Europa en de islam

Erik60

(Door: Erik60)

Ik wil het nog eens hebben over de vredelievende religie islam die in Europa aan de opmars is begonnen.  Het is natuurlijk al veel langer bezig, maar de laatste jaren komen er toch meer feiten aan het licht over wat een culturele verrijking de islam voor Europa is. Voor degenen die het nog niet weten, de Jihad tegen het Westen is al een tijdje bezig. De linkse Europese regeringen doen al jaren of er niets aan de hand is. Toch is het een feit dat de zegevierende islam zich in het hart van de Europese beschaving genesteld heeft.  Mede is dat zo snel kunnen gaan doordat de linkse media van Europa alle negatieve informatie over moslims en de multiculturele samenleving heeft stilgehouden. Europese media en politici doen er de grootste moeite voor om iedere link tussen het terrorisme en de islam te verdoezelen. Aan de multiculturele samenleving mag niet getornd worden.  Zelfs na de bloedige aanslagen in Madrid, Londen en Frankrijk waren de politici er als de kippen bij om te vertellen dat islam vrede is en niks met de aanslagen te maken heeft.  Dat is natuurlijk onzin. Alle Europese politici weten dat de islam een probleem is dat steeds meer uitgroeit tot een smeulende vulkaan die een dezer dagen of jaren zal ontploffen. Met alle gevolgen voor de oorspronkelijke Europese christelijke bevolking.

Verschillende West-Europese steden kennen al de moslim-vrijstaten waar de Arabische meerderheid zich als een bezetter gedraagt. Dit komt mede door het feit dat de meerderheid van de moslims niet wil integreren in onze samenleving. De meeste moslims gaan alleen met elkaar om en willen niets te maken hebben met de autochtone bevolking, omdat zij christenen zijn. Moslims hebben niets liever dan hun eigen getto’s, waar zij volgens de koran kunnen leven. En daar zijn geen autochtonen welkom. Het zijn vrijstaten waar zelfs de politie niet durft te komen, omdat zij haar leven niet zeker is. Wie dacht dat wij in een land leven waar iedereen recht heeft op veiligheid heeft het mis. De politieke elite bazelt er maar wat op los. Voor haar is de multiculturele samenleving heilig. Want als de zelfverklaarde elite toegeeft dat de multiculturele samenleving mislukt is, beseft de bevolking dat haar ideale wereld, die zij aan de burger wil opdringen, mislukt is. Natuurlijk heeft Bondskanselier Merkel enkele jaren geleden toegegeven dat de multiculturele samenleving mislukt is. Ook David Cameron gaf het toe. Maar is er sindsdien iets veranderd voor Duitsland en Engeland? Nee, horden islamitische vluchtelingen stromen het land nog steeds in grote getale binnen.

Terwijl de islam stilaan Europa verovert, wentelen de moslims zich in de slachtofferrol wanneer er iemand kritiek geeft op hun wandaden. Dan is het nooit hun schuld, want zij zijn het slachtoffer van discriminatie. Al was het maar iets dat ze opgevangen hebben van horen zeggen, alles wordt aangegrepen om toch maar rellen te schoppen. Steeds meer Europeanen vinden dat de islam een halt moet worden toegeroepen. Zij zijn het geknuffel door de overheden van deze bevolkingsgroep beu.

Islamitische geestelijken en de linkse media mogen verklaren wat ze willen. Het sprookje dat dikwijls opgevoerd wordt dat de Islam in vrede met de Joden en de christenen wil leven, raakt kant noch wal meer. De meeste Europeanen geloven dit niet meer, omdat ze de werkelijkheid dagelijks ondervinden. In sommige delen van Engeland is de sharia al ingevoerd. En in sommige steden zoals Londen patrouilleren religieuze moslims in sommige wijken om ervoor te zorgen dat de regels van de islam nageleefd worden. Het is nog maar een kwestie van tijd vooraleer er sharia-rechtbanken op het Europees vasteland komen. Als de sharia ingevoerd wordt, zullen de Europese vrouwen het zwaar te verduren krijgen. Zij zullen al hun rechten verliezen. Protest zal snel in de kiem gesmoord worden en onze zwakke politici zullen hen niet bijstaan. Vrouwen, Joden en homo’s zullen loslopend wild zijn en opgejaagd worden.

