Alweer Malmö?

Screenshot_12

Kort geleden deed ik een poging om de werkelijke situatie in de stad Malmö boven water te krijgen. Omdat ik twijfelde aan de presentatie door The Local van de situatie (hier in vertaling op E.J. Bron) en ik had het interessante idee om iemand die in deze stad woont een beschrijving te laten geven van hoe deze persoon Malmö ervaart. Het is me niet gelukt. Iedereen deinst ervoor terug ondervond ik. “Wacht tot ik verhuisd ben”, was een reactie.

Nu heeft de Zweedse krant Aftonbladet tegenover 10 makelaars (in Malmö?) zich voorgedaan als een geïnteresseerde, potentiële koper van een huis om zgn. hypocrisie bloot te leggen. Niet hun eigen hypocrisie natuurlijk. Alle 10 makelaars gaven zonder aarzeling antwoord en vertelden dat de buurtbewoners goed opgeleid zijn en de buurt vrij is van Arabieren. Snaphanen bericht erover met een link naar het bericht in Aftonbladet en becommentarieert het:

Deze redactie is volledig blank en rasecht en leeft ook zo, maar alle anderen zijn de racisten. De bevolking van Malmö nader bekeken laat zien dat je immigranten niet kunt ontlopen, echter, er zijn nog kleine Zweedse plekken over, dus het juiste advies van de makelaar zou zijn: Kies voor een andere stad of nog beter; ga naar een bos verhuizen. Ik ken mensen die uit Malmö willen verhuizen. Punt twee, ik ken mensen die 20 jaar geleden zijn verhuisd toen ze het zagen aankomen. Maar als de Zweedse politici de natuurwetten willen overwinnen, kunnen ze ook de marktwerking overwinnen en op het water lopen. Tot zover Snaphanen.

Toen ik nog maar 3 jaar geleden in de buurt van Malmö op vakantie was, maakte ik een grote boog om de stad. Teveel had ik er over gelezen. Het lijkt me een heidens karwei om dit imago te veranderen. Dit artikel in Aftonbladet helpt ook niet echt. Ook Zweedse lezers van kranten kunnen trouwens tussen de regels lezen. Of zoals Julia Caesar ooit zei; zoals in de DDR.

Screenshot_13

Bron:
http://snaphanen.dk

Vertaald uit het Deens door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Elite, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Alweer Malmö?

 1. peterselie1 zegt:

  Bedankt Vederso.

  Heel erg herkenbaar óók in Nederland dezelfde situaties. Eindig met de laatste strofe van het gedicht van Gerrit Komrij ‘De zittende politicus’ “En ziet nog steeds het echte monster niet.”…

  Like

 2. bobzelf zegt:

  nou laat ik het netjes zeggen :
  Binnen 10 jaar is Rotterdam een NO=GO area met een hek er omheen !!
  let wel !!!! om ze binnen te houden heee !!!
  En doe uzelf een plezier en ga op een zaterdag middag een wandelingetje maken met uw vrouw ,vriendin dan wel concubine door Amsterdam, Den haag , Utrecht , Schiedam , Gouda ,Antwerpen dan wel Brussel .
  en aanschouw 8 x BEIROET van dichtbij !
  MAAR GEWOON BLIJVEN ONTKENNEN HOOR !!
  U krijgt nog 1 kans en dat is in Mei met de Europese verkiezingen om nog iets te redden voor uw kinderen en kleinkinderen !
  kus bob x x x x x

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bobzelf: 13.05. uur. Bob dat ben ik helemaal met je eens! Ik woon in een middelgrote stad, in het zuiden van Nederland, en in mijn woonwijk, waan je je in Casablanca. De SOEPJURKEN lopen ook hier de hele dag door rond, en NIET EEN ERVAN WERKT!!

   Like

 3. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Ik was voor twee maanden een paar uur in Rotterdam om een
  gastromaschine af te halen ! Op de terugweg ging ik bij een
  Mc Donald een Hamburger halen ! En ik zweer het !
  Ik was de eniige auttochtoon van
  zegge en schrijve ca. 40 aanwezenden !
  VER(otterdam)

  Like

 4. Jan zegt:

  De verkiezingen staan voor de deur en traditiegetrouw heeft links een grote mond, dat Roemenië hun eigen dieven en plunderaars in eigen land dient op te nemen en dat voor dit tuig €3,68 miljard was uitgetrokken (weg belastinggeld in corrupt Roemenië)
  http://german.ruvr.ru/radio_broadcast/4004944/260491159/

  Like

 5. Jan zegt:

  Zweden steeds geschifter:

  Swedish textbook asks “Why is the Arab girl going to blow herself and others up?”
  Student Worksheet:
  Judaism – was the first but is the least.
  Who has the right to the land?

  Imagine you ask a Jew and an Arab about who has right to the land now called Israel. Write what you think they would answer and how they would justify their opinion.
  Why is the girl going to blow herself and others in the air?

  Sharmuta: “Vreselijk die Zweden, allemaal islamofoben, huuuuhuuu”
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2014/01/swedish-textbook-asks-why-is-arab-girl.html#.UuPH–XvLJE

  Like

  • Vederso zegt:

   Steeds geschifter? Ik citeer: De media elite is gek, veel mensen zijn gebrainwashed, maar de meeste mensen zijn als u en ik. (Snaphanen dixit)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s