Mariëlle Tweebeeke en de AIVD: respect voor onschuldige verdieping van het geloof

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Ik moet het indertijd gemist hebben, maar kom alsnog, zij het wat laat, op deze Nieuwsuur-reportage terug. Het is vanwege een link die Soeren Kern geeft in een stuk op deze site getiteld “De islamisering van België en Nederland”. Soeren Kern linkt naar een aitumpje bij Nieuwsuur van 5 november 2013. De Nieuwsuur-redactie zelf geeft het onderwerp dit onderschrift mee:

“De Marokkaans-Nederlandse Ibrahim el Bey kwam gisteren om het leven bij de strijd tussen sjiitische en soennitische moslims in Jemen. Was hij student of extremist”.

Dat onderschrift notedopt het hele Nederlandse (Westerse) probleem  na veertig jaar ervaring met de islam: het hardnekkige niet-willen-weten. Want als je nu nog steeds niet beseft dat het onderscheid “student of extremist” ongeveer net zo groot is als “moslim of fundamentalist”, dus non-existent, kunnen je oogkleppen alleen nog operatief verwijderd worden.

Tweebeeke kondigt aan:

“Is het een onschuldige verdieping van het geloof of komen de jongens terug als extremisten?”

We zien vervolgens onherkenbaar in beeld een paar diep religieus bewogen vrienden die de diep religieuze Ibrahim el Bey herdenken.

Net als Tweebeeke gelooft ook de AIVD nog steeds in een goede islam. Althans: als ze weten dat Tweebeeke hun verklaring gaat voorlezen op de politiek-correcte staats-televisie. Er zijn natuurlijk jongeren, zegt de AIVD, die een reis naar het buitenland gebruiken als cover voor jihadisme, maar, zo citeert Tweebeeke uit een brief van degenen die onze beroeps-cynici zouden moeten zijn:

“De meeste moslimjongeren die naar het buitenland gaan hebben daar legitieme redenen  voor.”

Legitieme redenen!
Onschuldige verdieping van het geloof!

Verdieping zoeken van de oudste nazistische ideologie ter wereld is “legitiem” in de ogen van onze beschermers bij de AIVD en kwezeltje Tweebeeke.

En wie werd weer eens als deskundige geraadpleegd? Natuurlijk de reguliere randdebiel Maurits Berger, islam-charlatan aan de Open Inrichting geheten Leidse Universiteit en schrijver van het boekje “Islam onder mijn huid”. Ja, precies, dat is inderdaad diezelfde lijpenist die vindt dat de sharia voor 95% met het Nederlandse recht overeenkomt. Luisteren naar hem kon ik niet echt, want ik wil alleen maar constant die hypocriete kop verbouwen, maar ik ving in de gauwigheid op dat hij beweerde dat de als jihadist gesneuvelde Marokkaan Ibrahim el Bey best wel eens een slachtoffer zou kunnen zijn.

Wat had de NOS op de site van de salafisten van Nederland gevonden? Een filmpje waarin, zo zegt de voice-over, de hoofdprediker van die school in Jemen afstand neemt van Bin Laden. De voice-over  heeft allicht geen idee van de sectarische reden waarom die afstand genomen wordt, en ik eigenlijk ook niet, maar de voice-over zal bedoelen dat dit toch een goed teken is aangaande die school die “heel hoog staat aangeschreven in Jemen”.  Je moet trouwens die hysterische falset-stem eens beluisteren waarmee dat afstand nemen van Bin Laden door die Jemenitische Oelewappa gebeurt: helemaal die klaaglijke agressie van Hitler en Goebbels.

De voice-over  is tegelijk ook de interviewer van de vrienden van de omgekomen Ibrahim el Bey. Hij vraagt aan een van de levensgevaarlijke kwezelende baardventjes over die hoog aangeschreven madrassa in Jemen:

“Een rare paradox: je zit daar je godsdienst tot je te nemen en het geweer staat om de hoek.”

Ik ben bang dat de NOS-voice-over  niet wil insinueren dat er toch iets mis is met de islam, maar dat hij het een echte tegenspraak vindt. En ik ben ook bang dat als de AIVD nog steeds spreekt van mogelijk “legitieme redenen” als een moslim naar Jemen vertrekt om het Geloof van de Vrede te bestuderen, we nog héél, héél ver van huis zijn.

