De massamoorden van moslims op christenen

Erik60

(Door: Erik60)

Bijna alle dagen worden wij met verschrikkelijk nieuws uit het Midden-Oosten geconfronteerd omtrent christenen. Elke dag worden er onschuldige christenen vervolgd en vermoord door extremistische moslims. Christelijke vrouwen worden massaal verkracht, gemarteld en vermoord. Kleine kinderen worden zonder medelijden brutaal onthoofd en hun vaders ondergaan hetzelfde lot. 

Als mens en journalist kan ik niet begrijpen dat onze politici hier niet op reageren en er hun afschuw niet over uitspreken. Maar ja, dat zijn we van onze politici gewend. De meeste Europese politici zijn een bende politiek correcte lafaards die alleen maar voor hun eigen gewin in de politiek gegaan zijn. De oorspronkelijke inwoners van het Europese continent interesseren hen niet meer. Alleen onze stem en ons geld is voor deze dames en heren nog van belang. Ik denk ook dat dit mede komt door het feit dat linkse politici het Christendom haten. De Europese politici hebben het de rug toegekeerd. Momenteel omarmen zij een heel gevaarlijke ideologie, ‘de islam’. Dit is een nieuwe politiek fase die nu toch al meer dan dertig jaar duurt. Zij zien de aanhangers van de islam als domme personen die bescherming nodig hebben. Daarom kunnen zij de volgelingen van die gevaarlijke politieke ideologie niks weigeren en dit gaat ten koste van hun eigen soortgenoten. Europese politici weten maar al te goed wat er gaande is in Syrië en de rest van de wereld waar de islam het voor het zeggen heeft. Toch sluiten zij hun oren en ogen voor het negatieve ervan. En dat is heel gevaarlijk. Voor je het weet breekt hier de hel los en wordt in Europa een slachting tegen de christenen aangericht voor onze voordeur. Ben dan echt wel benieuwd hoe de politici er op gaan reageren. Maar ja, dan weten wij wel al wat zij gaan vertellen. Het zal niet de fout zijn van de moslims, maar van de Europese autochtone christenen.

Screenshot_5

Je lacht je soms kapot hoe sommige politici zich in bochten wringen om de moslims en in het algemeen de islam te verdedigen. Natuurlijk mogen politici geen geweld prediken. Zij hebben de plicht om ervoor te zorgen dat iedereen hier in vrede kan leven. Maar dan mag je geen extremistische minderheid in bescherming nemen. Iedere burger weet dat wanneer de Syriëstrijders terugkeren er iets naars gaat gebeuren. Dan zullen we heel goed uit onze doppen moeten kijken. En ik ben niet de enige die er zo over denkt. Ik hoor het in de sportschool, op het werk, in de winkel en onder vrienden. Bijna iedereen vreest de dag dat deze gekken hier vrijelijk rondlopen. Behalve de politici die hen een huis, uitkering en een vrouw willen geven, in de hoop hen zo kalm te houden. Maar eigenlijk zien deze politici hen nog als kwetsbare jongeren die een kwajongensstreek uitgehaald hebben. Hoe haal je het nou in Godsnaam in je hoofd om medelijden te hebben met sadistische moordenaars die onze manier van leven willen afschaffen?! Op internet duiken genoeg filmpjes op van Nederlandse moslimjongeren die trots met de vlag van Al-Qaida staan te pronken op ons eigen grondgebied. Moet Alexander Pechtold daar geen Kamervragen over stellen? Of vind hij dat normaal? Ja dus, anders had hij allang van zich laten horen. En van die andere linkse politici horen we ook niks. Dan zijn deze politici onthutst dat er mensen opstaan die  onze waarden en normen willen verdedigen tegen dit gekke opdringerige geloof. Zij worden direct in de extreemrechtse hoek gedrumd en van allerlei leugens beschuldigd (zie Geert Wilders).

