Frankrijk waarschuwt dat Europa kan worden ‘overweldigd’ door Jihadisten die terugkeren uit Syrië

Screenshot_3

Manuel Valls

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Manuel Valls, waarschuwt dat Europa kan worden ‘overweldigd’ door honderden Jihadisten die terugkeren uit Syrië. De Franse minister van Binnenlandse Zaken waarschuwde zondag dat de mogelijkheid van terroristische aanslagen door de honderden Europese Jihadisten die naar huis terugkeren vanuit Syrië “het grootste gevaar vertegenwoordigt waarmee wij in de komende jaren zullen worden geconfronteerd”. “Wij, de Fransen en de Europeanen, kunnen worden overweldigd door dit fenomeen, gezien de omvang ervan”, zei Manuel Valls in een televisie-interview.

Zijn waarschuwing kwam nadat bleek dat twee 15-jarige Franse jongens deze maand waren vertrokken om in Syrië te gaan vechten. Aangenomen wordt dat zij tot de jongste westerlingen behoren die daar naartoe reisden, omdat de Arabische Lente revolutie tegen president Assad is veranderd in een regelrechte burgeroorlog.

Het vooruitzicht van honderden door de strijd geharde extremisten die terugkeren naar Europa met een opleiding in het maken van bommen en het omgaan met wapens is de afgelopen maanden uitgegroeid tot een bron van ernstige zorg. De heer Valls zei dat de aantallen mensen die daar in de afgelopen weken naartoe gingen waren “verhoogd”. Hij zei dat de Franse inlichtingendiensten van mening zijn dat zo’n 700 Franse onderdanen of personen die in Frankrijk wonen daar ofwel op dit moment vechten of al teruggekeerd zijn of van plan zijn Jihadist te worden.

Eenentwintig Franse onderdanen werden gedood tijdens gevechten in de Arabische staat. “Het is een verschijnsel dat van invloed is op alle landen van Europa”, aldus de minister, die zei dat president François Hollande hem had gevraagd plannen op te stellen om harder op te treden tegen wat hij noemde de “jihadistische uittocht”.

De president zei de vorige week dat Frankrijk getuige was van een [jihadistische] wervingsgolf, die het niet had gezien bij andere conflicten in islamitische landen zoals Mali, Afghanistan of Irak. De meesten zijn jonge moslimmannen, die geradicaliseerd zijn in wijken rond grote steden als Parijs en Marseille.

De Britse geheime dienst schat dat meer dan 300 Britse moslims nu actief betrokken zijn bij gevechten voor aan Al Qaida gelieerde groepen, zoals het Nusra Front. Richard Walton, het hoofd van de terrorismebestrijdingseenheid van Scotland Yard, waarschuwde dat er signalen zijn dat degenen die teruggekeerd zijn opdracht hebben gekregen om aanslagen in Groot-Brittannië uit te voeren.

De dreiging heeft zich niet beperkt tot Europa. Geradicaliseerde jonge moslims uit de VS, Canada en Australië, maar ook uit islamitische landen over de hele wereld, zijn eveneens naar Syrië afgereisd om te vechten.

Bron:
www.telegraph.co.uk
Auteur: Rory Mulholland

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Religie van de vrede", Al Qaida, Appeasement, Barbarisme, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

55 reacties op Frankrijk waarschuwt dat Europa kan worden ‘overweldigd’ door Jihadisten die terugkeren uit Syrië

 1. peterselie1 zegt:

  Bedankt Wachteres.

  Manuel Valls is dit de enigste politici die zijn verstand gebruikt, hier in Nederland slapen zij de slaap der sociale rechtvaardigen, niks aan de hand wij letten wel goed op.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, hij valt mee. Ik kan me vaag herinneren, dat hij meer dan een half jaar geleden nog wel eens ‘politiek-correctere’uitspraken deed, maar hij lijkt tot meer inzicht te komen.
   Zeker geconstateerd dat het allemaal de spuigaten uitloopt; dat kan iedereen tenslotte constateren, die niet horende doof en ziende blind is.
   De kunst is dan meer om mentaal een knop om te zetten.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Wie zo’n indringend en ernstig bericht naast zich neerlegt, moet toch wel hersenloos zijn! Ons land moet preventieve maatregelen treffen om te voorkomen dat wij hier ook bloedbaden krijgen, veroorzaakt door teruggekeerde Jihadisten!
  Nederland “houdt ze scherp in de gaten”, ja ja….! Nederland doet weinig tot niets. Nederland biedt ze psychische hulp aan, om ze daarna weer een plek in de maatschappij te gunnen. Wat niet gaat lukken, want die lui willen niet eens werken. Ook wij zullen dus met geweld te maken gaan krijgen.
  Ik zou wel eens willen horen wat de overheid gaat doen als hier de eerste slachtoffers vallen.
  Er zal wel weer een nietszeggende smoes klaar liggen voor het geval dát….!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   20 januari 2014 om 12:48

