Obama heeft een geheim akkoord van 8 miljard dollar met de Moslimbroederschap

Screenshot_21

(Door: Kybeline)

De Amerikanen ondersteunen nu nog de Moslimbroederschap in Egypte en saboteren de militaire regering waar dat maar mogelijk is. De reden daarvoor kom je in dit artikel te weten:

Schokkend: een geheim akkoord van 8 miljard dollar tussen Obama en de Moslimbroederschap.

SHOCKER: Secret $8 billion deal between Obama and the Muslim Brotherhood

Er werd een geheim akkoord tussen de Obama-regering en de Moslimbroederschap (niet de Egyptische regering) gesloten. Egypte moest 40% van de Sinaï aan Gaza afstaan. Het doel was om op deze manier een aannemelijk vredesverdrag tussen Israël en de Palestijnen mogelijk te maken.
Dit akkoord werd ondertekend door Khairat el Shater (de op één na belangrijkste man van de Moslimbroederschap), Morsi zelf en door de hoogste leiding van de Moslimbroederschap.

In ruil voor het land werden 8 miljard dollar betaald.

UCI

Obama wil nu dat El-Sisi, de chef van de Egyptische militaire regering, dit akkoord erkent. Maar daarvan wil Sisi niets weten, die wil de Moslimbroederschap liever bestrijden.

Dat is een plausibele reden waarom Washington steeds opnieuw probeert tegen de regering van Sisi en voor de Moslimbroederschap partij te kiezen, met zulke ongeloofwaardige motiveringen, volgens welke de Moslimbroederschap een democratisch gekozen terreurorganisatie zou zijn.

Screenshot_22

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Egypte, Islam, Islamisering, Islamofilie, landverraad, Moslims, Obama, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op Obama heeft een geheim akkoord van 8 miljard dollar met de Moslimbroederschap

 1. Theresa Geissler zegt:

  Laatste waarschuwing aan de USA: Ga bij elke volgende gekleurde presidentskandidaat méér dan zorgvuldig zijn afkomst na.
  Afro-Amerikaans, prima, maar níet Afrikaans!
  Voor je het weet haal je een MOSLIM binnen met alle gevolgen van dien!
  Nu dít weer! Benieuwd wat er nog voor staaltjes volgen vóór z’n termijn om is. (Als er voor die tijd tenminste geen catastrofe plaatsvindt…..)

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Een leuk staaltje hebben we dinsdagnacht gehad waar mijnheer doodleuk aangaf dat hij niet meer via wet gaat regeren (duurt te lang) maar via presidentiele decreten! Deze marxist/moslimbroeder gaat doodleuk de hele democratie aan zijn laars lappen! We gaan nog heel wat beleven.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ik zie Mohbama er echt toe in staat.
  Alleen heeft hij nu pech dat Morsi C.S. weggejaagd is.
  Echt gevaarlijk is die vent.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Niets kan mij nog verbazen!
  Dat ook de heer Timmermans denkt dat er in de Moslim Broederschap wel constructief ingestelde, redelijke personen rondlopen zegt genoeg!
  Ga er dus maar rustig van uit dat deze PvdA man het liefst wil, dat de ( met een slechts zeer kleine meerderheid!!! )”democratisch gekozen” regering Morsi de macht weer over neemt.
  En ik denk dat ook de gedachten van de politieke leiding van de EU in die richting gaan..
  Dat Morsi in slechts korte tijd na zijn verkiezing, tegen de wil van het Egyptische volk, al druk bezig was de sharia in te voeren en de vrijheid van de bevolking in te perken is uiteraard een onbelangrijk gegeven voor de buitenlandse sympathisanten van de Broederschap.

  Ik heb het zo totaal gehad met links, die nu ,dwars tegen alle principes in gaande ,waar die richting ooit voor heette te staan ,de islam als een geile hoer omhelst en steeds nadrukkelijker de kont kust van die ideologie . Het is werkelijk te gênant voor woorden!
  Wie de vrijheid liefheeft moet die schaamteloze kliek van het politieke toneel vegen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V: 21.49. uur, op 29/1. Beste Henk, links-voor mij de RODEN- zijn voor mij bij uitstek, de 5e colonne der islam. Ik hoop dat ze weggevaagd worden bij de komende verkiezingen! De PvdA, deze baantjesmachine, heeft alle integriteit verloren in mijn ogen.