Screenshot_6

Wat me eigenlijk nog het meest van alles verontrust is de stilte van de kerk. Die weet ook wel wat er in Syrië en de rest van het Midden-Oosten gebeurt met hun geloofsgenoten. De christelijke Kopten werden, toen de Moslimbroeders de macht grepen in Egypte, zwaar vervolgd en om het minste of geringste doodgeslagen. Nu is er Syrië, waar het er nog veel bloediger aan toegaat. Indien het zo nog enkele jaren doorgaat, zal het Christendom in het Midden-Oosten verdwenen zijn. Dat weten de christelijke kerkleiders maar al te goed. Tot nu toe heb ik nog geen enkele verontwaardigde reactie vanuit de top van de Kerk gehoord. Waar blijft de reactie van de paus van Rome om deze wandaden te veroordelen? Waarom steunen de kerkleiders van de wereld onze geloofsgenoten niet? Zijn ze bang, te laf of worden ze misschien onder druk gezet door de linkse moraalridders? Vlak ook de geheimzinnige Bilderberggroep niet uit. Deze elitaire groep is uiterst links en is een groep machtige mannen en vrouwen die een wereldorde wil oprichten waar alleen de leden beslissingen kunnen nemen. De meeste leden van deze groep zijn verweven met de Europese Unie en kunnen geen kritiek verdragen op Europa. Kijk maar naar Alexander Pechtold, hij was ook een van de genodigden van de Bilderbergconferentie in 2012, samen met Marc Rutte. En zie: Rutte en Pechtold wijzen een referendum over Europa af.

Screenshot_8

Daarom moeten we niet verbaasd zijn dat de kerk geen kritiek geeft op grote massamoorden op christenen in het Midden-Oosten. Maar indien dit niet zo is, dan ben ik beschaamd om christen te zijn.  Dan kan ik geen respect meer opbrengen voor de kerk. Altijd maar zeuren met het opgeheven vingertje over de minderbedeelde mensen in de wereld en vragen om respect voor andere geloven zoals de islam. Welnu, waarde kerkleiders, misschien zullen we ooit respect krijgen voor dat geloof, als het respect krijgt voor ons. Respect moet van twee kanten komen. Zolang dit niet gebeurt, kunnen jullie het wel vergeten.  Meer mensen keren hun rug toe naar moslims en willen er weinig of niks meer met te maken hebben.  Deze groep groeit snel. Want de christenen zijn het beu om als ze geslagen worden hun andere wang toe te keren. Bovendien keren meer en meer mensen zich ook af van de kerk, omdat ze de huidige kerkleiders maar slappe linkse zieltjes vinden. En alleen bidden helpt allang niet meer. Eigenlijk vrees ik dat het daar al te laat voor is en dat de strijd zal overwaaien naar ons Europa. En dat is de schuld van onze linkse politieke moraalridders. Zij zijn veel te laf om de juiste politieke beslissingen te nemen tegen deze extremisten om zo hun eigen bevolking te beschermen. Schaam jullie, linkse moraalridders. Het bloed van vele onschuldige Europeanen zal aan jullie handen kleven als de hel hier losbreekt!

(Waarde lezers, binnenkort mogen jullie een reeks uitgebreide reportages verwachten over De Bilderberggroep.  Dit zal uniek voor deze site zijn.  Ik werk er al een tijd aan en heb er veel onderzoek naar verricht.  Het zal een reeks reportages zijn die jullie nooit meer zullen vergeten.)

Screenshot_9

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

36 reacties op De massamoorden van moslims op christenen

 1. Erik complimenten voor dit artikel. Erik vraag aan Bert even mijn emailadres en telefoonnummer, het ziet ernaar uit dat we met gelijksoortige onderzoeken bezig zijn. Info wisselen werkt voor beiden gemakkelijker dan vinden we niet het zelfde wiel uit.

  Like

  • Driek zegt:

   @Eric. U schrijft: Maar indien dit niet zo is, dan ben ik beschaamd om christen te zijn. Dan kan ik geen respect meer opbrengen voor de kerk.

