VIDEO: Syrische christenen – doelwit van islamitische “rebellen”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Syrische christenen – doelwit van islamitische “rebellen”

 1. Urbanus zegt:

  Misschien een detail, maar de moslims hebben altijd donkere kringen om hun ogen. Alsof ze overwerkt zijn of een slaap-of alcoholprobleem hebben. Er lijkt iets te gebeuren in die mensen wat ze dit kenmerk geeft. Frappant dus dat je dit bij Christenen uit hetzelfde gebied niet waarneemt. Wat doet die islam met je psyche?

  Like

 2. Driek zegt:

  Het is toch werkelijk niet te geloven? dit stukje las ik in een Vlaamse krant. Een zekere Nordine Taouil heeft het over “zoeken naar spirituele rust”.
  Ja, – dan moet je echt bij de Mohammedanen aankloppen, die trut zal wel een spirituele nachtmerrie bedoelen.

  Lees en huiver.

  “ De toename is opvallend, zegt Nordine Taouil, imam en begeleider van nieuwe moslims voor het islamitisch centrum in Brussel.
  “Mensen komen onder meer door reizen veel vaker in contact met moslims. Ook de sociale media helpen om ideeën en contacten te verspreiden”, zegt Taouil. “De bekeerlingen komen uit alle lagen van de Vlaamse bevolking. Het gaat om jong en oud. Er zijn wel veel meer vrouwen dan mannen.” Bij de vrouwelijke bekeerlingen zitten ook geregeld vrouwen van islampartners. Precieze cijfers over het aantal nieuwe moslims zijn er niet. Er is wel een duidelijke trend. Mensen die bij het islamitisch centrum komen, zoeken spirituele rust, zoals mensen vroeger rust kregen door kerkbezoek”.

  Beste Tom Hendrix, ik vond het een mooie dagsluiting van u op 27 januari:
  “Deze verraders kunnen wat mij betreft ongezien de tyfus krijgen”.

  Like

 3. Joop Klepzeiker zegt:

  A great day for Christians in Syria as they fight back against the Obama-backed jihadist rebels

  http://www.barenakedislam.com/2014/01/27/a-great-day-for-christians-in-syria-as-they-fight-back-against-the-obama-backed-jihadist-rebels/

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Schokkend te horen dat zelfs in Duitse opvang centra (in Nederlandse opvangcentra zal het niet anders zijn) voor vluchtelingen de gevluchte Christenen in levensgevaar verkeren door daar aanwezige soennitische moslims die eveneens gevlucht zijn. Overal waar de islam opduikt, waar ook ter wereld neemt de maatschappelijke ellende en terreur toe. Wanneer wordt dat een keer erkent door de verantwoordelijken. Denk dat de politiek verantwoordelijken dat nooit zullen erkennen want dan geven ze tegelijkertijd hun decennia durende fout op fout toe met betrekking tot de eenzijdige massa emigratie van moslims op Europees grondgebied. De Syrische Christenen zullen Europa met een hoge mate aan waarschijnlijkheid gaan verrijken maar moslims die de profeet in alles willen blijven volgen nooit. Waarom niet? Omdat een islamitische verrijking een contradictio in terminis is. De islam staan niet voor verrijking omdat de islam de intolerantie predikt, de segregatie predikt en op zijn best de onderdrukking en op zijn slechts de uitroeiing van alles wat niet islamitisch is. Dat is de core bussiness van de islam. De islam is precies zoals Geert Wilders het zegt een leugen en vergif voor iedereen die ermee in aanraking komt. De islam importeren in oorspronkelijk niet islamitische homogene samenlevingen staat gelijk aan totale maatschappelijke suïcide. Als de islamitische vulkaan in Europa tot eruptie komt is het gedaan met ons of we willen of niet en gaan we over heel Europa burgeroorlog toestanden tegemoet die generaties zullen aanhouden en op het einde zal Europa veranderen in een lappendeken van islamitische vrijstaten met daartussenin gebieden waarin niet moslims wonen. Wat praat ik eigenlijk een onzin. Op veel plekken in Europa zijn de moslim “”no go gebieden”” al lang en breed een feit. Er is slechts een adequate oplossing voor dit fenomeen. Zodra zich een dergelijk gebied manifesteert meteen dat gebied afgrendelen van alle infrastructuur en afknippen van het sociale stelsel. Willen ze graag moslim spelen prima, maar dan zonder te parasiteren op de voordelen van onze breed maatschappelijke joods-christelijke verworvenheden. Nu is Europa zich nog selectief aan het opwinden over de bescherming hekwerken in Israël, echter geloof me op mijn woord, dit soort noodzakelijke hekwerken zullen ook in Europa opnieuw gaan verschijnen.