   Like

   • Ruud zegt:

    Ik ben rood in Nederland is er echter geen partij rood belachelijk dat PVV mijn rood verdedigt ook links schuift op en de wereld en dat met een ex VVDér.

    Like

 4. janfreak zegt:

  Voor mij is het onbegrijpelijk dat wij de PA met grote bedragen steunen terwijl die alleen maar uit zijn op de genocide van de Israëli’s. Zonder enige schaamte blijven ze dat ook alsmaar roepen.

  Like

 5. Harry zegt:

  Heb jaren in Afrika gewerkt . Heb daar dingen meegemaakt waar je oren van opkrullen . Het gekst denkbare wordt overtroffen door de werkelijkheid daar .
  Als ik één voorbeeld mag noemen : een busje in Nigeria met zo’n negen personen er in komt op een kruispunt geweldig hard in botsing met een Peugeot 504 .
  De mensen in de bus waren allemaal zeer zwaar gewond , het bloed liep onder de zijdeur uit , in een straal op straat .
  In een paar minuten stikte het van de mensen er om heen .
  In plaats van hulp te verlenen ontstond er een enorme paniek , met mensen die schreeuwden en joelden , rondrenden , die er in ontaardde dat enkele zwarten een jerrycan benzine in de bus gooiden en in brand staken ! Binnen enkele minuten was iedereen dood .
  Kan me goed voorstellen dat mensen in Nederland denken dat dit niet kan of niet waar is .
  Slechts degenen die in dat soort landen gewerkt hebben zullen het begrijpen en kunnen beamen .
  Zulke dwaze dingen doen de overgepigmenteerde broertjes .
  Het gedrag dat je van een chimpansee nog niet verwacht .

  Niemand zal me kwalijk nemen dat ik alles wat zwarten doen en zeggen met de nodige scepsis bezie .
  En er zaten lui tussen die best een overtuigend verhaal konden houden . Alleen rammelde het altijd voor iemand met een brokje analyserend nuchter verstand .
  Obama heeft ook een beetje van die zwarte logica , wel een overtuigend verhaal kunnen houden , maar gewoon precies de verkeerde dingen doen .
  We hebben daar best al overtuigende voorbeelden van kunnen zien , de laatste paar jaar .
  De gehele Noord Afrikaanse kust is onder zijn regime totaal naar de verdommenis geholpen , één gevaarlijke dictator wég en miljoenen religieuze idioten er voor in de plaats .
  Met als enig lichtpunt momenteel , de Egyptische strijdkrachten , maar die worden door die zwarte gek ook al weer dwarsgezeten .
  Hoe fout kun je zijn ?

  Like

 6. Republikein zegt:

  Waar komt al dat klotegeld toch vandaan, lijkt erg op nwo.
  http://www.eurostaete.eu/htm/eigenaren-Fed.htm

  Like

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Obama and his criminal dysfunctional Administration said that we will continue supporting the rebels.

  Guess what, the rebels are comprised on al-Qaeda, the Taliban and the Muslim Brotherhood.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Hoe geheim is geheim? Als dit serieus blijkt te zijn is er voor de Amerikanen voldoende reden om tot impeachment over te gaan. Pek en veren voor een dergelijke verrader.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het zou een keer tijd worden !!!

   Like

  • Henk.V zegt:

   Precies. M.A.L, Sion! Waarom geen impeachment starten? De man had al lang uit zijn functie moeten worden gezet, denk ik.
   Het lijkt er op dat kritisch ingestelde Amerikanen doodsbenauwd voor hem zijn.

   Ik heb deze vraag wel eens aan de republikeinse ex militair Lt Col. Allen West (http://allenbwest.com/) voorgelegd via een rondschrijfbrief van de man, maar ik krijg daar geen antwoord op.
   Heel vreemd.

   Like

 9. bigljohn zegt:

  Morsi mag dan verdwenen zijn in Egypte, het probleem verdwijnt echte NIET. Het echte hoofd van de Moslim broederschap zit namelijk in het machtigste land ter wereld, en zijn naam is Barack OBAMA ! Onder zijn leiding zullen de Moslims in de wereld steeds verder aan invloed weten te winnen !

  Like

 10. Yiooda zegt:

  Dit alles wijst op de eindtijd: Let op de klok van Israël.

  Hieronder volgt een stuk wat ik voor u gelezen heb bij Xander.