   Er zal wel weer een nietszeggende smoes klaar liggen voor het geval dát….!
   ———————————————————————————————————————-
   Ze zullen gaan zeggen dat het een incidentje is.
   Daar scharen ze alles onder als het om moslims gaat.

   Like

 3. Driek zegt:

  En weer die k. moslims. Onze regeringsleiders, geheime diensten en andere organisaties, kortom het hele zooitje waaraan wij heden ten dagen aan zijn overgeleverd, hebben dit dus niet voorzien. Ik vind dat werkelijk ongelooflijk stom. Dus dank zij onze vooruitziende politici, is de tijd is niet
  ver meer, dat ook in ons eens zo vredige polderlandje, aanslagen gepleegd zullen worden. Wat een fijne toekomstverwachtingen, op deze grijze Maandagochtend. Dat die politici zich niet verschrikkelijk schamen, om de burgers, door hun handelswijze, aan dat vreselijke gevaar bloot te stellen. Iedereen die toch een beetje de geschiedenis kent, moet toch weten dat die Mohammedanen handelen volgens hun handboek de koran. Wat hebben wij toch in hemelsnaam aan al die nutteloze partijen, – en aan al die linkse oplichters, die de boel bezwendelen, en waar de burgers toch steeds weer opnieuw op gaan stemmen? Je moet toch eens een tot inkeer komen, en bij jezelf te rade gaan, – en concluderen dat je iets verkeerd doet?

  Like

 4. Driek zegt:

  correctie: Je moet toch eens een keer tot inkeer komen, en …

  Like

 5. sylvia Groot zegt:

  De enige oplossing voor dit probleem is deze geengageerde allah-slaven niet meer toe te laten bij terugkomst, en als sanctie tevens al hun familieleden – die verantwoordelijk zijn voor hun haat-opvoeding – een enkele reis naar land-van-oorsprong. Het kan: ze zijn daarna niet statenloos want dubbele paspoorten.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Onze regeringen ‘waarschuwen’ met een schijnheilig gezicht en ze zijn ‘ernstig bezorgd’.

  Ondertussen hebben zij dit tuig zelf binnen gelaten, maken ze Wilders, de PVV en iedereen die voor het islamitische gevaar waarschuwt uit voor rotte vis. Zelfs het ‘klootjesvolk’ hebben zij gehersenspoeld om Wilders als ‘het grote gevaar’ te zien. En helaas heeft het gewerkt!

  Europa heeft meebetaald aan veel van die opleidingen door geld te sturen en in feite doen ze er, net als onze regeringen, niets tegen. Waarom niet?

  Dat mag niet van het Midden-Oosten en afspraken met deze landen zijn, vanwege geld en olie, belangrijker dan de veiligheid van het aloude Europa en zijn inwoners.

  Ook is het nog mogelijk dat de moslims die in Europa wonen boos worden. En dat moeten we met elkaar, koste wat het kost, toch voorkomen, nietwaar?

  Zou het zo problematisch zijn om deze jihadisten niet meer toe te laten en/of over de grens te zetten? Natuurlijk niet! Helaas rust daar vanwege de EUSSR een streng verbod op.

  Al degenen die op deze landverraderlijke partijen stemmen, en dat zijn ALLE PARTIJEN BEHALVE DE PVV, zijn medeveantwoordelijk voor wat er in de toekomst aan geweld over Europa zal komen.

  Vevloekt zijn onze regeringen die bewust hun landen en volken verraden.

