Kassel: Asielzoekers nauwelijks nog te financieren

Screenshot_16

De ongeremde stijging van asielzoekers brengt de gemeentes in toenemende mate financieel in het nauw. Nu slaat ook het district Kassel alarm. Sinds 2009 stegen de kosten voor de onderbrenging en verzorging van asielzoekers van 2,1 miljoen euro met meer dan 100% naar 4,7 miljoen euro. Vorig jaar moest men al 3 miljoen uit de kassa van het district halen, waardoor de begroting diep in de rode cijfers kwam te staan. Voor de SPD-districtsafgevaardigde en vicevoorzitter van het district Susanne Selbert (kleine foto) echter geen reden om ook maar over een immigratiestop ná te denken.

Vorig jaar kreeg het district 390 vluchtelingen toegewezen, nu zullen dat in het eerste halfjaar van 2014 vermoedelijk al 300 personen extra zijn. Het land krijgt € 513,- subsidie per asielzoeker. Dit bedrag is echter bij lange na niet voldoende. De verzorging van een asielzoeker door de staat bedraagt per maand ongeveer € 1300,-

Nu zou het gezonde mensenverstand gebieden om vast te stellen dat men zich deze vrijgevigheid ook moet kunnen permitteren. Als dat niet het geval is, dan moet men er over gaan nadenken te stoppen met deze betrokkenheid. Deze soort van voor Duitsland gezonde zelfbescherming is de SPD echter totaal vreemd:

“We willen geen immigratiestop, maar de financiële uitvoering moet kloppen”, zegt de rode vicevoorzitter van het districtsbestuur Selbert.

Natuurlijk, iedere belastingbetaler heeft immers inmiddels een geldpers in zijn kelder staan. Als de SPD geen geld meer heeft om aan niet-Duitsers weg te geven, dan moet de Duitser gewoon nog wat dieper in de buidel tasten. Zo wil het de linkse welkomstdictatuur.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Krankzinnigheid, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Kassel: Asielzoekers nauwelijks nog te financieren

 1. Monalisa zegt:

  Kassel: Asielzoekers nauwelijks nog te financieren hoe zou dat nou komen ze werken alle maal niet en dat kost geld wel procederen tegen een staat dat kost miljoenen. zouden die Duitser nu ook waker worden?

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Die rooie politieke partijen die steeds maar de dienst blijven uitmaken, en steeds meer gelukszoekers die een bericht in hun thuisland achterlaten. In de trend van; Kom ook naar Europa (Duitsland in dit geval), alles wordt gratis aan je weggegeven, je hoeft niet te werken en alleen maar je hand op te houden. Het hoeft geen betoog dat het financiele bankroet voor Europa en zijn bewoners geen jaren meer op zich laat wachten. Want in feite (Nederland) zijn alle politieke partijen, behalve de PVV, zo rood als de neten als het op gelukszoekers aankomt, terwijl ze bovendien idolaat van de E.U. zijn.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Kan iedere rooie ‘Gutmensch’ niet OP EIGEN KOSTEN een asielzoeker in huis nemen?
  Of een leuke islamitische gelukszoeker?
  Ik bedoel maar: als dat je hobby is, moet je die ook maar zelf betalen.
  Mijn liefhebberijen worden toch ook niet door anderen betaald?
  Ik geef mijn geld liever uit aan iets wat IK leuk vind en ik zou liever een hond of een wandelende tak nemen.

  Like

 4. s breget zegt:

  En dan heeft VU medewerker het over Wilders die is dom ,hier ligt het bewijs dat de EU leiders stommer zijn ,met een heel klein beetje verstand hadden ze het geweten dat het geklaag van de burgers over teveel afdragen van hun eigen inkomen gegrond is geen enkel land kan alle armoede financieren .

  Like

 5. Jean zegt:

  Toch typisch een politieke afwijking nl. Verstand.
  Dat zootje maakt liever het leven en veiligheid van eigen volk kapot voor de postjes en de poen.
  Het stijgend geweld interesseert ze geen flikker want zij bewegen zich toch steeds onder politiebescherming en liggen in gepantserde wagens allemaal op onze kosten…
  Wordt het niet hoogtijd die lafaards voor een volkstribunaal te slepen?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Overal zijn het de verdwaasde vileine RODE PLOERTEN, die bewust meewerken, aan de ONDERGANG van hun eigen bevolking! Vuile verraderlijke schoften, over de rug van de belastingbetalers “goede sier”, maken. En niet alleen in Duitsland, neen, ook in Nederland! Hier is het met name de PvdA, die SINTERKLAAS speelt voor de MOSLIMS en de GELUKZOEKERS !

