Erdoğan: Turkije wil de motor van de EU zijn

Screenshot_2

Grootheidswaanzin, vervolgingswaanzin, Erdoğan – met deze drie trefwoorden kan de ontmoeting van de Turkse regeringschef Recep Tayyip Erdoğan van afgelopen dinsdag met de EU-groten in Brussel worden samengevat. De voorzitter van de Europese commissie, José Manuel Barroso, en ook de voorzitter van de Raad van Europa, Herman Van Rompuy, toonden zich weliswaar bezorgd over de machtenscheiding en de onafhankelijkheid van justitie in Turkije, desondanks beoordeelde Barroso het gesprek als “open en vrijmoedig”, nadat hij zich door de Turkse Taqiyya-meester had laten verzekeren dat alles in orde was in Turkije.

Erdoğan, die bezig is de Turkse justitie aan de regering te onderwerpen door in groten getale ongemakkelijke politieambtenaren en officieren van justitie uit de dienst te verwijderen of over te plaatsen, voelde zich onlangs door de beschuldigingen van zijn critici niet begrepen en vermoedt een samenzwering. Per slot van rekening wil zijn land “een motor voor de EU” zijn, verzekerde hij. Bovendien benadrukte hij dat men de “principes van de rechtsstaat en de machtenscheiding, de onafhankelijkheid en de onpartijdigheid van justitie” zal behouden en sprak van “valse informatie en desinformatie”.

Ankara eist geen toetredingsonderhandelingen meer met een “open einde”, maar met een gegarandeerd toetredingsperspectief en hiervoor een bindend tijdpad vast te leggen, liet de Turkse EU-minister Mevlüt Cavusoglu de EU weten.

De chef van de AfD, Bernd Lücke, zei onlangs in een interview met “Die Presse” in Wenen:

“We hebben zoveel interne problemen. We moeten het er eerst over eens worden: Waar gaat Europa naartoe? Een volledig lidmaatschap van Turkije zal de EU niet uithouden.”

Voor iedereen met een gezond mensenverstand is gemakkelijk te herkennen dat hij “een wolf in schaapskleren” is wanneer hij serieus beweert dat hij in de democratie gelooft. Apparatsjiks zoals Barroso, Van Rompuy en Schulz geloven hem maar al te graag.

Al 18 jaar lang probeert Turkije lid van de EU te worden. Afgelopen zomer nog waren de onderhandelingen wegens het brute optreden van de regering tegen demonstranten in Istanbul opnieuw uitgesteld. Maar Erdoğan´s wil om zichzelf met de EU-toetreding van de door hem nagestreefde islamitische Godstaat op een voetstuk te plaatsen, lijkt ongebroken, ook als we onlangs nog aanleiding hadden om te hopen op een koersverandering.

Dat dit, door hem naar de periode voor Atatürk gedicteerde, Turkije een motor voor de EU wil zijn, nemen we zonder meer van hem aan. Een motor tot de islamisering van Europa en daarmee de versnelling van onze reis naar het einde van de vrije westerse wereld en diens christelijk-joodse identiteit.

Screenshot_3

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", EUSSR, Islamisering, Taqiyya, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

17 reacties op Erdoğan: Turkije wil de motor van de EU zijn

 1. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Turkije de motor van €uropa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
  Ze hebben nog niet eens de €uro en de lira maakt een soort sprong in het diepe.
  Die man heeft echt geen limieten in zijn waanzin.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, maar daar wordt hem door die andere BRAAKMIDDELEN (ik imiteer Tom maar even) ook alle ruimte voor gegeven!
   Moet je dat stel toch naast elkaar op die foto zien staan! Is er een walgelijker gezelschap mogelijk?!

