Het Midden-Oosten conflict binnenkort ook in Nederland?

Erik60

(Door: Erik60)

Zullen we binnen enkele maanden of jaren in ons mooie Nederland ook een conflict krijgen zoals nu het geval is in het Midden-Oosten?  Zullen Soennieten, Sjiieten en nog andere stromingen van de islam hier elkaar in de haren vliegen?  Zullen moslims de Joden, homo’s en later ook christenen aanvallen? Geen enkel politieke partij (behalve de PVV misschien) kan of wil hier een antwoord op geven.  Ga er maar van uit dat dit hier eenvoudig kan gebeuren.  Er zijn al tekenen dat jeugdige Soennieten en Sjiieten elkaar al in de haren vliegen op school. Eén vonkje is genoeg om de boel hier te laten escaleren. Met alle gevolgen van dien.

Degenen die denken dat het Midden-Oostenconflict niet in Nederland uitgevochten kan worden, kunnen maar beter verder slapen. Ze zullen wreed gewekt worden. De meeste moslims hebben een kort lontje als het om hun geloof gaat. En momenteel is er een zware strijd gaande in Syrië tussen twee verschillende stromingen binnen de islam. De Soennieten aan de ene kant en de Sjiieten (de Alawieten, een afsplitsing van de Sjiietische islam waar Assad toe behoort) aan de andere kant.  En het gaat er bloederig aan toe. Beide partijen begaan wreedheden die onze pet te boven gaan. Geloof het of niet. Er wonen genoeg moslims van beide partijen in ons land. Momenteel zijn er al met de regelmaat van een klok opstootjes tussen beide geloven op scholen.

Het zijn misschien maar kinderen, zou je zeggen. Dat is misschien wel waar, maar deze haat tegenover elkaar is met de paplepel door de ouders ingegeven. Waar ben je als ouder dan mee bezig?  Deze mensen zijn toch naar het Westen gekomen om een beter leven te leiden dan in hun thuisland, dat verscheurd wordt door onderdrukking en oorlog? Zij zijn toch naar hier gekomen om hun kinderen een vredige toekomst te bieden? Waarom kunnen zij dan deze eeuwenlange haat tegenover elkaar niet begraven?  Wat hebben wij in het Westen met hun oeroude vetes te maken?

Hier ligt een taak voor de overheid om, nog voor alles escaleert, in te grijpen. De overheid moet met deze jongeren en hun ouders gaan praten. Zij moet hen vertellen dat zij hun kinderen niet met haat mogen opvoeden. Om de eenvoudige reden dat dit niet in een moderne westerse samenleving hoort. Zijn ze niet bereid om dit probleem als fatsoenlijke mensen uit te praten? Willen zij hun houding niet veranderen?  Willen deze mensen in hun cultuur van haat en achterlijkheid blijven en blijven zij de andere kant als hun vijand zien? Dan moet de overheid maatregelen nemen en als deze niets opleveren, moeten ze het land worden uitgezet. Want je wilt toch niet als overheid dat hier in Nederland verschillende groepen mensen elkaar op beestachtige wijze gaan bevechten? Dan krijg je een conflict waar geen einde aan komt. Verschillende islamitische groepen tegen elkaar, die na korte of lange tijd andere geloofsgemeenschappen erbij betrekken. Dan is het hek helemaal van de dam en worden we terug de middeleeuwen ingegooid. Momenteel leven we op een kruitvat dat alle momenten kan ontploffen. Dit is geen recent probleem. Neen, dit is al een tijdje aan de gang. En het is begonnen tijdens de eerste Golfoorlog.

Tijdens deze oorlog waren er al kleine relletjes tussen Turkse scholieren en Marokkanen. De Turken waren op de hand van de Westerse mogendheden en de Marokkanen trokken dan weer partij voor Irak. Het stelde toentertijd niet zo veel voor vond de politiek en liet de zaak op zijn beloop, in de hoop dat deze vanzelf zou doven. En ze hadden gelijk. De zaak doofde in alle stilte. Maar de haat tussen beide groepen bleef smeulen. Nu is het een eeuwenoude strijd die niks te maken heeft met een conflict tussen Westen en het Midden-Oosten. Deze keer is het een stammenstrijd tussen de Sjiieten en Soennieten en dat is niet niks.  Je ziet wat er plaatsvindt in Syrië.  En het gaat in Syrië niet alleen tussen moslims onderling. Neen, christenen zijn daar het kind van de rekening. Mede door het feit dat het extremistische Al-Qaida zich in de strijd heeft gemengd. Al-Qaida is een Soennitische organisatie die veel sympathie heeft onder Soennitische jongeren hier in Nederland. De meeste Nederlandse Syriëstrijders hebben dan ook Soennitische wortels. Er worden vele wreedheden gepleegd door sommige Nederlandse Syriëstrijders die  daar naartoe gegaan zijn om hun geloofsgenoten te helpen. In plaats daarvan botvieren ze hun haat en moordlust op christenen. Mannen worden weggemaaid en vrouwen en kinderen worden evenmin gespaard.  Christelijke vrouwen worden bruut verkracht en daarna vermoord. Hoe in Godsnaam is het mogelijk dat Westerse moslims dit toch doen? Zij zijn hier naar school geweest, hebben Nederlandse vrienden en een zo normaal mogelijk leven gehad.  Wel, het antwoord is simpel: ze krijgen de haat van hun ouders en familieleden mee.

