Vlaamse vrouwen bekeren zich steeds vaker tot islam

Screenshot_6

Er is een opvallende toename te merken van nieuwe moslims in ons land, merken de centra voor islambekeerlingen op. Vooral Vlaamse vrouwen bekeren zich, meldt Gazet van Antwerpen.
Nordine Taouil, imam en begeleider van nieuwe moslims voor het islamitisch centrum in Brussel, vindt de toename ‘erg opvallend’. ‘En de bekeerlingen komen nu ook uit landelijke gebieden in Vlaanderen, niet alleen meer uit de grootsteden’, luidt het.

Lees verder>>>
(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Naïviteit. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vlaamse vrouwen bekeren zich steeds vaker tot islam

 1. Jack zegt:

  Misselijk makende landverraders. Zoveel jaren van emancipatie en nu zelf kiezen voor de onderdrukking! Hebben we de rol van de vrouw gewoonweg een te hoge waarde toegekend?

  Like

 2. felix zegt:

  Het zijn voornamelijk zwaksociale mensen en psychiatrische gevallen. Ze willen duidelijkheid, duidelijke antwoorden, zekerheden en leiding over hun leven, omdat ze zelf niet weten wat ze met hun leven aanmoeten. Zelfstandig nadenken over zaken wat meebrengt dat er twijfel en onzekerheid komt in hun leven willen ze niet. Ze hebben een vaste hand nodig die hun leidt en hun alle antwoorden geeft op vragen die ze nooit gesteld hebben, en de vragen die ze stellen daar krijgen ze nooit een antwoord op. En zo zijn ze gelukkig. Gehersenspoeld, misleid enz. Maar ze willen het zelf…

  Like

  • Willie zegt:

   Felix , hoe kan je veel verstand verwachten bij een bende DOMME lutten ??
   Ik denk dat die op voorhand al denken van : ik wil niet ge-raped worden later wanneer de moslims de baas spelen(zie bv Zweden) maar zijn zo dom dat ze zich nu al dit onheil over hun kop trekken , Triest

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die vrouwen moeten toch echt volkomen GESTOORD zijn, om toe te treden tot een IDEOLOGIE van HAAT! Deze ideologie der haat, heeft in 1400 jaar tijd plm. 275 miljoen mensen het leven gekost. Maar dankzij de volledig overheersing der RODEN/SOCIALISTEN worden de mensen massaal hersengespoeld en komen tot deze idiotie! Het ergste is nog dat ook de zgn. liberalen en christen-democraten hieraan meewerken. Vuile smerige VERRADERS, dat zijn het!

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Bedankt Heleen.

  Tsja deze trend is zeer goed waarneembaar de woonwijken die zich kenmerken door een groot aantal islamieten, daar zie ook autochtone vrouwen die zich bekeerd hebben om wat voor reden ook tot de islam. Ook bij de rijdende rechter is sinds kort een autochmoslima aanwezig die haar zegje mag doen over de eisers en verweerders hun problemen met elkaar, thuis worden zij gelijk in elkaar gerost wanneer zij iets te zeggen menen te hebben en bij de rijdende rechter worden zij aangemoedigd, wat een dhimmitude.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Nog maar een klein poosje, en dan grenst Nederland aan een islamitisch buurland…!
  Wie had dat ooit kunnen denken?

  Like

 6. rakkertje zegt:

  Sorry dat ik het zeg maar die Vlaamse vrouwen zijn goe zot.

  Like

 7. Jean zegt:

  Overal heb je mensen met zware afwijkingen in de hersens dus ook in Vlaanderen, m.i. is 99,95% “gedwongen” door de perverse eikels waar ze het bed mee delen.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  “Er zijn wel veel meer vrouwen dan mannen.” En “Vaak gaat het om vrouwen die samen zijn met een moslim.”
  Neen, ik wil het niet hebben over de ca. 150 gram minder hersenen van vrouwen t.o.v. mannen maar wat de oorzaak wel kan zijn? Daar moet maar eens goed wetenschappelijk onderzoek aan gedaan worden.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Bekeren lijkt me een foutieve benaming voor iemand die overstapt naar de islam. De islam is geen godsdienst, het is een politiek gedreven geloof om andersdenkenden te overheersen en/of van het leven beroven.
  Ik kan er niets anders van maken als ik de huidige toestand in de wereld aanschouw.

  Like

 10. Luchtpint zegt:

  Even een kleine kanttekening hierbij. In de Gazet van Antwerpen van gisteren (d.w.z. de papieren versie) was het betreffende artikel uiteraard veel langer, en daarin heb ik expliciet gelezen dat “jongeren zich sneller tot de Islam lijken te bekeren om te rebelleren tegen hun ouders”. (opletten wel dat ik dit parafraseer eerder dan rechtstreeks letterlijk citeer, maar zo duidelijk stond het er wel).

  M.a.w. we zien hier duidelijk een soort terugkeer van de “tegencultuur” of het “spirituele zoeken naar zichzelf” uit de jaren 60 terugkeren, waarbij naïeve jongeren dus vandaag aannemen dat Islam een soort individuele spirituele renaissance kan inluiden, zonder dat die kippekoppen er ook maar iets van begrijpen op voorhand.

