Politie woedend op bestolen vrouw om ‘uitlokking’

Screenshot_3

Mercedes C220 (archieffoto) 

BRUSSEL – Een 57-jarige vrouw die op uiterst gewelddadige wijze werd bestolen van haar handtasje, kreeg vlak na de overval een fikse uitbrander van de politie te verwerken. Volgens de politie had het slachtoffer zich in haar peperdure Mercedes nooit mogen vertonen in de buitenwijken van Brussel.

Het slachtoffer, Dominique Buirette, wachtte donderdagmiddag in haar Mercedes C220 op haar man, die op dat moment een zakelijk gesprek voerde in een buitenwijk in Brussel. De vrouw werd uit het niets aangevallen door drie jongens.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Brussel, Criminaliteit, Immigratie, Islamisering, Justitie. Bookmark de permalink .

32 reacties op Politie woedend op bestolen vrouw om ‘uitlokking’

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het zou mij niets verbazen, als de daders “lichtgetint”, waren!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Zijn die li helemààl gek geworden?! Het klinkt nota bene of ze geïrriteerd zijn, dat er eens werk aan de winkel is! Waarvoor zijn ze anders bij de politie gegaan?
  Niet dat het verschijnsel onbekend is, ook in Nederland niet: De politie lijkt herhaaldelijk blij te zijn dat ze van leer kunnen trekken tegen de slachtoffers, dan hoeven ze het niet tegen de dàders te doen; wel zo veilig, natuurlijk! Maar luister, deze mensen schijnen GELD te hebben, dus moeten ze het hier niet bij laten: Meteen een procedure starten en genoegdoening eisen! EN zorgen, dat dit de hele Vlaamse pers haalt. Je zult zien, datr genoeg mensen dit herkennen en hen er zelfs dankbaar voor zijn als ze dit aan de grote klok hangen!
  Doe waar jullie voor betaald worden, stelletje lapzwansen: Geen slachtoffers schofferen, maar daders inrekenen!

  Like

 3. fleckie zegt:

  Tja, als men in LOUCHE buurten zaken gaat ( af)?handelen, kan men derg. ACTIVITEITEN verwachten?!

  Like

  • fleckie zegt:

   Ze heeft ergens nog geluk gehad dat men niet de auto onder haar WEGGEHAALD heeft,vooral als het “goed georganiseerde bendes zijn”.(van de and.kant, worden de goed-gesitueerden met de neus op de feiten gedrukt,wat zich werkelijk is aan het afspelen,dus NIET VER VAN MIJN BED-SHOW).

   Like

 4. Theodoor zegt:

  Tja mevrouwtje, u kunt niet weten in welke wereld u nu leeft.
  Ik heb begrepen dat de Belgische pers en omroep/tv u wil laten geloven dat er niets aan de hand is in België en Europa en dat u rustig kan slapen (is vaker gezegd hoor door politici maar met vreselijke gevolgen….)
  U weet niets van dat de goedmensch (socialisten/links) verrijking hebben ingebracht in uw mooie België, wij oorspronkelijke bewoners waren te dom, we werkten en stemden braaf op de zittende politici, echter die alleen maar druk zijn met hun eigen loopbaan. Tja, als je je dan zelf niet informeert dan kun je het ook niet weten, zoals ook zovele Belgen en Nederlanders met u
  Pluspunt is dat de politie zich wel iets liep ontglippen, mogen ze ook niet doen hoor maar we leren ervan, nietwaar?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Slechte buurt of niet, de politie hoort zich zo niet te gedragen. Schandalig ! Maar die (en andere gelijkwaardige overvallen) oplossen ? Ho maar ! Ze schijten 12 kleuren stront om acties te gaan ondernemen in een zogenaamde achterstands wijk. Makkelijker is het om een slachtoffer de schuld te geven van uitlokking en zelf weg te kruipen op het veilige buro. Beter ware het geweest om de politie erbuiten te laten, en zelf een zwaar kaliber handwapen aan te schaffen. Maar dat mag natuurlijk weer niet, want de politie heeft volgens de Wet het alleenrecht om wapens te dragen.
  Er komt nog eens een tijd (en dat duurt niet lang meer) dat burgers zich massaal gaan bewapenen, want de politie laat ons vaak stikken. En geef ze eens ongelijk ! De politie houdt zich alleen maar bezig met gore machtspelletjes naar onschuldige burgers, en (zoals gezegd) scheit zelf 12 kleuren stront als ze notoir tuig in een achterbuurt moeten aanpakken. Wat dus nooit gebeurt !