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  O ja, leest U ook eens het boek, van Pieter Lakeman: “Binnen zonder kloppen”. Dan vallen U de schoenen uit. In Nederland is de ellende begonnen onder Joop den Uyl, die “gastarbeiders”, van Turkse -en Marokkaanse origine allemaal een verblijfsvergunning gaf, en nog erger, deze mensen toestond hun vrouw, kinderen en de halve stam over te laten komen naar Nederland, ergo PvdA beleid! Daarna de WERKGEVERS en hun maatjes, de VVD en het CDA, die de immigratie van 100 duizenden gelukzoekers toelieten, om de WERKGEVERS te plezieren. Zodat de huichel-werkgevers Klaas de Nederlandse werknemer, op straat konden schoppen, en een goedkopere Turk/Marokkaan aannamen. Dus dat was en is VVD/CDA beleid, onder de min.presidenten van Agt en Lubbers. En dit is al 40 jaar aan de gang!

  Like

  • Sjaak8.1.2014U zegt:

   Tom !
   Ik ga nog een stukje verder ! NERGENS in heel
   Europa geeft het zoveel Partime en Leenarbeiders
   als in Nederland ! Ergo ! De soziaalafgaven zinken !
   Ergo ! In de komende jaren zal de klap die het soziaalsytem
   dat nu NOG ! funktioneert een enorme deuk krijgen !
   Ergo ! De ondernemer die nu goedkoop aan arbeitnemers
   komt omdat hij weinig of geen belastende soziaalafgave
   heeft , is dan ook de eerste die wanneer hier de ellende
   losbarst zijn thuishaven verlaat en waarschijnlijk een
   domiziel richting karibik kiest waar al vele belastings
   profiteurs leven !

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Hi Tom geheel mee eens, het zijn feiten die je opnoemt.

   Like

 8. Trucker zegt:

  Het zal niet lang meer duren voordat ALLE handelaars de islamieten slachtpartijen troep gaat verkopen, zelfs het kleinste buurtwinkeltje zal troep in huis hebben waar ik nooit zou naar grijpen en zij die zeggen : zo een vaart zal het niet lopen…grootwarenhuizen beginnen met insecten in assortiment te verkopen (“als test” poneren ze…jaja)…we zitten op een tol en die raast met een waanzinnige snelheid richting afgrond.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Antwerpen, Gelsenkirchen, Duisburg, Berlijn enz. enz. Allemaal steden met dezelfde problemen en dat is nog maar het begin.

  Like

  • apelstaartje zegt:

   Tom Hendrix En dit is al 40 jaar aan de gang! Klopt helemaal en nu gaat het weer gebeuren met die polen en Roemenen en de Bulgaren alleen de werkgever die springt er mee uit, kijk even op wuz op het artikel. Verkeerd doelwit PVV daar zit een bloemen man te schrijven zijn naam is waterdrinker deze man weet precies wat hij voor een uitzendkracht betaald per uur helaas dat durft de man niet vertellen wat hij betaald lees zijn reacties hij schrijft onder de naam Eduard van Ter Elst en u weet hoe de werkgever oven u en de ander werknemers denkt als hij maar in zijn dure boot kan varen.

   http://www.waterdrinker.nl/

   Like

 10. peterselie1 zegt:

  De islamitische aap komt weldra uit de mouw, om een citaat van Wilders te plempen. Alleen is de islamitische aap niet de Turkse pseudo-dictator Erdogan maar de gigantische geldstroom wat de belastingbetaler kost om de gewenste massa immigratie in stand te houden. Deze opvreters zijn geen bijdrage aan onze toch al kwakkelende economie.

  Like

 11. Jennie zegt:

  Asielzoekers moeilijk te financieren, wat doe wij hier met dit volk ze worden in de watten gelegd gewoon simpelweg terug sturen naar eigen land!En doen wij wij moeten doen zorgen voor ons eigen volk…
  Dit roept PVV al jaren krijgen ze nu dan toch stiekum gelijk!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s