2014 VN-jaar van solidariteit met landrovers in Ramallah

Screenshot_32

(Door: Franklin ter Linthorst)

De door de links-fascistische en islamitische wereld gegijzelde Verenigde Naties laten nog weer eens zien waar hun voorkeur naar uitgaat. De VN is niets anders dan een propaganda-arm van de landrovers in Ramallah. De propaganda campagne tegen de legale status van Israël heeft nu epidemische vormen aangenomen. De anti-Israëlische horden binnen de Verenigde Naties hebben onder leiding van de secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon, 2014 uitgeroepen tot het Internationale Jaar van Solidariteit met het PLO-bewind in Ramallah. ‘Het wordt moeilijk om dit jaar een ​​twee-staten-oplossing te bereiken, om een einde te maken aan de bezetting die in 1967 begon en zo een onafhankelijke, levensvatbare soevereine Palestijnse Staat te scheppen, die zij aan zij in vrede en veiligheid naast de Israëlische Staat bestaat en waar iedereen de rechten van de ander erkent’, zei Ki-moon. 110 landen stemden voor, zeven tegen en 56 onthoudingen van stemmen. Australia, Canada, De Federale staten van Micronesië, Israël, Marshall Eilanden, Palau en de Verenigde Staten stemden tegen.

De Organisatie van Islamitische Landen (OIC) met haar machtsblok van 57 landen ziet  regelmatig kans om pro-PLO-resoluties en resoluties die tegen Israël gericht zijn, erdoor te drukken. Daarbij worden zij aan een meerderheid geholpen door de steun van andere dictaturen waar mensenrechten met voeten worden getreden. Tot het wereldomspannende orgaan van de VN behoren 192 landen. De islamitische wereld en landen die zich ten doel hebben gesteld Israël te demoniseren, halen bij stemmingen een meerderheid van 130 tot 140 landen. Hele landen worden gekocht om Israël zwart te maken en hun stem tegen dit land te verheffen. In 1967 werd de OIC opgericht met als belangrijk doel Israel in alle internationale organisaties zoals de VN altijd veroordeeld te krijgen. Turkije, het land dat bestuurd wordt door de Israël hatende Turkse moslimextremist Recep Tayyip Erdoğan, is de belangrijkste leider van deze club.

In november 2013 was Ban Ki-moon in Auschwitz, wat volgens zijn zeggen diepe indruk op hem heeft gemaakt. In een ingezonden commentaar schrijft hij op Ynet News dat de wereld meer kan en moet doen om ‘het gif dat tot de Nazi doodskampen leidde’ te elimineren. ‘We kunnen geen toekomst bouwen zonder het verleden te gedenken. Wat ooit is gebeurd, kan terugkeren.’ En dat is nu precies waar de Verenigde Naties mee bezig is. De VN doet er onder Ban Ki-moons leiding alles aan een PLO-terreurstaat te creëren, waarvan de leiders er geen enkele twijfel over laten bestaan de staat Israël te willen vernietigen en alle Joden de Middellandse Zee in te willen drijven!

De VN staat al jaren bekend als propagandist van de “Bende van Ramallah”. Er is nog nooit een resolutie aangenomen tegen de haatcampagnes en het voornemen de staat Israël te willen vernietigen. De directie van Palestinian Media Watch (PMW) heeft een boek gepubliceerd getiteld Deception: Betraying the Peace Process, waarin wordt beschreven dat het bewind in Ramallah al bijna twintig jaar lang Israëls bestaansrecht ontkent en waarom het alle vredespogingen torpedeert. Terwijl Israël na de ondertekening van de Oslo-akkoorden in 1993 systematisch de bevolking opvoedde tot vreedzaam samenleven en de algemene aanvaarding van hun eisen, deed het PLO-bewind het tegenovergestelde. Palestinian Media Watch documenteert al jarenlang het voortdurende opruien tegen Israël en de Joden in het algemeen in de door het bewind gecontroleerde media en schoolboeken. De haat en het vergif druipen er vanaf. In hun boek catalogiseren PMW directeur Itamar Marcus en co-auteur Nan Jacques Zilberdik zorgvuldig ‘honderden voorbeelden van haattoespraken, het roemen van terroristische moordenaars en andere uitspraken tegen Israël, activiteiten om haat te zaaien, zelfs onder schoolkinderen’.