Wie wordt door Tweebeeke tenslotte geraadpleegd als laatst mogelijke redder? De PvdA-er Ahmed Marcouch. De ongemakkelijke hypocrisie druipt van zijn gezicht. In haar vraagstelling aan Marcouch oppert Tweebeeke nog maar eens de mogelijkheid van “onschuldige religieuze redenen” voor het vertrek van zo’n 6000 jongeren uit alle Westerse landen naar die madrassa in Jemen.

Marcouch is ervaringsdeskundige, want zelf ook best wel een beetje “extremist” geweest. Daar weet Afshin Ellian alles van. Marcouch was een aanhanger – en is dat waarschijnlijk nog steeds – van Al Qaradawi die Allah vraagt de Joden te vernietigen en zelf Allah graag een handje helpt door als laatste levensdaad Joden vanuit een rolstoel at random Joden te mitrailleren.

Marcouch zorgt in zijn antwoorden aan Tweebeeke vooral dat de islam als zodanig goed uit de wind wordt gehouden. Die jongeren worden “uit de wijken geplukt”. Door een buitenaards monster neem ik aan, dat niks met de islam te maken heeft. En dan worden ze soms gebracht, zegt Marcouch, “tot het omarmen van een gewelddadige idee”. Tsjonge-jonge! Hoe is dát nou mogelijk? Een moslim die een gewelddadige idee omarmt?  You don’t say! De oplossing van Marcouch bestaat uit het enige recept dat geneesheer PvdA in staat is voor te schrijven: overheids-subsidie. Nee, het woord neemt Marcouch niet in de mond. Maar “de AIVD moet informatie gaan delen met lokale autoriteiten” en er moet alternatief islam-onderwijs komen in de wijken zelf. Ja, dat zou mooi zijn: dan worden de islamisering, parallelsamenleving, de gettoïsering en het samenklitten nóg ondoorzichtiger. Gesubsidieerde ondermijning van het gastland tot de openlijk gewelddadige fase van de Jihad kan intreden. Mooier kan het Taqiyya-Geloof van de Vrede het niet wensen.

Mijn advies: dat totalitaire en anti-humane nepgeloof, die racistische slavenhalers- en roofmoordenaars-ideologie in zijn geheel verbieden. En misschien raken we inderdaad daartoe nog eens in staat, na een zelfmoordaanslag door een ex-Syriëganger op de Bijenkorf in Amsterdam op zaterdagmiddag. Ook zonder zo’n aanslag zijn we al verder gekomen, want het Wilders-proces zoals het in 2010 en 2011 is gevoerd, is althans in het Nederland van 2014 ondenkbaar geworden. Wilders kan tegenwoordig een actie plegen met stickers waarop staat: “De islam is een leugen. Mohammed is een crimineel. De Koran is gif.” En dat is geweldige winst voor elke Humane Democratie met Vrijheid & Rechtvaardigheid hoog in het vaandel.

Zie voor Tweebeeke ook dit artikel en ook dit stuk.

_________________________________________

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, NOS, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

39 reacties op Mariëlle Tweebeeke en de AIVD: respect voor onschuldige verdieping van het geloof

 1. wim van rooy zegt:

  Tiens, waren de Taliban in oorsprong geen studenten?

  Like

 2. Driek zegt:

  @Martien Pennings. Uw schrijft: Mijn advies: dat totalitaire en anti-humane nepgeloof, die racistische slavenhalers- en roofmoordenaars-ideologie in zijn geheel verbieden. En misschien raken we inderdaad daartoe nog eens in staat, na een zelfmoordaanslag door een ex-Syriëganger op de Bijenkorf in Amsterdam op zaterdagmiddag.

  Het is natuurlijk een verschrikkelijke gedachte, maar soms denk ik ook wel eens, dat een aanslag op een warenhuis ergens in Nederland, bijvoorbeeld de Bijenkorf, de ogen misschien eindelijk een keertje opent van de Nederlandse burgers en onze corrupte bewindslieden. Maar je moet er toch niet aan denken, zijn we nu al zover gezakt?

  Like

  • Theodoor zegt:

   Zal waarschijnlijk afgedaan ook worden als een onschuldige verdieping van het haatboek dat ook nog eens een keer staat te pronken in de Tweede Kamer, terwijl ze de PVV als de schuldigen belasteren en gewonde moslims met egards een voorrang behandeling geven op uiteraard op aandringen van de NOS.

   Dat is toch ongelooflijk hoe in Nederland met feiten wordt omgegaan.