Screenshot_1

Steeds vraag ik me af waar de vrouwelijke feministen nu toch met hun protest blijven. Waarom hoor je hen niet tekeergaan tegen de vrouwonvriendelijke islam? Zijn ze soms bang geworden? Ik denk het wel. En zie, stilaan gooien wij onze democratie overboord. In een democratie heeft trouwens iedereen het recht om voor zijn mening uit te komen. En in een democratie moeten de mensen die hun zegje willen doen, beschermd worden. Hier wringt het schoentje. Door het geklungel en de toegeeflijkheid van onze zwakke politici kunnen mensen die opkomen voor de westerse samenleving op bijna geen bescherming meer rekenen. Om de simpele reden: het is te laat.

Je ziet het overal gebeuren in Europa. Moslimbendes die de straat op de politie veroveren. De politie die zich overgeeft door te zeggen dat ze het niet onder controle kan krijgen. Ze vertellen dan doodleuk tegen de burgers om deze zones te vermijden. Geen landelijke politicus die opstaat en zegt: “Nu is het genoeg!”. Ook geen Europese Commissie die voor ons opstaat en zegt tegen deze mensen: nu is het genoeg geweest. Vijftig jaar geleden hadden ze het leger ingezet. Nu gebeurt er niks. Het is wel zeker dat wij autochtonen niet op onze politici hoeven te rekenen. Indien er een enkeling opstaat, zoals Geert Wilders, dan wordt deze persoon zo slecht gemaakt in de pers dat hij moet vrezen voor zijn leven. Hetzelfde is gebeurd met Pim Fortuyn. Met hem hebben ze wel afgerekend. Zijn moordenaar komt een van deze maanden vrij. Tegen de tijd dat het Europese verkiezingen zijn, loopt Volkert van der Graaf vrij rond. Toeval of geen toeval. Wie zal het weten? Maar dat de partijen zowel op landelijk als op Europees niveau niet zullen pikken dat ze een stapje opzij moeten doen, omdat ze de verkiezingen verloren hebben, dat weet iedereen en iedereen vreest het ergste. Geen enkele linkse partij zal het toelaten dat rechtse partijen de verkiezingen winnen en aan de macht komen. Zij vrezen de dag dat dit gebeurt. Dat er een partij aan de macht is die zegt tegen de moslims: nu is het genoeg! Aanpassen of wegwezen!

Integendeel, de Europese Unie wil de grenzen nog wat verder openzetten voor islamitische gelukzoekers uit Afrika. Dit hele systeem van Europa heeft een geheime agenda. Het lijkt wel een zelfmoordoffensief van Europa om zoveel ongeletterde woestijnbewoners binnen te halen. Denk nu niet dat Europese politici het niet weten van de massale groepsverkrachtingen in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Brussel. Zij lezen en surfen ook op internet, lezen ook de kranten en kijken ook televisie. Maar dat kan hen allemaal niet deren. Zolang het hen maar niet gebeurt. Cecilia Malmström, de Eurocommissaris van binnenlandse zaken, is een Zweedse. In haar land zijn Zweedse vrouwen vogelvrij door de massale aanwezigheid van Somalische vluchtelingen. Groepsverkrachtingen zijn er aan de orde van de dag. Niemand die er wat aan doet. De slachtoffers die het overleven worden voor de rechtbank dubbel gestraft. Het is niet de schuld van de moslims, maar de schuld van de Zweedse vrouwen. De daders worden dan ook dikwijls vrijgesproken. Hetzelfde gebeurt in Noorwegen. Daar heeft de politie de handdoek al in de ring gegooid. En Cecilia Malmström wil nog meer vluchtelingen binnen halen in Europa. De meeste van deze vluchtelingen zijn moslims. Voor de klachten van de echte Europeanen blijft zij doof, maar o wee als er een vluchteling niet goed behandeld wordt. Dan schiet deze extreemlinkse mevrouw uit haar slof. Onze vrouwen en kinderen zijn voor deze arrogante Europese elite politici niks waard. Maar ze moeten niet vergeten dat wanneer de islam eenmaal de macht in Europa gegrepen heeft hun dochters ook geen waarde meer hebben…

Screenshot_2

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op Europa en de islam

 1. Jade zegt:

  De spijker op de kop…, weer een prima artikel!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Welkom Erik60

  Like

 3. janfreak zegt:

