Jonge christen in Syrië door moslims onthoofd

Screenshot_3

Fadi Matanius Mattah werd door moslims in Syrië onthoofd, omdat hij een kruisje om zijn nek droeg

Omdat de moslimgod opnieuw christenbloed had begeerd, onthoofdden 5 islamitische fanatiekelingen een christen. De andere ontsnapte zwaargewond aan zijn onthoofding, omdat de moslims weliswaar bloeddorstig, maar eveneens dom en chaotisch zijn.

De twee jonge christenen, Firas Nader en Fadi Matanius Mattah, waren met de auto onderweg naar het christelijke dorp Marmarita toen ze door 5 Mohammedanen werden overvallen. Deze hielden de auto aan en zagen toen dat Fadi een kruis droeg. Ze onthoofdden hem onmiddellijk, want voor de moslims zijn christelijke religieuze symbolen net zo´n gruwel als voor de Duitse linkse autonomen. Ze pakten zijn geld en zijn papieren. De andere christen, Firas, bleef zwaargewond op de grond liggen. De moslims dachten dat hij dood was. Het lukte hem echter, zwaargewond als hij was, zichzelf naar de dichtstbijzijnde stad Almshtaeih te slepen, waar hij medische hulp kreeg en van daaruit naar het ziekenhuis in Tartou gebracht werd.

Enkele christenen zochten naar het lijk van de onthoofde Fadi.

Radicale islamieten vermoordden en onthoofdden een jonge christen en verwondden een andere zwaar. De moord vond plaats op 8 januari en werd nu pas door een priester uit het bisdom Homs gemeld aan “Fides”.

Fides

We kunnen ervan uitgaan dat de messentrekker van Reutlingen dezelfde motivatie had en dat de politie en de media daarom pijnlijk over de Mohammedaanse daders zwijgen, omdat zij eveneens in dienst staan van de dubbel koppige bloedgod Mohammed-Allah.

——————————————

De messentrekker van Reutlingen handelde vanuit dezelfde motivatie als de 5 moslims in Syrië:

Reutlingen –  Mes-aanval in de binnenstad: in Reutlingen heeft een 39-jarige (Oriëntaalse) dader vrijdagmiddag voor angst en ontzetting gezorgd. Hij stak op vijf mensen in en sloeg twee anderen, zoals de politie ´s avonds meedeelde. Drie van de gewonden moesten in het ziekenhuis behandeld worden. Geen van de slachtoffers raakte zwaargewond.

Stuttgarter Zeitung

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", christenhaat, Christenvervolging, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Jonge christen in Syrië door moslims onthoofd

 1. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is een perverse weerzinwekkende IDEOLOGIE. En deze praktijken worden aangemoedigd in de Koran!

  Like

  • D zegt:

   Tom Hendrix ik ben het helemaal met je eens! Ben zelf ex- moslim en ken het geloof van binnen uit. Islam is geen religie maar een politieke ideologie die de hele wereld over wil nemen zodat we 1 ” ummah” worden. Er is geen plaats voor niet- moslims. er zijn maar 2 keuzes. Of dhimmi worden ( belasting betalen en gediscrimineerd worden) of afgemaakt worden…. Het is te erg voor woorden. Gelukkig zijn er steeds meer moslim jongeren die wakker worden en de Islam de rug toekeren! Ook ben ik Christen geworden. Beste keuze die ik ooit gemaakt heb! Islaam= haat en intolerantie. Wanneer wordt de wereld nou eens wakker! Mohamed heeft de Islaam met geweld en angst zaaien verspreid. Maar Jezus stierf aan het kruis voor onze zonden en heeft nog nooit iemand kwaad gedaan!!!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @D: 20.43. uur. D respect voor uw keuze! Daar heb ik bewondering voor, dat U nu zelf een vrije keuze hebt gemaakt voor Jezus Christus. Dat sterkt ook mij in mijn geloof!Het enige wat ik dag voor dag moet leren, is de islam los te zien van de mensen die deze ideologie aanhangen. Hoe moeilijk dat ook voor mij is. Bedankt voor deze reactie!

    Like

 2. Jean zegt:

  Wie gaat er nu nog als westerling naar dergelijk barbaars land?
  Al boden ze mij een 5 sterrenhotel aan voor 2 maanden volledig gratis dan nog zou ik zeggen “steek dat waar het zonlicht moeilijk bij kan”.
  Nooit zal ik naar een moslimland gaan want ik ben mijn leven nog niet moe.

  Like

  • @Jean; we hebben niks te zoeken in het hol van de leeuw!

   Like

  • Lucie zegt:

   Waarom zouden we ook,er zijn hier al genoeg van die baardapen.
   Ga echt niet naar een moslimland om er dan nog veel meer van te moeten zien.
   Dankzij Den Haag en Brussel worden we er in ons eigen land al mee doodgegooid.
   Ons hele straatbeeld is al vergiftigd met die hobbezakken.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Politici is toch een ander soort mens, zij die over verrijking van dit soort moslimgebroed praten en zij die die daarvoor waarschuwen, het verschil is de laatsten hebben niet de macht om er iets aan te doen, de eerste groep wel

   Like

 3. Jean zegt:

  Leest men over islam, ziet men islamieten dan komt steeds GEWELD in beeld, verkrachtingen, moorden, verminken, barbaars geweld e.d. rotzooi en die rotzooi importeert men momenteel massaal naar Europa op “uitdrukkelijk” bevel van die EU misdadigers!
  Hoelang gaan wij dat nog aanvaarden? Tot héél Europa vergiftigd is? Dat heel Europa beeft onder de terreur?
  Op 22 en 25 mei is het ONZE PLICHT die EU misdaadorganisatie af te straffen en die misdadigers voor een volkstribunaal te slepen zodat ze veroordeeld worden voor hun gepleegde misdaden.
  Als eerste vanRAMPay, barbarosso en kapo shulz met de kotsmisselijke wijven aston, maalstroom en reling dadelijk gevolgd door verhofrat en deklucht want die vernietigen Europa via verraad en profitariaat.

