervolgingen Tom in het Midden-Oosten en in het continent Afrika die helemaal losgezongen zijn van realiteitszin mijns inziens, ook al om dat het Vaticaan er geen enkele aanstoot neemt aan deze Christenvervolgingen en om dat deze reguliere partijen ook Eurofiel als de neten zijn. Zuid-Soedan en Oeganda overwegen doodstraf voor homo’s (Homoseksuelen in Nigeria kunnen celstraffen tot tien jaar krijgen als ze hun affectie in het openbaar tonen) wat deed Nederland afgelopen week waar de hype is ontstaan over Poetin zijn homowet, tjsa voelt men hem al aankomen selectief verontwaardigd reageren op een té zware afvaardiging naar de winterspelen in Sotsji. Zwaar overtrokken zoals gewoonlijk en verdeeld tot op het bot in mijn opinie wordt het helemaal niets meer het is gewoon pappen en nat houden, net zoals Cohen het eens zei: de boel bij elkaar houden, welnu daar schiet men iets mee op het niet durven te benoemen van de echte problemen waar Nederland voorstaat. Het EMS-akkoord wat als een molensteen om de hals hangt 40 miljard, overheidsschuld die bedroeg twee jaar geleden 434.170 miljard, Nederland heeft ’s Werelds grootste hypotheekschuld ruim 600 miljard, Het weekblad Elsevier berekende onlangs dat de immigratie ons de afgelopen veertig jaar meer dan 200 miljard euro heeft gekost en alleen al dit jaar bijna 13 miljard euro zal kosten en tenslotte de ontwikkelingshulp of ‘samenwerking’ Nederland gaf in 2012 zo’n 823 miljoen euro minder uit, op een totaal van 4,4 miljard euro. Ook vermindert het aantal ontwikkelingslanden waar het geld heen gaat welnu dit is toch goed nieuws ‘kuch’. En het bedrag wat naar de Zuiderlijke Eurolanden is gegaan daar heb ik het maar niet over, want men wordt depressief van de verspilling die door de sociaal democraten als normaal wordt bevonden. Wees nu eens eerlijk regering geef toe dat Nederland failliet is.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Peterselie1: 10.51. uur. Precies, Peter, we zijn compleet failliet, door toedoen van de POTVERTEERDERS van VVD,PvdA,CDA en Demonen 66. Ik heb eens uitgerekend, wat deze staatsschuld betekent omgerekend per Nederlander, uitgaande van plm. 434 miljard Euro. Nou, schrik maar wel ca. Euro 35.000,- En deze CRIMINELEN in DEN HAAG zijn hier volledig debet aan. Ik kots op deze politici!

    Like

 5. luckybee zegt:

  Om dat Amerika geregeerd wordt door een Sunitische moslim?

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Politiek correct (inclusief de heer Mobama) heeft zich uit onverstand en een drang tot onbeperkt materieel gewin verbonden met de islamitische wereld , daarbij de belofte gevende dat men de islam geen strobreed in de weg zou leggen!

  Aan dit verachtelijke besluit worden de belangen van de staat Israël, de Joods-Christelijke beschavingen in de westerse wereld en de Christelijke bevolkingsgroepen in de Islamitische hemisfeer volledig opgeofferd..
  De afschuwelijke kliek die ons op dit ogenblik regeert en onze zogenaamde volksvertegenwoordigers in Den Haag komen volledig op voor de politiek correcte belangen,en niet voor de onze!.

  Veel christenen zijn in politiek opzicht volstrekt onnozel bezig, omdat men bijna gedachtenloos denkt op een christelijke partij te moeten stemmen, zonder zich af te vragen wat die partij in de praktijk doet!
  Maat alle Nederlanders,en zeker ook degenen met een christelijke achtergrond, zouden ALLE politiek correcte partijen (die zich ondermeer dus werkelijk impliciet ook aan het verraad van Joden en christenen bezondigen!), absoluut als vijanden moeten zien en NOOIT meer op ze stemmen.
  Er is maar één partij over waarop men zijn stem kan uitbrengen.
  Het is verschrikkelijk dat men de Christelijke minderheden in de moslimwereld volledig in de steek laat en zelfs geen initiatieve onderneemt om ze in veiligheid te brengen.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Omdat de socialisten een hekel hebben aan christenen en in de VS zit een een socialist aan het stuur. Geschiedenis begrijpen daar gaat het om, socialisten en de islam voorlopig twee handen op één buik.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @HenkV: 10.40. uur. En snotverdomme het CDA laat moslims toe als lid! Ongelooflijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s