  Het feit dat ze hun gebed eindigen met dood aan alle ongelovigen is voor mij voldoende om in te zien dat het allesbehalve een vredelievende en tolerante godsdienst is.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @janfreak: 23.10. uur, op 20/1. En de stelregel van deze zandnegers/moslims is: ” Willst Du nicht mein Bruder sein, so schlag ich Dir dein Schädel ein!”. Lekker volk hé!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Schitterend, Erik60! Geen speld tussen te krijgen!
  Voor de zoveelste maal vraagt men zich af, wat de gemiddelde goedmens -al dan niet met een religieuze achtergrond- zou kunnen inbrengen tegen zo’n waterdichte argumentatie!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Welom Erik, wij zijn blij dat er nog steeds mensen zijn die de Waarheid willen laten horen.
  De islammelingen moeten zich aanpassen of vertrekken meer smaken hebben wij niet.

  Like

 6. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Gaan we zo door dan hebben we ook geen auto’s meer nodig !
  Want in de middeleeuwen hebben ook geen auto’s gehad ! De
  ezelsneukers uit het riffgeberge kunnen dan ook niet meer met
  hun door drugshandel aangeschafte Boliden dan ook vergeten !
  Want zouden die hier het zeggen hebben dan is de economie
  in de kortste tijd naar de knoppen ! Geen Geld geen Olie geen
  Benzine ! Maarrrrrr ! Voordat het zover komt is eerst nog een
  burgeroorlog te voeren ! Of geloven jullie geitenneukers dat we
  Europa vrijwillig af geven ? Het grootste geluk dat de Moslim
  in Europa heeft dat de strenge wapenwet hun beschermt !
  Zouden we wie in Amerika een wet hebben waar in verscheidene
  staten het dragen van een wapen normaliteit is en volkomen
  legaal zou het in Europa van de wapens stikken !
  ERGO ! In nul komma niks MOSLIMVRIJ ! GEGARANDEERT !

  Like

  • Jean zegt:

   Sjaak,
   Wie gaat mij verbieden een wapen in mijn huis te hebben? Een politieker? ha ha ha ha ha ha.
   Mijn lijfspreuk is nog steeds: Wie ongevraagd verticaal binnenkomt gaat horizontaal buiten.
   Ik verdedig mijn gezin en mijn goed en niemand kan mij dat verbieden, hoe meer ze de barbaren promoten hoe alerter ik ben…

   Like

 7. Weet waar hij het over heeft welkom Erik

  Like

 8. Republikein zegt:

  Erik60, dank!

  Like

 9. sylvia Groot zegt:

  Geld, oliebelangen, opportunisme, daarvoor offert men een gehele cultuur op, namelijk de onze.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sylvia Groot: 01.00. uur. Dat is de kern van het HAATBAARDPROBLEEM Sylvia!
   Uiteraard respect voor Erik60 voor het duidelijke en goede artikel. Verder gebeurt dit mede op verzoek van de BILDERBERGERS, en de vileine knechten van de EUSSR! Alles om tzt. een Wereldregering, een Wereldmunt, en een groot wereldrijk te stichten, onder leiding van de duivel zelf. Deze gore ellende is bewust en georkestreerd in werking gesteld!

   Like

  • fleckie zegt:

   Dit is toch al langer a.d.gang,n.l.bij het BINNENHALEN van GASTARBEIDERS voor de steenkolenmijnen)(door de E.K.S.G.?)uit KOPPENSNELLERS-LANDEN,(die o.a.HASHIESH introduceerden, en MARIHUANA,(en als hun IETS niet zinde, (in cafés, de boel hardstikke kapot sloegen)maar ja de rest van NL was zich van dit alles nog. NIET bewust.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Jan het was een goede middag bij die moskee.
   Konden die kinderen meteen leren hoe die mohamedanen over ons denken.
   Ik hoop dat het hun bijgebleven is.

   Like

 10. Avidia zegt:

  Geweldig, een blijvertje!!!

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Goed artikel, Erik60. Welkom! Kun je ook vertalen? 😉

  Like

 12. Martha N zegt:

  Bedankt Erik60, goed geschreven en waar.
  Dat veel Nederlanders niet thuisblijven en WEL gaan stemmen, maar dan TEGEN het Europees Parlement.
  Niet denken: van het zal toch wel niet helpen..!
  Gewoon gaan en wel massaal!

  Like

 13. Jantje zegt:

  Beste Erik60, het artikel is me uit het hart gegrepen.
  Het is allemaal waar. De mensen hier weten dit maar al te goed.
  Het kwaad grijpt om zich heen. De islam is een van de 7 plagen die God op ons afstuurt.
  Wat kunnen we er aan doen om het te stoppen, terug te dringen en te vernietigen?
  Daar moeten we een antwoord op zien te vinden.
  Dat moeten we weten.

