“Toezicht op moslimextremisten schiet tekort”

Screenshot_9

Twee geradicaliseerde moslims die onder toezicht stonden van de reclassering in Den Haag, zijn erin geslaagd naar Syrië af te reizen. Ze waren eerder al eens gearresteerd, omdat zij op weg zouden geweest naar een Somalisch Jihad trainingskamp.

Dat meldt De Telegraaf. De eerdere arrestatie had plaats in Kenia in 2009. Reclassering Nederland zegt dat er niet 24 uur per dag toezicht kan worden gehouden op Jihadisten die na een gevangenisstraf voorwaardelijk vrij zijn. Terwijl de mannen door de inlichtingendiensten in de gaten werden gehouden en ook de reclassering officieel toezicht hield, hoeven veroordeelden die voorwaardelijk vrij zijn zich maximaal een keer per week te melden.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Moslims, Nederland, Overheid, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Toezicht op moslimextremisten schiet tekort”

 1. Tom Hendrix zegt:

  En deze HAATBAARDEN worden natuurlijk door de PvdA hartelijk welkom geheten bij terugkomst. En natuurlijk hebben de RODEN weer subsidiepotten klaar staan voor deze kanjers! Potverdomme de politiek van de PvdA,VVD,CDA,D66 hebben voor deze ellende gezorgd, en nu beginnen ze een beetje te zeiken, dat deze TERRORISTEN mogelijk een gevaar kunnen vormen. Iedere boerelul wist dat vanaf het moment, dat wij dankzij de smeerlappen van het Europese Parlement, in 1975, het voor elkaar kregen deze MOSLIMS royaal toe te staan, om onze UITKERINGEN uit te vreten, en onze gemeenschap van binnenuit naar de kloten te helpen! Maar ben er maar zeker van, dat deze VERRADERS van politici er wel voor zullen zorgen, dat ze de pleitmove maken, voor de hel in Nederland losbarst, en al gevlogen zijn naar veiligere oorden!

  Like

 2. luckybee zegt:

  De Goddelozen denken dat ze met de moslim wel kunnen arrangern; dat hebben ook de Bharat Hindoe’s gedacht. Rezultaat de Hindukush. massakker aan Hindu’s in Pakistan en Afghanistan.

  Like

 3. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Dit is eerst een voorproefje wat ons te wachten Staat wanneer
  deze Extremisten zich over heel Nederland verdeeld hun djihad
  hier beginnen !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Zoals de Duitsers in de Spaanse burgeroorlog gingen meehelpen en om oorlogservaring op te doen, zo gaan de Jihad strijders in Syrie meevechten en ook oorlogservaring opdoen, om als de tijd rijp is, Nederland cq Europa op zijn kop te gaan zetten !

  Like

 5. Sjaak8.1.2014U zegt:

  ‘Plan voor later Nederlanderschap te mager’
  DEN HAAG –
  De Afdeling advisering van de Raad van State vindt het geen goed idee om buitenlanders die Nederlander willen worden minstens 7 jaar te laten wachten op hun nieuwe pas. Nu hoeft iemand nog maar 5 jaar legaal zijn hoofdverblijf in Nederland te hebben gehad.
  De Afdeling vindt de motivering van het kabinet voor de verlening domweg te mager. „ De regering stelt dat de termijn moet garanderen dat het Nederlanderschap wordt verkregen wanneer redelijkerwijs kan worden aangenomen dat er voldoende tijd is geweest om te integreren. Volgens de Afdeling advisering blijkt daarmee nog niet dat de huidige termijn van 5 jaar niet aan dit uitgangspunt voldoet.”
  Ook gaat het kabinet niet in op de reeds bestaande inburgeringseisen, klaagt het adviesorgaan.

  En daar komen ze eerst nu mee ?
  De moslim hat nooit en te nimmer
  een Nederlandse pas verdient !
  En nu zitten we met deze tapijtvreters opgeschept !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s