Politie: Veiligheid niet meer gegarandeerd

Screenshot_10

De Duitse politie slaat alarm. Oliver Malchow, de chef van de politievakbond (GdP), gebruikt duidelijke taal: “Onze opdracht om de rechtsstaat te beschermen en het geweldsmonopolie door te drukken, kunnen wij zonder ondersteuning niet meer garanderen. Er bestaan zones in onze steden, waarin de burgers zich volledig terecht niet meer veilig voelen.” Tegelijkertijd ziet de voorzitter van de politievakbond in de Duitse deelstaat Hessen, Heini Schmitt, vanwege een toename van criminaliteit bij Roemenen en Bulgaren de “binnenlandse veiligheid” en de “sociale vrede” bedreigd.

In een mededeling van de politievakbond afdeling Hessen wordt gezegd dat men niet alleen maar mag kijken naar de armoede van de immigranten, maar ook rekening moet houden met de criminele statistiek, die deze groep heel duidelijk als daders bepaalt.

Journal Frankfurt bericht:

De immigratie, aldus Schmitt verder, waarbij de daders tegelijk slachtoffers zijn, heeft uitwerking op de binnenlandse veiligheid en de sociale vrede in Hessen en in Duitsland. Het komt tot een “vlucht in de sociale stelsels”, vorming van achterbuurten en parallelsamenlevingen. “Terwijl Hessen en de Duitse burgers hiervoor de prijs betalen: direct als slachtoffers van criminaliteit, indirect als belastingbetalers, indirect met een beperkte levenskwaliteit als de druk door de criminaliteit toeneemt.” Daarbij gaat de “homogeniteit van de samenleving” verloren.

Ook de politievakbond afdeling Hamburg wijst op de enorme druk door het toenemende geweld en de toenemende criminaliteit in Duitsland. Men voelt zich door de politiek in de steek gelaten en bovendien blootgesteld aan een ongedifferentieerde mediahetze, niet in de laatste plaats door advocaten, wier eenzijdige kijk op de dingen groot in de media wordt uitgemeten en zodoende “bijdragen aan de escalatie van de situatie over de ruggen van de politieagenten heen”.

Gerhard Kirsch, voorzitter van de GpD afdeling Hamburg:

“We hebben een situatie bereikt, waarin mijn collega´s steeds meer een speelbal van verschillende belangen worden. Publieke discussies worden over hun ruggen heen uitgevochten. Veelmeer moet de discussie gevoerd worden hoe criminele geweldplegers maatschappelijk geïsoleerd en met zeker bewijs onmiddellijk gestraft kunnen worden. En precies hier ligt de verantwoordelijkheid van de partijen, maar ook van politiek actieve officieren van justitie: namelijk zich ondubbelzinnig van deze geweldplegers te distantiëren en daarmee ook de waardigheid van de gewonde politieagenten te respecteren.
De zorg van de werkgever voor de collega agenten, die indirect of direct het slachtoffer zijn van geweldsexcessen, moet dringen uitgebreid worden. De collega´s die hier werken zijn hopeloos overbelast en hebben dringend personele ondersteuning nodig!”

Maandag wil de GdP samen met de Duitse steden- en gemeentebond in Berlijn oproepen tot een “Bondgenootschap voor veiligheid”. Men eist meer ondersteuning van de staat, evenals de mogelijkheid tot meer politie op straat, een betere videobewaking en niet in de laatste plaats een betere bescherming van politie-, ambulance- en brandweerpersoneel.

Van de politie wordt steeds meer gevraagd door toenemend links geweld en de ongecontroleerde immigratie van extreme geweldplegers en door de armoede voor criminaliteit vatbare personen. Tegelijkertijd wordt er voortdurend bezuinigd op het politieapparaat. Met een overdreven politiek van de-escalatie berooft men de uitvoerende macht van zijn overtuigingskracht en stelt hem daarmee bloot aan openbare spot.

Het wordt tijd dat de politiek reageert. Daarbij zal het echter bij lange na niet volstaan om alleen maar met geld bij te springen. Het is veel dringender om onze politie opnieuw de mogelijkheid te geven niet alleen zichzelf beter te beschermen, maar haar weer het recht te geven op te mogen treden tegen het geweld en deze niet alleen maar defensief halverwege in toom te houden. Want wanneer de op anarchie lijkende waanzin in Duitsland verder escaleert, zal een tandeloze politie ons niet kunnen beschermen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Verrijking", Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

23 reacties op Politie: Veiligheid niet meer gegarandeerd

 1. Maurice zegt:

  Hier in Nederland staat het er niet veel anders voor, met dit verschil dat het hier liever onder de pet gehouden wordt.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Jawohl bube!!!