   Like

   • Lucie zegt:

    Of ze halen,zoals in België,van die zwangere moslimwijven naar hier omdat ze moeten bevallen.
    Ze werden zelfs van daaruit opgehaald met ons belastinggeld,weer koppensnellers en verkrachters in wording erbij.
    Die stommen trutten waren hun kerel achterna gereisd en werden natuurlijk meteen bezwangerd,want daar zijn ze toch voor!!

    Like

  • Jan zegt:

   Nee hoor, ook dan heet het werkplaatsongeluk

   Like

  • Harry zegt:

   Driek , helemaal mee eens , maar reken maar dat het linkse koor hun verweer al uitgebreid voorbereid hebben voor een dergelijke calamiteit , ze zullen net zo lang relativeren en downplayen totdat iedereen vergeten is uit welke hoek de dader komt .

   Mocht dat niet helemaal lukken dan blijkt de dader ineens een tijdelijke aanval van chronische schizofrenie te hebben of iets degelijks .
   Hij kan er echt niks aan doen , wat moet je ook met al die stemmen in je hoofd ?
   Dan haalt Nederland ineens opgelucht adem , men ruimt de rommel op en gaat over tot de orde van de dag .

   Nee er moet wel een HEEL GROTE bom ploffen wil ons land wakker schrikken .
   Denk dat die geitenbrigade dat heel goed snapt , daarom doen ze liever een groter aantal beperkte aanslagen , dan breekt het lijntje niet zo gemakkelijk .
   Zo ook de straatterreur , dat past precies in hun straatje .
   Allemaal voorbereidend werk , lijkt me .

   Like

   • meneertje zegt:

    Zo’n aanslag zou vermoedelijk weinig veranderen aan de kijk op de islam van de multicultiliefhebbers.
    Denk aan de gruwelijke aanslagen in Londen en Madrid. Zijn de Engelsen en de Spanjaarden daarna anders over de islam in het algemeen gaan oordelen?
    Voor zo ver ik weet niet.
    Men spreekt en schrijft in dergelijke gevallen over terroristen; dat de islam het essentiële gegeven is bij dat terrorisme wordt zelfs dan onder het vloerkleed geveegd.
    Misschien niet onmiddellijk, maar toch heel snel daarna.

    In Nederland zou het ook zo gaan.
    Pas een lange reeks aanslagen door moslims met veel slachtoffers zou op den duur de islamofielen als het ware dwingen (tegen hun zin!) om de waarheid min of meer onder ogen te zien.
    Zelfs dan nog zouden zij met allerlei leugens en drogredenen komen om te bemantelen dat zij al die jaren de islam hadden gesteund.
    Wie eenmaal zo diep en al zo lang in de leugens en ontkenningen zit, kan vrijwel niet meer eerlijk schuld bekennen.

    Like

 3. benkok zegt:

  Prima artikel Martien en goed geschreven met originele woorden hier en daar.
  “Koran is gif ” heb ik in 2010 al mogen bezigen, zie
  http://tora-yeshua.nl/2010/07/interview-in-trouw-over-film-islam-en-waarheid-24710/
  Shalom
  Ben

  Like

 4. Jan zegt:

  Student of extremist herinnert mij aan het gejammer van links volk toen de terrorist Sarsak achter slot en grendel verdween, omdat hij handlanger was/is van de Islamitische Jihad (hij gaf dit uiteindelijk zelf toe.
  De carrière van de ‘voetballer’ was volgens socialisten opzettelijk naar de Filistijnen was geholpen door die vreselijke zionisten. Dat hij dus hand en spandiensten verrichte voor de Islamitische Jihad werd er voor het gemak niet bij verteld. Of je nou naar de foto verwees toen deze terrorist uit de gevangenis kwam of niet, maakte niets uit, hij bleef ‘voetballer’.

