Christenen in Nazareth worden door moslims gewaarschuwd

Screenshot_4

In Nazareth, de woonplaats van Jezus, worden christenen er sinds kort door moslims voor gewaarschuwd om niet de grenzen van hun traditionele plaats in het Midden-Oosten te overschrijden (trefwoord: dhimmi). Een groot bord in het centrum van de stad toont een Israëlisch stopbord naast de Engelse vertaling van een vers uit de koran, dat christenen (en Joden) ertoe oproept alleen de “waarheid” m.b.t. Allah te zeggen.

Op het bord staat (soera 4, vers 171):

O, mensen van het Boek, overdrijft in uw godsdienst niet en zegt van Allah niets dan de waarheid. Voorwaar, de Messias, Jezus, zoon van Maria was slechts een boodschapper van Allah en Zijn woord tot Maria gegeven als barmhartigheid van Hem. Gelooft dus in Allah en Zijn boodschappers en zegt niet: “Drie (in één).” Houd op, dat is beter voor u. Voorwaar, Allah is de enige God. Het is verre van Zijn heiligheid, dat Hij een zoon zou hebben. Aan Hem behoort wat in de hemelen en op aarde is en Allah is als Bewaarder afdoende.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Religie van de vrede", christenhaat, Islam, Israël, Jodenhaat, koran, Moslims. Bookmark de permalink .

34 reacties op Christenen in Nazareth worden door moslims gewaarschuwd

 1. Urbanus zegt:

  Daar gan we weer. Heeft het CdA al gereageerd?

  Like

 2. Dit is niet zo verwonderlijk. Het is een voorbode van wat ons eventueel in de toekomst in eigen land te wachten staat. De teksten kunnen een andere inhoud hebben maar de toekomstige moslimgemeenschap in Nederland kan ons dan ook waarschuwen dat we ons aan bijvoorbeeld bepaalde sharia-regels moeten houden op straffe van …….. vult u maar in.
  Tegen die tijd zullen we nog eens terugdenken aan de tijd dat we nog in de meerderheid waren en de mogelijkheid hadden om aan ons toekomstig lot te werken.
  Dat betekent in ieder geval ons vrij maken van de bedillerige Europese Unie om de nodige zaken voor ons VADERLAND zelf te regelen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Zover ik weet is Nazareth een Israelisch stadje, vlakbij Haifa, op weg naar ,t meer (van Kinereth ). Een pelgrims-oord net als Bethlehem, zuidelijker in Israel. Veel christelijk “pomp and splendour” zoals in Bethlehem of zoals hier bij ons in Fr “Lourdes”
  Dus veel souvenirs en allerlei heilige frutseltjes. Als de Christelijke (arabische) Israeliers nu eens aan de andere kant van het stadje ook zo,n bord neerzetten, maar dan met een of andere (vriendelijker ) tekst uit de bijble, staan ze “QUITTE’

  Like

 4. Vanochtend tegen een moslim gezegd dat mijn God, de Almachtige, Jahweh en Jehovah heet…

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Ok de waarheid en niets dan de waarheid allah is eigenlijk de duivel in vermomming.
  De brenger van het egoïsme en de valse belofte van vrijheid door afzondering.
  Gebracht door een demon genaamd mohammed.
  Het symbool van menselijke verdorvenheid die alles doet wat God verboden heeft o.a. pedofilie,moord,het begeren van andermans vrouw,enz, enz.

  Dit is de waarheid
  Tevreden?

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Deze past wel bij ,t “Multi-religieuze” Nazareth.
  /////////////
  Een Katholiek, een protestant en een moslim zitten op-te-scheppen over hun grote gezin.
  “Ik heb nu 4 jongens en m,n vrouw is weer in verwachting” zegt de katholiek. “Als ,t een jongen is, heb ik een basket-bal team.
  Pfffh.da,s niks, zegt de protestant. “Ik heb nu 10 zoons en m,n vrouw is weer in verwachting. Nog een zoon en dan hebben we een footbal-elftal.”
  “Nee, dan bij ons”, zegt de muslim, “ik heb nu 17 vrouwen. Nog een vrouw erbij en dan heb ik een
  golfbaan”.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  a billboard in Nazareth, one block from the Church of the Annunciation

  Like

 8. Philippine zegt:

  Heel erg. En tegelijk het bewijs dat pater Josef Herget (van de 2 video’s van 19 januari) helemaal gelijk heeft.
  Opsturen naar de tweede kamer!

  Like

 9. Jan zegt:

  Dit bord staat er al een aantal jaren maar zag er eerst zo uit.
  http://elderofziyon.blogspot.com/2011/04/muslim-intimidation-of-christians-in.html#.UuCVG-Xb_MI

  De tekst laat weer eens zien dat moslims niets anders zijn dan een stel debiele en analfabete holbewoners. Hoe vaak moet het nou gezegd worden dat het Judaïsme niet gelijk is aan het Christendom.

  Allah commanded His Messenger to fight the People of the Scriptures, Jews and Christians, on the ninth year of Hijrah, and he prepared his army to fight the Romans and called the people to Jihad announcing his intent and destination.
  Quran Tafsir Ibn Kathir
  http://www.qtafsir.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2567&Itemid=64

  Wat is het toch een hoop bagger die pathetische jachtakte.