  Like

 6. Sjaak8.1.2014 zegt:

  De stadtgordel van Brussel bestaat uit buitenlanders ! 30 % uit Oosteuropa ( Sinti, Roma, Bulgaren
  Roemenen,Polen en Ukrainer ! En verdere 50 % bestaat uit Arabische bevolking Marrokanen,
  Tunesier,afrikaner en Turken ! De hele binnenstadt barst van de bedelaars , dieven en dubieuse
  Figuren ! Het einige waar ze niet heen komen is de Europese parasitenbunker en waar overal
  bewaking is ! Dat is het beste voorbeeld wanneer men over een omsingelde stad spreekt !
  Brussel in het vangnet van een giftige spin ! De Dosis is waarscheinlijk nog te zwak maar de
  bedoving komt langzaam maar zeker !

  Like

  • Driek zegt:

   Antwerpen, Brussel, Oostende, ik heb er gewoond, en dat waren tot eind jaren tachtig, fantastische steden. Onlangs terug geweest, voor oude herinneringen op te halen, dat is meteen voor de laatste keer. Wat verschrikkelijk jammer dat die heerlijke steden zo zijn verpauperd, het is werkelijk ongelooflijk, je kunt er ook niet meer veilig over straat, ik voelde mij althans heel onprettig. Wat een geteisem loopt daar rond. Maar ja, Amsterdam gaat nu ook die kant uit. Ons levensgeluk wordt volkomen verpest door die Islamieten.

   Like

 7. peterselie1 zegt:

  Bedankt Jan Wandelaar.

  “Deze buurt is de ruggengraat van de criminaliteit in Brussel schreeuwden ze.” We wisten niet wat we hoorden ja welkom in de realiteit zou ik zeggen een ieder weet ongeveer wel waar de beschaving ophoudt en waar de no go gebieden zich aankondigen, blijft natuurlijk een schemergebied over die men niet goed kan beoordelen of het veilig is of niet. Gelukkig hebben alle grote steden van Nederland ook zulke geweldige no go buurten (tsja wij blijven niet achter op onze buurlanden hoor) waarin men grote kans maakt om berooft, verkracht en als Jood of homo zijnde gratis in elkaar gerost te worden door kansloze niet westerse jongeren die door een taal achterstand of huiselijke problemen de school voortijdig hebben verlaten en het eerzame vak van straatrover meester hebben gemaakt. Uiteindelijk zijn de autochtone burgers hun regeringen gedurende vijf decennia dankbaar dat de multiculturele maatschappij zo goed heeft uitgepakt op een paar kleinigheidjes na ‘kuch’…

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wat een ratten die politie agenten !!! Of als je overvallen wordt je eigen schuld is !
  Je eigen schuld moet je maar niet met zo’n dure auto rijden.
  Bescherm je burgen Overheid ook tegen dit soort lamlendige politie ambtenaren.
  De politie Uw ‘beste vriend’ ?????? walg, walg.

  Like

 9. sylvia Groot zegt:

  Gaat al aardig richting islam, waarbinnen vrouwen worden gestraft nadat ze zijn verkracht.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Ja en wat is de trend? Selectieve verontwaardiging hoe de Brusselse politie zich gedragen heeft tegenover de slachtoffers van deze vileine straatrovers. Hier in Nederland pakt het precies zo uit als in Brussel, Antwerpen, Amsterdam ect. Wanneer men aangifte doet van een straatroof in Amsterdam dan is het eerste wat de politie doet het gevalletje sterk afwimpelen of van het kastje naar de muur verwijzen wachtend dat de aangifte door frustratie er van af wordt gezien. Maar voor de verzekering moet men aangifte doen, dit is de realiteit.