  CNN International Whitewashes Soccer-Playing Member of Terrorist Org
  http://freebeacon.com/cnn-international-whitewashes-soccer-playing-member-of-terrorist-org/

  Linkse gekken tonen solidariteit met racisten, teroristen en moordenaars
  http://cifwatch.com/tag/mahmoud-sarsak/

  Sarsak met terroristensjaal:
  http://occupiedpalestine.files.wordpress.com/2012/07/new2a.jpg%3Fw%3D588

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Goed leesbaar scherp stuk Pennings, die Tweebeeke is een gehersenspoelde links voorlezertje, dat komt nooit weer goed met haar. Ze gaat voor het TV-bn-schap zullen we maar zeggen.
  Maar waar het wat mij betreft omgaat in wiens opdracht zij dat verhaal moet opzeggen, dat zijn de kwade geesten, waarvan de oorsprong echt uit de PvdA/Groenlinks hoek komt, denk ik. En als het straks uit hand loopt en die kans is niet gering, zullen die goedmensen toch echt voor een tribunaal moeten verschijnen om boete te doen voor hetgeen zij het Nederlandse volk hebben aangedaan,

  Like

 6. jans zegt:

  De islam en koran moeten verboden worden, moskeen en islamische scholen moeten worden gesloten. De islam is de kanker in het lichaam van de democratie.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Islamitische Breivikken waarvoor men natuurlijk begrip moet opbrengen. Er is inderdaa d een klein verschil. Breivik schreef, naar verluidt, 3000 pagina’s bij elkaar voor hij zijn wandaden begin; de nieuwe Breivikken hoeven alleen maar dit akelig boekje op de verkeerde pagina open te doen.

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Mariëlle Tweebeeke is mijns inziens gewoon een ultra conformist, met haar mooie baan en charmante voorkomen, zij moet er ook aan geloven net zoals de rest der Main Stream Media en gewoon het nieuws oplepelen wat door de hoofdredactie goedgekeurd wordt geacht door de restricties van de AIVD. Tsja verder ben ik het met Driek eens dat er gewoon een paar aanslagen op Nederlandse bodem moeten gepleegd worden zodat het roer tijdelijk omgegooid wordt.

  Like

  • Jan zegt:

   Mariëlle Tweebeeke meent dat zij slimme vragen stelt:

   Like

  • Lucie zegt:

   Dan is het in mijn ogen gewoon een enorme trut.
   Ze snapt dan dus niet,als straks de sharia ingevoerd is,zij ook onder het juk van die baardapen komt.
   Gewoon een linkse domme papegaai,alles napraten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Och, weet je, ze is één van de velen, daar bij de MSM:
    Uiterlijk representatief en innerlijk leeg genoeg om alles te laten uitkraaien wat daar maar wenselijk wordt geacht.
    Volgens mij worden ze speciaal dààrop gescreend: Niet te veel zelfbewustzijn, anders mochten ze zich eens gaan realiseren voor welke volksverlakkerij ze worden ingezet.
    De staats- t,v. van de voormalige USSR had het ze niet verbeterd!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ben het gewoon 100% met je eens Lucie, zij zal een der laatsten zijn die de krokodil voert in de hoop dat zij als laatste op wordt gevreten. Maar het betaald wel lekker denk ik, follow the money.

    Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   @peterselie1
   .
   Misschien wil v*lkert v.d. graaf dat doen………is ie goed in………..in een aanslag plegen.
   De KLOOTZAK !

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Er moest nog achter staan: v*lkert heeft er geen moeite mee om personen het eeuwige leven te geven. Misschien kan hij wat moskee-en helpen opruimen, .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Daiyu-ninja, 21.05u. Daar doet-ie nou weer nèt niet aan, helaas.
    Het stokpaardje van die klootzak bestaat uit het opdringen van “milieubewust leven.”
    Ook al moeten daarvoor democratisch gekozen politici worden omgelegd, tegen de wil van de kiezer.
    En vervolgens kom je er dan dankzij verdwaasde rechters, die de ongelofelijke tirannie die hier achter schuilt niet willen of kunnen zien, uiteindelijk af met 12 jaar..
    Omdat sommige rechters van die verdómde pechtold’jes zijn!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Volkert van der Graaf die schiet nooit meer een lader leeg op een persoon, hij verdwijnt in de vergetelheid in een justitieel programma getuigenbescherming betaald door de belastingbetaler. Het stinkt aan alle kanten mijns inziens de moord op Fortuyn, de getuige Ruud de Wild zag Fortuyn ineen zegen voordat Van der Graaf zijn pistool op hem leeg schoot. Als je de foto ziet toen Fortuyn op de grond lag met verband op het hoofd kwam er bloed door het verband heen boven op zijn hoofd, wat voor mij een indicatie is dat hij net even eerder door een ‘sniper’ die zich hoog boven de grond bevond dood geschoten werd. Enfin daar zal nooit duidelijkheid over gegeven worden en misschien was deze aanslag het begin van de aanschaf van de JSF.