Je kunt je als Nederlander afvragen waarom diep gelovige moslims ons mijden, terwijl ze hier toch wonen en een veilig leven hebben. Ik stel me dikwijls de vraag waarom de gematigde moslims die onzinnige daden niet openlijk veroordelen. Waarom zwijgen ze daarover? Angst voor deze kleine groep die een hele gemeenschap gijzelt? Dat kan ook meespelen of misschien willen ze hun andere geloofsgenoten niet voor het hoofd stoten. Wie zal het weten buiten hen zelf?  Onze Syriëstrijders die terugkomen naar Nederland zijn volledig losgeslagen en zitten vol haat tegenover andersdenkenden. We mogen raden hoeveel moorden en verkrachtingen deze strijders op hun geweten hebben. En dan is de Nederlandse overheid van plan hen te pamperen. Een heel gevaarlijke situatie. Onze inlichtingendiensten houden hen nauwlettend in de gaten of ze hier niet ontsporen. Maar er zullen altijd mensen zijn die tussen de mazen van het net door glippen en een enkele reis naar Allah willen maken, met zoveel mogelijk ongelovigen in hun kielzog. Laat ons hopen dat dit niet gebeurt en dat de jongens en meisjes die terugkomen uit Syrië hun verstand gebruiken. Zij hebben daar waarschijnlijk enorm veel ellende meegemaakt en gezien. Medelijden heb ik daar niet mee. Zij hebben daar tenslotte zelf voor gekozen. Maar het grote gevaar zit hem in de strijders die aan de zijde van Al-Qaida gevochten hebben. Zij zijn niet meer dan bloeddorstige oorlogsmisdadigers die vervolgd moeten worden omdat zij vast en zeker bloed aan hun handen hebben. Bovendien dromen zij van een islamitisch kalifaat waar de sharia heerst. Daarom moeten zij zonder pardon opgepakt worden als ze ook maar een voet op Nederlandse bodem hebben gezet. Deze extremisten zullen zich niet meer thuis voelen in hun voormalig vaderland, waar enorm veel ongelovigen wonen. Zij komen naar hier met een missie en orders van Al-Qaida om onze democratische rechtsstaat te vernietigen. Daarom moet de overheid zo snel mogelijk met de jongeren die nu op school tegenover elkaar staan gaan praten voor het te laat is. Zij zijn een gemakkelijke prooi voor Al-Qaida en dat moeten we niet willen.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, kalifaat, Midden-Oosten, Moslims, Nederland, Rotzakken, sharia, sjiieten, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

39 reacties op Het Midden-Oosten conflict binnenkort ook in Nederland?

 1. Jean zegt:

  Die rotzooi islam genaamd is heel de wereld aan t verpesten en aan t vernietigen.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Alweer een goed stuk.
  De waarheid wordt vaak geweld aangedaan, spreken is zilver, zwijgen is goud!
  Waarom niet gewoon de wereld aanschouwen en zeggen wat je er van vindt?
  Mag niet van de goedmens, ik zeg het toch. Het is klote, zwaar klote met de mensheid gesteld!

  Like

 3. benkok zegt:

  Helemaal waar Erik. Het gaat net als met de financiele crises, op een gegeven moment is de boel zo ver doorgeschoten, dat het niet meer op te lossen valt.
  De les is, dat mensen niet in staat zijn om zelf een “maakbare samenleving” te realiseren.
  De islamisering gaat maar door en blijkbaar is men niet in staat die te stoppen.
  Dat is schokkend en voorspelt weinig goeds.
  Daarom is mijn hoop en verwachting op de Schepper, die gelukkig bestaat en in Yeshua tot ons is gekomen.
  En ondertussen blijf ik, net als jij, waarschuwen voor het duivelse kwaad, wat de islam is.
  En mensen het evangelie verkondigen, want ook niet-moslims gaan ten onder zonder de relatie met JHWH, de Schepper.
  Shalom
  Ben

  Like

  • tjonge zegt:

   dan maar ten onder !

   altijd maar weer dreigen en angst proberen aan te jagen bij de ongelovigen !

   wanneer leren die reli-gekkies eens om ongelovigen met rust te laten en hun leefwijze niet te beoordelen !

   jullie doen het ook zelf he, dat ik en menig andere ongelovige een hekel aan die klote religieuzen krijgen !

   Like

  • Driek zegt:

   @ Ben Kok schrijft: En mensen het evangelie verkondigen, want ook niet-moslims gaan ten onder zonder de relatie met JHWH, de Schepper.

   Beste meneer Ben Kok, ik ben groot gebracht met ‘De Schrift’, en ik ken het Oude Testament (Thora) – en zowel het Nieuwe Testament, zeer goed, zo ook de Talmoed, de commentaren en andere geschriften, – maar ik sla er niemand mee om de oren, en ik breng het ook niet onder de aandacht van anderen. Ik lees ze dagelijks. Dat is mij meer als voldoende.

   Maar – , ik vind, – uw reactie bevat al een soort van dreigement, want – , zonder relatie met de Schepper (JHWH) gaan we ten onder. Nou, ik vind dat @tjonge volkomen gelijk heeft, u begint ook al met te dreigen met ondergang, laat dat geloof er toch eens buiten. Wat kan u dat nou schelen, wat een ander wel of niet geloofd.
   U benadrukt steeds uw geloof in de Almachtige, maar wat kan een ander dat schelen? U hoeft toch geen zieltjes te winnen? momenteel moeten we strijd leveren met die vervloekte Islam. Ik wil u niet aanvallen hoor, maar ik moet het toch eventjes kwijt.