   Beste Eric, de kracht van uw geloof is toch niet afhankelijk van de gedragingen van de kerk? die kerk heeft zich in het verleden al zo vaak misdragen. Alsof u het daar van moet hebben. Maar uw artikel vond ik goed geschreven, compliment.

   Like

 2. Lis zegt:

  Beste Erik, dank voor uw verhelderende artikel. Maar als ik de website van Trouw van vandaag bekijk en stuit op deze link: http://www.trouw.nl/tr/nl/4484/Foto/photoalbum/detail/3582507/492626/1/Moslims-vluchten-voor-plunderende-christenen.dhtml dan voelt het alsof u de zoveelste roepende in de woestijn bent. Hoe ver moet het komen, wil men eindelijk inzien hoe erg joden en christenen (en anders/niet-gelovigen) te lijden hebben onder deze verderfelijke ideologie?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De Bilderberggroep! Dàt is nog eens een intrige! Ga vooral uw gang, Erik60; ik ben nú al één en al belangstelling!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   En anders ik wel! Wat doet die Demonen66 pechtrol daar?
   Wat heeft rutje daar te zoeken?
   Hoe zit het nu precies met die duivelse beariks?

   Prachtig artikel van u, trouwens!
   Hopelijk mag ik het nog meemaken dat we van die ‘oranjes’ en van hun geliefde islamitische zandvlooien afkomen!

   Like

  • Driek zegt:

   Het moment, dat voor het laatst de bel wordt geluid, om het doek te laten zakken over onze beschaving, is weer een stuk dichterbij gekomen. De vernietiging der Nederlandse volksaard is al zo’n lange tijd gaande, dat allerlei zonderlinge barbaarse leerstellingen kans hebben gezien zich hier als onkruid te verspreiden.

   Eens – lang geleden, het waren de gelukkige jaren vijftig en zestig, toen er nog geen zegevierende Mohammedanen, Arabische lentes en sissende Marokkanen waren die ons straatbeeld ontsierden, – de tijd dat men nog jongensboeken las over de grote eindeloze woestijnen, waar de bedoeïen in rondtrokken met kleurige tapijten – , en waar exotische haremvrouwen thuishoorden uit de sprookjes van 1001 nacht. Het waren boeiende onderwerpen die in de schoolboekjes vermeld stonden.
   Echter, al die sprookjesachtige vertellingen waren verre van ons. Wij hadden toen, in onze naïeve rechtschapenheid, nog geen flauw vermoeden van de plotselinge onverwachte ontwikkelingen, die ons toen te wachten stonden, want wij hadden tenslotte een oorlog doorstaan, en de Nederlanders hechtten weer als vanouds aan de handhaving van een vreedzame levenswijze. Nu, daar kwam sluipender wijs een eind aan.

   Vandaag, terugkijkend, de geschiedenis overziend vanaf die gelukkige tijd, vanaf de jaren vijftig tot heden, komt mij die gehele Islamisering onbegrijpelijk voor. Hoe hebben wij dat in hemelsnaam ooit kunnen toelaten? Wij hadden toch betrouwbare ministers. Met iemand als Dr. Willem Drees (1886-1988) die in 1947 het oude liedenpensioen invoerde, zoveel deed voor de wederopbouw van Nederland, kon ons niets gebeuren. Dachten we. Maar Vader Drees verdween in 1958 van het toneel. En toen kwamen de Turken. En de Marokkanen. Ook anderen, maar die bleven niet. We hadden Gastarbeiders. Niets vermoedend verleende menig Hollands gezin in die tijd gastvrijheid aan een Turkse of Marokkaanse gastarbeider. “Want het waren toch ook mensen met heimwee naar huis” zei de goedgelovige Nederlander. Maar wat wist die Nederlander nou van die Islamitische veroveringsdrang? Helemaal niks toch? Nul komma nul.

