Vluchtelingen vallen Duitse politie aan (+ video)

Screenshot_42

(Door: Kybeline)

De ons verrijkende vluchtelingen zijn er boos over dat zij voor het gebruik van het openbaar vervoer net zo goed moeten betalen als de domme Duitse slavenmensen. Zij, de edele vluchtelingen, hebben recht op alles wat ze in dit land begeren, dachten ze. En daarom vielen ze de controleurs aan. Toen de politie erbij kwam, sloegen de edele vluchtelingen uit de Oriënt de politieagenten ook:

Meerdere vluchtelingen uit het protestkamp op de Berlijnse Oranienplatz werden vrijdagmiddag betrapt op zwartrijden. Volgens de politie werden de zes personen handtastelijk tegen de controleurs en wilden ze “absoluut niet meewerken”. Het openbaar vervoerbedrijf riep daarom de politie te hulp, maar ook de agenten werden aangevallen.
Een ooggetuige vertelde dat het verkeer op lijn 7 van de metro vanwege de actie van de politie tijdelijk stillag. De politie maakte o.a. proces-verbaal op wegens het toebrengen van lichamelijk letsel aan politieagenten, verzet en zwartrijden.
Men zegt dat de vijf vluchtelingen samen met een vertaalster/activiste op weg waren naar een gesprek met de Berlijnse senator van integratie Dilek Kolat. Twee van de vluchtelingen namen geen deel aan het gesprek, zij werden door de politie meegenomen om hun identiteit vast te stellen. Een woordvoerster van het bestuur weigerde commentaar te geven.

Tagesspiegel

Hopelijk slaan de volgende keer de vluchtelingen ook Dilek Kolat hard in het gezicht. Per slot van rekening doet zij zich voor als een Duitse politica, dus mag een vluchteling haar net zo behandelen als een Duitser.


Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Berlijn, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Vluchtelingen vallen Duitse politie aan (+ video)

 1. Jean zegt:

  Op 22 en 25 mei stemmen voor die EU misdaadorganisatie betekend NOG MEER VAN DAT, ik zal er in elk geval NOOIT voor stemmen, het is nu al griezelen als die schijnheilige drievuldigheid in beeld komt met voorop die kapo en E.T. met als glijmiddel die achterbakse portugees alles gesteund door de grootste verrader uit de geschiedenis nl. verhofrat.
  Slopen die handel zodat de vernietiging van Europa kan stoppen, terug grenzen sluiten en alles wat hier niet thuishoort buiten.

  Like

 2. fleckie zegt:

  Mogen ze hier in NL gratis met het openbaar vervoer?!via “IDENTITEITSKAARTEN?

  Like

 3. Jan zegt:

  Direct taseren, maximum voltage, tot de rook uit de oren komt

  Like

  • Sjaak8.1.2014 zegt:

   Jan ! Jammer genoeg vergaderen ze in Duitsland wie
   overal in Europa erover of ze de taser toelaten of niet !
   Het komt de dag dat de omzet van taser recorden verboekt !
   Maar niet van staatslanden zelf
   (die zijn veel te druk bezig met het verbieden van zoiets!)
   Maar puur uit zelfverdediging !

   Like

 4. fleckie zegt:

  Als de Duitse politie met zes man moet overmeesteren, en vast moet zien te houden,is m.i.een teken dat die z.g.vluchtelingen, WEL een BEHOORLIJKE” conditie” hebben! om zich zo te VERWEREN!

  Like

  • Jan zegt:

   Moet je eens zien wat voor spieren zij hebben ontwikkeld door de Middellandse Zee over te zwemmen en misschien was de politie wel uit het zelfde hout gesneden als Derrick.

   Like

 5. janfreak zegt:

  Zo is het ook onacceptabel dat wij op pasfoto’s onze oren moeten laten zien en moslimvrouwen dat niet hoeven. Dat staat haaks op onze Grondwet maar blijkbaar realiseren onze bestuurders dat niet. Zou me ook niets verbazen wanneer mannen en vrouwen eerstdaags apart moeten gaan zwemmen, ook dat eisen onze dierbare buitenlanders. Gekker moet het toch niet worden.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het is voorgekomen dat een NL-se autochtone vrouw, die kanker had,chemo-kuur kreeg en daardoor al heur haar verloor.
   Ze droeg een pruik om haar kale hoofd te bedekken. TOEN moest ze voor een paspoort een foto laten maken.
   Hoe ze ook hemel-en-aarde-bewoog, ze moest met haar kale hoofd op de foto.
   Zelf heb ik hier van kennissen, die voor paspoort naar Toulouse moesten, ook gehoord dat ze verschillende keren terug moesten.Dan was dit weer niet goed, dan weer dat niet, met de foto.