  Like

 10. benkok zegt:

  Schokkend, maar geheel in lijn van de islam, men “draait de duimschroeven aan.
  Net nazisme, die hadden ook “borden met aanwijzingen”, zoals “nicht bei Juden kaufen”.
  En dit dan nog wel in Nazareth, waar Yeshua opgroeide.
  Moeten christenen ook borden gaan neerzetten met “geloof niet in de koranafgod Allah, dat is de duivel zelf” ?
  Of bij elke moskee een bord langs de openbare weg: “waarschuwing, islam is ziekmakend en desastreus”.
  Dan breekt de islamgekte helemaal los, denk aan de Mohammedcartoons.
  Bizar, wat een zieke zooi, de islam (en dan denk ik aan meer ellende dan zo’n bord) en crimineel, om daar dan bij te horen en er voor te blijven kiezen om moslim te zijn.
  UIteraard hoor je nergens een tegengeluid.
  Bedankt Bert voor dit bericht, het laat heel duidelijk zien hoe de islam bezig is en waar het wat moslims betreft heen zou moeten gaan.
  Gelukkig heb ik beter nieuws, de islamellende zal gestopt worden door de komst van de Mashiach, dwz. JHWH in de gestalte van Yeshua, zie Zacharia 14/Handelingen 1:9-11.
  Iedereen, die Zijn genade en vergeving aanvaardt, mag bij dat Koninkrijk van de God van Abraham, Isaak en Jacob horen.
  Dat geldt ook voor moslims, die tot inkeer en bekering komen, net als voor elk ander mens.
  Shalom,
  Ben

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nazareth is een soort bedevaarts-oord voor Christenen. Ik zie nu dat: Jan Wandelaar zegt:
   23 januari 2014 om 00:42
   het heeft over een billboard vlakbij de kerk met ook zo,n fijne tekst.
   Het is voor ons hier natuurlijk makkelijk praten om ook een “anti”-bord te zetten,door de christenen, maar ,t is toch moeilijk om je in de verhoudingen die daar zijn te verplaatsen.

   Like

 11. Pingback: Een bord met een duivelse boodschap in Nazareth ! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 12. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  23 januari 2014 om 07:48

  Het is geen Christelijke partij maar een socialistische sekte die luistert naar de wensen van moslims. Daarom het eindeloze gedonder toen de PVV gedoogpartij was. Men was bang zetels te verliezen en dus dienden de tapijtvreterstemmers te vriend gehouden te worden. Liever de Christelijke principes opgeven was de houding:
  CDA-moslims zetten congres op scherp
  Een groep CDA-bestuurders van islamitische komaf zal zich zaterdag op het partijcongres openlijk uitspreken tegen samenwerking met de PVV.
  Dat heeft voorzitter Alaattin Erdal van de Rotterdamse CDA-fractie in de deelgemeente Charlois vrijdag aangekondigd.
  http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/cda_moslims_zetten_congres_op_scherp_1_506191

  Erdel was vroeger columnist van de ‘Moslimkrant’, samen met o.a.(daar is zij weer) Anja Vuilnisbelt, Mohammed Cheppih (Hamas), Shervin Nekuee* (“Wilders is een chagrijnige neo-nationalist, doelwit is de immigrant”)
  * http://www.eutopia.nl/column.php?curr_id=555

  Een kijkje in het CDA:
  # Turkse CDA-kandidaat C. Coruz was circa 13 jaar lang bestuurslid was van de fascistische organisatie S.O.T.A. die zelfs Hitler-aanhangers uitnodigde: de Grijze Wolven, Turkse bewonderaars van Hitler. Een bestuurslid van de S.O.T.A. met nog meer Turken drong door in de TK-fractie van het CDA.
  # Veel Turken die zelfs anti- Christelijk zijn, zijn nu invloedrijke personen geworden binnen CDA. Nihat Ulusoy uit Schiedam, Ahmet Taskan* van CDA Utrecht, Alaattin Erdal, deelraadslid van Charlois in Rotterdam: Deze Turkse CDA leden zijn anti-Westers en pro-islamitisch.
  # Islamitische Stichting Nederland (ISN), die het merendeel van de Turkse moskeeën in ons land beheert, Diyanet die namens Turkse overheid moskeen bouwt, Islamitische organisaties die de rechten van de Christenen in Turkije ontkennen zijn nu representatief binnen CDA.
  * Ahmet Taskan: Taskan is chef van HOGIAN en zou volgens een uitzending van NOVA behoren tot Turkse organisaties die onder het mom van integratie juist streven naar segregatie en zich zouden laten inspireren door de omstreden islamitische prediker Fethullah Gülen. HOGIAF wordt gesteund door de antisemiet en Israëlhater Doekle Terpstra en GroenLinks europarlementariër Joost Lagendijk (held in Turkije want getrouwd met de moslimse Nevin Sungur):
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2008/7/Prominenten-steunen-omstreden-Turkse-club-ELSEVIER194968W/
  Zie ook: http://www.hogiaf.nl/v2/?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=38-
  maar ook door Maxime Verhagen:

  Het CDA heeft geen enkel probleem met de fascistische dictaturen in het Midden-Oosten, doet er ‘gewoon’zaken mee (zie website HOGIAF en de organisaties genoemd op de site, maar Israël is een probleem voor hen)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 09.40. uur. Bedankt Jan. Deze HUICHELAARS, en verraders van de christelijke boodschap, mogen van mij nog MEER ZETELS verliezen. Net als de Partij van de Arabieren, mag zich het CDA nu noemen: Christus Deed Anders. Het is GEEN ECHTE CHRISTELIJKE PARTIJ MEER. De enige partij die dat nog enigszins waarmaakt is de SGP.