  Like

 4. Azraël zegt:

  “…..in dienst staan van de dubbel koppige bloedgod Mohammed-Allah.”

  Mooi gevonden moet ik zeggen.
  Maar weinig mensen weten dat mohammed uit zijn eigen woestijn-stamgoden (365 in totaal) er één uit heeft gepikt en die heeft verheven als de oppergod. De Joden en de Christenen hadden ook maar één God en hij kon daarin niet achterblijven.
  De oorspronkelijke naam voor die ‘maangod’, ‘oorlogsgod’ of ‘god van het zwaard’ was Hubal.
  Maar omdat mohammed bezig was een andere ideologie (anders dan de Joodse of Christelijke) te ontwikkelen, wilde hij er ook een eigen tintje aan geven.
  De naam ‘allah’ is één van de negen namen die mohammed meekreeg van zijn ouders. Hij heeft dus zijn eigen naam gegeven aan een oud Babylonische demoon die zijn werk nu nog steeds doet, zij het onder een andere naam (allah ipv Tubal).

  Met die actie heeft mohammed zichzelf verheven. De shahada luidt ook; Er is geen god dan allah en mohammed is zijn profeet. Hij heeft zichzelf verheven boven alle andere profeten.
  De papaverbladeren en de machtslust heeft hem doen geloven dat hij het onderwerp van aanbidding is. Hij heeft zichzelf verheven als zijnde een -god-.

  Lees de heilige geschriften maar eens. allah doet niks, het is mohammed wat de klok slaat.
  allah wordt niet vernedert door bepaalde uitspraken of cartoons, nee het is de heilige profeet die kwaad wordt aangedaan. De zelf gecreëerde god van mohammed/hijzelf dus.

  Daarom; Een mooie uitspraak ‘de dubbel koppige bloedgod Mohammed-Allah.’
  I.p.v. de islam steeds maar weer te pleasen zouden we er beter aandoen om iets meer te verdiepen in het leven van die zelfbenoemde profeet/god.

  Like

  • Driek zegt:

   @Azraël . Ik neem aan dat de lezers van deze site wel de moeite hebben genomen kennis te nemen van Mohammed. Maar onze bewindslieden, en dan denk ik aan Spekman, Pechtold en Rutte en ook anderen, die lijken wel totaal onwetend inzake de Islam. Of ze zijn wel op de hoogte, en is het ze alleen te doen om het aantal stemmen onder de allochtonen. Maar, denk ik dan, je helpt je eigen land toch niet naar de verdoemenis alleen om je machtspositie te behouden? Je bent aangesteld om je vaderland zo goed mogelijk te dienen. Althans dat is mijn ouderwetse opvatting. Er is ergens iets helemaal mis in die hoofden. Want ze moeten toch zien dat het land afglijdt naar een derde wereldland. Of ik zie het nu helemaal verkeerd.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 14.54. uur. Beste Driek, onze politici- buiten de SP en de SGP- hebben allemaal voor de motie Halsema gestemd! Deze motie, verbied het de regering om de ISLAMISERING TE STOPPEN of TEGEN te GAAN! Nu het waarom, nou dat is vrij simpel, de volgende partijen CDA,VVD,PvdA, en D66 hebben de laatste 40 jaar geregeerd, of wat daar voor door moet gaan. En dezelfde klootzakken van politici, van deze partijen, hebben ingestemd met HET GROTE VERRAAD uit 1975, namelijk door in te stemmen met: ” De Resolutie van Straatsburg”. Door deze vuile gore resolutie, werden en worden WIJ gedwongen hele hordes van MOSLIMS toe te laten. En wie hebben daar profijt van; de BILDERBERGMAFFIA, het zgn. Oranjehuis-Bea Bilderberg- en de OLIEMAATSCHAPPIJEN en WERKGEVERS! Zo rolt dat hier!

    Like

   • kraftavilqa zegt:

    “Er is ergens iets helemaal mis in die hoofden” inderdaad een vreselije ziekte genaamd linkse koprot, hoewel ik niet uitsluit dat er sprake is van pure boosaardigheid.

    Like

  • Theodoor zegt:

   Dat aan zo’n idioot na zoveel jaren steeds meer bloed gaat kleven, we zijn inmiddels op de maan geweest, veel stof en stenen, hitte en koude. Maar helaas geen maangod.

   Like

 5. Jan zegt:

  Moslims, bizar volk en bizarre ‘kleding’: ‘prins’ uit Nigeria

  Like

 6. luckybee zegt:

  Laat de moslims elkaar uitroeien, ik heb geen bezwaar er tegen.

  Like

 7. Syrier zegt:

  Volgens een duitse politikus hebben de moslims meer dan 270 miljoen doden op hun geweten.
  Er moet ook gezegd worden dat goede moslims ook wel bestaan,de vraag is hoeveel en wanneer zij helemaal geinfecteerd worden tot fundamentalisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s