UNESCO stelt tentoonstelling over Joden in het Heilige Land uit

Screenshot_18

De cultuurorganisatie van de Verenigde Naties (UNESCO) wil nu toch een tentoonstelling laten zien die bewijst dat er al duizenden jaren lang Joden in het gebied van het huidige Israël leven. De opening van de tentoonstelling met de titel “Mensen, Boek, Land: De 3500-jarige relatie van het joodse volk tot het Heilige Land” was uitgesteld, nadat in totaal 22 Arabische landen ervoor hadden gewaarschuwd dat de tentoonstelling de inspanningen voor vrede in het Midden-Oosten zou schaden. De tentoonstelling zal nu in juni plaatsvinden.

Oorspronkelijk zou de tentoonstelling vorige week al in het Parijse hoofdkwartier van de organisatie voor onderwijs, wetenschap en cultuur van de VN geopend worden. Islamitische landen hadden echter druk uitgeoefend en er op aangedrongen de tentoonstelling af te zeggen. Ze zien hierdoor hun aanspraken op het Heilige Land bedreigd. De UNESCO gaf toe aan de druk en zegde de tentoonstelling af.

Deze beslissing oogstte kritiek van Israël, de VS, Canada en joodse groeperingen in de hele wereld. Daarop heeft de cultuurorganisatie het volgende besloten: “De openingsdatum is nu vastgesteld op 11 juni”, bevestigde een woordvoerster van UNESCO, zonder echter de nadere bijzonderheden voor het uitstel uit te leggen. De co-organisator van de tentoonstelling, het in Los Angeles gevestigde Simon-Wiesenthal-Center, publiceerde een officiële verklaring over de achtergronden van de tentoonstelling: deze heeft niets te maken met de inspanningen van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry om het vredesproces in het Midden-Oosten nieuw leven in te blazen.

“Terwijl de Arabische Liga probeert onze tentoonstelling te boycotten en alle aandacht van de wereldopinie zich op Parijs concentreert, wordt er tegelijkertijd in het hoofdkwartier van de VN in New York een tentoonstelling gepresenteerd met de naam ´Palestina´. Deze is gebaseerd op de zienswijze van de Arabieren en wordt bovendien absoluut niet gezien als inmenging in Kerry´s vredesmissie”, bekritiseerde rabbijn Marvin Hier, de decaan van het Simon-Wiesenthal-Center.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Censuur, Dhimmitude, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Rotzakken, UNESCO, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

13 reacties op UNESCO stelt tentoonstelling over Joden in het Heilige Land uit

 1. bigljohn zegt:

  Van uitstel komt afstel. Ook in juni komt er volgens mij geen tentoonstelling. Ook de Unesco laat zijn hoofd hangen voor de Islam. Is het ooit anders geweest, dat men de Moslim niet wou teleurstellen ? De waarheid zou eens boven tafel gaan komen, en dat zou toch verschrikkelijk zijn denken die Islamitisch landen. Daarom de aloude truc gaan toepassen; eisen, eisen, eisen, en de wereld gaat weer overstag !

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @Bigljohn, het blijft maar aan de gang, er is maar één mogelijkheid en dat is dat àlle vuile was buiten wordt gehangen. Dat de overheden hier schuldig aan zijn, dat de media hier schuldig aan zijn en horig zijn aan de macht van de overheden, dat er een continue stroom van misinformatie is willens en wetens, denk aan timmerfrans alleen al. Ik vind dat door deze DHIMMIE houding regelrecht op een oorlog situatie wordt aangestuurd en niet alleen voor Israël maar voor ons àllemaal!

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Zou me niet verbazen als Timmermans nooit 1 letter van de duivelsverzen heeft gelezen, dus geen flauw benul heeft wat hij bewerkstelligt.
   En zo zullen er vast meer onnozelen ons volk ‘vertegenwoordigen’.

   Like

 3. sylvia Groot zegt:

  Ridders zijn er niet meer, nog slechts slapjanussen.

  Like

 4. Over een paar duizend jaar moeten Europeanen ook kunnen bewijzen dat Europa oorspronkelijk van hen was, ondanks de miljoenen minaretten en Arabieren!

  Like

 5. Ik denk dat het zelfs nog geen eeuw meer zal duren voordat Eurabia is gerealiseerd!

  Like

 6. luckybee zegt:

  In Moskee’s worden Allah aanbidden en niet onze God hij zei Ik duld geen andere Goden naast mij die door mensen aanbidden wordt.Ze gaan allemaal naar de haaien als ze niet van zelf verdwijnen.

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Er was toch ook een valse religie voorspeld in de Bijbel?

   Like

   • sylvia Groot zegt:

    voorspeld m/z voorspelt.

    Like

   • Pieter Nokkio zegt:

    die is ons inderdaad voorspeld ja, Sylvia (hij voorspelt met een t is de tegenwoordige tijd).
    Evenals de profetie in de Bijbel staat, dat “in het laatst der dagen de mensen de waarheid niet meer zullen verdragen”. Ook die ‘voorspelling’ is al in vervulling gegaan, in de tegenwoordige tijd…

    Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En maar buigen, en kontlikken der HAATBAARDEN en hun perverse ISLAM. Wat ben ik geestelijk moe, van deze perverse smeerlapperij!!

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Iedere westerling die geschiedenisles heeft gehad weet de waarheid, tja en ontkennen is de tweede natuur van islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s