    Like

 9. Harry zegt:

  Hier helpt geen enkel medicijn meer tegen , deze islamitische waanzin waar de socialisten ook een progressief ontwikkelend derivaat van onder de leden hebben is slechts door amputatie of eliminatie te stoppen .
  Zou willen dat ik ook maar iéts kon begrijpen van de beweegredenen van deze landverraders .
  Maar voor een techneut die de hele week worstelt met keiharde metalen is de softe sector wel erg ver van m’n bed .
  Wie o wie kan er in de ziel van die lui kijken ?
  Meneertje , misschien ?

  Zag ook die ellendige Rutte afgelopen week op tv vermelden , dat ie verwachtte dat de vredesbesprekingen over Syrië de WEG NAAR DEMOCRATIE zouden inluiden !
  Ben je dan nog hardleers of wat ?
  Wereldvreemd ?
  Stapelgek , misschien ?

  Like

  • Lucie zegt:

   Dit is allemaal al jaren geleden gepland door de elite,met Bernard en zijn bolle dochter voorop,de nazi’s genaamd.
   De Nieuwe Wereld Orde is in de maak,en ze vorderen gestaag,die elite.
   Iedereen die ze voor hun karretje kunnen spannen,wordt mooie banen en enorme salarissen beloofd.Dus ook deze Tweebeeke.
   Ze zoeken van die infantiele figuren,zoals Tweebeeke dus,Rutte,Pechtold enz.enz.
   Deze sukkels zijn makkelijk te indoctrineren.
   En zo gaan we gestaag naar de NWO,als er niemand eens een keer in opstand komt.

   Like

  • meneertje zegt:

   @Harry,
   Interessant dat u mijn naam noemt.
   Ik zal niet beweren dat ik inderdaad “in de ziel van die lui” kan kijken, maar ik zit wel na te denken over een lang artikel waarin ik wil pogen te analyseren waarom een groot deel van de zogenaamde elite jaar in jaar uit de misdaden van de islam vergoelijkt.

   Ik heb in ieder geval al vele factoren bedacht die een rol spelen.
   Ik wil verder komen dan alleen maar “olie en angst”. Ik hoop dat ik er in slaag de juiste vorm te vinden voor mijn opstel. Als mij dat echter niet lukt, hoort u er niets meer over van mij.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, meneertje, het is verre van mij om U op welke wijze dan ook onder druk te zetten, maar zelf laat ik mijn gedachten al zó lang gaan over dit verschijnsel, -en medewerkers van een aanzienlijk kaliber zoals Martien Pennings en Henk V hebben er zich ook al eens mee bezig gehouden- dat ik hierbij de hoop zou willen uitspreken, dat het U mag lukken!
    Dit onderwerp is zó fascinerend en tegelijkertijd onbegrijpelijk -terwijl we er dagelijks tegenaan blijven lopen- dat er niet genoeg analyses over gemaakt kunnen worden. En zéér zeker speelt er véél meer dan ‘olie en angst.’ Daar zal iedereen het over eens zijn, die zijn gedachten er ook maar éven over heeft laten gaan.
    Nogmaals, het is uiteraard geheel aan U, maar de constatering, wanneer dan ook, dat het U gelukt zou zijn, zou een aangename verrassing betekenen!
    Verdiept U er zich in alle rust in en succes!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    “Als mij dat echter niet lukt, hoort u er niets meer over van mij.” Dat zou betreurenswaardig zijn meneertje, stel jouw meningen op prijs en je bent een aanwinst zoals een ieder die gelijkgestemd zijn over de vermaledijde islamisatie van Nederland en andere topics.

    Like

   • meneertje zegt:

    @Theresa Geissler en peterselie 1,
    Ik ben begonnen trefwoorden op een rijtje te zetten en ik zie nu al dat het een moeilijk karwei gaat worden. Het materiaal is zo overvloedig dat het gemakkelijker is er een boek dan een artikel over te schrijven. Ik zal mij sterk moeten beperken, maar om het leesbaar te houden toch ook wel eens op een sappig detail moeten ingaan of een zijstraatje inslaan.
    Het mag niet zo maar een opsomming worden!

    Maar ik doe mijn best.