  Like

 11. Maria02 zegt:

  Allemaal onderdeel van het meester plan ! Politie mogen niet ingrijpen en ook geen beschermende rol aannemen zodat de maatschappij onleefbaar wordt dan komen “ze” met de oplossing !
  Sharia ? Of ene van een ander totalitarische ” oplossing”of allebei.
  Hoe Ik het zie is moslems zijn de useful idiots van de linkse elite en de elite zijn de useful idiots van de moslems. Ze werken nu zowat samen maar ook tegenstrijdig, Dat wordt wat straks. Wij worden ” bedreigende elementen”. In het geheel en vervolgd uitgerooied .
  In feite geven moslems dit toe, een zei op een anti-Jihad site.lachend van :” wij werken nu met de linksen tegen jullie dus logisch dat wij gaan winnen ( ze wachten nog even tot er veel meer. Moslems jn het Westen zijn) en jullie worden vervolgd. Dan gaan wij tegen de linksen vechten voor de macht. ”
  Het is al bijna te laat dus worden ze steeds eerlijker over.
  En dan hebben we de New Agers die ons vertellen alles komt goed, er vindt een ” dimensie verandering” nu olaats naar ” harmonie” . Huh ? wat naief. Laatst zei ook zo iemand,( en hele aardige vrouw trouwens,daar gaat het niet om) tegen mij dat IK moet ” veranderen “..meer ” positief” worden !! Zij is vijftig zeg en grimlacht als een kind ! Is iedereen gek geworden ?
  Mensen moeten wakker worden

  Like

  • fleckie zegt:

   Worden alleen misschien?wakker als ze het zelf “aan den lijve ondervinden”

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Helemaal mee eens Maria02, groot gedeelte van de autochtone Nederlanders heeft een blinde vlek aangaande de islamisatie. Ook heeft een onderzoek uitgewezen (ben als een razende opzoek geweest naar dit topic maar heb het helaas niet kunnen vinden) dat van alle Europeanen de Nederlanders het meeste vertrouwen in haar regering heeft. Nou waar blijf je dan vechten tegen de bierkaai.

   Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  De politie durft er niet meer te komen, wat een onzin.
  In dergelijke gevallen dient zo’n wijk geheel omsingeld te worden door militairen.
  Eenieder die het cordon doorbreekt of verzet pleegt wordt genadeloos in de knieën geschoten. Indien ze gewapend verzet plegen dient dat onmiddellijk de kop ingedrukt te worden met tanks en ander zwaar geschut.
  Vervolgens de buitenlandse paspoorten innemen en de beeelte voorhoofden tatoueren met PNG (persona non grata) voordat ze over de landsgrenzen geschopt worden.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Is het niet de taak van de politie om heel Brussel vieilig te maken en niet alleen daar, maar daar niet?

  Like

 14. luckybee zegt:

  Ook Belgie is een Christelijk land geld bij de Katholieken dan de 10 Geboden niet?

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  auto in beslag nemen wegen onverantwoordelijk gedrag, dat zal ze leren.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Ongeveer 40 jaar geleden stopte een kennis voor een rookwarenzaak om sigaretten te kopen.
  Terwijl hij binnen was werd zijn auto gestolen.
  Hij werd veroordeeld voor uitlokking omdat hij wel de sleutel ervanaf had genomen mnaar niet de deuren had afgesloten.
  Het heeft me toen flink verwonderd.
  Inmiddels zijn we zover gekomen als hierboven gemeld.
  Ik wacht op het ogenblik dat ik lees dat een vrouw wordt veroordeeld voor UITLOKKING omdat ze op straat verkracht werd in ons land.
  In Zweden en Noorwegen lijkt het al normaal te zijn.

  Like

 17. Leo zegt:

  Slechte buurt of niet – De politie is je beste kameraad …………… ALLANG niet meer, waar dan ook.

  @ bigljohn: In Amerika geldt de term: Wie de wapens van de straat wil, schaft er zelf 1 aan.

  Like

 18. tjonge zegt:

  snap ook niet waarom je als blanke autochtoon de onbeschoftheid hebt om in zo een “overgenomen” te komen !

  arrogante k#t blanke !

  Like

 19. sylvia Groot zegt:

  Toen Pim zei dat er ‘no go area’s’ in Nederland waren, werd hij door de politiek uitgelachen en niet geloofd. O o o wat mis ik die man.

  Like

 20. Wans Horst zegt:

  Hoe meer mensen gaan beseffen dat dit niet meer hun land is, hoe beter. Misschien dat men dan eens leert van bepaalde zaken. Aan de andere kant staat de (gekozen) politiek natuurlijk ghettovorming toe en dat kan natuurlijk niet oom agent verweten worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s