   Like

   • benkok zegt:

    Dag Driek,
    Ik kan ook volstaan met de zoveelste tyrade over de islam en moslims en hoe erg het allemaal wel niet is.
    Maar dat voegt niets toe, ik zoek een oplossing. De enige oplossing zal m.i. komen van JHWH, de Schepper en Voleinder van Zijn plan met deze wereld.
    Die oplossing staat duidelijk in de Bijbel, alleen door Yeshua kunnen we in relatie met de Vader leven en wie Yeshua aanvaardt, ontvangt de genade van JHWH, vrijspraak van de doodstraf, die we allen verdienen wegens ons overtreden van Zijn Tora.
    En wie het liever zoekt in de “eigen maakbare samenleving” , de NWO dus, zonder JHWH, die eindigt dan ook in die duisternis.
    Daar is helemaal niets dreigends aan, dat is gewoon de realiteit.
    Wie JHWH denkt te kunnen negeren en een afgod volgt, zoals de koranAllah of Vishnu, Wodan, Zeus, het humanisme, de NWO, zal eindigen in die duisternis.
    Wat ik doe , is waarschuwen voor die eeuwige verlorenheid.
    Ik maak mensen attent op de noodzaak van een keuze, voor of tegen JHWH en voor of tegen het aanvaarden van Zijn liefde, genade en rechtvaardigheid.
    Hoe mensen dan verder kiezen, is aan hen.
    Mensen ten onder laten gaan zonder ze de Reddingsboei aan te bieden , zou crimineel zijn , liefdeloos, egoistisch.
    Alleen zelf de Bijbel lezen is niet voldoende om tot geestelijk leven te komen, het gaat om de praktijk, je bekering en geloofsgroei en dan deel je die zegen ook uit aan wie het horen wil.
    Degene, die alleen de woorden van Yeshua hoort en er niets mee doet, is als de man, die zijn huis op het zand bouwt, dat stort in als het gaat regenen.
    Je hebt pas een geloofsleven, als je Zijn woorden doet, dan bouw je op de rots en dat huis blijft staan, zie Matth.7:24-29, de slotwoorden van de bergrede.
    “Zieltjes winnen” betekent leden werven en dat kan bij onze Tora-Yeshua gemeentes op geen enkele wijze, noch juridisch, nog geestelijk, dus die opmerking raakt kant nog wal.
    Mag ik je uitnodigen om dit artikel te lezen?
    http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
    JHWH kennen is echt meer dan een boek over Hem lezen.
    Shabbath shalom
    Ben

    Like

   • Driek zegt:

    Beste meneer Ben Kok,

    U presenteert zich als pastor van een Joods Christelijke gemeente, dat feit op zich bevreemd mij, want het ‘Jodendom’ heeft nimmer van enige zendingsdrang blijk gegeven, en eerlijk gezegd vind ik het woord ‘Joods – Christelijk’ een beetje raar, of je bent Joods of je bent Christen. De toevoeging “Christelijke Gemeente” betekent dat u de figuur Jezus als de Verlosser beschouwt en tegelijk de Thora als belangrijke leidraad ziet, dus met inachtneming van de leefregels, zoals geschreven in het derde boek van Mozes: Leviticus.
    Maar – , ik zal het wel verkeerd zien, en ik vind dit ook niet de plaats om een theologische discussie aan te gaan, maar uw opdringerige waarschuwingen, om de relatie aan te gaan met ‘JHWH’ irriteren mij mateloos. Dat maken we hier zelf wel uit.

    Ik vind dat u op deze site, die door “zelf – denkende” mensen wordt bezocht, dat die mensen zelf wel kunnen uitmaken of ze in een ‘Schepper’ geloven. Ik vind dat u hier te veel predikt voor eigen parochie, – en daar zit niemand – en ik zeker niet – op te wachten. En ik voel geen enkele behoeft uw link aan te klikken van uw Joods – christelijke Parochie waar u steeds mee aankomt zetten.

    Paulus zegt in Romeinen 13, 9:
    Want de geboden: gij zult niet echtbreken, niet doden, niet stelen, niet begeren, en alle andere kan men samenvatten in dit ene woord: Bemin uw naaste als uzelf. De liefde berokkent de naaste geen enkel kwaad. Liefde vervult de gehele wet.

    En laten we het daarbij houden, meneer Kok.
    Vriendelijke groeten,

    Driek

    Like

   • benkok zegt:

    Dag Driek,
    Mensen met een Bijbels geloof zijn ook “zelf denkende mensen” en uit mijn aanpak van de islam blijkt dat verder ook wel.
    Op 7 febr. is haatprediker Al Haddad in Almere, ik ga er naar toe, heb me aangemeld en doe dus meer dan alleen maar op internet roepen hoe slecht de islam is .
    Verder draag ik een oplossing aan en ik laat ieder vrij daar wel of niet wat mee te doen.
    Wat is de jouw oplossing van het islamprobleem?
    Shalom
    Ben

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @benkok: 12.34. uur. Respect dat U naar deze bijeenkomst in Almere gaat. Ik wens U de rijkste zegen toe, van de AANWEZIGE, de G’D van Abraham,Isaak en Jacob!

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Benkok 23 Januari 2014 om 20.00 uur; Inderdaad, alleen de Heer kan ons nog redden van die Islamieten rotzooi. Zo niet, dan gaan wij hele donkere tijden tegemoet. Praatjes vullen geen gaatjes, en al helemaal niet discussieren met Islamieten. Rotterdammers zeggen; Niet lullen maar poetsen. Alle Islamieten in Nederland de plaat laten poetsen, eruit zetten dus. Een Islamiet is een Islamiet, gematigden bestaan feitelijk niet, en alleen de Koran is zijn Wet waar hij aan moet gehoorzamen. In deze is praten met ouders van Islamitische etterbakjes vergeefse moeite, en zichzelf voor de gek houden. Want er bestaat geen een Islamiet die zich door ons om laat praten, want dan zou hij verraad plegen aan de Koran. Dus resumerend; De oplossing voor het Islamieten vraagstuk is dat ze allemaal Nederland uitgezet moeten worden. Iedere andere – oplossing – brengt op termijn diepe problemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 21.32. uur, op 23/1. Inderdaad we zullen moeten overgaan, tot het wegzenden van de moslims. Deze mensen zijn uit op onze ondergang, en hun overheersing. Laat daar geen twijfel over bestaan!