  Like

 7. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Slap links gelul ! Teveel van deze salafisten en hun parasitäre Familien
  hangen aan de soziale Infusiepot ! En daarom ziet de linkse kerk het als
  bovenste opgave deze gevaarlijke Moslims met soziaalgeld en woonruimte
  Enz.enz. in greep te houden ! En dat is gevaarlijke daaraan ! Want het is wie
  een Kleinkind, neem zijn speelgoed weg en het begint te schreeuwen ! Maar
  hier ligt het een beetje anders ! Ze hebben inmiddels duizenden van steden
  in hun soziale greep en een dagelijkse konfrontatie met moorddreigingen is
  (zonder dat het bekent word gemaakt) aan de dagorde !
  Mijn vrouw bevoorbeeld was 42 jaar bij onze stad bij de sozialdienst en
  een dag zonder beledigingen en dreigingen van Moslim-sozialparasiten
  was zelden ! Waarom ik hier specifies Moslim zeg is heel eenvoudig, de
  eigene Nederlandse en de mensen die komform met naar de Nederlandse
  wet leven, waren rustig en beleefd met hun omgangsvormen ! De Moslim
  daartegen schrikt niet voor geweld terug en nu is het vast onmogelijk dit
  weil terug te draaien ! Daar helpt alleen wie bij Hammorrioden een totaal
  operatie ! Iedere dag maakt mijn vrouw een kruis dat ze nu met pensioen
  is ! Want in Duitsland heeft het laatste jaar zo een geitenneuker een
  kolega in een stad in het roergebied op haar buroplaats beestachtig
  om gebracht !

  Like

 8. Jean zegt:

  Het zoveelste bewijs dat die barbaarse smeerlapperij islam genaamd “verboden & verbannen” moet worden in héél Europa en ALLE aanhangers van die perverse smeerlapperij het land uit geflikkerd moeten worden.
  Onze veiligheid primeert boven alles en dat zal nooit kunnen met die achterlijke barbaren op het grondgebied.
  Mensen kies voor PVV, VB, FN enz. want dat is de enige redding voor Europa.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Jean: 13.11. uur. Zo is dat Jean! We moeten deze vuile verraders en rode ratten, compleet wegvagen bij de verkiezingen. En ook de huichelaars te weten de liberalen, en de christen-democraten! Ze moeten allemaal weg!

   Like

   • Driek zegt:

    @Dat is zeer duidelijke taal, meneer Hendrix, en ik ben het volkomen met u eens.
    Maar – , hoe krijgen we dat tuig weg? – het zijn er al te veel te veel. Meer dan een miljoen, die zet je niet eventjes op het vliegtuig. En dan al die dubbele paspoorten. Nee, we hebben het al veel te ver laten komen, een terugweg is uitgesloten. We moeten maar accepteren dat wij aan de vooravond staan van de eindtijd, aan het einde der beschaving.
    Een kant gelukkig dat ik op leeftijd ben en die ellende niet mee mee maak. Maar ik verbaas mij er dagelijks weer over, dat ze er zo’n ongelooflijke klerezooi van hebben gemaakt, wie had dat ooit kunnen denken?

    Like

 9. s breget zegt:

  De enige die wakker zijn is Wilders( die daarom in de kamer en partij kliek geboycot word) en vele burgers .

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Vergelijk die Valls nu eens met zo,n minister Opstelten. Elk jaar rond januari: “NL is weer VEILIGER geworden “. Wordt zonder blikken of blozen uitgekraamt.
  Hier noemt die Valls in ieder geval “man-en-paard”. In NL hoorde ik zo,n “non”-(realist) van groen-slinks zeggen: “wat we moeten doen als ze terug keren: 1e WERK 2e begeleiding en derdens een vrouw. ! !
  Hier in Fr worden op sites als deze, openlijk gezegd dat zulke terug-gekeerde figuren, niet als fransen moeten worden gezien.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Voor heel veel gewone mensen van de straat is dit niets nieuws, je kon er op wachten.
  Voor de politici, die belastinggeld verbruiken, zal dit iets nieuws zijn. Wat ze er mee doen is de vraag, het allergemakkelijkste denk ik, en dat is zo’n beestje de insteek van vandaag aan de dag, doen ze niets en wachten af.
  Zo is ook de Nederlandse economie naar de knoppen gegaan.

  Like

 12. Henk Beom zegt:

  En de demonen van satan gaan hun gang en ook Nederland slaapt de slaap in de naam der tollerantie.