  ‘Zeldzame hybride zonsverduistering zondag teken van de eindtijd’
  Xander 02-11-2013 17:47- , met dank overgenomen van http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/11/Zeldzame-hybride-zonsverduistering-zondag-teken-van-de-eindtijd

  Isaac Newton kwam 300 jaar geleden uit op 2016-2017; 6000 jaar na de Schepping, 40e Jubeljaar na Jezus’ opstanding

  Hybride zonsverduistering in 2005.

  De zeldzame hybride zonsverduistering die morgen plaatsvindt, en die op maar liefst vijf continenten te zien zal zijn, is volgens onder andere de bekende Amerikaanse voorganger Mark Biltz een belangrijk teken van de eindtijd. ‘Twee van dit soort verduisteringen vonden vlak na elkaar en precies op Joodse feestdagen plaats tijdens de vernietiging van de Joodse Tempel in het jaar 70,’ legt hij uit. Biltz is degene die op grond van officiële NASA-gegevens het historische verband ontdekte tussen bloedrode maansverduisteringen, en Bijbels-profetische gebeurtenissen rond het Joodse volk en de staat Israël. In 2014 – 2015 gebeurt dat voor de laatste keer in de hele 21e eeuw.

  ‘Profetische tekenen van astronomische omvang’

  Biltz wijst bijvoorbeeld op de gedeeltelijke maansverduistering op het Joodse Sukkoth (Loofhutten)Feest, 8 maanden vóór de vernietiging van de Tempel. Die werd gevolgd door een totale zonsverduistering op Nisan 1 van het jaar 70, het begin van het Hebreeuwse jaar. Twee weken later werd er op Pesach (het Joodse paasfeest) een zogenaamde penumbrale (‘halfschaduw’) maansverduistering gezien. Op weer een Joods feest, Rosh Hashana, was er opnieuw een zonsverduistering. Kort daarna was het op Sukkoth wederom raak met een penumbrale maansverduistering.

  ‘Dit zou niemand geloven, ware het niet dat dit geverifieerd wordt door de NASA,’ aldus Biltz. ‘Maar dat is nog niet alles. In het jaar erop vond er op het Purimfeest nóg een gedeeltelijke maansverduistering plaats.’ Al deze tekenen aan de hemel zijn volgens Biltz niet toevallig, maar zijn profetische signalen van gebeurtenissen van ‘astronomische omvang’, in de eerste plaats voor het Joodse volk, en daarnaast voor de hele wereld. (1)

  Van de bijna 12.000 zonsverduisteringen in de afgelopen 4000 jaar was minder dan 5% een hybride eclips, die begint als een ringvormige eclips, nog vóór de baan van de maan dicht genoeg bij de aarde komt om een volledige verduistering mogelijk te maken.

  Vier bloedmanen op Joodse feestdagen in 2014-2015

  Aan de vier ‘bloedmanen’, ook wel een tetrade genoemd, die in het Hebreeuwse jaar 5775 (september 2014-september 2015) op Joodse feestdagen (2x Pesach, 2x Sukkoth) vallen, hebben we regelmatig aandacht besteed. De afgelopen 500 jaar kwam het bijzondere fenomeen slechts vier keer eerder voor: in 1492, 1948-1949 en 1967-1968.

  In alle gevallen gingen ze gepaard met zeer belangrijke gebeurtenissen rond het Joodse volk. In 1492 werden de Joden uit Spanje verdreven en werd Amerika ontdekt, wat later een veilige vluchthaven werd. In 1948-1949 verschenen de bloedmanen na de wederoprichting van Israël en de onafhankelijkheidsoorlog tegen de Arabieren. In 1967-1968 vielen ze samen met de bevrijding van Jeruzalem op de Arabische bezetting.

  John Hagee (‘Four Blood Moons’): Geen toeval

  Een nog bekendere Amerikaanse voorganger, John Hagee, schreef onlangs een boek over het belang van de komende serie bloedmanen. Hij werd zelfs uitgenodigd door Fox News om over dit werk met de titel ‘Four Blood Moons’ te praten. ‘Dit kan allemaal geen toeval zijn,’ zei Hagee, onder andere wijzend op de Bijbelse profetieën die stellen dat de ‘Dag des Heeren’ – de verlossing van de gelovigen en het oordeel van God over de ongelovige wereld- pas komt nadat de zon wordt verduisterd, en de maan in ‘bloed’ wordt veranderd (zie o.a. Joël 2:31).