  Like

 3. Zo dadelijk – het is nu twee minuten voor acht – niet in het NOS-journaal.

  Like

 4. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Toenemend links geweld en de ongecontroleerde immigratie van extreme geweldplegers en door de armoede voor criminaliteit vatbare Personen !
  ———————————————————————————————————————————
  Met de Tenor op LINKS !
  Met de Focus op de komende EU verkiezing en de daarmee
  verbonden voordelen om nog een keer kassa te maken,
  (voordat in Mei de hele rot EU de adem uitgeblazen word )
  laten ze het toe dat de lamlendige smerige vuile azosiale
  stenensmijtende rooie rakkers voor de eigen huisdeur hun
  afbreekfeestjes houden ! Met de kerk en de meestal
  scheinvluchtelingen die al op de lijst voor het uitprocederen
  staan ! Nu hebben we op duits gezegt ,, de kacke am dampfen !
  Maarrrrrrrrrrrrr ! De rechtsruck die in werkelijkheit helemaal geen
  rechtsruck is maar de vertwijfelde reaktie om van de ellendige
  Moslim af te komen, heeft eveneens de Europesebevolking
  gespleten ! En dat alleen door liegen en bedriegen !
  Zou de droom in vervulling gaan en we krijgen de oplossing
  van de EU en onze eigen grenzen weer terug, kunnen we
  ook meteen beginnen met de treitermoslims eruit te sodemieteren !
  Er zijn er meer als genoeg die ook met de Nederlandse Pas
  door hun kriminele status als ongewenste persoon hun dubbele
  Pas in leveren moeten ! Vloerzuivering word zoiets genoemt !

  Like

 5. Jean zegt:

  Ze komen er allemaal wel achter dat het volledig fout loopt met die massa allochtonen, nu nog de natte dweil en zijn bende volksverraders resp. ordinaire zakkenvullers maar die geven we op 25 mei een trap onder hun klokkenspel.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  MEN VOELT ZICH DOOR DE POLITIEK IN DE STEEK GELATEN! Nou, dat verwacht je toch niet hé? Want onze zo integere rode politici (proest) met de kontekruipers van de VVD,CDA,D66, in hun kielzog hebben ECHT het beste met ons voor, niet toch. Whoehahahahahaha!
  Juist deze lapzwansen en tuttebollen van “links tot rechts”, hebben door mee te werken aan het GEDROCHT EU beter te noemen: DE HOER VAN BABYLON, driftig ervoor gezorgd dat we door allerlei SCHOREM bedreigt worden! STERF EU STERF! En de RODEN en de VVD gun ik ongezien de typhus!

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Zomaar een regel uit het verhaal; Daarbij gaat de “homogeniteit van de samenleving” verloren.
  Deze uitspraak deed ook een Griekse wijsgeer (naam vergeten). Deze zei; Zolang een volk homogeen is heerst er stabiliteit. Als de homogeniteit verdwenen is valt de samenleving uit elkaar, en maakt plaats voor grote instabiliteit, cq burgeroorlog. Of woorden van gelijke strekking. Wist ik nu maar welke Griekse wijsgeer deze uitspraak deed. Lang geleden op internet gezien. Dus Nederland en de rest van Europa komen ook nog aan de beurt om slachtoffer te worden van de Sharia.

  Like

 8. Jan zegt:

  Links heeft de ellende over zichzelf uitgeroepen, heeft de terreur gefaciliteerd en doet dit nog steeds door degene die het niet met hen eens is uit te maken voor nazi en het land open te zetten voor moordenaars en terroristen. Dat het volk zich vervolgens van de regerende partijen afkeert is dan weer volgens de socialisten dat er te weinig socialisme is, een teken van racisme en xenofobie. Links volk zijn net hamsters in tredmolens, te stupide om te begrijpen dat hun ideologie oorzaak is van alle ellende. Blijkbaar moet Brussel net als Berlijn eerst een ruïne worden voor zij beseffen wat zij hebben aangericht.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jan: 05.35. uur. Geheel mee eens Jan.