   Inmiddels zijn we wijzer. Dank zij internet en kritische websites. En dank zij intelligente journalisten. Want in 2002 verscheen van de Italiaanse schrijfster en journalist Oriana Fallaci (1929 – 2006) haar boek “De woede en de trots”, een verschrikkelijke aanklacht tegen de Islam. Het is een afgrijselijk boek. Het is geen boek voor een knusse winteravond.
   De journaliste verwijt in haar boek dat de Westerse intellectuelen het gevaar der Islam schromelijk onderschatten, en dat zij weigeren het gevaar van het moslimfundamentalisme onder ogen te zien. Zij beschrijft de aanslag op 11 september, die niet ver van haar huis in Manhattan plaats vond.

   “De stank van de dood drong door de ramen binnen, van de verlaten wegen kwam het obsederende geluid van ambulances, het televisietoestel dat ik van angst en ontreddering aan had laten staan, flikkerde en herhaalde steeds de beelden die ik wilde vergeten.”

   Wat de schrijfster vooral ontstelde, waren de beelden van het gejuich in enkele Palestijnse kampen die de wereld rondgingen. Achttien dagen na 11 september schreef ze dit boek, een journalistiek hoogstandje dat wij mogen zien als een aanklacht. Zij schrijft:

   “Wakker worden, mensen. Wakker worden! Verlamd als jullie zijn door de angst om tegen de stroom in te gaan of racistisch te lijken.”

   En verder: “Ze willen onze cultuur vernietigen, onze kunst, wetenschap, moraal en geneugten. En dat door mannen die in plaats van bij te dragen tot de vooruitgang van de mensheid altijd maar weer hun kont in de lucht steken, oftewel vijf keer per dag bidden!”

   Zij beschrijft gebeurtenissen die je doen walgen, zoals de terechtstelling van twaalf mannen in Dacca, die voor het oog van twintigduizend gelovigen beestachtig worden afgemaakt onder het gejuich van “Allah Akbar,” waarna de twintigduizend randdebielen een stoet vormen en over de lijken lopen en hun botten verbrijzelen. Of – zoals de executie van drie vrouwen, op een publiek plein in Kaboel, die gehuld in een boerka als ‘dingen’ worden afgeslacht. En zoals de ‘infibulatie’, waarbij de clitoris bij jonge vrouwen wordt weggesneden en de grote schaamlippen dichtgenaaid, om seksueel genot te verhinderen.

   “Kunnen we dit blijven aanvaarden? – schrijft Fallaci, “waarom protesteren Westerse intellectuelen daar niet tegen?”

   Ja, – dat vraag ik mij al zolang af.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Uniek? denk het niet.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Beste Erik60, ik stem als-kritisch christen- geheel in met dit artikel. Een gore schande is het, waar is de Wereldraad van Kerken, waar is de RK kerk, waar is de PKN, waar zijn zij, DIE hun STEM zouden moeten VERHEFFEN! Huichelaars zijn het geworden, in mijn ogen ALLEMAAL. Waar zijn de zgn. christelijke partijen met hun Kamervragen. Joehoe CDA,CU waar zijn jullie nou, jullie zouden MOETEN reageren. O wacht…het gaat niet over ISRAËL en de JODEN, dus dat interesseert hen voor geen meter!! En de RODEN zijn de smerigsten, zij maken gemene zaak met de ISLAM!

  Like

  • Driek zegt:

   @Beste Tom Hendrix, wat kan u, als kritisch christen, die ‘Wereldraad van Kerken’ nou schelen? Dat zijn lieden die elkaars handen wassen zodat ze allemaal wit zijn.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 22.36. uur, op 26/1. Eigenlijk heeft U volkomen gelijk Driek. Deze verraders kunnen wat mij betreft, ongezien de tyfus krijgen!