  Like

 13. Uit Frankrijk zegt:

  Valls is een hypocriet :
  http://christinetasin.over-blog.fr/article-jeunes-djihadistes-en-syrie-hollande-valls-responsables-et-coupables-122149254.html

  Jeunes djihadistes en Syrie : Hollande-Valls responsables et coupables
  (Hollande-Valls zijn aansprakelijk EN schuldig ……)
  Valls peut bien jouer les étonnés et promettre la lune, c’est bien le gouvernement auquel il appartient qui est et responsable et coupable du départ en catimini de deux jeunes de 15 ans pour combattre en Syrie. …… etc

  Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  Een par duizend klootzakken die europa kunnen overweldigen, maar wie zijn nu eigenlijk de klootzakken.

  Like

 15. john zegt:

  De verkiezing nadert, dat is duidelijk. U hoeft maar eens bij YouTube een debat tussen Valls en Marine Le Pen te bekijken . Dan zal u merken wat Valls een jaar zowat geleden vond van die lieverdjes. Ze zijn zo lief meneer. Marine Le Pen heeft reeds jaren gewaarschuwd voor deze gevaarlijke jongeren. Zowel voor als na de kiezing.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Ik ben berijdt voor het ergste in Nederland.

  Like

 17. Leo zegt:

  Ga maar rustig slapen, er is niets aan de hand, weet je nog ??
  Een paar dagen later stond Rotterdam in brand.

  Nederlanders Herover UW land !! in het stemhokje !! LAATSTE KANS !!

  Zo niet ? Dan is een nieuwe N B S ( zie wikipedia no.: 3 )de enige remedie.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Ook van mij dank Wachteres! Maar gloeiende, gloeiende vinketering, dit is toch de SCHULD van onze ACHTERLIJKE, of CRIMINELE REGERINGEN, die sinds 1975 deze HAATJURKEN massaal hebben toegelaten. Stik gvd toch de moord, politici van SOCIALISTEN,LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN. Jullie, en jullie alleen HOU IK HIERVOOR VERANTWOORDELIJK!
  We gaan het beleven mensen, burgeroorlogen in heel Europa, door deze HAATBAARDEN! En van de KLOOTZAKKEN RUTTE en SAMSOM kunnen we geen enkele hulp verwachten. Snotverdomme, de rook komt uit mijn toetsenbord!

  Like

  • Sjaak8.1.2014 zegt:

   En niet alleen bij jouw Tom ! Ik heb toezettelijk nog een brandblusser er naast staan !
   En dat is ons geluk ! In verleden tijd bleef alles onder een dekmantel van zwijgen !
   Zouden we nu niet deze Internet brandmelders hebben, zouden we nu al in Islaamse
   Hand zijn ! En deze geitenneukers dragen zelf daartoe bij dat ze nu onder aan de ladder staan en we nu zover zijn dat we ze Europa eruit sodemieteren ! Of denken die daadwerkelijk dat we dat in alle eeuwigheid dulden ? Denken die daadwerkelijk dat
   we dat we onder moorddreigingen hun achterlijke middeleeuwse geloof aan nehmen ?
   Daaraan ken je Maar weer zien hoe deze tapijtvreters tikken !
   Ik kann het niet afwachten dat het 22 mei is en als eerste stap voor de Euromafia
   het einde eraan komt ! Aansluitend weer de goeie ouwe grenzovergang !
   Het liefst ook weer een eigen betaalmiddel ! En het feesten kann beginnen !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Sjaak: 8.1.2014. uur. Bedankt voor het steuntje in de rug Sjaak. Misselijk ben ik van deze MUZELMENSEN, kots-en kotsmisselijk!

    Like

 19. Niek Verheyen zegt:

  Je mag toch verwachten dat dit vandaag onderwerp van gesprek is geweest tussen Rutte en Hollande. Zou het echt?

  Like

 20. Het grootste gevaar in Europa zijn de moslims!

  Like

 21. scubaleonard zegt:

  Don’t Worry “peterselie” die Manuel Valls overdrijft. Luister maar naar Gretta Duisenberg, Anja Meulenbelt en Dries van Agt. Volgens hun zijn het allemaal zeer vredelievende mensen die alleen maar een beetje gefrustreerd zijn. Deze jongens en meiden (Jihadisten) krijgen bij terugkeer van Gretta en Dries een geweldig ontvangst op hun landgoed met het nodige ceremonieel en bijpassende vlaggen. Maar als ze terugkomen na voldaan te hebben aan het verzoek van Gretta’s en Dries grootste vriend Abbas Zaki, krijgen ze uiteraard een heldenontvangst. Indien nodig zetten Gretta en Dries zich in voor een politiek asiel in Nederland, voor de jongens en meiden die niet meer welkom zijn in hun heimat.
  Kijk “peterselie” wij in Nederland moeten ons drukker maken over de vijfde colonne dan over de terugkerende Jihadisten, dat probleempje wordt indien nodig opgelost.