   Like

 6. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Ze zijn al overal !
  ———————–
  Zes straatroven per dag in Amsterdam !

  VVD wil harde aanpak jonge criminelen in Amsterdam
  AMSTERDAM – De Amsterdamse VVD de zogenaamde Top600-aanpak van burgemeester Eberhard van der Laan, de lijst van jonge criminelen, uitbreiden tot de ‘Top-1500’. De partij is geschrokken van het aantal straatroven in de hoofdstad !
  —————————————————————————-
  Omdat ze weten dat de gevangenissen in Europa niet wie
  in hun takka tukka landen (scheitemmer 8 man cel en waterpap) uitstaffeert zijn !
  Een Tourist betaald in Amsterdam voor een kamertje veel Geld !
  De straatrover betaald voor zijn celkamer inklusive Hallalmenue
  (die grotendeels luxerieuser zijn als vele Amsterdammer hotelkamers )
  nada, niets, niente,nichts !

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé! Bedankt SOCIALISTEN/RODEN, LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, dat jullie dit- deze misere met gelukzoekers en moslims- mogelijk hebben gemaakt, samen met het GEDROCHT EUSSR! Maar niet echt!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Dit is allemaal nog maar spielerei, het extreme gaat nog komen, bloed, veel bloed als de tijd daar rijp voor is. De jonge generatie “vluchtelingen” is al druk aan het oefenen, thans al vanaf 14 jaar.

  Wanneer?
  Moeilijk in te schatten maar het komt, dat staat vast. Europa zal daarin geen uitzondering zijn van wat zich in de wereld op verschillende plaatsen al lange tijd afspeelt.
  Vraagje “wie regelt dit allemaal zo” deze chaos bedoel ik.

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   @Theodoor: Vraagje “wie regelt dit allemaal zo” deze chaos bedoel ik.

   Essentiele vraagje. Chaos leidt af, dan wordt er meestal niet naar de aanstichter(s) maar uitsluitend naar uitvoerders gewezen.

   Like

 9. Cathja zegt:

  Als ik de Polizei was, legde ik de gummiknuppel even in hun nek! Zijn ze helemaal van de pot gerukt, om mensen aan te vallen terwijl ze zelf fout zitten?
  Het moet maar eens duidelijk worden gemaakt dat ze in Europa te gast zijn, en geen moer te vertellen hebben!
  Van mij mogen ze definitief vertrekken.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Begrijp niet goed waarom de fucking islamiet niet onmiddelijk hard aangpakt wordt, was ik bevoegd voor de aktie werden ze in elkaar geslagen met de gummiknuppel, als je daar ooit klappen van hebt gekregen (door iemand die weet waar en hoe te sdaan en niet zoals die vol makeup poppemiekes die ik bij rellen bezig zie) weet hoe hard het aankomt.
  Ongenadig in elkaar slaan vanaf het moment dat ze medewerking weigeren (in de praktijk doen ze dat altijd dus is het orderwoord “tot er geen ene nog rechtop blijft staan”.
  De fucking islamiet kent één universele taal en die is die van het geweld alle andere akties lachen ze om en ze minachten zeker de “dialoog”.
  Erop los rammen tot bloedens toe en de volgende keer betalen ze netjes hun ticketje en gaan respect hebben voor de controleur.

  Like

  • Lucie zegt:

   En daarom moeten we allemaal massaal op de PVV gaan stemmen.
   Mensen A U B denk eraan wat ons anders te wachten staat,ook niet op D66 stemmen,die hufter levert ons rechtstreeks aan Brussel uit.Snap niet dat die partij al zo hoog kan staan,wat zijn dat voor domme figuren,willen ze onder het juk van die criminelen in Brussel leven en alle bezittingen afgeven?

   Like

  • vigilante zegt:

   Je hebt volkomen gelijk,het enige wat helpt is direct grof geweld toepassen op dit tuig.
   Maar;ze kunnen en mógen dit niet.
   Voor het aantal politie mensen die ik ken is dit zwaar frustrerend,je moest eens weten wat die gasten moeten vreten iedere dag weer.

   Like

 11. In het filmpje zegt de politie tegen een buitenlander; “verboden te filmen”. En de buitenlander filmt gewoon door en zegt “niet verboden”. Dan krijg je een patstelling! De conducteur heeft waarschijnlijk gezegd tegen de buitenlanders; “verboden zwart te rijden” en de buitenlanders antwoorden “niet verboden”!?

  Like

 12. luckybee zegt:

  Wer soll dass bezahlen wer hat zo viel Geld?

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Republikein: 22.11. uur, op 19/1. En wat lezen we weer….5 lichtgetinte bontkraagjes! Ik weet weer genoeg. Bedankt Republikein!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s