  Like

 14. opa Joop zegt:

  Ik kocht pas een nieuwe tv, een Duitse Samsung.
  En wat staat er op de doos? Made in Slovenië. Verpakking made in Hongary.

  En dit is het hele verhaal over de EU.
  De EU is opgericht voor en door de multinationals, het groot kapitaal en de Bilderbergers.
  In Brussel (maar ook in Den Haag) bepalen de industrie en de rijken het beleid in de achterkamertjes waar dikke enveloppen met geld onder het bureau verplaatst worden.
  Hongarije en Roemenië in de EU toegetreden.
  Dit zijn miljoenen goedkope arbeiders voor de EU en miljoenen nieuwe consumenten voor de
  industrie. De EU gaat om geld, geld en nog eens geld.
  Ook daarom zal Turkije toetreden tot de EU.
  En uw welzijn is totaal ondergeschikt hieraan.
  Sorry, maar deze trein is zonder geweld niet meer te stoppen.
  Gevolg, een burgeroorlog vroeg of laat en opnieuw beginnen.

  Bewijs?
  Onderzoek maar eens waar al dat schorem na de politiek gaat werken. Ik noem er 2.
  Eurlings van het CDA naar KLM
  W. Bos PVDA naar adviesburo dat voor de regering werkt a 400,- per uur
  De lijst zou eindeloos worden.

  Like

  • Ekster zegt:

   Helemaal mee eens. Democratie vindt de EU maar lastig, dus dat probeert men zoveel mogelijk in te perken. De EU is er inderdaad uitsluitend voor de industrie. Het hiernaartoe halen van goedkope arbeiders is immers enkel in het belang van het bedrijfsleven geweest. Daarom is het ook fout om enkel “links” de schuld te geven van de ellende waarin we ons bevinden. Vanwege de ondernemersbelangen (= VVD; rechts dus) werden in de jaren 1960 en 1970 grote groepen arbeiders hierheen gehaald.
   De toenmalige Christendemocraten (indertijd in de vorm van CHU, ARP en KVP) werkten hier van harte aan mee want de Christenen vonden dat de Nederlandse vrouw thuis moest blijven om voor het huishouden en de kindertjes te zorgen. In WOII mochten de vrouwen nog werken want dat kwam goed uit, maar daarna was het gedaan met de pret. Werkende vrouwen werden gestraft met lage lonen en hoge belastingen. Bovendien heerst(e) binnen de christendemocratie toen al (en nog steeds) de hardnekkige misvatting dat ieder geloof gelijkwaardig is en derhalve het waard is te worden beschermd. Dus mede dankzij de christenen hebben we nu een gigantisch moslimprobleem.
   De socialisten, in de vorm van de PvdA en de voorgangers van GroenLinks -gevoelig als ze zijn voor klachten van arbeiders en armen- zorgden er ten slotte voor dat de “gast”arbeiders mochten blijven en zelfs hun familie over konden laten komen want het was anders zo zielig voor ze. Trouwens, voor alle partijen gold kennelijk dat het helemaal niet nodig was dat de gasten weer terug naar huis keerden. Er was in die jaren immers geld genoeg. Met dank aan de aardgasbel die inmiddels bijna verjubeld is. Straks is het geld op en staat de Nederlander met lege handen.
   Er zijn maar heel weinig individuen of partijen geweest die kritisch durfden te staan tegenover de komst van gastarbeiders. Er waren enkele rechtse partijen (CD, Boerenpartij en dergelijke splinters) die nooit serieus genomen werden. En toen de linkse SP medio jaren 1980 enige kanttekeningen durfde te plaatsen over ghettovorming e.d. brak de hel los. De SP was (met name volgens de andere linkse partijen) racistisch (de gebruikelijke dooddoener). Maar.. van rechts kreeg de SP evenmin bijval. Daarmee werd de discussie vakkundig weer voor jaren gesloten.
   Inmiddels loopt iedereen behalve de PVV weer keurig in de pas op weg naar onze ondergang. Met dank dus aan links én rechts.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Ekster: 13.50. uur. Dat heeft U uitstekend verwoord. En uw conclusie is dezelfde als de mijne. Van “links tot rechts”, hebben politieke partijen en werkgevers aan de nu ontstane ellende meegewerkt. En zeker ook de werkgevers! Daarvan ben ik volledig overtuigd na lezing van het boek: ” De schone schijn van de valsemunters”, van Martin Bosman, lid van de 2e kamerfractie van de PVV.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Oei, de schone schijn van de valsemunters moet zijn: ” De schijn-elite van de valsemunters”.

