Oorlogsmisdaden op grote schaal door Belgische Jihadisten

Screenshot_10

Dertig vrouwen verkracht en gedood door Belgische takfiri
MEDIAWERKGROEP SYRIË – 9 juni 2013 – Afgeluisterde telefoongesprekken door de Belgische staatsveiligheid halen alle twijfels weg: de tientallen Belgische Jihadisten die in Syrië actief zijn, maken zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.
De Belgische takfiri – extremistische moslims – mochten allen ‘iemand de keel oversnijden’. Eén van de vele onthoofdingen verricht door Belgische Jihadisten werd met videobeelden op YouTube getoond. Een veertigtal Belgische Jihadisten met als leider de 22-jarige Houssien Elouassaki uit Vilvoorde begaan de gruwelijkste oorlogsmisdaden, die men zich maar kan inbeelden.

Misbruik van ‘goedgelovige jongeren’
De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) maakte duidelijk dat de voormalige gehandicaptenverzorger Houssien Elouassaki misbruik maakte van ‘goedgelovige jongeren’ om hen voor de jihad in Syrië te ronselen: “Ik ken meerdere vaders die hebben getracht om hun meegelokte zonen terug te halen. Maar het is nog niemand gelukt.”

“Onthoofding, verkrachting en moord zijn geen misdaad”
De beelden van een oudere man, die met een bot mes werd onthoofd door Vlaams en Franssprekende Belgen van Arabische origine, vormen slechts het topje van de ijsberg. In de omgeving van de luxevilla in Aleppo, waar ze vertoeven, maakten Belgische rebellen zich schuldig aan de verkrachting en moord op dertig vrouwen. Onthoofding, verkrachting en moord zien deze takfiri niet als een misdaad indien het slachtoffer sjiiet, Alawiet, christen of seculier is.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, België, Islam, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oorlogsmisdaden op grote schaal door Belgische Jihadisten

 1. Sjaak8.1.2014U zegt:

  En deze Barbaren leven ook midden onder ons en krijgen wanneer
  ze terug naar Belgien en Nederland komen gewoon weer hun uitkering !
  De dubbele pas zij dank !
  Helder wat we geïmporteerd hebben en nog steeds importeren,
  dankzij de linkse partijen !

  Like

 2. luckybee zegt:

  Geef ze een verbod om Europa binnen te komen, laat ze in Syrie blijven tot ze met hun 72 maagden verenigd zijn.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De Belgische (en vrijwel zeker ook Nederlandse) jihadstrijders zijn gepromoveerd naar een hogere klas. Thuis hebben ze met hun vaders mogen oefenen op schapen en in Syrië oefenden ze op echte mensen, Ze zijn nu klaar voor het werk dat ze te wachten staat in Europa.
  Het project kan verder afgewerkt worden. De islamisering schrijdt verder voort. Op weg naar het Europese KALIFAAT zijn nog wat hindernissen te nemen. Er moeten nog wat christenen, joden en seculiere autochtonen ‘opgeruimd’ worden, De Syrië-jihadisten kunnen hun kennis en vaardigheid doorgeven aan de niet ten strijde getrokken broeders. Het lijkt er op dat alles volgens plan verloopt.

  Like

 4. max zegt:

  Moet je dat kind eens zien, stelletje vieze goorlappen, varkens die je der bent!

  Voor mij heb je alle rechten van de mens verspeeld! Jammer, dat wij geen fatwa’s kennen.

  Waar is de menselijkheid van de westerse media dat ze dit niet laten zien, collaborateurs dat ze zijn! Ook zij verdienen een fatwa!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Al een gedateerd artikel waar de rol van de AIVD zoals altijd uiterst vaag blijft, maar wat als een paal boven water staat is dat de AIVD de media totaal onder controle hebben door restricties opgelegd aan de hoofdredacties.

  De gevaarlijke jihadisten terug uit Syrië!
  Geplaatst op november 7, 2013

  Het NOS journaal meldt vandaag dat tientallen jihadisten terug zijn gekeerd vanuit Syrië. De AIVD houdt ze scherp in de gaten. Dat is mooi! Kijk, ik had het al gezegd: u moet wel in terrorisme blijven geloven. Waarom? Nou, dat is omdat er anders geen alibi bestaat voor al die afluisterpraktijken.

  Het is dweilen met de kraan open met betrekking tot de Main Stream Media. Terwijl veel mensen inmiddels wel geloven dat 9/11 een inside job was, wordt het woord Al Qaïda nog steeds gebruikt. Steeds vaker wordt het echter heel tactisch vervangen door het woord ‘jihadisten’. Dat is de vertaalslag die men wil maken. Aan ‘Al Qaïda’ zit namelijk een luchtje. Let er daarom goed op dat u steeds vaker de term ‘jihadisten’ zult horen. Dat is namelijk beter, omdat kritische websites al te veel hebben uitgelegd dat Al Qaïda namens het Westen vecht en (hoe dubbel ook) tegelijk hét grote alibi was om de ‘War On Terror’ te starten. U weet wel: Osama Bin Laden (Al Qaïda). (Lees verder)—>

  http://martinvrijland.com/2013/11/07/de-gevaarlijke-jihadisten-terug-uit-syrie/

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Hieraan zijn de verraders van de socialisten/roden, liberalen en christen-democraten, volledig debet,zowel in Nederland, als in heel Europa. Het zijn deze partijen, die deze HAATJURKEN verdommen aan te pakken! En het GEDROCHT EUSSR werkt ook aan deze gruwelijkheden mee, daar zij de HAATMOSLIMS een bevoorrechte positie geven in heel EUROPA. Ik hoop dat veel van deze HAATBAARDEN mogen sneuvelen in Syrië! Hoe meer hoe liever!

  Like

 7. Jean zegt:

  Jammer dat dergelijke vuiligheid terug komt en binnen mag in Vlaanderen.
  Voor mij zouden ze nog niet tussen 6 planken terug binnen mogen komen.

  Like

 8. vigilante zegt:

  HALLO AIVD
  Laat U deze oorlogsmisdadigers los in mijn omgeving?:
  Als zo’n lul mij bedreigd blaas ik um zonder pardon naar allah.
  prettige dag verder

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Oplossing: niet veel woorden aan vuil maken.
  Tijdelijk een militair oorlogstribunaal oprichten zonder verdere bemoeienis van advocaten.
  Standaard straf is de doodstraf, ook voor handlangers en zij die achter de schermen werkten.
  Aanverwanten dienen het land te verlaten na inlevering paspoort van een van de Europese landen.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Sjaak8.1.2014U zegt:
  25 januari 2014 om 12:37
  Jouw bijdrage is: forbidden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s