  http://www.franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm

  Like

 5. Nee, de paus houdt zich niet bezig met de wereldwijde vervolging van christenen door moslims.
  Die laat vredesduiven los vanuit een venster in het Vaticaan.
  En alsof God zelf de leegte van zijn gehuichel wil aantonen, gebeurt er vervolgens DIT met de vredesduiven . . . . . . .:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2546218/Birds-released-Vatican-gesture-peace-immediately-attacked-vicious-seagull-crow.html

  Like

 6. En dan krijg je dus de krankzinnige situatie dat de sji-itische Hezbollah in Libanon die pro-Assad is de uit Syrië gevluchte christenen helpt tegen de Soennitische terroristen die in zowel Syrië als Libanon actief zijn.
  Zie het filmpje hier boven.
  Let ook het feit dat een naar Duitsland gevlucht Syrisch christelijke gezin door een naar Duitsland gevlucht Soennitisch gezin bedreigd werd.
  Maar ik zou me maar geen illusies maken over die sji-iten (thuisbasis Iran): als de gemeenschappelijke vijand weg is, storten ze zich net zo hard op de christenen.
  Want dat is wat islam doet: zo gauw het de kans ziet, stort het zich op alles en iedereen dat geen islam is

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Veel niet-moslims in het Midden-Oosten worden in het nauw gedreven. Zogenaamde rebellen maken korte metten met de ‘ongelovigen’. Het is niet meer genoeg om daar onze gedachten over te uiten. Er moet wat aan gedaan worden.
  Het is natuurlijk goed dat er inspanningen gepleegd worden om de onderdrukte, belaagde niet-moslims te beschermen en te redden maar de maat begint echt wel vol te raken. De kwaden, de rebellen, de fundamentalisten, die in hun gemeenschap vrijelijk hun gang kunnen gaan met het gruwelijk wreed niet-moslims te vermoorden moeten aangevallen worden. Zij gaan als beesten te keer en moeten als zodanig ook behandeld worden.
  Onder joden geldt, oog om oog en tand om tand, Het geciviliseerde westen moet wakker worden en de strijd aangaan met deze georganiseerde moordenaarsbende. Het pamperen van islamieten is een volkomen verkeerd beleid. Dat moet stoppen en net omgekeerd moeten deze aanhangers van een barbaarse ideologie bestreden worden waar het kan.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   WIJ lezen dit alles en krijgen daardoor een brede visie, hoe is t mogelijk dat de zgn volksafgezanten dit alles NIET lijken te lezen en daardoor ons land in staat van oorlog gebracht! Dat betekent voor een krijgsraad met deze ‘overheden’…

   Like

 8. luckybee zegt:

  Dat komt om dat de Pausen niet precies weten wie ze aanbidden, Jezus Christus of Jupiter.Boven op de koepel van het Sixtijnse kapelle, dat moet wel Jupiter zijn die Adam het levens haug met zijn vingers in blies;Want Jezus Christus was het niet dat in de Bijbel bij de vertroosting van de discipelen op de vraag van Fillipus heeft geantwoord.Toon Ons de Vader; en Jezus zei wie mij heeft gezien heeft de Vader gezien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s