    Like

 10. Azraël zegt:

  Ik zou het eigenlijk niet mogen zeggen maar ergens ga je toch hopen dat het toch gigantisch uit de klauwen gaat lopen met die zogenaamde studenten uit o.a. Jemen of Syrië.
  -Met dank aan de vele ‘gematigde moslims’/het NON-Journaal die ons een niet volledige islam laten zien en gasten zoals Marcouch&Co.-
  Gelukkig legt u het allemaal vast Martien Pennings. Het één en ander kan nog wel eens van pas komen in de toekomst. Het wel bekende zinnetje met ‘Wir haben…’ zal nimmer meer gezegd kunnen worden.

  Maar idd, alleen de vraag al; “Was hij student of extremist”.
  Laat zien dat zij nog niks verder zijn gekomen dan de grote verontwaardiging op 9-11. Of tijdens Madrid of op 7-7 in Londen. “Het waren allemaal nette jonge mannen die al een heel sociaal leven leden. Sommigen hadden zelfs een gezin.”
  Alsof dat allemaal invloed kan hebben op een ‘ware volger van de profeet’ te zijn.

  Never-nooit-niet gaat het over het ‘hogere doel’/de grote zaak binnen de islam. I.p.d.v. gaan wij dat gedrag ‘vertalen’ naar onze eigen maatstaven. “Het waren allemaal nette jonge mannen die zich al helemaal gesettled hadden in onze maatschappij. Hoe is het toch mogelijk dat zij, de één is tandarts, de andere ingenieur, tot zulke daden te bewegen zijn?”

  Als er echt openlijk en oprecht gesproken werd over de islam (via de MSM), dan was er geen grote verontwaardiging. Dan zou voor veel meer mensen het al duidelijk zijn wat haar doel is (islam) en dat de status van de ‘gelovige’ binnen de Westerse maatschappij geen invloed heeft op de ‘grote zaak van allah’.

  Nogmaals bedankt voor het geschrevene Martien.
  De islamisering van het Westen kan de islam niet alleen doen. Daar is hulp bij nodig van ‘buitenaf’.
  Laat dat nou net bij ons ‘van binnenuit komen’.

  Hopelijk kunnen we het hun ooit nog eens onder de neus drukken maar vrees dat het nooit zal helpen.
  Over één ding ben ik wel blij; Dat verrekte zinnetje ‘Wir haben es……’ Daarop kan niemand meer terugvallen.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, Martien, als je de trucjes van de NOS maar eenmaal een beetje dóór hebt, herken je ze bij wijze van spreken al zodra je de TV aanzet, nietwaar? Kwezeltje Tweebeeke heeft de opdracht, terroristische doeleinden te presenteren als ‘onschuldige verdieping van het geloof,’ dus dan doet ze dat. Wie ook maar enigszins met de materie bekend is, hoort in dit verband meteen de alarmbellen afgaan, omdat ‘het geloof’ hier niets anders betekent dan ‘de Islam,’ maar doordat een groot deel van het klootjesvolk zich wat dit betreft nog steeds een rad voor ogen laat draaien gaat het trucje nog steeds op. Haal meteen even de als knuffelmarokkaan bekend staande Marcouch erbij en het plaatje van de ‘vredelievende versie’is alweer compleet. Kan-ie meteen even de zegeningen van Islam-onderwijs in de wijken propageren als een probaat middel tegen het kwaad…..Of zou het onverhoopt tóch het paard van Troje zijn dat je zó binnen haalt? Tenslotte is die Marcouch het ideale type om de perfecte infiltratie te bewerkstelligen, althans, als je rekening blijft houden met de mogelijkheid van “Het Project’ Nee, zegt slapend Nederland, uitgesloten. Dat is een door- en door fatsoenlijke man, die het met onze samenleving prima voorheeft. Ja. Mèt de intentie om de Islam op ‘onschuldige’manier te verdiepen, wel te verstaan.
  En kwezelke Tweebeeke zei amen en wóu dansen…..Dansen met de Islam.

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Stel dat men zou vragen aan die kip zonder kop om voor te lezen: “morgen worden onze ouders vermoord en onze kinderen verkracht”
   Zou ze dat dan ook blindelings aflezen omdat linkse ratten haar dat opgedragen heben?
   Dat het schaap geen hersens heeft daar kan ze niets aan doen maar het openbaar tentoon stellen daar is ze zelf verantwoordelijk voor, maa ja, linkse ratten onder elkaar lopen zich achterna.