   Like

  • Jean zegt:

   Jan,
   Het is overal hetzelfde, diegenen die de klappen zouden moeten krijgen zitten veilig en beschermd, kijk maar naar die roedel in Brussel, ze liggen in een gepantserde wagen met vier politiewagens rondom.
   Ik dacht dat iemand die goed is voor de burgers en de maatschappij zo naar zijn werk zou kunnen wandelen met onderweg schouderklopjes te krijgen.
   Ik denk als die vuiligheid één meter loopt “zonder bewaking & bescherming” dat de begrafenis 3 a 4 dagen later plaatsvind zo geliefd is dat gespuis.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Nou, het kan wel eens heel spannend gaan worden in Duitsland, niet direct maar over enige jaren als de Chinezen praktisch ook alle auto’s die de wereld nodig heeft bouwt.
   Dan treedt ook de armoede in Duitsland binnen.
   EU of geen EU, ik weet het niet maar ik heb net het boek 900 dagen “Het beleg van Leningrad 1941-1944 van Harrison E. Salisbury gelezen, die Duitsers, onder bepaalde leiding, zijn tot heel veel slechte dingen in staat.
   Afijn, het is allemaal wel bekend ook wat er met de joden is gebeurd maar het wordt allemaal, onterecht naar achteren geschoven door LINKS.
   Wat er daarna gebeurt zijn grote ??????????? maar ik vrees het ergste.

   Like

 9. louis-portugal zegt:

  Aangezien de politie duidelijk dat zij de door de staat aan de burgers beloofde veiligheid niet kan waarmaken mogen de burgers zich weer zelf gaan verdedigen.iKga mijn spullen maar eens ontvetten.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  duidelijk stelt natuurlijk.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  On topic: Ik zag net op http://www.geen.stijl.nl dat een extreme moslim bij de RODE NOS-NIEUWSZUUR, zijn vileine preek mocht houden. Onze NPO, snotverdomme betaald door ONS BELASTINGGELD maakt reclame voor moslimterroristen! Het moet niet veel gekker worden!

  Like

 12. Pingback: Duitse politie kan veiligheid niet meer garanderen | Golfbrekers

 13. Tempelier. zegt:

  Ook hier kan de politie de veiligheid van de burgers niet meer garanderen, ze mogen niets en zijn met handen en voeten gebonden door de politiek.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Zulke zonen zijn er ook zat in Nederland bijna in alle Grote steden Amsterdam Rotterdam Den Haag en Utrecht bvb.Maar ook in kleinere steden voor al in het Katholiek zuiden.

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  Hier in het Koningsrijk der Nederlanden is het ook huilen met de pet op, de Nationale-Politie heeft het ook niet meer onder controle. Het verdrag van Schengen is de katalysator van de inbraakgolf die Nederland teisterd, de Oost-Europese inbraakbendes hebben vrijspel. In Amsterdam-Noord werd onlangs het leger ingezet, dan moet de Politie toch wel erg met de handen in het haar zitten, enfin de burgers worden wel op de hoogte gehouden door de AIVD gecontroleerde media. Van der Laan zei dat het ”behoorlijk goed” gaat met de veiligheid in de stad, behalve qua liquidaties, inbraken, overvallen, straatroven en geweld tegen Homo’s en Joden dat laatste kon van der Laan niet uit zijn strot krijgen.

  In Amsterdam is in december het leger ingezet om de veiligheid in Noord te waarborgen. “Het heeft resultaat gehad”, aldus burgemeester Eberhard van der Laan. Maar wat voor resultaat dat verteld hij er niet bij.

  http://www.nieuws.nl/algemeen/20140105/Leger-ingezet-voor-veiligheid-Amsterdam-Noord

  Like

 16. meneertje zegt:

  Langzaam maar zeker groeit Europa niet alleen toe naar de islamisering, maar ook naar de totale chaos.
  Het gaat stapje voor stapje, maar het zijn wel heel zekere stapjes.

  Ik blijf de Cassandra uithangen. Zoals ik elders op dit log schreef wordt 2014 het jaar waarin het toekomstige rampentijdperk (ten gevolge van de overbevolking van de aarde, die o.a. leidt tot grote volksverhuizingen, welke in Europa al lang zichtbaar zijn, doch nog sterk zullen aangroeien) zich duidelijk aankondigt.

  Het Trojaanse Paard dat bij het verhaal van Cassandra hoort, is al lang binnen de muren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s