“Geestelijk zieke” Afghaan snijdt zijn kleine kinderen (4 en 6) de keel door

Screenshot_8

Vrijdagmorgen meldde Fardeen A., een 38-jarige Afghaan, zich bij de politie en verklaarde dat hij zijn beide kinderen, Zilin (4)  en Ilias (6), had gedood. De tandarts uit Glinde bij Hamburg heeft een eigen praktijk in het stadsdeel Bergedorf in Hamburg en woont met vrouw en kinderen in goedburgerlijke omstandigheden. Het gezin stond bij de buurt in een rustige straat bekend als normaal en onopvallend. Men zag hem vaak met de kinderen in de tuin. Des te onverklaarbaarder lijkt deze krankzinnige daad, uiteraard alleen zolang men niet de juiste conclusies trekt.

Als kind al was de geboren Afghaan met zijn ouders naar Duitsland gekomen. Hij deed examen, deed vervangende diensplicht in een evangelische kerkgemeente. Na een opleiding tot tandtechnicus wilde hij hogerop, studeerde tandheelkunde en sloot deze studie af met een diploma.  

Een vrouw, twee kinderen, een goede baan en dan besluit de man om op vakantie naar Dubai te gaan. Daarna scheen hij veranderd te zijn, was de mensen opgevallen, bericht “BILD”.

Na de misdaad werd de man in een psychiatrische kliniek opgenomen. Het openbaar ministerie laat nu onderzoeken of hij gedood heeft in religieuze waan.

Deze verdenking ligt voor de hand. Een normaal mens is niet in staat zijn kinderen open te snijden als slachtvee. Dat kennen we hoofdzakelijk uit de islamitische haattraditie. Dat nu echter de slachter vermoedelijk weer wegkomt met alleen ziekenhuisopname, omdat hij uiteindelijk eventueel als niet toerekeningsvatbaar wordt verklaard, is bespottelijk.

Gisteren nog berichtten we erover hoe een Afghaan in een rechtszaal in Frankfurt twee mensen vermoordde. Zo mocht Duitsland in maar één dag door de verrijking van Afghaanse immigranten deelhebben aan de zinloze dood van vier mensen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, hersenspoeling, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Geestelijk zieke” Afghaan snijdt zijn kleine kinderen (4 en 6) de keel door

 1. aquarius4422 zegt:

  Islam veroorzaakt hersenrot.

  Like

 2. Ik werk met enkele moslims maar ik kijk regelmatig om mijn schouder! Ik bedoel maar!

  Like

 3. s breget zegt:

  Dat kan je benoemen (hoe luguber ook ) de verslaving aan de halal slacht .

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Geen enkele muzelman/moslim is te vertrouwen! Uiteindelijk zijn ze allemaal genegen ons te vermoorden, moet van HAATBOEK de koran!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Het heeft he-le-maal niets met de Islam uit te staan, maar het komt vrijwel alleen voor binnen de islamitische levenssfeer. Hoe is dàt nu toch mogelijk, hè?

  Like

 6. As usual : “This has nothing to see with Islam”… as for FORT HOOD USA maybe ?

  Like

 7. Jade zegt:

  Beschadigde genen mensen, beschadigde genen…
  Op Geenstijl is te zien hoe opa zich vergrijpt aan z`n
  kleindochter in Syrie. Heel normaal in die contreien.

  Like

 8. Dit soort waanzin wordt veroorzaakt doordat deze mensen al met de paplepel is ingegoten dat moord op dieren, niet-moslims, eigen familieleden, etc. als een doodnormale handeling wordt beschouwd. Je ziet zelfs video’s waar kleuters leren hoe ze de keel van een schaap moeten doorsnijden! Logisch dat dit soort monsters ontstaat, die straks door hun enorme aantal geboortes de hele wereld zullen bevolken!

  Like

 9. Republikein zegt:

  De enige afghaan die normaal doet is een windhond!

  Like

 10. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  25 januari 2014 om 22:02 Hoe is dat mogelijk?
  Omdat deze mensen bijna allemaal inteelt is, ze missen een aantal dingen in hun hoofd, wij noemen dat achterlijk. Alles trouwt met elkaar, vader verwekt kinderen bij hun dochters, neef trouwt nicht, of broer en zus gaan trouwen weet ik niet, zou me niets verbazen. Maar wat hier uit voort komt is dagelijks te lezen en te zien.

  Like

 11. Hill zegt:

  Door oorloge 2 van 3 Afghan zijn geesetlijk ziekt incl Afghans president Hamed Karzai

  Like

 12. Asad zegt:

  Ter info;
  Ik ben zelf een moslim afgaanse “Sjiiet” en hij was ook Sjiiet! Hij is een reisje gemaakt naar Dubai en daarna is hij veranderd.
  Er bestaat een groep mensen die tegenwoordig overal verspreid zijn en proberen moslim vooral Sjiieten af te leiden en op die manier in zijn groep te halen. Deze groep heet Wahabi en wonen in Saudi Arabia.
  Het wahabisme (ook wel gespeld als wahabbisme of wahhabisme) is de naam die vaak aan de stroming binnen de islam wordt gegeven die door Mohammed ibn Abd al-Wahhaab (1703 – 1792) is gesticht. Het is een fundamentele conservatieve stroming die een vertakking is van het soennisme.
  Deze mensen zijn van mening als een Wahabi een Sjiiet dood maakt dan zal hij “de geestelijke moordenaar” een plekje in de hemel voor zich zelf reserveren.
  Deze tandarts is helaas de slachtoffer geweest en dus door de Wahabi’s afgeleid en bij terugkomst van Dubai pleegt hij deze moord!!!!

  Like

 13. mursal zegt:

  Mensen. Dit is echt gebeurt op 5maart 2014 is een achterneef van mij 29jaar vader van 2kinderen vermoord. En begraven op dezelfde rij als de 2 onschuldige kindjes die zijn vermoord. Helaas was de vader de 2 kindjes echt gebrainwashed. 😔 en heeft hij zn 2 kindjes om het leven gebracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s