Dorpsfeesten Spanje beledigend voor moslims

Screenshot_48

Feesten in Spanje ter herinnering aan de definitieve verdrijving van de Moren in 1492 worden aangepast om te voorkomen dat moslims er aanstoot aan nemen. Dat heeft de Spaanse krant El Pais maandag bericht.

Bij de dorpsfeesten, die vooral in het zuidoosten van het land worden gehouden, kleden dorpelingen zich in kostuums uit die periode en bootsen zij veldslagen na tussen de christenen en de moren. Na de overwinning van de christenen wordt meestal een pop vernield die de profeet Mohammed moet voorstellen.

Lees verder>>>
(h/t Realpredictor)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Al Andalus", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Moslims, Spanje. Bookmark de permalink .

18 reacties op Dorpsfeesten Spanje beledigend voor moslims

 1. Dat feest beledigt niet het herdenkt de overwinning op barbaren! Dat die barbaren weer aanwezig zijn is natuurlijk geen pretje. Want nu moeten ze wederom verslagen worden!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat is het ‘m nu juist: Ze zítten er weer!
   Met als gevolg dat men remmingen begint te vertonen met betrekking tot die herdenkingsfeesten. NIET aan toegeven, zou ik zelf zeggen.
   Maar ja……..

   Like

 2. lucky9 zegt:

  zie http://nageltjes.be/wp/?p=9409 Deze correlatie werd weliswaar niet weerhouden maar is volstrekt congruent met alle historische bronnen!

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Het is volkomen begrijpelijk en gerechtvaardigd dat Wilders een kopvoddentaks wilde instellen voor mohammedaanse dimmies in Nederland: wet van de wederkerigheid.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Een anti Moslim dorpsfeest is beledigend voor Moslims, wiens cultuur in feite de schuld van alles is. Het moet niet gekker worden. Een miljoen Moslims in dat grote Spanje, en men is er nu al bang voor ! Wat moet dat wel in ons kleine Nederland niet worden ? Wij hebben al meer dan 1,5 miljoen Moslims in ons kleine landje, en die populatie breidt zich gestaag uit. Maar onze politici worden ook steeds banger, nemen laffe besluiten, en (be)sturen zo ook ons land linea recta naar de Allah toe.

  Like

 4. Exter zegt:

  Iedere keer als ik een burka tegen kom voel IK mij beledigd, er lopen er hier een paar rond ,maar de politie doet er niks aan ,ik dacht dat het verboden was in de openbare ruimte.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan had je moeten lezen wat Martien Pennings daar alweer een hele tijd geleden over schreef: Hij komt ergens op straat zo’n wandelende tent tegen -in een èchte Boerka, geloof ik, de ogen niet eens goed zichtbaar- en een wijkagent staat daar als verdomde Louis bij te kijken. Dus hij vraagt hem op de man af of die totale onherkenbaarheid op de openbare weg wel geoorloofd is en krijgt als lodderig antwoord: “Ik heb er geen problemen mee, Mijnheer.”
   “Maar weet U dan niet wat dat te betekenen heeft? Weet U iets van de Islam?”
   “Ik weet alles van de Islam en ik heb er geen problemen mee……”
   Ja, dan ben je uitgeluld. Wat móet je met zoiets?

   Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  We hebben hier toch behoorlijk wat Duitsers binnen de grenzen wonen. Jiskefet maakte wat jaren geleden een leuke sketch over Duitse soldaten die na de oorlog in ons land waren blijven hangen. Ze klaagden over de onredelijke discriminatie die ze zich van Hollanders moesten laten welgevallen. De Duitsers waren toch ook maar mensen? Via de link kan je genieten van dit mooie stukje toneel, de Wiedergutmachungsschnitzel, waarin tussen de regels heel duidelijk het gedogen van multiculturalisten op de hak wordt genomen.

  Ditzelfde geldt natuurlijk mutatis mutandis voor de Noord-Afrikaanse immigranten in het zuiden van Spanje. Indertijd waren zij bezetters; de huidige immigranten staan daarom symbool voor de Duitse soldaten die in deze sketch model staan.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En maar buigen en bukken voor de perfide islam. Maar deze islamisten, vermoorden in hun moslimlanden christenen en joden, steken kerken in de fik, verkrachten massaal vrouwen en meer van deze ongein. En onze politici durven niet op te komen voor onze westerse vrijheid!

  Like

 7. Langzaam maar zeker wordt Europa islamitisch! Geen Sinterklaas, Kerst, Pasen en nu ook geen dorpsfeesten! Wanneer zijn de verjaardagen, Halloween, enz. aan de beurt? ALLES is voor hen beledigend!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dat gebeurde alles na dat Kakre; Martel de Arabieren invasie van Frankrijk in Poitier heeft afgeslagen en hun Khalief heeft gedood de laatste kalief van de Omayaden Abd El Rachman al Ghafiqi.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Over linkse verrijking gesproken.
  Het is meer gaan leven zoals de moslim dat wil en volgens de linkse politieke partijen, ja ook D66 en het CDA is dat een goede zaak, zie motie Halsema.
  Het is diep droevig dat je geen feest meer mag/kunt hebben die met de vrijheid te maken heeft.
  5 Mei viering ook maar van de hand doen lijkt me. Per slot van rekening heeft het nationale socialisme in samenwerking met moslims de strijd verloren. Ik schijf moslims niet de moslims omdat er een gerucht is dat er moslims zijn die mee gevochten hebben aan de geallieerde kant, maar?

  Like

 10. Omastar10 zegt:

  Welk land zal als eerste de moet.. hebben om ze het land uit te gooien en durft te zeggen nu is het genoeg met al jullie eisen we worden het zat .

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  En dan te bedenken dat socialist Zapateiro er ongeveer 800.000 gelegaliseerd heeft als een van zijn eerste acties.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s