   Like

 5. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Ik stel me dikwijls de vraag waarom de gematigde moslims die onzinnige daden niet openlijkveroordelen. Waarom zwijgen ze daarover? Angst voor deze kleine groep die een hele gemeenschap gijzelt? Dat kan ook meespelen of misschien willen ze hun andere geloofsgenoten niet voor het hoofd stoten. Daarom moet de overheid zo snel mogelijk met de jongeren die nu op school tegenover elkaar staan gaan praten voor het te laat is !
  ———————————————————————————————————————————
  Erik60 !
  Ze zwijgen omdat ze hun soziale voorzieningen niet in gevaar willen brengen !
  Ze zwijgen al over 30 jaar omdat ze totaal indroktrineert en isoleert hiervoor
  willens en wetens gekozen hebben ! Ze hebben bewezen doordat ze achter
  gesloten deuren in moscheen en konsperative theecafees hun soepje ongehindert
  koken kunnen ! Ze hebben in honderden van europese steden hele buurten die
  ze met terreur in schaak houden ! Op school praten ? Ik geloof je hebt het niet
  begrepen dat dit door de Koraanindoktrinatie nooit en te nimmer mogelijk is !
  Ook dat de terreur naar Europa kan overslaan kan ik niet met je delen ! Waar
  ze momendeel hun konflikten uitdragen is hoofdzakelijk op arabisch gebiet !
  En dat is precies het punt ! Zouden op het idee komen werkelijk in Europa
  een burgeroorlog te beginnen hebben ze slechte kaarten ! Want ze hebben
  als niet Europese geborenen geen woon en grondrecht ! Ook staat hier in
  Europa dan de bevolking op scherp ! Het tweede nadeel wat de Moslim
  heeft ! Hij is eenvoudig te onderscheiden ! En omdat ze verdomt goed
  weten dat dan ook de gematigde moslim eruit gesodemietert word !
  Wat ervoor spreekt en dat ze twee keer erover nadenken is,
  dat het gros niet vrijwillig meer terug wil in hun middeleeuwse tijdperk !
  Maar de gematigde Moslim is te stom om deze konklusies hieruit te
  trekken en daarom zal het daadwerkelijk tot een burgeroorlog komen !
  Nadat bewezen is dat de Soennieten en de Sjiieten nooit en te nimmer
  rust geven zijn ze zelf eraan schuld dat we dan beide gruppen Europa
  verwijzen ! Want een ding is zeker ! Zou hier de hell losgaan hebben de
  Eurpeanen niets meer te verliezen ! Het beste beweis is dat de serviers
  zich ook nooit en te nimmer meer met moslims inlaten !

  Like

  • bigljohn zegt:

   Sjaak; Gematigde Moslims bestaan niet, dat is allang een uitgemaakte zaak, en dat is de reden dat ze zich koest houden. Totdat ze opgeroepen worden voor de strijd ! En praten met Moslims is als praten tegen een dove hond. Zij moeten de Koran gehoorzamen en onze dialoog verwerpen ! Op die manier worden zij geen afvallige.

   Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Het is toch zo simpel. “Sjiieten of soennieten? Of zelfs Alawieten? Nee, volgelingen van de grootste crimineel, die de geest van miljarden mensen vergiftigd heeft met zijn verzonnen Allah. Miljarden islamieten, die op deze aardbodem rondlopen met geindoctrineerde HAAT.
  Wilders zegt, ik heb niks tegen mensen, tegen moslims. Ik heb bezwaar tegen de ISLAM. Maar dat houdt toch in dat degene die vasthoudt aan deze ideologie niet geaccepteerd kan worden?
  Er wordt in dit artikel TERECHT getwijfeld aan de morele integriteit van ALLE moslims.
  De stichter van deze misdadige organisatie heeft duidelijk gezegd dat zijn volgelingen, mogen, nee moeten LIEGEN. Geen enkele moslim is te vertrouwen.
  Als we daarvan overtuigd zijn en waarom twijfelen aan de uitspraken van de moslims zelf, dan is het toch absurd als we deze toekomstige BEULEN van ons, onze vrouwen en kinderen en kleinkinderen nog tolereren in onze samenleving.
  Het is een beetje bedrieglijk om nu te spreken over angst voor de Syriestrijders die terugkeren.
  Alsof we de andere moslims die zich in onze samenleving ophouden dan wel zouden kunnen vertrouwen.
  Als de islam duidelijk een rottend gezwel is onze samenleving moeten we niet aarzelen om het uit te snijden en uit te wijzen. Niet morgen, maar vandaag omdat het eigenlijk gisteren al had moeten gebeuren.

  Like

 7. Marijke zegt:

  Ik heb onlangs een discussie gevoerd met een moslim die me achteraf ook heeft belogen. In eerste instantie geloofde ik hem ook nog. Maar het meest kwaad maak ik me over onze overheid die zaken faciliteert die duidelijk tegen onze Grondwet indruisen. Met name als het gaat over gelijke behandeling.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Hallo Marijke deze persoonlijke verhalen uit het dagelijkse leven mag ik graag lezen, stel de ervaringen van de burgers op prijs die iets mee hebben gemaakt met deze Nederlandse cultuur-verdringing. Jammer genoeg zie ik dat er weinig persoonlijke ervaringen met moslims hier worden gepost.

