ANC-politicus gebruikte begrafenis van Mandela voor corrupte zaken

Screenshot_49

Jacob Zuma

In Zuid-Afrika breidt de corruptie in de gelederen van het regerende Afrikaans Nationaal congres (ANC) zich steeds verder uit. Nu is de zaak van een ANC-politicus bekend geworden, die de begrafenisplechtigheden rondom de overleden staatspresident Nelson Mandela ervoor misbruikt had om corrupte zaken te doen.

De ANC-functionaris liet ongeveer 5.9 miljoen Rand (ongeveer € 400.000,-) naar zijn transportonderneming overmaken, die officieel waren bedoeld om bezoekers van de begrafenis te transporteren. Hiervoor werd het geld echter niet gebruikt, maar overgemaakt aan een netwerk van andere firma´s. Nu is er kritiek vanuit de gelederen van de oppositie op deze louche praktijken van het ANC.

President Zuma verantwoordelijk voor klimaat van corruptie

De op dit moment regerende president in Pretoria, Jacob Zuma (ANC), is voor een klimaat van omvangrijke corruptie en vriendjespolitiek in zijn land verantwoordelijk. Bovendien zijn overvallen op mensen die geen aanhanger zijn van het ANC en op de blanke bevolking aan de orde van de dag. Waarnemers zien steeds meer verzet in de bevolking opkomen, omdat Zuma´s politiek tot hoge werkloosheid en een volledige isolering van het land heeft geleid.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, corruptie, Criminaliteit, discriminatie, Genocide, Krankzinnigheid, Rotzakken, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

10 reacties op ANC-politicus gebruikte begrafenis van Mandela voor corrupte zaken

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Wat ben ìk blij dat ik daar niet woon en dat het ‘hier’ nog niet zo ver is want we lijken wel datzelfde scenario tegemoet te gaan…

  Like

 2. scubaleonard zegt:

  Scarlatti Bombatti, de jongens en meiden in de derde wereld zijn gewoon niet zo handig als hun leermeesters. Iedereen besodemietert iedereen als ze de kans krijgen en voor alle duidelijkheid er is maar één belang en dat is eigenbelang, ook hier in ons eigen Den Haag!!

  Like

 3. Stradi zegt:

  No longer will we be silent about the oppression of the White South African Ethnic Minority!

  No longer will we silently endure the killing of our people on our farms and in our towns and cities!

  Wij kunnen niet langer zwijgen over de onderdrukking van de blanke Zuid-Afrikaanse etnische blanke minderheidsgroep!
  Wij kunnen niet langer stilzwijgend het uitmoorden van ons volk in onze steden en boerderijen dulden!
  Daarom teken deze petitie aub
  http://www.redoctober.co.za/petition/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijg je als een land communistisch geregeerd wordt! De ANC is zo rood als de neten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als je er tenminste van uit gaat, dat de zwarten er zich van bewust zijn wat ‘rood’ of’communistisch’ inhoud.’ Vergeet niet dat het communisme in Europa is ontstaan en ík heb er mijn twijfels over of hetgeen het ANC uitvreet wel een communistische inslag heeft.
   Vergeet niet, dat verschrikkelijke dingen door méér systemen kunnen worden bewerkstelligd, Tom: Ik vraag me af, of je bij het ANC niet eerder van ‘barbaars’ kunt spreken dan van ‘rood.’ Uiteindelijk heeft een stammencultuur met dat laatste niets te maken al noemen ze het zelf misschien ‘rood.’

   Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   ROOD staat voor DOOD.
   Een WOORD van ROOD staat gelijk met MOORD.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Volkomen juist Tom, vergeet niet het terrorisme wat altijd aan het ANC blijft kleven. Immers Mandela die in de ogen van de westerse corrupte regeringsleiders een oh zo integere man was, had wel de liquidatie van circa 4000 blanken op zijn zwarte geweten.

   Like

 5. Jean zegt:

  Wie iets anders verwacht zou hebben van die folkloristische show is toch wel heel naïef…
  Voor die zwarte moslim uit dat witte huis was het gewoon een mediaoptreden en zeggen dat er mensen op straat gaan staan als zo iets wansmakelijks voorbij komt??? Ik zou het grasmachine aanzetten gewoon om normaal geluid te horen…

  Like

 6. Theo Prinse zegt:

  Toen de vuilak Mandela rond 6 december eindelijk dood werd verklaard nadat hij al in juni 2013 was overleden ben ik bij De Dagelijkse Standaard door Joshua Livestro tot heden geblocked om comments te plaatsen. Ook bij Elsevier ben ik tot heden geblocked.
  Ik schreef toen in de DDS en Elsevier dat Mandela een terrorist was en aansturing gaf aan zijn terreur beweging Umkhonto we Siswe om massaal moorden te plegen.
  Behalve de achterban van de SGP (uitgezonderd Kees van der Staaij) en de achterban van de PVV en bovenal de Nederlands-Afrikaanse taal bewonderaar Martin Bosma is de rest van Wim Kok Nederland pro terrorist Mandela.
  Nederland is een PvdA volk van dociele oranje kont kruipers.
  Van Bommel had na afwijzing minuut stilte Sharon aan de Haagse pers gezegd het verzoek van Geert Wilders voor minuut stilte voor Sharon te steunen.
  Wim Kok en Geert Wilders waren in Israël aanwezig bij begrafenis Sharon.
  Wilders had bij zijn verzoek voor Sharon gerefereerd aan de minuut stilte voor terrorist Mandela.
  Het verzoek om Sharon 1 minuut te herdenken is door Anouschka van Miltenburg op last van Timmermans afgewezen.
  Later was ik verbaasd dat Harry van Bommel nadien het voorstel deed om een parlementaire afvaardiging naar Iran te sturen.
  Daarom heb ik later nav dat Iran voorstel van Bommel een video van het Center for Security Policy van Frank Gaffney en James Woolsey (vml director CIA) e.a naar alle Haagse fracties van Timmermans cie Buza gestuurd.
  In die video wees Clare Lopez (vml CIA) erop dat Rouhani indertijd bij het terreur besluit om een bomaanslag op de Israëlische ambassade in Argentinië betrokken was …
  Een paar dagen later zat Rutte in Davos toch arrogant in een fauteuil aan een koffietafeltje blasé met Rouhani te kletsen.

  Like

 7. Simon zegt:

  Dit is soos jul hier praat. MY naam is Simon en Ek is n Zuid Afrikaaner en my land is al van 1994 die slagveld van die kommuniste Zuma was tot dusver die ergste. Hy het Zuid Afrika in te veel skuld gedompel en alledaagse mense kan die lewe nie meer bekostig nie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s