Drie Aziatische moslims met Duitse paspoorten gedood in Afghanistan

Screenshot_4

De drie “Duitsers” zouden er zo hebben kunnen uitzien, net zoals hun wapenbroeders op deze foto

(Door: Kybeline)

Tot welk volk de drie moslims behoorden, wordt door het radicaalislamitische N-24 verzwegen, want N-24 werkt met politiekjournalistieke middelen aan de verbreiding van de terreurreligie islam. Alles wat deze nieuwssite ons verraadt, is dat de drie (Turken? Pakistani? Arabieren?) Duitse paspoorten bezaten, die zij via Duitse politici zoals Joschka Fischer of Dilek Kolat hebben verkregen.

In ieder geval werden de drie gedood en daarmee werd hun lot van radicale islamieten vervuld. Godzijdank! Godzijdank ook dat het niet puur toevallig de Duitse Bundeswehr was die hen heeft gedood – dan hadden voor deze radicale islamieten ook nog schadevergoedingen moeten betalen:

Het Pakistaanse leger heeft bij luchtaanvallen op schuilplaatsen van de radicaalislamitische Taliban naar eigen zeggen ook drie Duitsers gedood. Het zou gaan om extremisten met contacten tot de Taliban, zei een hoge militaire vertegenwoordiger.

Er is nog geen onafhankelijke bevestiging. Het leger verklaarde dat de drie Duitsers in het gebied Mir Ali in Noord-Waziristan werden gedood. Er werd geen informatie verstrekt over hun identiteit.

N-24

Wie weet moet het Duitse volk voor zulke vreemde etniciteiten de verantwoordelijkheid op zich nemen wanneer deze echte of vervalste Duitse paspoorten bij zich dragen, terwijl zij voor doelen vechten die volledig tegenovergesteld zijn aan de Duitse belangen? En in hoeverre voor echte leden van het Duitse volk, die zich echter tegen hun eigen volk keren, zich tot de islam bekeren en met zulke vijandige radicale islamieten gemene zaak maken? Dat zou interessante gespreksstof zijn.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islamisering, landverraad. Bookmark de permalink .

11 reacties op Drie Aziatische moslims met Duitse paspoorten gedood in Afghanistan

 1. Ik hoop dat één of andere westerse regeringsleider eens het lef toont om een bom op de zwarte steen in Mekka te gooien! Dan heb je pas de poppetjes aan het dansen!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Jack ,
  Het is veel belangrijker ALLE moslims Europa buiten te flikkeren kwestie van ONZE veiligheid & leefbaarheid.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het is de schuld van de RODEN. Deze RODEN/SOCIALISTEN maken het mogelijk dat de haatbaarden overal in Europa kunnen uitvreten, aan wapens kunnen komen, om tenslotte te radicaliseren. Wij hebben nooit dat islamtuig uitgenodigd, het zijn met name de rode politici, en politiek correcte partijen die dit volk hier binnen hebben gelaten. En iedereen weet zelf welke partijen ik bedoel! O ja, en HAATJURKEN zijn GEEN DUITSERS,NEDERLANDERS of FRANSEN!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Tom Hendrix
   Het is niet enkel de schuld van de RODEN. Het is de schuld van de hele politiek. Bijna alle politieke partijen en bewegingen, die eind jaren ’60 actief waren, hebben aan het verraad gewerkt. Het begon met Hippie-ideologie en later veranderde het idealistisch gedachtegoed in onmetelijke hebzucht en arrogantie. De tactiek van de moderne Quislings is een softere versie van de Sovjet methode. In west- en noord Europa worden geen mensen naar de Goelag gestuurd, maar ze worden wel uit het systeem uitgespuugd. Afwijkend gedachtegoed wordt niet getolereerd. Zo ook niet kritiek op de multiculturele samenleving, geldsmijterij in ontwikkelingslanden en tsunami van vluchtelingen en migranten uit Afrikaanse en islamitische landen.
   Na bijna 45 jaar van systematische afbraak van de natiestaat met behulp van alle mogelijke soorten geïmporteerde ongedierte uit de Derde Wereld, zijn er talloze “Haatjurken en hoofddoeken overal te vinden. De moderne ‘Vijfde Colonne’ heeft ervoor gezorgd dat deze exoten onder de noemer: Fransen, Duitsers en Nederlanders komen te staan; al hebben ze net zoveel gemeen met de plaatselijke Europese bevolking als een piespot met een bezem.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Thomasson: 17.59. uur. Uiteraard heeft U gelijk. Het waren niet alleen de socialisten, maar ook de liberalen, links-liberalen en de zgn. christen-democraten. Kijkt U maar wie er in Nederland hebben geregeerd vanaf 1972, dat waren de socialisten(pvda)- de liberalen(vvd) en de christen-democraten(cda) en links-liberalen(d66). En daarmee bedoelde ik dus de politiek correcte partijen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s