   Like

 8. Thomasson zegt:

  Erik60
  Prima artikel. Uw standpunten zijn juist. Kernvraag is: kan het Midden-Oosten conflict binnenkort ook plaats vinden in Nederland Mijn visie is; JA en het staat buiten kijf. De vraag is wanneer? Zodra hele horden moslims en Afrikanen het land zouden overnemen, zouden ze elkaar direct gaan afslachten. Kijk maar naar Syrië! Ze vechten niet uitsluitend tegen Assad; zij slachten elkaar af. Hetzelfde gebeurde destijds ook in Libanon. Uw stelling dat zij eerst Homo’s en Joden zouden pakken en pas daarna ook christenen, is niet juist. Ze zouden Homo’s Joden en christenen tegelijkertijd aan hun mes rijgen.
  Behalve de PVV geven politieke partijen geen antwoorden. Waarom? Omdat zij hebben ze zelf geïmporteerd. In hun passie, voor het vernietigen van de natiestaat, besloten ze, later, ook hele nesten geïmporteerde moslims naar binnen te halen. Vooral linkse partijen plegen, in de laatste decennia, massale verraad tegenover hun land. Ik geef als voorbeeld: een artikel in het blad “Het Hele Westland”. Daar staat in, dat ene Mohammed El M. is als lijsttrekker gekozen voor “Progressief Westland” (PvdA/Groen Links) Zie ook link: http://westland.pvda.nl/2014/01/10/el-mokaddem-gekozen-als-lijsttrekker-progressief-westland-pvdagroenlinks/
  Waarom moet juist een Mohammed met een dubbele nationaliteit, aan het hoofd staan van een regionale politieke partij? En dat nog in een regio dat staat metafoor als economische motor van het land? Wat is zijn toegevoegde waarde? Wat gaat hij doen? Nog meer van zijn soortgenoten naar het Westland brengen? Meer islam? Meer Syrië-strijders of gasten die lol trappen met intimidatie en roofovervallen op autochtonen in hun omgeving? De volgende link geeft een beeld van de Mohammeds die nu aan de rand van Den Haag wonen (nog geen kilometer van Wateringen of Poeldijk) en straks ook het Westland zouden overspoelen: http://www.omroepwest.nl/nieuws/15-01-2014/lid-haagse-jeugdbende-we-moeten-ons-een-tijdje-rustig-houden En wat hadden de progressieve Partijgenoten van Mohammed gedaan toen dat gebeurde? http://forum.fok.nl/topic/616580/1/999 of dat? http://www.omroepwest.nl/nieuws/23-04-2012/jongen-14-mishandeld-wateringen
  Erik schrijft “Hier ligt een taak voor de overheid om, nog voor alles escaleert, in te grijpen. De overheid moet met deze jongeren en hun ouders gaan praten. Zij moet hen vertellen dat zij hun kinderen niet met haat mogen opvoeden”. …Het is het brullen van het lachen! In het artikel over de Haagse jeugdbende zien wij wat is de taak van een islamitische ouder.
  Erik!. Hier zijn twee voorbeelden van het fenomeen Jihad: a) het nestelen van vijandige trojanen in lokale en landelijke politiek : zie geval Mohammed El M. en
  b) aanvallen op de lokale bevolking en ze fysieke schade aan te brengen.
  Van alle landen in Europa is Nederland het meest kwetsbaar. Ik breng hier de gemeente Westland als voorbeeld. Het is een florerende regio die eruit ziet als een groot LEGO landschap maar wel vol met bomen, bloemen, struiken en waterpartijen. Dat hebben andere landen ook, maar het Westland is een park dat floreert op de …bodem van de zee. Honderden van jaren wonen hier Protestanten en Katholieken naast elkaar. Iedereen gaan naar zijn of haar kerk, maar werken doen ze samen. Dat kan niet anders, omdat de strijd tegen de zee is het pakje van iedereen. De weg naar ’s Gravenzande, Ter Heijde of De Lier is een en al dijken.
  Op 1 februari 1953 raasde de storm (kracht 10 of 11) over heel Nederland. In Zeeland was de waternood, maar Den Haag was ontsnapt aan de verschrikkingen omdat de dijk in
  ’s Gravenzande was sterk genoeg om de watermassa tegen te houden..Een wonder? Wonderen gebeuren niet aan de lopende band.

  Na de islamitische verovering van Nederland zal het land hoogstens 10 á 15 jaar bestaan. Daarna zal het ten prooi vallen aan de zee.

  Like

  • Driek zegt:

   @Thomasson, wanneer ik een enkele keer door Amsterdam heen fiets, dan krijg ik toch sterk de indruk dat die verovering alreeds heeft plaats gevonden. Hoewel het echte werk, zoals terroristische aanslagen en het opblazen van kerken, nog moet nog komen.
   Maar dat het komt is zeker.

   Like

 9. Joost Visser zegt:

  Beirut aan de maas is in de maak maar niemand die dat wil en kan geloven.

  Like

 10. Jan zegt:

  Bijzonder: vroeger werd met het ‘Midden-Oosten conflict’ Israël en de ‘Palestijnen’ bedoeld, nu het uitmoorden onder elkaar van de moslims in de omringende landen van Israël.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Wat is dat toch, ik begrijp het maar niet, wie kan mij helpen.
  Ik las dit stukje in de Telegraaf http://www.telegraaf.nl/binnenland/22238950/__Chinese_muntjak_in_Zeeland__.html

  Ik vind het maar raar dat de Nederlandse dierenwereld ik de gaten wordt gehouden omdat het hertje de inheemse soorten in gevaar kan brengen.
  In Engeland is dat mislukt, lees ik en die in Nederland komen uit België, zal het ook zo zijn met het uitheemse volk uit Noord Afrika en het Midden Oosten.
  De natuur staat niet los van de mens en kan als voorbeeld dienen nietwaar GroenLinks. en de PvdA.

