Teeven: Volkert van der Graaf is met proefverlof geweest

Screenshot_4

Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, heeft zijn eerste proefverlof gehad. Inmiddels zit hij weer binnen de gevangenismuren.

Dat heeft staatssecretaris Fred Teeven van Justitie (VVD) maandag laten weten. Teeven was zelf tegen een proefverlof voor Van der Graaf, maar werd gedwongen door de Raad voor Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) om de moordenaar van Fortuyn toch voor 1 februari een keer uit de gevangenis te laten, voor zijn definitieve vrijlating in mei.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Teeven: Volkert van der Graaf is met proefverlof geweest

 1. Harry zegt:

  Zou het niet heerlijk zijn als in het kader van openheid van bestuur ons bekend gemaakt wordt hoe dat stuk vullis er nu uitziet ( recent monkey shot ) en waar hij wanneer uithangt ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ‘Openheid van bestuur’ zeg je? Doen ze toch al niet aan en in dit geval helemaal niet omdat de kans dan groot is, dat het stuk vullis metterdaad ómgelegd wordt. En dat is niet de bedoeling: Hij heeft het vereiste deel van zijn straf bijna uitgezeten; hij is bijna vrij om te gaan……
   Het komt allemaal door dat idiote vonnis van 18 jaar! Dat móet gewoon wel iets persoonlijks van die rechter geweest zijn, dat kàn niet anders: Mohammed B. kreeg wèl levenslang!
   Ik heb al een paar keer geprobeerd, te googlen wat de oorzaak van dat verschil geweest kan zijn, maar een pasklaar antwoord krijg je niet.

   Like

 2. sylvia Groot zegt:

  Vraagje: wie betaalde en betaalt zijn dure advocaten, wat is de reden dat de staat dit monster bescherming biedt met een nieuwe identiteit, de mogelijkheid om in het buitenland een nieuw leven op te bouwen? Omdat hij met de dood wordt bedreigd bij vrijkomst?
  Dat is geen reden want er worden zoveel criminelen na vrijkomst met de dood bedreigd; die krijgen niet zo’n bescherming.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Dan heeft dat stuk ongedierte nog mazzel gehad.
  Maar hij kan zich niet blijven verbergen voor de ongediertebestrijders.

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Heer Bron kijk even in uw mail box, de elektronische dus als het ware.

  Like

 5. Avidia zegt:

  koddebeier zegt:
  20 januari 2014 om 19:57

  Ik vrees dat U gelijk heeft, heb ik altijd al gedacht, en de opsluiting van die Volkert van der Graaf, wie zegt dat dat echt gebeurd is????

  Like

 6. Avidia zegt:

  Het was toch zeer welkom in de politiek dat Fortuyn werd uitgeschakeld? Iedereen lachte toch achte hun schijnheilige smoelen!!!! Er werden in het geheim feesten gevierd, neem dat maar aan!!!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Wilders mag wel uitkijken ondanks zijn beveiliging, als hij te groot wordt, knijpt de beveiliging door orders van bovenaf een oogje toe, dan weet je de uitkomst. Kijk uit burgers, niemand is te vertrouwen, onze z.g. BOVEN ons gestelden hebben het voor het zeggen en delen orders uit, stelletje boeven zin het. Als er iets gebeurt met Wilders, breekt de HEL lost, geloof me, niet twee keer laten we ons beroven!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 04.39. uur. Dat is absoluut waar wat U zegt. In een land waard de rode fascist Riessen, mag zeggen, dat alle PVV kiezers gedeporteerd mogen worden, en Wilders vermoord, hou ik rekening met de meest vuile streken van de RODEN!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Oei, dat wordt lastig!
   De verrijking zal ook partij kiezen en het gevaar komt zoals altijd van LINKS.
   Stel je voor, de Nederlandse belastingbetalers tegen hen die het gebruiken, zullen we het nog meemaken?
   Dan gaat heel Europa branden denk ik, à la het midden oosten.

   Like

  • sylvia Groot zegt:

   Wilders leeft nog omdat de politieke graaiers weten dat de hel losbarst als hij zou worden vermoord.
   Maar let op, ook een “dodelijke hartaanval” kan gemakkelijk worden opgewekt.
   En een auto-ongeluk kan zomaar gebeuren.
   Wanneer de burger zich ook hiervan tevens bewust is, dan zullen de criminelen in het pluche dat niet durven op te zetten.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Politieke moord in Nederland 2

    Op 21 oktober 1997 stierf Maarten van Traa, lid van de tweede kamer voor de PvdA, na een auto-ongeluk. Zijn auto werd volkomen vernield door een achterop rijdende vrachtauto. Op het eerste gezicht een alledaags ongeluk van een bestuurder die geen ras-automobilist heette te zijn en iemand die ook wel eens met een borrel op achter het stuur plaats nam.
    Maar het eigenaardige was dat van Traa ook voorzitter was van de Parlementaire enquêtecommissie opsporingsmethoden, die van 1994 tot 1996 onderzoek deed naar de zogenaamde IRT-zaak, waarbij onder auspiciën van de ministeries van justitie en binnenlandse zaken, grote hoeveelheden drugs werden geïmporteerd. Om de echte daders beter te kunnen opsporen.
    Destijds dacht ik meteen aan een moord. Want in Mexico en Colombia werden in het drug-circuit onwelgevallige lieden uit de weg geruimd door een ongeluk met een vrachtauto de ensceneren. Zo was er bijna nooit verdenking. Een camionazo, heet zo’n actie (te vertalen bijvoorbeel als ‘vrachtwagentruc’). (Lees verder)—>

    http://www.geschiedenis.nu/?p=1921

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s