    Like

 6. Syrier zegt:

  Ik ben met u eens in onze buurlanden is er wat meer aandacht vanuit de kerken.Mijn mede-christenen hebben mij teleurgesteld.
  Zonder rusland waren wij reeds slaven van de Wahabisten.Putin die door de westerse media zwart wordt gemaakt is de redder van de beschaving.De rest zal hopenlijk volgen.Hij heeft ervoor gezorgd dat Syrie niet gebombardeerdt werd en hopenlijk zorgt hij voor de vrijlating van de gekidnapte geestelijken in Syrie.U weet misschien dat er verchillende nonnen en 2 bischopen gegeisedt worden door de moslim jihadis en Obama is daar op de hoogte van.De vraag is alleen aan wiens kant hij staat?

  Like

  • Benesha zegt:

   Klopt. Putin is de enige Europese leider die het Christendom en onze cultuur nog verdedigt tegen deze afstotelijke doctrine. Natuurlijk wordt hij daarvoor verguisd door de mainstream media. Wij zullen de Russen nog nodig hebben om ons te komen bevrijden van het jihad gespuis, terwijl onze EU leiders, zijnde Bilderberg vazallen, al lang in hun hacienda in Paraguay hun bloedgeld zitten te tellen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Syrier: 18.24. uur. Ik heb meer op met Putin momenteel, als met de vuile verraders RUTTE en SAMSOM, en de communisten van de RODE EUSSR!

   Like

   • Syrier zegt:

    Ik begin de rooien ook te haten.Maar Putin is geen communist,hij heeft Rusland terug gegeven aan de Russen.Voor mij is hij heiliger dan de paus.

    Like

 7. Jean zegt:

  Erik60,
  Enu noemt die politieke vuiligheid nog dames en heren?
  Het is krapuul van de laagste richel.
  Wij moeten terug de touwtjes in handen nemen en de politiek voert uit wat WIJ willen,dus eerst de mening van het volk raadplegen en bij 50 + 1 wordt het uitgevoerd, daar is dat politiek krapuul voor nodig , gewoon uitvoeren wat WIJ willen, dat heeft een naam nl. DEMOCRATIE.

  Like

 8. Pieter Nokkio zegt:

  Erik, alsof je mij gedachten tot in de finesses kent. Je hebt ze in elk geval congruent verwoord. Dank, en als ik je met publicatie van geschriften, brochures, boeken of andere documenten over dit en dergelijke onderwerpen kan helpen: laat maar weten. Bert heeft mijn mailadres.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   mij=mijn, dat zal menigeen begrijpen.

   Like

   • yaakov siepman zegt:

    Dit is uitstekend voor het gezamenlijke rapport geef Pieter ook mijn adres Misschien is het goed om met deze mensen een keer om de tafel te zittenWat denk jij Bert? Mvgr. Ya’akov

    Date: Sun, 26 Jan 2014 17:59:29 +0000 To: yaakov.siepman@live.nl

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Laten we dat privé houden Yaakov. Geen overleg op de site lijkt me beter.

    Bert

    Like

   • Pieter Nokkio zegt:

    Je hoort van me Yaakov, en inderdaad buiten dit waardevolle forum om. Als ons coprodukt klaar is kunnen we dat altijd via Bert wereldkundig maken, toch?!
    Pieter

    Like

   • zo is het, Bert samen met Brabosh, Ratna Pelle, Franklin ter Horst en nog een paar zijn de belangrijkste informatieve sites op het Nederlands taalgebied. Alle info die we vinden moeten bij Bert als eerste op zijn site.