  Like

  • Theodoor zegt:

   foutje, “ik de gaten” moet “in de gaten” zijn natuurlijk
   En nog een vraag waarom is het bij de mensen een verrijking en bij de dieren een verarming.
   Wie helpt mij uit dit gedachten spinsel.

   Like

 12. luckybee zegt:

  Dat de conflict van het MO ook naar Nederland komt is zo zeer als 1+1=2. Wij hebben meer als 1,5 millioenen moslims van allerlij zoorten.

  Like

 13. Maranatha zegt:

  @Maranatha

  Spijt me. Ik plaats niets van deze anti-Israëlische en antisemitische site!

  Webmaster

  Like

 14. Ekster zegt:

  Het enige wat nog zou kunnen werken is de islam te verbieden en keihard, intensief en overal te bestrijden. Hoe dit te doen? Ten eerste dienen eerlijke lessen te worden gegeven op school. Dus geen PC-lulverhaaltjes meer als “islam is een religie van de vrede”, nee het is een levensgevaarlijke doodscultus, enkel en alleen bedacht om de wereld te veroveren. Vertel de schooljeugd hoeveel honderden miljoenen mensen in de loop van 1400 jaar al zijn vermoord vanwege deze waanzin. Vertel het ze eerlijk zodat de jeugd niet langer wordt voorgelogen en we weer hoop kunnen krijgen voor de toekomst.
  Islamitische scholen dienen per direct te worden verboden en gesloten. Moskeeën moeten verdwijnen.
  Politici en bestuurders die onzin verkopen dienen voor de rechter gedaagd te worden.
  Alleen keihard bestrijden werkt. Maar we weten allemaal dat dit niet gaat gebeuren met de huidige politici. We zullen daarom zelf maatregelen moeten nemen. Te denken valt aan emigreren want het zal mis gaan in Europa. Als je dat niet kunt of niet ziet zitten kun je voor je bescherming wapens in huis halen. Islamisering is natuurlijk al lang aan de gang, maar het is m.i. nog niet half zo erg als het binnenkort zal worden en van de autoriteiten hoef je geen hulp te verwachten.

  Voor wat betreft de tegenstellingen binnen de islam zelf; dit is m.i. een lichtpuntje want zolang de moslims elkaar intens haten en bestrijden, kunnen ze niet al hun aandacht en haat op niet-moslims richten. De tegenstellingen tussen Shiieten en Soenieten zouden we moeten aanwakkeren en uitbuiten. Zie wat er in Syrië gebeurt. Het is verschrikkelijk wat men elkaar daar aandoet, maar we moeten ons erbij neerleggen. Geloven in een god en rare kletspraatjes waarvoor bewijs ontbreekt is een KEUZE. Je hoeft het niet, je bent het niet verplicht. Maar dit betekent ook dat je verantwoording dient af te leggen voor wandaden gepleegd uit naam van jouw god. Als je willens en wetens lid blijft van een dergelijke bloeddorstige club van waanzinnigen, kun je je niet langer verschuilen en ben je medeverantwoordelijk. Het moslimvolk moet wakker geschud worden en de ketenen van de islam afwerpen, dat is de enige weg.

  Like

 15. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Waar blijft de Nederlander die wie Michael Sturzenberger ieder weekeinde
  bij wind en weer al over jaren de straat opgaat ???? ( München)
  —————————————————————————————————

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak:8.1.2014. Beste Sjaak, deze video zouden we, de verraders van de verraderpartijen VVD,CDA,D66,PvdA en SP door de strot moeten duwen! En tegelijk de ROOIE OMROEPEN! Maar deze vuile moslimkontlikkers willen er toch niets van weten.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   O ja, mijn diepe, diepe respect voor deze kei: Michael Sturzenberger! Een man met ruggengraat, kom daar maar eens om!

   Like

 16. Jean zegt:

  Door al die religie bullshit is er zoveel ellende in de wereld, religie werkt als kanker, het sluipt in je lichaam en het vernietigd alles daarom dat ik al meer dan 60 jaar afscheid genomen heb van al die waanzin vanuit welke hoek het ook mag komen en al meer dan 60 jaar voel ik mij heel gelukkig.
  Die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij ‘bewijst’ elke dag dat het nog erger is dan kanker.
  Iedereen gelooft wat hij of zij wil maar niemand heeft het recht iemand anders iets op te dringen of te verplichten te geloven, als iedereen zich aan deze regel zou houden dan leefde we in een prachtige wereld maar eerst zal de schijnheiligheid uitgeroeid moeten worden.
  Bekijk die sexmaniak van Frankrijk, ligt met alles en iedereen te rollebollen en een dag later staat hij in Rome de schijnheilige uit te hangen en schudden ze elkaar de hand, wat moet een ‘normaal’ denkend mens daar van vinden?
  “Religie en monarchie zijn de grootste vijanden van Democratie”.

  Like

  • Sjaak8.1.2014U zegt:

   Jean !
   Je hebt de Nederlandse vijanden van de Demokratie nog vergeten !
   Al de Nederlanderse linkse Monarchi en Moslim kont likkers !
   Partij van de Allochtonen etc.etc.

   Like

  • Jan zegt:

   Je kunt kiezen tussen het Christendom of een of andere ideologie, dus totale willekeur aangezien de machthebber voor God speelt. Wil je in deze, vrije westerse wereld leven zal je de moraal van het Christendom moeten accepteren.

   Like

   • max zegt:

    Juist Jan,

    Daar komt nog bij:

    En we weten hoeveel doden de islam heeft gemaakt.
    We weten ook hoeveel doden het socialisme op zijn geweten heeft.
    Dat is iets wat gemakkelijk vergeten wordt. De laatste staat met stip op 2.
    De islam heeft in de eerste 300 tot 400 jaar zo’n 180 miljoen mensen omgebracht, het socialisme deed dat in iets meer dan 100 jaar.