  Dat kan nog voor onaangename verrassingen voor die idioten gaan zorgen op langere termijn: als ze maw denken dat ze eventjes leuk kunnen experimenteren hiermee zolang ze denken dat het nodig is om er daarna leuk te willen uitstappen, dan kunnen er dus nog letterljk koppen gaan rollen.

  Of nog: wie denkt de Islam te kunnen behandelen als Boeddhisme, Hindoeïsme, Transcedente Meditatie of de Punkbeweging, die gaat nog lelijk op zijn neus kijken. Dat moeten ze dan maar zelf weten, zeg ik. Doet me en passant ook denken dat ik hier al vaker bekeerde Vlaamse vrouwen gezien heb en die wijven zijn volgens mij allemaal waardeloze seuten zonder zelfrespect dat ze zo dom kunnen zijn, maar veel vrolijker zie ik ze niet worden van hun “spirituele zoektocht” in de Islam. (Ik heb er in elk geval ook totaal geen respect voor.)

  En hoe dat komt dat lezen we in die mainstream kranten niet, natuurlijk. Zo zijn we geëvolueerd vandaag, het wordt trendy onder onnozelaars om je persoonlijke autonomie op te geven en jezelf gevangen te houden in een getikte logica, zolang je zelf maar op een bepaald moment denkt dat dit “spiritueel zingevend” kan zijn.

  Well, Fuck it, crypto-religieuze lijfeigenen, we zijn mooi van jullie van af, zeg ik dan ! Geen medelijden mee !

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Die tendens doet zich ook al voor in Nederland. Zoals Felix al aangaf zijn het vaak meisjes uit de zwak sociale milieus. Bovendien gaat het dan ook nog vaak om meisjes met ernstige psychiatische aandoeningen.

  Je hebt natuurlijk ook van die aards lelijkerds die op geen enkele manier aan de man komen en pakken dan ook alles wat ze krijgen kunnen. Maar in dat geval spoor je ook niet goed naar mijn idee. Ze zouden ook voor de gezelligheid een hond in huis kunnen nemen. Dat voorkomt hen van verdere problemen.

  Een andere categorie, naar mijn mening de gevaarlijkste zijn doodgewone meisjes met een normale tot hogere opleiding die zoekende zijn naar enig houvast in hun leven. Als deze goed geindoctrineerd worden voor de islam, dan zijn zij diegenen die ik tot alles in staat acht en voorop lopen als de jihad gaat plaatsvinden.

  Wat bovengenoemde categorieën vrouwen zich niet realiseren is dat wanneer de onoverkomelijke burgeroorlogen gaan beginnen zij toch ook het hazenpad dienen te nemen. Een weg terug is er namelijk niet.

  Voor hun bastaardkinderen zal hetzelfde lot beschoren zijn als indertijd de nazaten van Amerikaanse militairen die bij Vietnamese vrouwen kinderen verwekten voor een glas cola of een pakje sigaretten. Ook nu nog leven zij als parasieten op vuilnisbelten. De autochtonen mijden hen als de pest.
  Je zou maar zo’n dochter hebben, daar ben je mooi klaar mee.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Wacht maar tot dat de islamistische wetten vol tot ze doordringen.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Nu, in de media zijn al de nodige documentaires te zien geweest over jonge vrouwen, die zich tot de Islam bekeerden. Vaak vertonen de verhalen wel overeenkomsten.
  A-religieus zijn ze eigenlijk zelden: De meesten zijn van huis uit met een religie groot gebracht, hetzij Katholiek, hetzij protestant.Algemeen luidt de klacht dan, dat ze daar ‘te weinig in vonden.’ Verlang je dan zó sterk naar strenge regels, denk ik altijd weer als ik zoiets lees. Enfin, het kàn; Op het katholieke vlak is het verschijnsel Orbàn-de Haas tenslotte óók nog niet uitgestorven, zoals wij met afgrijzen konden constateren. En het comment dat ik ooit op You Tube las, dat sommige vrouwen gewoon voor de onderhorigheid geboren zijn, vind ik eveneens steekhoudend. Ik kan het me persoonlijk niet voorstellen, maar ja, we zijn niet allemaal hetzelfde.
  Al is dàt juist de pest, want juist die bekeerlingen, bezield van het eerste vuur, dragen een niet gering steentje bij aan de kwalijke ontwikkeling die islamisering heet! Recentelijk hebben we zelfs kunnen zien, hoe zo ’n ‘onderhorig’ type, Samantha Lewthwaite, zich zelfs ontpopte tot een levensgevaarlijke jihadiste, louter ter nagedachtenis aan haar moslimman èn waarschijnlijk uit puur verlangen, ‘erbij te horen. En zelfs als die bekeerlingen niet zo ver gaan, ze plegen hoe dan ook landverraad door iets uit te stralen, dat haaks staat op onze westerse normen en waarden en er naar te streven, dat zoveel mogelijk anderen hun voorbeeld volgen!
  Uit vrije wil, heet het dan .Kan zijn, maar ik blijf het een weerzinwekkende ontwikkeling vinden!

  Like

 14. tjonge zegt:

  zou het niet gewoon islampropaganda kunnen zijn dit verhaal, er is er maar 1 die baat heeft met zulke verhalen en dat is die achterlijke islam…

  Like

 15. realist zegt:

  ik heb nog maar weinig westerse meisjes met een glimlach naast hun moslim zien lopen.hoeveel zijn er gedwongen bekeerd of uit schrik?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s