Wat de EU met uw geld doet

Screenshot_17

(Door: Douglas Murray)

EU-gelden worden o.a. ook voor de financiering van verschillende Palestijnse media, zoals tv-zenders, gebruikt, die terroristen verheerlijken en Joden “ratten” en “kraaien” noemen. Ieder mens mag zelf beslissen of zijn geld besteed mag worden aan zulke bijzondere dingen, namelijk dat mensen ervoor betaald worden andere mensen te haten en terreurdaden te plegen. Als een regering echter het geld van haar belastingbetalers voor zoiets gebruikt, is dat crimineel.

“De Europeanen willen dat hun geld, dat naar ons toekomt, zuiver blijft – niet, dat het naar families toegaat die zij als terroristen beschouwen. … Deze (gevangenen) zijn helden” – Officiële Palestijnse televisie, 4 november 2013.

Af en toe is het mogelijk een klein beetje in de toekomst te kijken en het ziet er al helemaal naar uit dat 2014 een “annus horribilis” voor de Europese Unie (EU) zal worden.

Met de komende verkiezingen in mei 2014 en actuele peilingen, volgens welke niet zozeer eurosceptische maar veelmeer juist anti-EU partijen in de meeste belangrijke Europese landen aan de leiding gaan, zal de eurocraten de komende maanden waarschijnlijk het nodige door het hoofd spoken: catastrofeplanning, ligging van de vluchtwegen, pensioen- en renteplannen, om maar enkele dingen te noemen.

Terwijl zij echter op Europees niveau een grote stoelendans aankondigt, moeten kiezers vooral aan één ding denken:

In veel opzichten toont de EU een lichtvaardige achteloosheid m.b.t. haar verdeling van belastinggelden. Een van de meest monsterachtige optredens echter – met de nodige sterke concurrentie – is de manier waarop zij het geld van de Europese belastingbetalers verkwist door enorme sommen hiervan als hulpgelden aan de Palestijnse autoriteit (PA) te geven. De nalatigheid waarmee daarbij wordt gehandeld en het gebruik van een groot deel van dit geld vormt een probleem, dat zelfs de EU rood zou moeten laten worden van schaamte – en iedere belastingbetaler die bereid is zich hiertegen te verzetten.

Onwetendheid kan geen verontschuldiging zijn. De afgelopen jaren is een aantal organisaties en persoonlijkheden er aan de lopende band op gewezen op welke wijze financiële middelen van de EU gebruikt werden om haatgeschriften en haatleren op Palestijnse scholen mogelijk te maken. De belangrijkste van de organisaties die dit hebben aangetoond, was Palestinian Media Watch (PMW), die systematisch en zorgvuldig de retoriek verzameld en voor het grotere Engelstalige publiek vertaald heeft, die regelmatig in de onderwijssectoren van de Palestijnse samenleving gebruikt wordt.

En net zoals op de scholen vindt dit ook in de media plaats. Want EU-gelden worden ook gebruikt om verschillende Palestijnse media te financieren. En de hoeveelheid haatpropaganda die deze uitspugen, is legendarisch. De EU-hulpgelden gaan bijvoorbeeld naar tv-zenders, zoals PMW onlangs aantoonde, waar materiaal werd uitgezonden, waarin Joden “ratten” en “kraaien” genoemd worden.

Het zijn echter niet alleen scholen en media-instellingen, waarin EU-gelden op verwoestende wijze onjuist werden gebruikt. Zoals al is aangetoond, was het wellicht meest schrikbarende misbruik van gelden van de staat voor de betaling van salarissen aan terroristen door de EU. Dit feit van salarisbetalingen aan terroristen door de EU, terwijl deze terroristen nog gewoon in de gevangenis zaten, is echter nooit een heet genoeg hangijzer geweest.

Na de laatste golf onthullingen in 2012 bekritiseerden enkele EU-functionarissen de PA ervoor publieke gelden op deze wijze te gebruiken. Zoals PMW echter juist weer heeft aangetoond, is het antwoord van vertegenwoordigers van de PA hierop niet alleen respectloos tegenover de EU. Het is openlijk verachtelijk, denigrerend, spottend en minachtend tegenover de hand, die ervan uitgaat hen te voederen.

Zoals PMW onlangs aantoonde, spendeerde de EU alleen al in november circa 11 miljoen euro om de salarissen van regeringsleden van de PA te betalen. Daarbij liet men diezelfde maand een minister van de PA zien die er heel openlijk over spotte waar de PA de EU-gelden voor gebruikt: tijdens een optreden zei de minister over de jongste zwakke protesten van de EU: “De Europeanen willen dat hun geld, dat naar ons toekomt, zuiver blijft – niet, dat het naar families toegaat die zij als terroristen beschouwen. … Deze (gevangenen) zijn helden.”

De minister van de PA voor gevangenenzaken, Issa Karake, verdedigt, terwijl hij op een bijeenkomst spreekt, het gebruik van de EU-gelden voor de betaling van de “salarissen” van terroristen die gevangen zitten.