    Like

 15. koddebeier zegt:

  Het word de hoogste tijd dat we ons ontdoen van dit soort politieke Landverraders !!

  Like

 16. sylvia Groot zegt:

  Laat Noord-Amerika ook ongelimiteerd mohammedanen toe?
  Of is dat land een lachende derde?

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Ik hoop nog mee te maken dat er een Neurenberg2 tribunaal komt voor al de collaborateurs van de Europese Unie en de Nederlandse politici..

  Like

 18. delamontagne zegt:

  Pieter Nokkio zegt:
  21 januari 2014 om 07:38 …..etc………..
  Dat vind ik dan heel erg voor U, familie gaat toch voor kennissen/vrienden. Maar van m,n opvattingen afwijken, doe ik (we) hier niet. Ons voordeel is dat we niet dagelijks familie/kinderen zien. Wel hier EU-kennissen/[vrienden !!!!!] EN die kunnen soms ook de meest stompzinnige opmerkingen maken betreffende de multiculti, waar we hier eigenlijk helemaal NIETS van merken. Ik ben dan wel oud, maar soms bij onredelijke opmerkingen kan ik uit mijn slof schieten van woede.(niet goed voor m,n hart .)
  Zoals deze zomer, vlak nadat die Engelse sergeant met een bijl was afgemaakt onder ,t aanroepen van.allaah. Opmerking van engelsen hier ::”die christen-fundamentalisten in ,t zuiden van U.S. zijn veel erger, maar daar hoor je nooit iets over.””

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Erik60

  Ik ben blij met u hier.
  Ik hoop dat heel veel mensen deze site lezen en er over praten met wie dan ook.
  Vertrouwen in de toekomst, nee we zijn er nog lang niet.

  Like

 20. Maria02 zegt:

  Hartelijk welkom Erik ga zo door, geweldig.
  Want zo is het en niet anders.

  Like

 21. Jean zegt:

  Wij vrije seculiere Europeanen zullen die perverse smeerlapperij islam genaamd met alle middelen bestrijden en dat tot Europa islamvrij is want die smeerlapperij is de ondergang van onze westerse beschaving én cultuur, wij zijn niet gesteld op barbarij en zeker niet op barbaren.
  De toekomst van ons land, onze kinderen en kleinkinderen primeert boven waanzin, kijk de geschiedenis er maar op na, alle oorlogen vinden hun kiemen in religie daarom dat ik al meer dan 60 jaar afscheid genomen heb van die volksverlakkerij.

  Like

 22. Thomasson zegt:

  Een prima stuk van Erik60. Hij schrijft over de huidige schrijnende situatie in Europa en stelt de juiste vragen over. Als lezer wil ik graag mijn visie geven:
  “De zegevierende islam heeft zich in het hart v.d. Europese beschaving genesteld. Maar de linkse (en andere) Europese regeringen doen al jaren of er niets aan de hand is.”
  Natuurlijk doen ze er niks aan!. Veel linkse- en liberale regeringen behoren (nog steeds) tot de morbide ‘Generatie ‘68’ die multiculturele ideologie op nahouden en ambiëren het omverwerpen van de natiestaat: kost wat het kost!. De Duitse ’68 revolutionair’, Rudi Dutschke, heeft gezegd: ‘de revolutie zal de lange mars worden, door de instituten van macht”. En dat is precies wat gebeurde. Het verlengstuk van deze politici is de media (90% links) die volgens de princiepen van desinformatie, hersenspoeling en propaganda werkt. De media dient de ‘revolutie’ en gebruikt alle instrumenten om negatieve informatie over moslims en de multiculturele samenleving stil te houden, te bagatelliseren (als info er uit komt) en feiten te verdraaien. Er is geen verschil tussen de westerse media en de Sovjet Pravda. Wij genieten van dezelfde praatjes. En de bloedige aanslagen in Madrid, Londen en Frankrijk (al in 1987) … So What? Helaas wordt de ‘generatie ‘68’ vervolgd door de zgn. ‘Milton Friedman generatie’ (geb. midden jaren ’50 tot eind jaren ’70). Mensen voor wie Geld is God en egoïsme is de beste eigenschap die een mens kan bezitten. Deze uitvreters zijn niet zo zeer in ideologie geïnteresseerd maar in de weg naar de ‘Bergen van goud’. Hun ziel is geïnfecteerd met corruptie en (voorlopig) ‘politiek-correctheid’ dient hun belangen. Zo kunnen ze als individuen regionale politiek, landelijke politiek en de EU als springplank gebruiken om snel (veelal via geld onder de tafel) gebruiken om snel rijk te worden. Landverraad schrikt ze niet …er is nog altijd het laatste vliegtuig of de (geleende) Mercedes van de Europese Parlement die ze snel naar hun Zwitserse bank kan brengen. Daar vandaan is de weg naar de Cayman Banking Service ook niet zo ver weg.