   Like

 12. Maurice zegt:

  Behalve Marcouch zijn er meer cultuurverrijkende islam apologeten die Al Qaradawi een warm hart toedragen.
  Zo hebben we ook het serpent Hassnae Bouazza die haatbaard Al Qaradawi vededigt met het argument dat hij aan ‘stemmigswisselingen’ lijdt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach, dat mens is gewoon een borderliner die zèlf aan stemmingswisselingen lijdt.
   Spreekt zichzelf voortdurend tegen; misschien dènkt ze daarom, hèm te begrijpen.
   Elke poging om Haatsn…..Hàssnae te begrijpen is vergeefse moeite, want ze begrijpt zichzelf niet eens.
   Ik zou zeggen: Links laten liggen,dat neurootje.

   Like

 13. delamontagne zegt:

  Er werd hier eerder gesuggereerd dat de ogen pas open zullen gaan bij een flinke aanslag op b.v “Bijenkorf”of dergelijke. Zelfs dat geloof ik niet. Moet het dan toch, dan op ( in puzzle-form _), tegenovergestelde van buiten,, anders woord voor cour =…. ) ZELFS dan.! ! ! !
  Eerder bedacht ik bij dit PRIMA ARTIKEL, de in rood gestelde zinnen zouden (als dat mogelijk is op internet ) eigenlijk in “oranje-flexerende-verf”moeten. Of, zoals met de feestdagen, in knipperende verlichte woorden.
  HELAAS, dit alles is vooral bestemd voor de gelijk-begeestigden (als dit een NL-woord is ?) op dit blog.

  Like

 14. @Jan 26 januari om 13:08.

  Ja, dat was een dom interview van Tweebeeke met Netanyahu op 19 januari 2012, nu twee jaar geleden, en ik had de volgende dag, op 20 januari, dus ook al een kritisch stuk op AmsterdamPost: http://bit.ly/1dGf9cN. Ik citeer:

  De jeugdige Mariëlle Tweebeeke (1971) is natuurlijk niet door haar uiterlijk ankervrouw van “Nieuwsuur” geworden. Ervaring, levenswijsheid, belezenheid, diepgang en intellect: dát zijn de kwaliteiten die tellen op zo’n volksvoorlichtend medium als NOS-NTR dat met vele miljoenen belastinggeld wordt gesubsidieerd. Tweebeeke had donderdagavond 19 januari een interview met premier Netanyahu van Israël en demonstreerde haar totale onnozelheid inzake “de nederzettingen” op “de Westbank”. Begin hier het negen minuten durend interview te bekijken op 20:50 en zie hoe Mariëlle dóórzaagt over “the settlements”, óók nadat Netanyahu heeft gezegd dat al die nederzettingen anderhalf procent van het totale grondgebied van Samaria-Judea omvatten en dat de Israëli’s alle morele en juridische recht hebben daar te leven en dat de bouw alleen maar doorgaat binnen de nederzettingen en dat er geen nieuwe bijkomen . . . . maar het enige dat Marjelleke telkens naar voren brengt: “Ja, maar Amerika en Nederland willen dat u ophoudt met bouwen.” Ja, dat is dan ook een bijzonder idiote eis en ik zal in een van de onderstaande paragrafen duidelijk maken waarom dat zo is. En ik zal nóg eens een keer de geschiedenis neerleggen van “de Westbank”. Misschien leest Marjelleke wel mee en leert ze iets.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Op de eerste plaats bedankt weer Martien Pennings voor het plaatsen van dit artikel. Tja, over de NOS ben ik gauw uitgeluld, deze NOS is gewoon RADIO en TV HANOI, compleet overgenomen, door de RODE KERK, en helaas ook de vele andere omroepen tot de EO toe. Ik kijk niet naar COMMUNISTISCHE PROPAGANDA, bij ons komen de Nederlandse zenders vrijwel niet meer erop! Ik ben er wel klaar mee! @ Lucie: 14.09. uur. Dat van die NWO is absoluut aan de orde. De BILDERBERGMAFFIA zijn hun matties, die precies doen waar de demonische NWO om vraagt. O ja, en de instroom van islamisten is onderdeel van HET PROJECT en het grotere plan.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Mooi, inpakken en wegwezen.
  Als je Ben Ali heet is verdere introductie niet nodig, amen!

  Like

 17. De AIVD is alleen druk met het hacken van islamcritici! Schijnbaar zien zij deze als een bedreiging voor hun (in snelvaart geïslamiseerd) land!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s