Screenshot_5

Of de gelden worden, zoals de voorzitter van de gevangenenvereniging liet zien, parallel betaald aan regeringsleden en gevangenen:

“Wat aan de gevangenen betaald wordt, is exact hetzelfde bedrag dat aan mij en jou (een PA-ambtenaar) betaald wordt. Dat zijn salarissen. Als de salarissen daarom aan diegenen uitbetaald worden die op ministeries en in regeringsinstellingen werken, worden ze ook aan de gevangenen uitbetaald.”

De schrijver van deze regels heeft er al vaker en zeer bescheiden op gewezen: om mensen ervoor te betalen dat ze jou en je waarden haten,  en mensen ervoor te betalen opdat ze terreurdaden tegen je vrienden uitvoeren, is een vreemd gebruik. Of men geld aan hen wil ge3ven, daarover mag iedere privépersoon vrij beslissen. Als echter een regering – en bovendien ook nog een staten overstijgende regering – het geld van haar belastingbetalers voor zoiets gebruikt, dan is dat crimineel.

Als het de EU niets kan schelen op zo´n manier genegeerd en uitgelachen te worden, dan moet ze toch in ieder geval nadenken over de schade die zij heeft toegebracht aan een zaak waarvan zij zegt deze te ondersteunen.

Uiteindelijk zijn, zoals iedere reis door de “Westbank” zal laten zien, de schoonste en beste gebouwen die, welke voorzien zijn van mooie logo´s van de EU en USAID. Dit betreft in ieder geval alle ministeries en kantoren. De noodzakelijke openbare gebouwen om de mislukte voorfase van een Palestijnse staat vanaf de grond op te bouwen en op de been te helpen, zijn allemaal aanwezig. En toch ontbreekt er iets.

De oorzaak daarvoor is deels te vinden in de omstandigheid dat de PA de EU en de VS toestemming heeft gegeven de volledige infrastructuur van een staat voor haar te bouwen. En terwijl dit proefmodel van een staat voor haar gebouwd werd, hebben de leden van de PA hun energie erop geconcentreerd om haat op te bouwen.

Het is heel goed mogelijk dat, voor zover er überhaupt enige bedenkingen met betrekking tot dit alles in de hoofden van EU-functionarissen bestaan, dit onderwerp helemaal onderaan de prioriteitenlijst staat. En, van de andere kant, wie kan hen dit kwalijk nemen, omdat de eurozone er alleen maar mee bezig is om van de ene catastrofe in de andere te vallen?

Welnu, het antwoord is dat later dit jaar wij – het Europese volk – de gelegenheid zullen hebben om hen daarvoor verantwoordelijk te maken. Later in de loop van dit jaar zullen wij de mogelijkheid krijgen om bij de verkiezingen te gaan stemmen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Douglas Murray

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, Appeasement, corruptie, Criminaliteit, Dhimmitude, EUSSR, Fatah, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, PLO, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wat de EU met uw geld doet

 1. Tom Hendrix zegt:

  Vuile smerige gore RODE HONDEN, te weten Barosso,von Rampuy, Verrotstad en de SS kampbewaker SCHULZ! Deze vuile smeerlapperij in Brussel, is er oorzaak van, dat de HAATBAARDEN en FILISTIJNEN feest kunnen vieren van ons belastinggeld! En de KLOOTZAK MARX RUTTE is best genegen, om samen met de RODE ALI BABA-SAMSOM- ons nog verder uit te knijpen, ten behoeve van de HAATBAARDLANDEN en de verzonnen PALESTIJNEN. Onze ouderen en gehandicapten, ach, daar heeft deze GEK RUTTE geen boodschap aan! VAL DOOD EU en ook dat misdadigerszooitje VVD,CDA,PVDA,en DEMONEN 666!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Weg uit de EU treden.

  Like

 3. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Jammer genoeg woon ik niet in Den Haag of Amsterdam !
  Ik zou iedere dag met een groot bord met Weg met de EU !
  voor de ingang staan ! En in Amsterdam iedere dag midden
  op de dam !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Ja, en alles wordt gefinancierd met ons belastinggeld via de belastingdienst. Zeg maar belastingmafia. Zoals de gewone Mafia mensen afperst, en met het verkregen geld allerlei criminele zaakjes financiert, doet onze eigen belasting Mafia precies hetzelfde. En ook hier weer; betalen, of anders….Eerst dreigbrieven, vervolgens komt er een mannetje bij je aan de deur (deurwaarder), en wil je dan nog niet meewerken, komt de politie je ophalen om je te gijzelen. Daarna de rechtbank en de straf. De straf voor het weigeren om mee te betalen aan criminele zaakjes die door onze overheid gebezigd worden ! Belasting betalen is niet meer en minder dan beschermingsgeld betalen aan die andere Mafia !

  Like

 5. Syrier zegt:

  Ik erger mij al decennia lang aan dat soort praktijken.al sinds de jaren 80.hopen dat nederland wakker wordt.

  Like

 6. Jan zegt:

  PA allocates $46 million more for terrorists in 2014
  http://palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=10654

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s