VVD heeft 1 miljoen euro over voor lokale campagne

Screenshot_11

Een schijntje.

Bij de NOS dachten ze waarschijnlijk dat ze iets heel groots en belangrijks hadden binnengehaald toen ze ontdekten dat de VVD tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen van plan is om één miljoen euro uit te geven aan campagneactiviteiten, twee keer zoveel als vier jaar geleden. Zie dit bericht van vanochtend op NOS.nl. Voor het gemak citeer ik ook even:

De VVD en de SP steken voor zover bekend het meeste geld in de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart van dit jaar. Uit een rondgang van NOS Nieuws langs de partijbureaus blijkt dat de landelijke VVD een miljoen euro heeft gereserveerd, twee keer zoveel als bij de verkiezingen van vier jaar geleden.
De SP is goede tweede met 750.000 euro. De PvdA wil als enige het bedrag niet openbaar maken. In 2010 gaf die partij een kleine miljoen euro uit aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VVD heeft 1 miljoen euro over voor lokale campagne

 1. bigljohn zegt:

  Het eigen rottige imago proberen op te poetsen, dat is de VVD ten voeten uit. Vooruit, gooit er maar een miljoen tegen aan. Maar u en ik krijgen nog €1000,- van Rutte. Bij al die miljoenen kiezers zou deze schenking enkele miljarden bedragen. De PvdA probeert kiezers te kopen met campagnes in allochtonenbuurten, en strooit als een eersteklas huichelaar met rozen. Wat stellen de verkiezingen nu eigenlijk voor ? Als wij een stem uitbrengen op een politieke partij (PVV uitgezonderd) dan is het resultaat dat er na de verkiezingen in feite GEEN politiek word bedreven. Het enige doel wat politici nastreven is; minister in de Tweede Kamer worden, misbruik van macht, een enorm salaris, aanzien, flair, en dit alles met de achterliggende gedachte nog eens een superbaantje te krijgen bij de E.U. En niet te vergeten de grootste hobby’s van moderne politici; volksverlakkerij en landverraad. Het is dat de PVV er is, ander gingen wij al niet meer stemmen. En met de gemeenteraadsverkiezingen zien ze ons zeer zeker niet. Al die duffe plaatselijke politieke partijen, de PvdA, Groen Links, D66, CDA, SP. Als Vladimir Poetin hier een politieke partij had, dan zou ik daar nog liever op stemmen. Hij pakt tenminste de Moslims flink hard aan, en hij verkoopt zijn land niet aan een vreemde mogendheid, zoals bij ons de E.U. !

  Like

  • luckybee zegt:

   Putin refeerd absoluut of ik daar mijn stem wil geven , ik zal mijn stem iedere keer om draaien of er toch een andere alternatief is ; en ja hoor er is, en dat is Wilders en zijn PVV.

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Oppoetsen? bij de VVD valt niets meer op te poetsen., dat is veel te gemakkelijk. De VVD moet structureel veranderen, ze moeten van de leugenaars en medailledragers afstand nemen, anders wordt het nooit meer wat met ooit de club van een sigaar en een glas bier was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s