  Uitlopen vijgeboom (Israël), + één generatie

  Ook Jezus voorzegde dat ‘terstond na de verdrukking dier dagen de zon verduisterd zal worden en de maan haar glans niet zal geven, en de sterren zullen van de hemel vallen en de machten der hemelen zullen wankelen. En dan zal het teken van de Zoon des mensen verschijnen aan de hemel, en dan zullen alle stammen der aarde zich op de borst slaan en zij zullen de Zoon des mensen zien komen op de wolken des hemels, met grote macht en heerlijkheid.’ (Matt.24:29-30)

  Op dat moment zullen de engelen ‘met luid bazuingeschal’ worden uitgezonden, om de ‘uitverkorenen’ te verzamelen ‘uit de vier windstreken, van het ene uiterste der hemelen tot het andere’ (vs.31). In het volgende vers gaf Jezus misschien wel de belangrijkste indicatie wanneer dat ongeveer zal plaatsvinden:

  ‘Leer dan van de vijgeboom deze les: wanneer zijn hout reeds week wordt en de bladeren doet uitspruiten, weet gij daaraan, dat de zomer nabij is. Zo moet ook gij, wanneer gij dit alles ziet, weten dat het nabij is, voor de deur. Voorwaar, Ik zeg u, dit geslacht zal geenszins voorbijgaan, voordat dit alles geschiedt.’

  Aangezien de ‘vijgeboom’ in de Bijbel het symbool is van het Joodse volk / Israël, trekken veel profetie-experts de conclusie dat Jezus hier het herstel van Israël voorzegde, en aangaf dat er na dit herstel -in 1948 realiteit geworden- nog niet één complete generatie voorbij zal gaan voordat de Dag des Heeren aanbreekt en Hij terugkeert. De Bijbel definieert de lengte van een generatie op 70, maximaal 80 jaar, wat de tetrade maansverduisteringen in 2014 – 2015, slechts enkele jaren vóór het verstrijken van de 70 jaar, extra gewicht lijkt te geven.

  Supermaan boven Jeruzalem op Sukkoth 2015

  Daarnaast wijzen zonsverduisteringen in de Bijbel volgens Biltz op gevaarlijke tijden voor de wereld, en maansverduisteringen voor Israël. Bovendien zal de bloedrode maansverduistering op Sukkoth 2015 (28 september) een zogenaamde ‘supermaan’ zijn, die in Jeruzalem zichtbaar is. De kans dat dit allemaal louter toeval is, is volgens Biltz astronomisch klein.

  Isaac Newton kwam 300 jaar geleden uit op 2016

  Ook Isaac Newton, algemeen beschouwd als één van de meest briljante geleerden ooit en tevens één van de grootste Bijbelgeleerden uit de geschiedenis, kwam met zijn berekeningen in dezelfde periode uit. Zo’n 300 jaar geleden voorspelde Newton op grond van de Bijbel dat de stad Jeruzalem ooit weer in het bezit van Israël zou komen, in die tijd een onbestaanbare gedachte. Newton stelde dat er vanaf dat moment -waarheid geworden in 1967- precies één jaarweek (zoals voorzegd door de profeet Daniël), dat is 7×7 jaar, voorbij zou gaan tot de komst van de Messias. Met andere woorden: in het jaar 2016-2017.

  6000 jaar na de Schepping, 40e Jubeljaar

  Dan zijn er nog andere aanwijzingen die eveneens lijken aan te geven dat we een periode tegemoet gaan die van bijzonder profetisch belang zou kunnen zijn. Sinds de Schepping is er ongeveer 6000 jaar voorbij gegaan. Deze 6000 jaar staan volgens Biltz en andere uitleggers voor de 6 Scheppingsdagen. De zevende dag, de rustdag, zou dan staan voor het 1000-jarig Vrederijk dat door Jezus na Zijn terugkeer wordt opgericht.

  Bovendien is het jaar 2017 het 40e Jubeljaar sinds de opstanding van Jezus Christus. 40 is een zeer belangrijk getal in de Bijbel, denk aan de 40 jaar die Israël door de woestijn moest zwerven en de 40 dagen die Jezus in de woestijn doorbracht om door de duivel te worden verzocht. Israël trok na 40 jaar het beloofde land binnen, en Jezus keerde na 40 dagen, gesterkt door de Geest, terug om aan Zijn bediening te beginnen. Kan het dan zo zijn dat het einde van het 40e jubeljaar in 2017 Zijn Wederkomst aankondigt?