    En er zullen nog miljoenen mensen om het leven komen door de islam en socialisme komen, want de islam en socialisme verliezen de medemenselijkheid, het respect voor een ander, uit het oog, als zij de baas zijn, of worden, en als andere mensen een andere mening, of een ander geloof hebben.

    Like

 17. Thomasson zegt:

  @Jean
  “Door al die religie bullshit is er zoveel ellende in de wereld. Religie werkt als kanker, het sluipt in je lichaam …” enz.. Deze stelling is ten dele waar. Het hangt erg af waar religie zoveel ellende brengt? En wie zijn de gelovigen? In landen als Nederland en de Scandinavische landen, religie is iets persoonlijk. De houding tegenover mensen met andere levensovertuiging is, in het algemeen, niet vijandig. Dat is in Nederland zo al honderden van jaren. De mensen in Oost Europese landen hebben meer een primitieve houding en zij zijn bereid mensen met andere geloofsovertuiging te vermoorden. Dat lieten ze vooral zien in de Tweede Wereld en kort daarna. Een Pool die voor de Protestants Christelijke kerk zou kiezen, wordt als vijandige verschoppeling beschouwd. Bij de Moslims is het nog erger. Ze vermoorden iedereen die niet in de pas loopt.
  Religie en monarchie hoeven niet per sé vijandig zijn tegenover Democratie.

  Like

 18. Jean zegt:

  Er wordt wat afgeluld over het einde van de wereld, iedere sekte legt het uit op zijn manier als het maar zaad in het bakje brengt.
  M.i.is het einde van de wereld al onder ons gewoon om je heen kijken, overal lopen baardapen in soepjurken en kopvodden rond, regelrechte tijdbommen, laten we deze t.m. de laatste bloedcel verwijderen het het wordt terug een leefbare en veilige wereld zonder angst en geweld, zonder bedreigingen, met veel minder verkrachtingen, verminkingen en moorden.
  De bron en kiem van alle ellende komt steeds uit die achterlijke gewelddadige barbaarse hoek nl. de islam, dat is het verderf en d ondergang van onze leefwereld en dat vergif wordt geimporteerd door die EU misdaadorganisatie, denk daar goed aan op 22 en 25 mei als jullie in dat stemhokje staan….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 16.02. uur. Mij hoef je in ieder geval niet meer te overtuigen Jean, ik stem TEGEN de vuile EUSSR rovers, en hun vrindjes de MOSSELS!

   Like

 19. Luchtpint zegt:

  Helemaal eens met dit stuk.

  Het probleem voor het Westen zelf bestaat eruit dat we vandaag de dag niet lijken te kunnen begrijpen dat confessionele polarisering tot geweld kan leiden. We zijn onze eigen geschiedenis vergeten. De tijd van de Reformatie en Contra-Reformatie ligt misschien maar om en bij de 500 jaar achter ons, maar de consequenties van morele scherpslijperij die de morele superioriteit van deze of gene religieuze doctrine moet “bewijzen” is uit ons collectieve geheugen gewist, zo lijkt het.

  We verwachten vandaag maw niet dat dergelijke vijandigheid nog steeds een rol speelt binnen de Islam zelf. Door het verlichtingsdenken en de secularisering van de wet is ons geloof een privéaangelegenheid geworden, die niet langer kan beschouwd worden als een rechtvaardiging om anderen collectief te vervolgen of pro-actief kwaad te berokkenen, waardoor onze samenleving stabieler en beschaafder is geworden. We aanvaarden dit niet meer. In het verleden waren confessionele tegenpolen een collectief gegeven, het ging per definitie om het verdedigen van de collectieve identiteit van iedereen die tot subdenominatie X behoort versus die van iedereen die tot subdenominatie Y behoort.

  Tot lang na de Reformatie bestond de vijandigheid uit een tribale structuur, het godsdienstgeschil was een soort “stammenoorlog”, groep X tegen groep Y. Vandaag is godsdienst in onze contreien al een tijd van die collectieve identificatie min of meer ontdaan, ondanks het feit dat mensen nog geloofsgemeenschappen vormen, zijn we ervan doordrongen geraakt dat een bepaald geloof belijden in eerste instantie een zeer individuele keuze is, en dat we ook niet mogen raken aan het persoonlijk geloof van anderen, met het besef dat dit geen zin heeft of de waardigheid van anderen aantast.

  Het is nu net dat dat de onmogelijkheid veroorzaakt voor Westerlingen om nog te begrijpen waarom en hoe het mogelijk is dat men binnen de Islam religieuze polarisering nog steeds ziet als een collectief gegeven, waarbij godsdienstig geschil nog steeds samenvalt met een tribale identiteit. Het onderscheid tussen soennieten en sjiieten is er één dat aan de basis van de Islam ZELF ligt. Beide groepen zijn op hun manier van oordeel dat alleen zij de rechtmatige “eigenaars” zijn van de “werkelijke”, de enige authentieke Islam. Voor de sjiieten kan de geldigheid van de Islam alleen bepaald en vastgelegd worden door diegenen die afstammelingen zijn van Ali Ibn Aboe Talib, de neef EN schoonzoon van Mohammed, die door Sjiieten wordt beschouwd als “De eerst echte Moslim naast Mohammed zelf”, omdat Ali in zijn jeugd als eerste de instructies van profeet ontving en hem overal begeleidde. Op grond daarvan zijn alle nakomelingen in de lijn van Ali en diens vrouw Fatima, plus de nakomelingen van de nakomelingen, (waaronder de twaalf imams) enz, de enigen die de “werkelijke” Islam verspreiden in de moslimwereld. Dit is per definitie wat sjiieten echt geloven, en wat door soennieten onder geen beding wordt aanvaard: de “erfopvolging” van Ali’s nakomelingen is geen geldig criterium om te bepalen of Islam “geldig” kan worden geïnterpreteerd. Mohammed is volgens hen de laatste profeet, alleen zijn daden strekken tot voorbeeld en daar houdt het op. De opvolging van imams wordt door soennieten ook gezien als ketterij, aangezien sjiieten hen gebombardeerd hebben tot onfeilbare wezens met een klerikale autoriteit die gelijk staat aan die van Mohammed’s voorbeeld en zelfs aan de onfeilbaarheid van Allah ZELF !