“De Verenigde Naties zijn in de loop van de 21ste eeuw een ‘grote ontgoocheling’ gebleken en hebben ‘goed en fout’ omgewisseld, zodat Israël de grote schurk is geworden en de slachtoffers diegenen zijn geworden die behoren tot de meest onverdraagzame volkeren van het gebied,” zegt mensenrechtenactiviste en kenner Anne Bayefsky in een speciaal interview met Arutz Sheva. Na vier jaar zitting in de VN-veiligheidsraad (1981-1985) zei de Amerikaanse afgezant Jeanne Kirkpatrick na haar ervaringen in die jaren te begrijpen hoe het ooit tot een Holocaust heeft kunnen komen m.b.t. de manier waarop de wereldgemeenschap met het Joodse volk omgaat. Verder zei ze: “Als het inderdaad tot een Palestijnse staat komt, dan zal dit de eerste keer in de geschiedenis zijn dat er een staat wordt opgericht om een andere staat te vernietigen”.

De VN zijn al jaren een instrument in dienst van de Israëlhaters en de PLO-propagandamachine. Abu Mazen en trawanten mogen ongestraft een hele generatie jongeren volpompen met Jodenhaat en de verbinding tussen het Joodse volk met hun aloude thuisland ontkennen. Er bestaat geen enkel medeleven van de VN met de nabestaanden van honderden slachtoffers van terrorisme in Israël en hun families.

Ook onder leiding van de voormalige baas van de VN, Kofi Annan, werd eind 2005 op het hoofdkwartier van de VN in New York een ceremonie gehouden onder de titel “Dag van Solidariteit met het ‘Palestijnse’ volk” Anti-Israël extremist Annan zat op een podium met een stel gelijkgestemden naast zich, vergezeld door vlaggen van  de VN en de PLO en een kaart met daarop “Palestina” waarop de staat  Israël compleet is verdwenen. De kaart toont zelfs niet de demarcatielijn van 29 november 1947, markerend een Joodse naast een Arabische Staat. De opdeling van het aloude Bijbelse land is destijds door de VN in resolutie 181 zelf zo besloten, maar dat is op deze kaart niet terug te zien.

Screenshot_33

Op de afbeelding links zit ceremoniemeester Kofi Annan te midden van gelijkgestemden en rechts houden de aanwezigen een minuut stilte…

Bij de start van de bijeenkomst vroeg de ‘ceremoniemeester’ Annan de aanwezigen een minuut stilte in acht te nemen. ,,Ik nodig iedereen uit om op te staan en een minuut stilte in acht te nemen voor allen die hun leven hebben gegeven voor de zaak van het ´Palestijnse’ volk.” Annan honoreerde hiermee voor het front van de hele wereld het PLO-terreurbewind voor de meest smerige moordpartijen op onschuldige Israëlische burgers. Ook eiste hij van Israël de Golan-hoogvlakte op te geven. Maar de Golan-hoogvlakte maakt net als Samaria en Judea een onlosmakelijk onderdeel uit van Eretz Israël.

Annan bevorderde met zijn uitspraken het anti-Israëlische geweld van de PLO. Alle landen in de wereld hebben het recht zich te verdedigen tegen terreur, alleen Israël lijkt daarvan uitgesloten. De VN is een club die heult met de ergste mensenrechtenverkrachters op aarde. Nooit zijn de monsterachtige terreuraanslagen van de PLO-terreurgroepen op onschuldige Israëlische burgers veroordeeld. Wanneer de Joodse staat zich verdedigt tegen raketaanvallen en andere vormen van terreur uit Gaza of Libanon, komt de VN met lijvige rapporten waarin Israël vals wordt beschuldigd en spreekt men van genocide op de Arabische burgerbevolking.

In zijn boek “History Upside Down” vertelt historicus David Meir-Levi hoe het nazi-fascisme voedsel gaf aan de Jodenhaat in de Arabische wereld en hoe succesvol Israëls tegenstanders zijn geweest de Joodse staat als een pariastaat neer te zetten. Hoe antisemieten erin zijn geslaagd de geschiedenis van het Midden-Oosten volledig te verdraaien ten gunste van het meedogenloze en corrupte PLO-bewind. Ondertussen gaan Mazen en trawanten verder met het maken van plannen om eenzijdig, met steun van de VN-kliek, een ​​onafhankelijke staat uit te roepen, buiten het kader van een land-voor-vrede overeenkomst met Israël. Officieel heeft Mazen niets meer te vertellen, want hij is inmiddels begonnen aan zijn tiende jaar van zijn vierjarige ambtstermijn. Hij werd verkozen om te dienen tot 9 januari 2009, dus is zijn wettelijke ambtstermijn al lang verstreken en heeft hij daarmee zijn legitimiteit al lang verloren. In werkelijkheid heeft hij dus geen mandaat meer om met Israël te onderhandelen of een vredesakkoord te ondertekenen. Het kan de VN, Washington en Brussel kennelijk geen bal schelen dat Mazen dus officieel geen enkele bevoegdheid meer bezit.