   Like

 2. Jean zegt:

  Laten we die debiele portugees een jaar naar Turkije sturen, niet in een te krap zittend maatpak maar in een werkpak, eens zien of hij dan nog zo zingt.
  Als plaats is ook graag die 2 andere lullen op de foto meesturen, ze kunnen er wel niets mee aanvangen maar ze kunnen wat lullen met die turk.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Het ziet er naar uit dat Erdogan gelijk gaat krijgen, nog voor de komende Europese verkiezingen in mei. Want Malmstrom heeft alle visa voor Turken opgeheven. Turkije heeft daarentegen visa voor Europeanen die dat land binnen willen ingevoerd. Hieruit is, uiteraard, af te leiden hoe belangrijk dit land wel niet is. Inderdaad: Turkije als motor voor de Europese Unie. Maar dan wel eentje die sputtert, gezien de totale afwezigheid van ook maar de geringste Europese waarden. Dan weten we zeker dat de Unie binnen no time op zijn gat ligt.

  Laat maar gebeuren! Geef ze de Euro. Laat hun banken failliet gaan. Laat de Europese belastingbetaler hiervoor opdraaien door al hun pensioenen de oplossing van zo’n ‘serieus’ probleem te laten zijn.

  Ben dan toch echt benieuwd hoe hard het in Europa dan echt gaat knallen. Want dat zal het!

  Like

 4. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Wat voor een stelletje BOERENLULLEN !
  Ze weten dat het einde van de EU in zicht is en gaan
  in gesprek met Serbien en de vuile gore Erdo (waan)!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Kunnen wij niet naar Mars met zn allen? Dan kunnen die leiperikken hier hun ding doen, zonder ons, als dat zou kunnen.

  Like

  • Mary zegt:

   Kunnen we dat niet omdraaien. Zij naar Mars of desnoods naar de maan en wij behouden ONS moeder aarde waar we al zoveel opgebouwd hebben. Eén ding is zeker dat MOSLIM Erdogan totaal geen binding met Europa heeft maar alleen op Islamisering van Europa uit is, Net als MOSLIM Obama geen persoonlijke binding met Amerika heeft maar onder druk van de Arabieren de taak toebedeeld kreeg Amerika te onderwerpen aan de Islam, waar hij dan ook gestaag aan werkt…Nu ik dit zo terug lees, bij nader inzien dan toch inderdaad wij maar naar Mars. De moslims maken straks één brandende hel van onze aarde met al die verschillende islamitische groeperingen.Ze denken dat de aarde plat is dat klopt denk ik tegen die tijd zo ongeveer wel, niets zal intact blijven door die incestkronkels in de hersenen.

   Like

 6. bigljohn zegt:

  Turkije bij Europa ? Waarom niet gelijk Iran en Saoedie Arabie bij de E.U. voegen ? Als Europa dan toch zo snel mogelijk naar de verdoemenis moet gaan ! Zolang de kiezer maar blijft stemmen op die zogenaamde Euro lovers, zolang zullen we deze toestanden (en veel erger) blijven houden. Ergo; heel Europa onder de Sharia knoet !

  Like

 7. Republikein zegt:

  Zou het voor de normale burger hier te lande wellicht wat beter worden met de zelfbescherming?
  Als het toch niet is tegen te houden, dan maar met slag en stoot,i.p.v. een mak schaap.
  http://www.presseurop.eu/nl/content/article/397141-blaffers-voor-een-schijntje

  Like

  • Mary zegt:

   Zelfbescherming dat is helemaal niet zo’n gek idee.We leven in een wereld van verraad. Waar ben je straks nog thuis? waar ben je straks nog veilig?

   Like

 8. Avidia zegt:

  Republikein zegt:
  22 januari 2014 om 20:34

  Ik ga liever naar Venus, klinkt veel romantischer en Mars is mij te “ROOD”

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Zie de dictators van het VIERTE REICH de rode EUSSR, pronken met hun vrindje de DICTATOR en MOEZELMAN ERDOGAN. En Europa aan de HAATJURKEN verkopen, dat is het wat deze smeerlappen van Rompuy,Schulz,Barosso, en Verrotstad aan het doen zijn!

  Like

 10. fleckie zegt:

  Dan zal de MARIHUANA!! en de HEROÏNE!! wel GRATIS!!verkrijgbaar worden.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Dat zal niet gaan dat is 100% tegen de 10 Geboden.

  Like

 12. Jan zegt:

  De Turkse ‘motor’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s