VIDEO: Polish Defence League – een waarschuwing aan de moslims


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, Polen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Polish Defence League – een waarschuwing aan de moslims

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk, dat is duidelijke taal.

  Like

 2. Willie zegt:

  Dan hebben die Polen toch meer ballen dan de rest van de pussies hier

  Like

 3. luckybee zegt:

  Tsia vergeet Jan Sobiesky niet, dat was ook een Pool geweest die Wenen onzet heeft en de Turken, verjaagd heeft bij hun belegering van Wenen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Luckybee: 16.00. uur. Inderdaad Luckybee, koning Jan Sobieski, heeft de Ottomanen voor Wenen verpletterend verslagen. Ik sta volledig achter deze Polish Defence League, en ik hoop dat we net als de Polen ons gaan VERDEDIGEN tegen de rot Islam! Leve het Nationalisme, leve het patriottisme, weg met de PERVERSE ISLAM!

   Like

 4. win zegt:

  hoe denken ze over joden?

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Ik ben een groot voorstander van het strijden met een open vizier. Als men werkt voor een rechtvaardige zaak dan is openheid vanzelfsprekend. Prima dat er nu eindelijk één Pool te vinden is die tegen het fascisme strijdt, maar helaas; wat hij zegt is het niet te verstaan en hij is niet te herkennen. Leuk een rood-witte PDL-muts voor onder de motorhelm, maar het lijkt te veel op de boerka of op het skimaster dat criminelen dragen. Die twee kunnen ook het daglicht niet verdragen. Dus de motormuts moet weg!

  Het is fijn dat eindelijk de Polen er voor kiezen om tegen het fascisme te zijn, vroeger was het wel eens anders. Nog tot ver in de jaren veertig zijn er pogroms gehouden in Polen, we zullen dan nu maar zeggen dat ze niet beter wisten. Zand er over. De volgende keer niet met een vlag voor een gesloten moskee gaan staan, maar met folders en die uitdelen vóórdat de moskee volstroomt. Laat de fascisten maar eens merken dat niet iedereen het zomaar toelaat.

  Eerst staat er één man bij de ingang, de volgende week zijn het er twee en dan meer en meer! Het wordt tijd dat er wordt afgerekend met Allah, een flinke trap tegen de kloten moet Allah krijgen! Er is in de beschaafde wereld geen plaats voor oplichters die domme mensen een rad voor de ogen draaien. De enige manier om moslims te bevrijden en zelf aan het werk te zetten om zelfstandig volwassen te worden is door Allah de nek om te draaien zodat de oplichter niet meer zogenaamd uit naam van Allah hun hand kunnen ophouden bij de zogenaamde gelovigen, oftewel de slachtoffers van de islam.

  Like

 6. Omastar10 zegt:

  Ga hier eens zo staan als deze man ,kijken hoe lang of je er staat.
  Ik denk dat je niet eens uit kon praten of je was al opgepakt

  Like

 7. En toch krijg ik het gevoel dat de ene bevolkingsgroep net zo onbetrouwbaar is als de groep waar hij voor waarschuwt…

  Like

 8. Republikein zegt:

  Buurvrouw, heb je een kopje suiker voor me!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s