    Like

 9. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Ik zie ook al langere tijd toe hoe de bevolking van linkse medien
  over het medium TV met programmas zoals ,,Boer zoekt vrouw ”
  man bijt hond als programma hoogtepunten in het Focus staan !
  Evenzo is veel van deze geestelijke afval van ende Mol ook naar
  Duitsland gekomen ! Zijn de Protagonisten in Nederland noch
  enigermate aanzienlijk, worden in Duitsland met afzicht mensen
  met het merkmaal zwak begaaft behindert en extreem korpulent
  als kijkersprooi benut !
  En wat mij nu zorgen bereid is dat bij de massive Problemen
  die U hier beschrijft we het met een groot deel van de bevolking
  hebben te doen dat zich door deze Infantile hersengespoelde
  programmas laat onderhouden zich daardoor terug heeft ontwickelt !
  Ook komt bij mij altijd weer de gedachte op, of het niet mogelijk
  kann zijn dat de hele links verrotte medien in opdracht voor de
  links/groene geitenwolstrickers een zwakzinnige-troyaner
  ingesluist hebben !
  Anders kann ik de lethargiestarre van de Europeer bij zoveel
  opkomende ellende die al pal midden ons zit, niet begrijpen !

  Like

 10. Omastar10 zegt:

  Tom Hendrix1822
  Geen dominee durft er over te beginnen .
  De kerkgangers durven er niet naar te vragen.
  Tot ze zelf aan de beurt zijn en dan is het te laat.

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Geen reactie van de top van RK kerk gehoord. Klopt. Herinnert u zich nog Regensburg: de paus die een van de laatste Byzantijnse keizers citeert: de islam brengt niets bij aan de beschaving tenzij geweld, geweld en nog eens geweld. Gevolg van het citaat: kerken in brand gestoken, priestes en nonnen ruteel geslacht, enz. Zover staan we!

  Like

 12. gielah zegt:

  Een héél goed artikel!
  Ben het er helemaal mee eens.
  De islamieten, de Bilderbergers en de grote kerkinstituten ( niet alle mensen die er kerken, maar wel vélen van hen en zéker de leiding ervan) zijn slecht nieuws.
  Ik merk bij ons op de Bijbelkring dat er ook nauwelijks iemand van de brave deelnemers open staat voor bezorgdheid om EU of islam… men schenkt koffie in en zegt bestraffend, dat wij ons moesten schámen met al dat geklaag, terwijl onze supermarkten nog steeds vól liggen en we ook nog steeds veilig naar de kerk mogen.
  Maar dat er in die kerk wel kritiek op Israël wordt gegeven, maar nooit op de Palestijnen…. dat verontrust hen niet.
  Dat er in die kerk(en) vanaf de kansel aan het zwartmaken van meneer Wilders wordt en werd gedaan… vinden zij prima.
  Het deugt niet daar!

  Like

 13. luckybee zegt:

  En een ex mariniers traint nu Jihadisten in Syrie. Moet niet nog mooier worden hij traint ze in volle ornaat van onze leger.Dank je wel Oranjes dat heb je ervan als je blijkt pro moslims te zijn.

  Like

 14. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Oud-militair in Syrië: ik ben geen verrader
  DAMASCUS –
  Een Nederlandse oud-militair die in Syrië trainingen geeft aan jihadisten, vindt zichzelf geen verrader. Dat zegt de voormalige soldaat der tweede klasse in een zondag uitgezonden interview met actualiteitenprogramma Nieuwsuur. De man is naar eigen zeggen geen lid van Al-Qaeda.

  De ex-militair Yilmaz geeft onder meer schietles aan tegenstanders van het regime van president Bashar al-Assad. Volgens Yilmaz moet hij wel iets doen, omdat „niemand” ingrijpt in Syrië. „Dus al iemand dan wel iets doet om te helpen en iets te betekenen, is dat dan een probleem? Ben ik dan een verrader? Dat slaat nergens op”, zegt hij !
  ———————————————————————————————————————————
  Een Nederlandse oud millitair ?
  Daar zie je maar weer wat voor een strontpolitiker we in Nederland hebben !
  Een vieze gore dubbelpas moslim landverrader opgeleid door het Nederlands leger !
  De Moslims die de aanslag op de Twintowers op 11/9 hebben gepleegt hebben ook
  in Duitsland studeert ! Ergo ! De moordenaars zijn al midden onder ons !