   Like

 13. Udi de Jahudi zegt:

  @benkok zegt:23 januari 2014 om 06:52
  Damn right.
  http://tinyurl.com/o9ljdd9
  http://tinyurl.com/py2b42v

  Like

  • Ha Udi de Jahudi; je hebt een mooie link gezet naar een schilderij van de Joodse vlag met onder die vlag de tekst; “I stand with Israel!” Van die vlag met tekst maak ik een schilderij. En dat schilderij gebruik ik weer tijdens Joodse demonstraties of gebeurtenissen! Bedankt!

   Like

 14. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat Jezus mensen die de dhimitude naaleven niet herkent als een schaap van zijn kudde. Duuuuus, weg met de Dhimitude.

  Like

 15. wouteenhoorn zegt:

  Wie verbaast zich hier nog over?

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Jode die via dit bord achter hun broek worden gezeten door die gore Moslims. Als ik dat bord zag schreef ik erbij dat Allah twee horentjes op zijn kop had staan en bokkepootjes had, alsmede een pijlstaart, terwijl hij u met vuurrode ogen zou aanstaren ! Moslims ? De Duivelskerk is er nog niets bij vergeleken !

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Herstel; Moet Joden zijn in plaats van Jode.

  Like

 18. Sjaak8.1.2014 zegt:

  En hier word voor schapeneukers gewaarschuwt !

  Like

 19. Luchtpint zegt:

  OT, maar wel relevant me dunkt voor de politiek correcte idiotie van België: wie in Syrië als terrorist kinderen maakt mag terugkeren om te bevallen.

  België helpt zwangere Syriëbruiden terugkeren

  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1524849/belgie-helpt-zwangere-syriebruiden-terugkeren.aspx

  Like

 20. benkok zegt:

  @Bert: nog even een kleine correctie, waar ik zelf ook over heen heb gelezen: Nazareth was de woonplaats van Yeshua, niet de geboorteplaats, dat was Bethlehem.
  In het origineel staat ook “Heimatstadt”, wat met “vaderstad” vertaald moet worden.
  Shalom
  Ben

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik had het inmiddels aangepast Ben: “woonplaats”.

   Like

   • benkok zegt:

    Helemaal goed Bert; ik had je artikel overgenomen en heb het daar ook gecorrigeerd.
    Iedereen gelukkig, behalve de moslims dan.
    Shalom
    Ben

    Like

  • delamontagne zegt:

   Geeft allemaal niet……… zo erg. Iedereen heeft er overheen gelezen. En als je toch nog maar ietsie – pietsie van de bijbel weet, dan weet je ook wel dat niet GAZA de geboorte-plaats van Jesus is.
   Dit hoorde ik n.l. vorig jaar op een quiz op radio:”Q = wat is de geboorte-plaats van Jesus? ”
   Antw: “Gaza”. En dit is deze keer geen grap, maar echt gehoord. Zo leeft dat “item” Gaza onder de NL-bevolking , en vraag niet hoe dit komt.! !

   Like

 21. bram zegt:

  De islam is een leugen, koran is gif en mohamed een crimineel. De islam en koran moeten verboden worden.

  Like

 22. dimitri zegt:

  Waarom maken die mensen zo drukt om?Als er aardbevingen zijn in die landen of een andere ramp dan zijn die mensen die in Christus geloven wel nodig?Dan smeken ze om machines en mensen om hun te helpen!Ze blijven wel bezig ,eerst worden christenen vervolgd en vermoord en nu worden ze al gedreigd om hun Jezus te verloochenen.kunnen zij die moslims zich beter niet bezig en druk maken om hun eigen problemen?Ze moorden elkaar uit en weet ik allemaal niet.Moslim jongeren raken in het westen gefrustreerd,denken dat ze worden achtergesteld en dat wij tegen de islam zijn.De westerse wereld is het enigste deel waar je vrij overal in mag geloven.Wees blij dat julie ouders die stap hebben genomen om naar het westen te vluchten of te werken,want het middenoosten is niks!Afrika ook niet daar word je ook zomaar om dat je gematigd ben of geen geloof heb of een ander geloof dan islam vermoord!Die gasten daar in Nazareth hebben een complex en niet de waarheid!Kijk maar om je heen al honderden jaren brengt de islam alleen maar treurnis,vooral vrouwen!En kleine meisjes,viezerikken!Onder het mom van hij mijn profeet deed het ook,viezerikken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s