  GEEN exacte voorspelling, maar…

  Met Biltz benadruk ik nogmaals dat het hier niet om exacte voorspellingen gaat, en de mogelijkheid altijd bestaat dat de laatste fase van de eindtijd langer duurt dan velen nu verwachten of hopen. Het zou echter van domheid en kortzichtigheid getuigen om vanwege de nog bestaande onduidelijkheden en onzekerheden en eerdere foutief gebleken berekeningen geen enkele aandacht meer te besteden aan deze opmerkelijke feiten en ‘toevalligheden’. Immers:

  ‘Ziet toe op uzelf, dat uw hart nimmer bezwaard worde door roes en dronkenschap en zorgen voor levensonderhoud, en die dag niet plotseling over u kome, als een strik (dus alleen onverwacht voor degenen die weigeren te (h)erkennen dat dit tekenen van de eindtijd zijn). Want hij zal komen over allen, die gezeten zijn op het oppervlak der ganse aarde. Waakt te allen tijde, biddende, dat gij in staat moogt wezen te ontkomen aan alles wat geschieden zal, en gesteld te worden voor het aangezicht van de Zoon des mensen.’ (vs.34-36)

  Xander

  (1) World Net Daily

  Zie ook o.a.:

  22-10: Billy Graham slaat alarm voor de Wederkomst van Jezus Christus
  05-09: Boek ‘De komende Koning van al de bomen’: Wederkomst Jezus nabij
  05-06: Zenith 2016 (7): Tekenen aan zon, maan en sterren
  31-05: Zenith 2016 (6): Eindtijd 2012-2016 eeuwenlang geprofeteerd
  02-05: Zenith 2016: Eindigt historische cyclus met een nieuwe Wereldoorlog?
  29-03: ‘Door profeet Daniël voorzegd vredesverdrag Turkije met Israël nabij’ (/ Terugblik op diverse berekeningen, tijdlijnen en profetieën die allen uitkomen op de periode 2013 – 2020)

  2012:
  02-12: Brengt VN erkenning Palestina vervulling eindtijdprofetie Joël nabij?
  15-11: Eindtijd redux: Barnabas geloofde in wederkomst Messias na 2000 jaar
  16-09: Rosh Ha Shannah: Christenen kijken weer uit naar de Opname
  12-08: Prominente Amerikaanse rabbi: Wereldoorlog en verlossing nabij (/ Herinnering: 700 jaar oude exegese voorzegde oorlog met Iran en pal daarna komst Messias – 800 jaar oude Joodse profetie wijst naar komst Messias in 2017)
  29-07: Actuele wereldsituatie ondergraaft christelijk vervangingstheologie over Israël
  13-04: Isaac Newton, David Flynn en de komst van Petrus Romanus (deel 16)

  2011:
  21-11: 700 jaar oude Joodse profetie voorspelt oorlog met Iran, daarna komst Messias
  10-10: Jerry Goldens Yom Kippur visioen over de nabije toekomst
  21-09: De Abraham-Israël chronologie wijst op eindtijd tussen 2017 en 2024

  2010:
  26-12: Nieuwe eindtijd theorie: Lengte Bijbelse generatie wijst op 2011-2020
  22-08: Perry Stone: Begin van het einde mogelijk pas in 2032
  27-07: Profetie Rabbi Kaduri (REDUX): ‘Messias verschijnt na dood Ariel Sharon’

  Like

 11. Jean zegt:

  Vanaf het eerste moment dat die zwarte moslim in dat witte huis binnenging heb ik gezegd “FOUT”.
  Een moslim mag NOOIT of te NIMMER aan beleid doen in het westen.
  Hier maken ze dezelfde fout met moslims toe te laten in de kamer, alleen maar ellende mee te verwachten en zeker als het ook nog groene of rode ratten betreft.

  Like

 12. Jan zegt:

  Navy Seal zegt dat Obama een arselifter is en smijt koranus op de grond

  Like

 13. Jan zegt:

  Islamitische terreur in Amerika:

  Like

 14. Johannes zegt:

  Een kleine correctie. Newton heeft niet het jaar 2016 genoemd maar de periode van 7×7 profetische jaren (360 dagen) na de eenwoording van Jeruzalem. Als je deze periode optelt bij de 7e juni 1967 kom je op 23 september 2015.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s