  Like

 22. mac zegt:

  het volk is en blijft dom

  Like

 23. Jantje zegt:

  Van de gekke dat ze zo mogen terugkeren. De wet zegt toch: deelname aan vreemde krijgsdienst = paspoort kwijt?

  Like

 24. Philippine zegt:

  Er zouden ± 15:000 tot 20:000 Europeanen in Syrié vechten.

  Like

 25. Jade zegt:

  Om te kotsen, gelezen in dagblad Tubantia van 20-01-2014.
  Samson stond zaterdag rozen uit te delen in Kanaleneiland.
  Hij was daar op zoek naar de allochtone stem…
  En ja, mensen zonder Nederlands paspoort mogen ook stemmen.
  Online kon ik er helaas niets over vinden.

  Like

 26. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/archief/article/detail/326804/2009/04/18/Geloof-niet-de-makelaars-in-angst.dhtml

  Interessant en passend hierbij is het artikel dat een aantal jaren geleden werd geschreven door onze huidige minister van buitenlandse zaken. Uit GB kreeg ik deze reactie hierop:

  “Haha wat een intelligente redenering; ‘vroeger waren we wat warrig over katholieken met hun liefde voor de Paus en nu vallen ze wel mee’. Heeft Timmermans het over de oorlog met Spanje ? Heeft Willem van Oranje het mis gehad? Moeten we ons volkslied veranderen?
  Wat me altijd in het verkeerde keelgat schiet is de stommiteit van het aanhalen van oude oorlogen, die allemaal gebaseerd zijn op het geloof (veelal zit er veel meer achter bij de liberale kwasten; altijd betekent het dat je lief en begripvol moet zijn tov alle extremisten).
  Als we iets moeten leren is het wel dat de scheiding van kerk en staat absoluut moet zijn en dat IEDEREEN (JA INCLUSIEF MOSLIMS) moet weten dat een vermenging van staat en geloof ellende bringt.
  Moslims die zeuren over het afstand doen van de democratie omdat de enige wet die van allah is brengen hier niks dan ellende. Moslims die zeuren over hoe vrouwen zich moeten kleden moeten hun mond houden. Moslims die willen vechten voor de Ummah omdat er geen landen zijn, alleen maar een rijk van allah en zijn pedofiele vertegenwoordiger moeten opdonderen en niet terug komen.
  Opdonderen en niet terug komen niet alleen omdat we een hekel hebben aan HUN intolerante , houding TOV de medemensen met een ander geloof, geslacht of sexuele geaardheid .

  Dat is de enige manier om respect te waarborgen voor iedereen, tuig dat vanwege hun geloof gaat vechten in Syrie hoort hier niet. Het is een kwestie van tijd voor dat hier een aanval komt met machinegeweren en granaten en degenen die dit liberaal pacifistisch gelul over misplaatste tolerantie voor intolerante mensen houden, moge direct verantwoordelijk worden gehouden. Makelaars in angst? My Arse!

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres: 17.46. uur. Beste Wachteres, weer een puike reactie van U. Ondanks, dat ik lidmaat ben van een Protestantse Gemeente, sta ook ik 100% achter de SECULIERE STAAT. Het was de denker Montesqieu die ons deze voortreffelijke regeling heeft nagelaten.
  De scheiding der MACHTEN dient absoluut te zijn, het betreft hier:
  1. De Wetgevende Macht,
  2. De Uitvoerende Macht.
  3. De Rechterlijke Macht.
  De MOSLIMS en hun KORAN wijzen deze SCHEIDING der MACHTEN af! Ergo, de ISLAM is TEGEN de DEMOCRATISCHE RECHTSORDE, en dient te verwijnen uit NEDERLAND en geheel Europa! Groet: Tom.

  Like

 28. Wachteres zegt:

  @ Tom Hendrix

  De reactie kwam niet van mij, maar ik zal het doorgeven.