  “De meeste moslims gaan alleen met elkaar om en willen niets te maken hebben met de autochtone bevolking, omdat zij christenen zijn” Waarom zouden ze? Ze hebben de hoogste echelon van het land in hun zak. De autochtone stumpers zijn leeuwenvoer. Wie schijt naar hun richting?

  “Wie dacht dat wij in een land leven waar iedereen recht heeft op veiligheid heeft het mis” De Schijn elité van de valse Munters (Martin Bosma) is uitsluitend bezig met haar veiligheid en vooral met de veiligheid van haar geheime bankrekeningen ver weg van het oog van de fiscus.

  “Steeds vraag ik me af waar de vrouwelijke feministen nu toch met hun protest blijven”. LOL of liever gezegd LUL-praatjes! In de film ‘Twins’ (met Arnold Schwarzeneger) zegt Dany de Vito: ‘Where Money talks Bullshit walks’. Dat geldt ook voor de feministen. Vraag maar aan mevrouw Anja Vuilnisbelt en haar oude vriendinnen in ‘de strijd’…die weten het.

  “Integendeel, de Europese Unie wil de grenzen nog wat verder openzetten voor islamitische gelukzoekers uit Afrika. Dit hele systeem van Europa heeft een geheime agenda”
  De EU is een slangennest van corruptie een berenput waar alle drek en vunzigheid als een riool doorstromen. Natuurlijk wil de EU de grenzen nog wat verder openzetten voor islamitische gelukzoekers. Europa heeft een geheime agenda? …Zo geheim is de ‘agenda van Europa’ niet. Die is gebaseerd om geld dat wordt door corruptie en omkoperij vanuit de rijke Arabische olielanden bepaald. De rijke sjeiks net als Nazi Duitsland in de jaren ’30 weten macht met petro-dollars te kopen. Nazi Duitsland heeft in alle Europese landen die ze wou veroveren zorgvuldig V-mannen in gevoelige posities voor informatie omgekocht. Hetzelfde doen nu de oliesjeiks die Europa via de ‘instituten van macht’ gaan veroveren. Het stichten van kalifaten hoeft niet uitsluitend door bloedige strijd gaan. Zij gebruiken eerst de omkoperij en daarna – als ze genoeg infiltranten Europa hebben ingeluisd – zal de strijd met de zwakke tegenstander beginnen.

  “Cecilia Malmström, de Eurocommissaris van binnenlandse zaken, is een Zweedse. In haar land zijn Zweedse vrouwen vogelvrij door de massale aanwezigheid van Somalische vluchtelingen”.
  Cecillia Malmström is een schoolvoorbeeld uit het sekreet genaamd EU. Dat wijf verdiend met verraad op dagelijkse basis 25 duizend Euro belastingvrij per maand. Wat kunnen haar de Zweedse, Noorse of Franse vrouwen schelen? Zij wordt toch niet door haar troeteldiertjes verkracht!
  De Katholieken in Nederland bieden : “Geef ons heden ons dagelijks brood, … maar verlos ons van het kwade. … En in Jezus Christus, zijn enige Zoon, onze Heer,; die ontvangen is van de heilige …”. Cecellia Malmström is niet Rooms, dus zij houdt een andere gebed: : “Geef ons heden ons dagelijkse binnenkomende horde moslims … maar verlos ons van het geouwehoer van kwade xenofoben en racisten die ze niet willen! … En in Jezus Christus, zijn enige Zoon, onze Heer,; die ontvangen is van de heilige … enz.”.

