Stelende PvdA’er keert terug als Statenlid ondanks protesten

Screenshot_17

Wie dingen eerlijker wil zien, kan beter niet op Bahattin Erbas stemmen

‘Gewoon omdat het staatkundig kan,’ daarom keert de voor fraude veroordeelde Bahattin Erbas woensdag terug als Statenlid in Zuid-Holland voor de PvdA. Zijn partij zit met Erbas in de maag en doet er alles aan om hem weg te krijgen.

Twee jaar lang declareerde hij als Statenlid in Den Haag vervalste rekeningen voor nooit geleverde diensten. Diefstal heet dat in het wetboek voor strafrecht. In 2012 veroordeelt de rechtbank in Den Haag de PvdA’er tot een werkstraf van 240 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een half jaar. Ook moest hij 40.000 euro terugbetalen aan de gemeente.

Lees verder>>>
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Turken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Stelende PvdA’er keert terug als Statenlid ondanks protesten

 1. Jan zegt:

  Een paar karaktereigenschappen van de persoon met de naam: Bahattin

  * You are ever on the watch for ways and means of making some “easy money” because this name destroys initiative and ambition, producing an easy-going, come-what-may nature which attaches value to money only for the self-enjoyment it can offer.
  * You are apt to leave a project unfinished and go on to something else.
  http://www.kabalarians.com/Male/bahattin.htm

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Schande.
  Ben onderhand strontziek van de talloze bewijzen van stelende, liegende allochtonen politici.
  Stemrecht afpakken van allochtonen met hun veelal dubbele moraliteit.
  Hebben we al niet genoeg incompetente hollandse politici?

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Mijn moeder zei altijd: Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet. De PvdA ‘anno nu’ is een schoolvoorbeeld voor het aannemen en aanmeten van geïmporteerde mentaliteit uit de derde wereld. De Nederlandse politiek is tot een safaripark geworden vol exotische leden uit de vuilnisbakken van de woestijn. De verrijkende multiculturalisme heeft ervoor gezorgd dat de corruptie binnen de politiek groeit met de dag. Deze Erbas doet niets anders dan wat hij van huis uit is gewend, namelijk; een “Bakshish” hier (omkoperij), diefstal daar en andere geïmporteerde Turkse en islamitische manieren. De grote aantal Turken en Marokkanen die ingaan in de Nederlandse politiek, doen dat niet voor het Nederlandse volk en vaderland. Zij dienen de regering in Ankara, de koning van Marokko in Rabat en de islamitische Umma. Het is tijd dat autochtone Nederlanders, die vroeger gewend waren PvdA te stemmen, dat niet meer doen. De PvdA van nu is niet meer hun partij. Zij is de partij van de Allochtonen of liever gezegd de Partij van de Allah. Stemmen op PvdA is stemmen op landverraad.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, en al vanaf 1972, is de mentaliteit van de Partij van de Arabieren, verworden tot een zeer verachtelijke kliek! Het was geen wonder, dat de oude Willem Drees, in deze tijd zijn lidmaatschap van deze partij, had opgezegd. De “oude Drees”, zag de bui al hangen! Sinds “nieuw links”, aan het roer kwam is het gestaag achteruit gegaan met deze club. Ik hoop dat ze met de verkiezingen uitbetaald krijgen, door middel van een gigantisch verlies!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Het betreft slechts een PvdA’er, was het een PVV’er geweest was dit voorval absoluut een item geweest voor het journaal van 20:00 en aanvullend het centrale onderwerp van de dag op alle belangrijke linkse opinieprogramma’s. Het is maar dat je het weet.

  Like

 6. Leo zegt:

  Het moet eerlijker…..
  Samen delen…….
  Sterk en sociaal……
  Op de volgende volgende vekiezingsaffiche ……

  Gij zult niet stelen ….. De P.v.d.A. duldt geen concurrentie.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Al vele jaren belooft de politiek ons maatregelen om er voor te zorgen dat ons bestuur weer integer wordt en ons vertrouwen waard. Desondanks kan nog steeds een oplichter op het pluche plaatsnemen, net zo goed als pedofielen. Omdat de politiek verzuimt dit onmogelijk te maken. Zodoende hebben de partijen vele criminelen op bestuursposten. En zal er weinig veranderen voor H&I, want die mogen alleen stemmen en de elite blijven onderhouden.
  Waar je niemand over hoort, bij de weg: wat doen al die allochtonen in de provincie? Ze worden beloond omdat ze stemmen trekken, maar wat heeft Nederland er aan?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Leefbarbaar
   Nederland heeft aan de allochtone (vooral islamitische)kiezer en politicus een grote kopzorg. Ze brengen hun derde wereldmentaliteit de politiek in en versnellen de afbraak of liever gezegd verrottingsproces van dit land.

   Like

 8. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Door een groots opgezette campagne onder de Turkse gemeenschap wist Erbas bij de laatste statenverkiezingen echter veel stemmen te veroveren !
  —————————————————————————————————————————–
  Ze zijn wie ratten ! Een plaag !
  En de groots opgezette campagne is bij het
  Thema soziaalbedrog zijn ze DE specialisten !

  Like

 9. luckybee zegt:

  Hij ziet uit als een boef en is ook een boef zo te zien. Dat God het toelaat dat zo iemand in Dordrecht mag wonen is mij raadselachtigd

  Like

 10. Herriekerrie zegt:

  Heb nauw met de heer E. samengewerkt. Hij was binnen de gemeente Den Haag geklommen tot de hoogste top der ambtenaren met een riant salaris, een leuk gezin, prachtige kostuums met dure hemden en dito stropdassen. Zo verdrietig om te moeten zien hoe deze man voor die paar graaistuivers zo te gronde is gegaan. Ik heb met hem te doen, hoewel ik absoluut afkeur wat hij gedaan heeft, maar hij was toch een goede collega en had zeker kwaliteiten.

  Like

 11. Pingback: VVD Maffia vs. frauderende ambtenaren. | | IN DEN MANGEL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s