  Denk wel om je bloeddruk, Tom …… 😆

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Wachteres: 18.52. uur. Bedankt voor de waarschuwing, Wachteres. Ik moet al medicatie ertegen innemen. Gelukkig heeft mijn eega, mij dan in de gaten, en zorgt dat ik weer kalmeer. Tja, ik ben maar een mens.

   Like

 29. helletocht zegt:

  In Nederland zijn er as usual geen problemen met dit soort criminelen. Ze worden altijd jongens genoemd door die vreselijke politiek-correcte luizenbol van Nieuwsuur, ja die met die rare Oost- Duits verplichte klemtoon aan het eind van elke zin. Dan komen er weer een paar linkse nichten vertellen hoe we dit soort maftuig moeten opvangen etc. En dan horen we niets meer, iedereen slaapt door.

  Like

 30. Henk.V zegt:

  Ga er maar vanuit dat de informatie waarover de Franse Minister van Binnenlandse Zaken beschikt wel zal kloppen.
  Datzelfde gaat op voor de Britse geheime dienst en wij reageerders op de site van Bert, weten. via de vele filmopnames van de oorlogshandelingen in Syrië die wij onder ogen kregen ,waartoe de terugkerende oorlogsmisdadigers in staat zijn.

  Wel,wel en eindelijk zien wij dan eens een oprecht gemeende Franse schrikreactie bij een lid van de linkse regering en de man is nog verantwoordelijk voor de orde in het land ook nog..

  Men weet waar de jongeren voor deze jihad worden geronseld. Vermoedelijk weet men ook waar ze getraind worden, waar ze het land verlaten , welke handelingen ze in Syrië verrichten en waar ze het land weer binnen komen…

  MAAR WAT DOET MEN DAN MET DIE INFORMATIE??Waar blijft de noodzakelijk, onmiddellijke actie?
  Deze ”vrijheidsstrijders hebben elk besef van menselijke verhoudingen en van de waarde van het menselijk leven verloren.Kortom: het zijn in veel gevallen psychpaten geworden.

  Zij hadden niet het land mogen verlaten, en niet mogen terugkeren en de moskeeën waar ze zijn gehersenspoeld hadden allang moeten worden opgeblazen, met de opjuttende imams er nog in. Hondsdolle honden schiet men af, loslopende verscheurende dieren ook en welk recht zouden de jihadi’sten dan nog moeten hebben om als vrije mensen in een Westers land rond te lopen?

  Ik heb op video’s jihadisten in Syrië moslim gezinnen in koelen bloed zien uitmoorden als honden, zonder dat daartoe aanleiding bestond.

  Elk land heeft een legeronderdeel dat zeer specialistisch is getraind om op te treden in deze extreme gevallen.De Nederlande variant ervan behoort tot de best opgeleide ter wereld..
  Ik ben wel blij dat er eindelijk eens iemand schrikt, waardoor die niet meer kan wegkijken van de feiten.
  Nu nog Frans Timmermans nog, hoewel die man eigenlijk niet meer te redden is. Men moet hem maar ergens in Syrië gaan droppen aan een parachute in een oorlogsgebied.Misschien leert hij dan nog iets bij…..

  Like

 31. Omastar10 zegt:

  Ik houd maar één hoop dat ze niet terugkomen.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Eigenlijk moet je die beesten bij de grens afschieten, zij die gemoord hebben, seriemoordenaar zijn geworden, zullen daar, gesteund door hun bestiale ideologie, nooit van genezen en zijn een acuut gevaar voor ons land. Nederlandse politici zien er (openlijk) in ieder geval geen kwaad in. Mensen vermoorden? De overheid vind het goed als je moslim bent. Is de Nederlandse overheid de aardse spreekbuis van allah en mohammed?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    Wans Horst: 20.28. uur, op 20/1. Ben het met U eens. Maar de gevestigde politiek, geheel gedomineerd door de RODEN zal dat tegengaan. Wat, ze zullen de eigen politie en leger tegen ons inzetten! Want de HAATBAARDEN gaan VOOR! Bevel van de RODEN, VVD,D66,GL en CDA!

    Like

 32. Wans Horst zegt:

  Misschien dat dit wel de bekende druppel is die de emmer zal doen overlopen, wil de bevolking uit hun roes ontwaken, de roes dat er toch niets fout zal gaan en dat we gewoon lief moeten zijn voor elkaar (lees: allochtonen knuffelen).