  Like

  • Lucie zegt:

   @Thomasson
   “Dat wijf verdiend……..”
   Het woord verdienen is hier niet van toepassing,ze stelen geld wat hun niet toekomt.
   Deze criminelen roven hun inkomen bij elkaar,ten koste van de eerlijke burger.

   Like

 23. Willie zegt:

  artikel : Integendeel, de Europese Unie wil de grenzen nog wat verder openzetten voor islamitische gelukzoekers uit Afrika. Dit hele systeem van Europa heeft een geheime agenda

  Idd , en welk is die agenda ??? Heel Europa een islamstaat maken ; en dat is de bedoeling van ONZE politiekers : denk s verder :wat mag er geheid niet in moslim landen : ROKEN, DRINKEN, DOPE , laat dat nu juist de dingen zijn waar de laatste jaren hier een HETZE tegen gevoerd wordt .,dus mi is dit klaar als een klontje : Europa MOET moslim-islam-sharia worden , aan ons wordt niks gevraagd : BEND OVER SLAVE , dat we je in de kont neu*en

  Like

 24. Tempelier. zegt:

  Sharia wetgeving komt hier voorlopig niet , is al onderzocht door universiteit van Nijmegen. http://www.ru.nl/@749448/pagina/ . Ik ben van mening dat je de moslims met hun eigen koran om de oren moet slaan. Hun trots en hoog hartigheid is tevens ook hun zwakte. Verder laat ik me niet met geweld bedreigen, en keer ik ook niet mijn andere wang toe. Vraag , weet iemand of die gratis korans die verstrekt zijn geworden , als tegen hanger van Wilders zijn sticker-actie ook de haat verzen bevatten ? Natuurlijk is een Nederlandse versie van de koran ook erg haram.

  Like

 25. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens Erik en goed verwoordt.

  Like

 26. Jan zegt:

  Niets is hen te extreem: Geiten op de vlucht voor geitenneukers

  Like

 27. eva zegt:

  Erik60,
  Helemaal mee eens, er zijn vele mensen die er net zo over denken zonder dat ze direct op dit soort artikelen reageren.
  Als steun in de rug wil ik u en de lezers hier wijzen op het volgende filmpje van de polish defence league op you tube.
  Als u onderstaande link op uw browser ingeeft dan komt u vanzelf bij het betreffende filmpje.
  PDL’s speech to muslims around Western Europe

  Like

 28. Jan zegt:

  Al-Qaeda training British and European ‘jihadists’ in Syria to set up terror cells at home

  British people fighting in Syria are being trained as “jihadists” and then encouraged to return to the UK to launch attacks on home soil, an al-Qaeda defector and western security sources have told the Telegraph.

  In a rare interview on Turkey’s border with Syria, the defector from the Islamic State of Iraq and al-Sham (ISIS) said that recruits from Britain, Europe and the US were being indoctrinated in extremist anti-Western ideology, trained in how to make and detonate car bombs and suicide vests and sent home to start new terror cells.
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10582945/Al-Qaeda-training-British-and-European-jihadists-in-Syria-to-set-up-terror-cells-at-home.html

  Like

 29. Peter Selie zegt:

  Welkom Erik,
  Ik hoop dat we lang je artikelen kunnen ==MOGEN=== blijven lezen.
  “MOGEN” schrijf ik, want de slavernij is dichterbij dan menigeen begrepen heeft.
  Zelfs als Wilders straks de grootste zou zijn dan nog zal het niets uithalen omdat het overgrote deel van het volk te dom is om verder te kijken dan hun neus lang is. Bovendien heeft men het in die kringen al over elektronisch stemmen, nu dan weet je het wel. Manipulatie is een fluitje van een cent voor die gewetenloze kliek.
  De mensen zijn te gemakzuchtig geworden en dachten, zelfs na de massale import door onze eigen regering en de fascistische EU-grootverdieners, op touw gezet en gestimuleerde en destructieve maatregelen om ons te verslaven. Een Nederlands, of van welk land dan ook, paspoort, stemrecht aan ons hatend volk die we moeten onderhouden, was te doorzichtig om het niet te zien, maar toch, het geschiedde!
  Altijd heb ik gehoopt nog mee te mogen maken dat die Brusselse toren van Babel in elkaar zou storten, nu moet ik misschien nog meemaken dat we vervolgd en afgemaakt zullen worden door de z.g. verrijkende vakkrachten die onze pensioenen kwamen verdien. Hoe verzin je het!
  Succes Erik!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s