  Als we vandaag willen begrijpen waarom dit tot geweld leidt en waarom die vijandigheid ook in onze contreien kan worden geïmporteerd, dan zullen we mogelijk moeten teruggrijpen naar onze eigen geschiedenis om een beter besef van de consequenties te krijgen. Er zijn te veel mensen vandaag die denken dat “het allemaal zo’n vaart niet zal lopen”, maar dat kan alleen maar omdat ons bewustzijn van die dingen door de eeuwen vervaagd is en omdat we, als gevolg daarvan, ervan uitgaan dat moslims onze beschaafde gewoonten zullen overnemen, stomweg omdat ze hier in deze cultuur zijn gesocialiseerd.

  Dat blijft een gevaarlijke en naïeve redenering die niet strookt met de realiteit ! Het geschil tussen sjiieten en soennieten is een stammenstrijd die per definitie draait rond morele suprematie: Welk van beide Islams is de enige echte ? Een conflict dat niet kan worden uitgepraat !

  Like

 20. Frank de Vries zegt:

  Hoe lang moeten we nog lezen dat de Islam OOK hier “een walgelijke tijdbom” is.
  Hoe lang moeten we aanzien en horen, dat die puur egoïstische en leugenachtige politici in Den Haag ONS maar blijven aanpraten, dat “HUN puur electoraal belang” (waardoor ZIJ nog zo lang mogelijk in het pluche kunnen blijven zitten …. en later in het Brusselse pluche!) ligt in het “ONS” nog steeds kwakzalverig aanpraten van “ONS z.g. belang” in “HUN korte termijn privé belang”?

  “ZIJ” hebben ALLE wel hardwerkende NEDERLANDERS verraderlijk opgeofferd aan de wereldwijd fascistische Islam-dictators, die al ruim twee duizend jaar streven naar “HUN WERELDOVERHEERSING”.

  Als ik na jarenlange mailverspreiding met waarschuwingen over deze “Nazi-vergelijkbare sekte en hen opgedrongen maatschappij cultuur van systematische onderdrukking, discriminatie en Middeleeuws Inquisitie geweld tegen eigen volgelingen… EN aan ALLE VERPLICHTE VOLGELINGEN (Koran-bevolen) OM ALLE NIET MOSLIMS te onthoofden,…. nog steeds in dit (tot nu toe !) dwaas VOC-gezagsgetrouwe land aan de leiband wil lopen van een …. (“Socialistische ( Eurabisch- en Sovjet-politiek geinspireerd Staatsmodel der V. E.” !) …. ondemocratisch CDA, PvdA, D66, CU, SGP, VVD, P.v.d.D(ieren, die OOK niet tegen het Halal-slechten zijn!), .. dan wordt ik “moe” en denk, dat de meeste Nederlandse- en westerse meisjes en vrouwen NOG STEEDS NIET BESEFFEN, dat “ZIJ” straks onder het Sharia-juk van het snel verpauperende Europa ALS EERSTE AL HUN WESTERSE RECHTEN EN VRIJHEDEN KWIJT RAKEN!
  (Dat zien ze al dagelijks in onze straten aan de verplichte en discriminerende hoofddoekjes en gesluierde (nog jonge) meisjes achter de kinderwagen. EN vervolgens aan de iets oudere moslim-vrouwen, die (een leven lang als vrouw gefrustreerd!) nog slechts totaal onvrouwelijk, blokvormig vormloos in hun verplichte dikke enkellange mantels en met chagrijnige blik onder ons rondlopen.

  WILLEN ALLE NEDERLANDSE MEISJES EN VROUWEN DAT DAN OOK? (Ik vrees van wel!)
  Anders was de PVV al jaren geleden de allergrootste partij in de Kamers geweest en waren de meeste (half)Nederlandse moslims al lang weer teruggegaan naar hun islamitische landen van origine.
  Zolang dat NIET gebeurd, gaat de Islamisering, tweedeling, verloedering, verarming en een toenemende politiek/maatschappelijke ontevredenheid gewoon door TOT……. ook hier
  “de bom barst”!

  Ook ik hoop (net zoals ALLE hieraan schuldige politici en hun collaboreurs natuurlijk op onze kosten al hebben voorbereid!) dan nog tijdig dit verloren land te hebben verlaten.

  IK HEB MIJN BEST JARENLANG GEDAAN,. maar “wij” ongeïnteresseerde Nederlanders bleven doof en blind! Geloofden uitsluitend die (land)verraderlijke PvdA en c.s. (selectieve VARA-leugenaars) en bleven daardoor naïef dwaas geïndoctrineerd de PVV afwijzen, die NOG STEEDS ALS ENIGE HAAGSE PARTIJ voor de vrijheid van niet alleen (Nederlandse) meisjes en vrouwen tegen de absoluut “vrouw hatende moslims” in ons land (EN in de hele wereld) strijdt, maar VOOR ONS ALLEN!
  IK VREES ECHTER VOOR EEN DOMME HERHALING VAN DE NA-OORLOGSE DUITSE SMOES: “WIR HABEN ES NICHTS GEWUSST!”. (Als WIJ dat zonder hoofd nog kunnen zeggen!”) .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s