“België helpt zwangere Syriëbruiden terugkeren”

Screenshot_27

Eind vorige week keerden twee Syriëbruiden terug naar Antwerpen. Ze waren hoogzwanger en hadden goede medische zorgen nodig. De Belgische autoriteiten zorgden voor de nodige ondersteuning om hen veilig naar hun vaderland te halen, schrijft Gazet van Antwerpen.

De twee Antwerpse vrouwen die zijn teruggekeerd, zijn bekeerlinge Tatiana Wielandt, de vrouw van de in Syrië gesneuvelde Noureddine Abouallal (de tweede man van Sharia4belgium), en B. Abouallal, de zus van de gesneuvelde. Haar man vecht nog altijd in Syrië.

Lees verder>>>
(h/t Maria)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, België, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

10 reacties op “België helpt zwangere Syriëbruiden terugkeren”

 1. Cathja zegt:

  Ach, wat een zorgzaamheid voor vrouwen van dat uitschot! Hen had de toegang tot België moeten worden ontzegd!
  Helaas komen er ook weer twee nieuwe moslims bij. Zelfs daar hadden ze nog tijd voor…!

  Like

 2. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Passend beeld daartoe ?

  (webmaster 😉 )

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Die Belgen zijn helemaal van de pot gerukt !!!

  Laat de lui toch barsten !!

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  “De Belgische autoriteiten zorgden voor de nodige ondersteuning om hen veilig naar hun vaderland te halen” dat staat mijns inziens in schril contrast met dat veiligheid de primaire taak is van elke soevereine staat is, wacht even soeverein dat is toch iets wat naar Brussel is overgeheveld. Terwijl de Belgische autoriteiten zo een selectieve bezorgdheid tonen voor deze ranzige (tsja zij worden door die hele groep van bloeddorstige meute gepenetreerd tot zij zwanger zijn, geheel in de lijn van de Jihad) hoogzwangere broedmachines geven zij de jonge drinker een GAS-boete en ook een Belg op de vijf is bang om baan te verliezen. Enfin het is het zelfde liedje wat in Nederland klinkt en opmaat vormt voor de toekomst een door de bestuurlijke elite van elk EU lid en de leiders van de EU beoogde islamisatie die mijns inziens niet meer te stoppen valt.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Kan Allah niet voor hen zorgen?

  Like

 6. Laat de moslims elkaar maar lekker uitmoorden, ze doen niet liever, kijk naar Syrië!!! Alleen maar vanwege het feit dat een of andere imam 1400 jaar geleden een neef was van de ‘profeet’ of een doodgewone leugenaar. Daarom moorden ze elkaar uit. Kan toch niet beter!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Hebben de twee bekeerlingen hunkeuze al gedaan? Laat ze daar leven in het land van hun keuze namelijk Syrie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dààrmee zeg je nu weer eens een waar woord! Ze hebben hun keuze gemaakt. Ook ik zie geen enkele geldige aanleiding om uitgerekend díe twee te helpen, weer naar België terug te keren. Zorg nodig? Hun “zusters” die in die gebieden woonachtig zijn, krijgen die hulp óók niet. Geen idee, hoe die het redden, maar tja, dan moeten ze ook maar geen Jihad beginnen, hè.Tamelijk simpel. De pest is het, dat dat tuig altijd maar weer te veel tegemoet gekomen wordt, hoewel dat beslist niet wederzijds is en die Belgische zelfs door haar bekering het westen de rug heeft toegedraaid.Aan het feit dat ze nu weer de behulpzaam toegestoken hand aanpakken alsof het de normaalste zaak van de wereld is kun je pas goed zien wat een volstrekt schaamteloos slag volk die moslims zijn, authentiek of bekeerd! Kennelijk is het eerste wat bekeerlingen oppakken, dat je van ‘Kaffirs’ alles mag eisen. Reden genoeg om ze eindelijk eens nul op rekest te gaan geven!
   Maar ach, laat ons eerlijk zijn: Wat zou NEDERLAND in zo ’n geval doen?

   Like

   • Driek zegt:

    Nederland geeft ze een huis, een uitkering en medische zorg en geestelijke bijstand. Ik wou dat ik dit land nog kon ontvluchten.

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmisselijk word ik van dit nieuws. De vuile gore RODEN en de verraders – LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN- vinden dat dit gore TUIG ten koste van ons, onderhouden dient te worden! Uiteraard met steun van de BOLSJEWIEKEN van het GEDROCHT EUSSR!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s