Het schot in de roos van de stok achter de deur

Screenshot_26

(Door: Sam van Rooy)

Sam van Rooy heeft zich kwaad gemaakt over het verslag dat ene Jan de Meulemeester in Knack had gemaakt over de nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang. Dat verslag had de gewone kenmerken: demoniseren & ridiculiseren door liegen &verzwijgen. Het mooiste woord in het hele stuk van Sam: “zelfmoordhumanisme”.

“Eerst Filip Dewinter, die in zijn typische eerder volkse stijl op opzwepende wijze ‘zijn’ thema’s, immigratie en islam, alle eer aandeed en schakelde tussen een kwinkslag of grap enerzijds en bloedserieuze strofen anderzijds. Zo herinnerde Dewinter aan zijn belofte om in de Schelde te springen wanneer het Vlaams Belang 10 procent zou halen en De Wever burgemeester zou worden. Daar maakte hij zich echter al glimlachend vanaf door als bijkomende voorwaarde te stellen dat de overgebleven leden van Sharia4Belgium die nog niet in Syrië gesneuveld zijn, mee de Schelde in moeten. Met het geval Farid ‘Le Fou’ Bamouhammad, gevaarlijk moordzuchtig tuig van Algerijnse oorsprong dat nu 11.000 euro schadevergoeding zal ontvangen wegens ‘slechte behandeling’ in onze gevangenis, illustreerde Dewinter de malaise als gevolg van zowel de immigratie en de islam enerzijds als de laksheid, de softheid en de totaal doorgeslagen humaniteit of ‘zelfmoordhumanisme’ anderzijds.”

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het schot in de roos van de stok achter de deur

 1. Cathja zegt:

  Ik heb de speech van De Winter gezien. Ik was het volledig met hem eens. Hij spreekt de taal die ook
  Geert Wilders spreekt: duidelijke taal die geen ruimte laat voor vraagtekens!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Even geleend van rakkertje

  Like

 3. Trucker zegt:

  Bedankt om het te plaatsen Heer Pennings want had het niet gelezen.
  Het Vlaams Belang is met mensen als El Cid zeker nodig in Vlaanderen want alle andere partijen zijn inwisselbaar en daar hoort ook de bende nva (de rat onder de ratten) van de achterbakse leugenaar de wever bart toe.
  Hieronder enige feiten uit het nieuws geplukt die de noodzaak van een ECHT rechts en uiteraard voor de VOLLE 100% islamofoob bestuur nopen.
  Kan een pagina vullen met gelijkaardige feiten waarbij men zich de vraag stelt is er justitie, is er bestraffing, is er opvolging en wanneer worden de islamieten buiten gepleurd.

  http://www.zita.be/nieuws/binnenland/3087195_steeds-meer-vlaamse-vrouwen-worden-moslim.html
  http://www.zita.be/nieuws/binnenland/3087259_bejaarde-vrouw-sterft-na-straatroof-in-deurne.html

  Nog eens uit de emmer desinformatie en openbare KRomTroep BRT deredactiebe vorige week islamieten die denken dat ze dit ongestraft kunnen doen (zoek het verschil)

  De 44-jarige man die gisteren in Sint-Pieters-Leeuw zijn 41-jarige echtgenote en 19-jarige dochter van het leven heeft beroofd, is vandaag door onderzoeksrechter Bruyneel aangehouden en in verdenking gesteld voor dubbele doodslag (BRT DEREDACTIEBE do 16/01/2014 – 16:21 Belga)
  en
  Omar A., de 44-jarige man die gisteren in Sint-Pieters-Leeuw zijn 41-jarige echtgenote en 19-jarige dochter van het leven beroofde, is door onderzoeksrechter Bruyneel aangehouden en in verdenking gesteld voor dubbele doodslag (HLN16/01/14 – 16u00 Bron: Belga)

  Desinformatie… jawel want het is in deze relevant dat het een islamiet is omdat in de pers in Vlaanderen maar al te graag uitgepakt wordt dat gezinsdrama’s iets “typisch” Westers zijn en voor wat de BRT betreft het mantra islamiet is een meerwaarde steeds wordt aangezwengeld en niks dit plaatje mag verstoren dus zeker geen islamiet die zijn gezin uitmoord.
  Tweede reden bij de BRT om de islamiet buiten schot te houden de angst voor rechts (lees Vlaams Belang) die bij deze berichtgeving het gelijk haalt (lees meer stemmen).

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ik heb liever de Winter als Cohen, hij wil zijn volk verdedigen tegen de islamicering, Job Cohen echter verkoop ons voor olie dollars aan de Arabieren

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Het verslag gelezen hebbende van Sam de Rooy lopen nu de koude rillingen mij over mijn rug, wat een partijdige weergave geven de door belastinggeld betaalde publieke zenders in België en Nederland toch. Deze lui worden ook deels betaald door de tegenhangers van de islamisering en de vrijheid berovende EU en hebben dus ook recht om op een nette manier gehoord te worden.

  Like

 6. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Met het geval Farid ‘Le Fou’ Bamouhammad, gevaarlijk moordzuchtig tuig van Algerijnse oorsprong dat nu 11.000 euro schadevergoeding zal ontvangen wegens ‘slechte behandeling’ in onze gevangenis !
  ——————————————————————————————————————————-
  Ik zeg liever niks daartoe !
  Daar zakt mijn broek naar beneden !

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Nog een leuke voor “doofstomme” feministen tussendoor:

  Steeds meer Vlaamse vrouwen worden moslim

  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid1524155/steeds-meer-vlaamse-vrouwen-worden-moslim.aspx

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Dat Sam van Rooy zich heeft opgewonden over het artikel van deze Jan de Meulemeester valt na te voelen: Inderdaad is de hele toon van dit artikel tendentieus, om niet te zeggen clichématig. -Hoewel het daardoor voor de lezer af en toe ook weer amusant wordt, op het geestige af: Die passage over de jonge, ‘buitenlandse’ obers die zo onderzoekend worden aangestaard door de gasten zou bepaald hilarisch te noemen zijn als het niet zo treurig van doorzichtigheid geweest was en de toespeling op de ‘onvlaamse hapjes’ is doodgewoon spijkers zoeken op laag water!
  Natuurlijk kan Sam van Rooy zich troosten met het feit dat hier volkomen uitgekauwde journalistiek betreft, zo niet qua stijl, dan toch qua inhoud verre van een kwaliteitsproduct, maar ik kan me voorstellen dat de ergernis de boventoon voert als je zelf op deze receptie aanwezig was en juist zo van alles genoten hebt, zonder dat je, in alle eerlijkheid, één van de door de Meulemmester genoemde kenmerken hebt kunnen waarnemen. Dan word je door dergelijke stemmingmakerij gerààkt en niet in het positieve! Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan om over zoiets je schouders op te halen, wat sommigen je in zo ’n geval maar al te gemakkelijk aanraden.
  Maar het als ronduit infantiele, gedateerde verslaggeverij beschouwen kun je het natuurlijk wèl. Want dat ís het gewoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s