  Like

 33. Jean zegt:

  De tjeven zijn voor niets maar dan ook niets te vertrouwen.
  In Italie is een non bevallen van een baby “maar ze wist niet dat ze in vewachting was want ze had nooit sex gehad?”.
  Strakt maken ze er een mirakel van…
  Tjeven vinden ook alles goed wat komt via de islam? Wij vinden NIETS goed wat via die perverse smeerlapperij islam komt.
  Op 25 mei rekenen we af met die huichelaars.

  Like

 34. Republikein zegt:

  Het is al jaar in jaar uit 360 dagen per jaar blue monday!

  Like

 35. Wachteres zegt:

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10582945/Al-Qaeda-training-British-and-European-jihadists-in-Syria-to-set-up-terror-cells-at-home.html

  Nog meer info:

  Al-Qaeda traint honderden Britse en Europese jihadisten in Syrië – en geeft hen opdracht naar huis terug te keren om terreurcellen op te zetten

  By Ruth Sherlock, Gaziantep, and Tom Whitehead
  10:00PM GMT 19 Jan 2014

  Britten die in Syrië vechten worden opgeleid tot ‘jihadisten’ en vervolgens aangemoedigd om terug te gaan naar het Verenigd Koninkrijk om aanslagen op eigen bodem te plegen, dat hebben een al-Qaeda deserteur/overloper en westerse veiligheidsbronnen tegen de ‘Telegraph’ gezegd.

  In een zeldzaam interview aan de Turkse grens met Syrië zei de deserteur van de Islamitische Staat Irak en al- Sham ( ISIS ) dat rekruten uit Groot-Brittannië, Europa en de VS worden geïndoctrineerd met een extremistische anti-westerse ideologie , getraind in het maken en laten ontploffen van autobommen en zelfmoordvesten en naar huis gestuurd om nieuwe terreurcellen te beginnen.

  Hij heeft de eerste bevestiging geleverd van Syrische rebellen dat jonge Britse mannen worden geïndoctrineerd met een extremistische anti westerse ideologie.

  Like

  • Ekster zegt:

   Dat is inderdaad waar ze die verknipte types voor nodig hebben. Ze leiden dat tuig op juist om in een later stadium (als ze klaar zijn in Syrië) Europa aan te vallen. Het volk wordt aan zijn lot overgelaten want dat staat machteloos tegenover dergelijk bruut geweld. Vergis je niet; dit gaat gebeuren. Zo is het in het hele Midden-Oosten gebeurd, daar woonden vroeger heel veel Christenen, die zijn nu zo goed als verdwenen. Waarom zou dat niet ook in Europa gaan gebeuren? Er zijn al genoeg dhimmies en bekeerlingen onder ons. Dat zijn de verraders van hun eigen volk. Kijk naar wat er op de Balkan is gebeurd; door eeuwenlange overheersing en -al dan niet vrijwillige- onderwerping aan de islam hebben we daar nu te maken met een groot aantal fanatieke moslims in Bosnië; dit zijn de nakomelingen van bekeerlingen en landverraders. Wanneer mensen eenmaal zijn bekeerd blijft dat zo en ook hun nakomelingen tot in de zoveelste generatie blijven de doodscultus aanhangen. Het is immers levensgevaarlijk je van de islam af te keren. Daar staat de doodstraf op dus dat laten de meesten wel uit hun hoofd al zouden ze willen. Zo kan dit ultieme kwaad doorwoekeren en de hele wereld kapot maken.

   Like

 36. Jan zegt:

  Al-Qaeda slaughters on Syria’s killing fields

  More than 1,000 Syrians flee al-Qaeda-linked group as they mow down children and behead prisoners in cold blood.
  Al-Qaeda fighters have struck a bloody blow in scenes of medieval violence in Syria’s northern border-town of Jarabulus. Fighting came to a head on January 17, between rebel groups Liwa al-Tawhid Brigade and the al-Qaeda-linked Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) in the town, when reinforcements arrived from Raqqa and reclaimed the city in a brutal four-hour battle.

  By nightfall, at least 10 men had been beheaded, their heads mounted on spikes, and more than 1,000 refugees fled the 3kms across the border to Turkey.
  http://www.aljazeera.com/indepth/features/2014/01/al-qaeda-slaughters-syria-killing-fields-2014121112119453512.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s