  Like

 15. Peter Selie zegt:

  Beste Erik60,
  Met belangstelling en vooral instemming uw bijdrage over de Christengenocide in isl. landen gelezen door de aanhangers van de zwarte dood.
  Ook ik zie het met lede ogen aan, maar vooral ook de machteloosheid maakt mij zo woedend. Kijk, dat Nederland zijn mond houdt zag je aankomen meer dan 50 jaar demoniseren van vooral de katholieke Kerk was een dergelijke houding te verwachten. Als gelovigen ben ik zelf ook zeer kritisch op het instituut, dat is er niet beter op geworden nadat de vorige en deze Paus lieten weten, dat wij dezelfde God aanbidden. Kan het nog erger?
  De afgelopen drie jaar ben ik naar de nachtmis gegaan waar de Bisschop van Haarlem-Amsterdam de mis opdroeg en in de onderbrekingen korte preekjes hield waarvan er telkens een bij was waarin hij ons vertelde dat we toch wat meer begrip moet opbrengen voor hen die tot ons komen.
  Dat in Duitsland recent is onderzocht dat de z.g. vluchtelingen onder de immigranten die praktisch allemaal moslims zijn, ten hoogste 2 % bedraagt. Die bij binnenkomst reeds beginnen te eisen.
  Maar voor de Katholieken zowel als voor de Linkse Kerk, ach is er nog wel een verschil, blijven het “vluchtelingen”.
  Ik heb hem daarop een brief geschreven, maar van zijn secretaris kreeg ik een dooddoener, dat er jaarlijks voor hen een dienst was in Sint St. Nicolaaskerk in Amsterdam.
  Afgelopen Kerst ging het weer precies hetzelfde. Toen heb ik de pastoor een brief geschreven, maar nu kreeg ik helemaal geen antwoord.
  Europa wist wat het te wachten stond, maar hun idealen om de blanke Europeaan te elimineren was de drijfveer van de EU, hopende en er vanuitgaande dat ze zelf wel gespaard zouden worden, vonden ze import van hordes islamieten wel een goed idee.
  Ondanks alle tragische gebeurtenissen in nu nog islamitische landen, is er ook hoop. Leest u daarvoor het Derde geheim van Fatima dat ons allang van tevoren heeft gewaarschuwd. Ook een brief van het zienertje van Lourdes is er zeer duidelijk over geweest over deze periode. Maar de jonge onschuldige slachtoffers krijgen we er niet mee terug. In wat voor tijd leven we?

  Like

 16. D zegt:

  Te erg voor woorden dit… Tsja.. zoals men zegt ” aan de boom erkent men zijn vruchten he”?
  Ben zelf ex- moslim. En weet als geen ander hoe het is om uitgestoten en afgesnauwd te worden.
  Daarbij heb ik voor het Christendom gekozen. En wel om de volgende reden: ” Heb uw vijanden lief” In plaats van: Dood aan de ongelovigen!… Ik bid voor de vervolgde Christenen.. En mensen ik kan uit betrouwbare bron zeggen dat er ook steeds meer ex-moslims zijn. En er zijn ook veel moslims die zich tot het Christendom bekeren maar ” bang” zijn om daarvoor uit te komen… Omdat ze anders afgemaakt worden of met de dood bedreigd door hun eigen families… Dit is een wake up call mensen.. denk ook eens aan de moslims die christen zijn geworden… het zijn er genoeg ze zijn alleen bang om in de openbaarheid te treden…

  Like

 17. Jan zegt:

  Aan de andere kant van de oceaan: de eeuwige haat van socialisten tegen hun eigen civilisatie:

  Statues Damaged at Two New Jersey Catholic Churches
  http://www.breitbart.com/Big-Government/2014/01/27/Statues-damaged-at-two-New-Jersey-Catholic-churches

  Like

 18. Pingback: BOKO HARAM slacht onschuldigen boeren af! - Pagina 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s