Screenshot_34

De “Bende van Rammalah” viert feest in de VN

Maar ondanks het feit hij niets meer te vertellen zou mogen hebben, heeft de VN hem en zijn bende op 29 november 2012 “waarnemend niet-lidstaat” van de Verenigde Naties gemaakt. 138 landen stemden voor, 9 stemden tegen: Israël, de VS, Canada, Tsjechië, Panama, Marshal Eilanden, Micronesië, Nauru en Palau, 41 landen onthielden zich van stemming, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Polen, Nederland en Zuid-Korea. De beslissing van de VN wil niet zeggen dat ze nu stemrecht hebben in de Algemene Vergadering van de VN en het is eveneens niet mogelijk om resoluties in te dienen. Wel kunnen ze nu toetreden tot VN-organisaties en volkenrechtelijke verdragen, o.a. tot de internationale burgerluchtvaartorganisatie en tot het verdrag over zeerechten. Verder krijgen ze toegang tot de internationale jurisdictie. Dat de wereldleiders Mazen en trawanten ongestoord hun gang laten gaan, laat zien dat ze als trekpoppen worden gebruikt door de anti-Israël lobby.

Hoewel de motie grotendeels symbolisch is, omdat resoluties van de Algemene Vergadering niet juridisch bindend zijn, sprak Mazen in zijn toespraak van de VN van een “geboorteakte voor de Palestijnse staat” en begon gelijk met aanklachten tegen Israël. Naast lof voor zijn “geliefde martelaars”(lees zelfmoordterroristen en ander geboefte) sprak hij over bezetting van Palestijns land en beschuldigde hij Israël van racisme, apartheid, kolonialisme en moderne etnische zuivering. Ook zei hij dat Israël gefaald heeft het ‘vredesproces’ te redden. Hij zei met niet minder genoegen te nemen dan een onafhankelijke staat in de sinds 1967 ‘bezette gebieden’ met Oost-Jeruzalem als hoofdstad en een oplossing voor het vluchtelingenprobleem.

Het PLO-bewind heeft bij de Verenigde Naties allerlei speciale regelingen, waaronder de  solidariteitsdag, een eigen hulpdepartement en twee eigen voorlichtingsdepartementen. Ook gelden voor de Arabische ‘vluchtelingen’ heel andere criteria dan voor andere vluchtelingen. Zo konden Arabieren ‘vluchteling’ worden zonder ooit gevlucht te zijn. Vervolgens zijn zelfs al hun elders geboren nakomelingen officieel ‘vluchtelingen’. Zonder deze volledig afwijkende criteria zou het Arabische vluchtelingenprobleem al lang niet meer bestaan. Het wordt allemaal kunstmatig in stand gehouden.

De Verenigde Naties zijn machteloos als zij werkelijk moeten optreden. Het is een schouwplaats voor allerlei misselijkmakende politieke intriges, stemmenkoperij, vriendjespolitiek en mismanagement. De politiek van de VN is Israël verachtend. Ondertussen gaat in dit theater van de absurditeit het toneelspel door en spelen de acteurs vol overgave hun rollen.

Screenshot_35

Ze hebben het gestolen gebied inmiddels met borden afgebakend. Zo haastten ze zich hun overwinning bij de VN op 29 november 2012 om te zetten in feiten

Door:
Franklin ter Linthorst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Arabieren, Desinformatie, Dhimmitude, Fatah, Geschiedvervalsing, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, OIC, Racisme, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

8 reacties op 2014 VN-jaar van solidariteit met landrovers in Ramallah

 1. baksteen zegt:

  En Nederland stemde voor of onthielden de schoften zich?

  Like

  • Henk.V zegt:

   Timmermans c.s. onthielden zich van stemming en hoopten zo de Joodse kool en de Arabische geit te sparen, baksteen..
   Over het Nederlandse standpunt in deze kwestie wil ik mij even niet uitlaten. De houding van onze politiek houdt mij te intens bezig.

   Like

 2. Mooi stuk.
  Ook ik heb het al duizend keer verteld, maar (het is natuurlijk een cliché) de leugen regeert in de linkse monopoliemedia en wat niet in die media aan de orde komt, bestaat eigenlijk niet.
  De media, de media, de media: daarmee staat of valt alles.
  En onze vijanden hebben de media volledig in handen in het hele Westen

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Met de Verenigde Nazie’s naar onze ondergang !!
  VN = medeplichtig aan volkeren moord.
  VN = collaboratie,
  VN = hand en spandiensten aan Nazi’s.
  VN = medeplichtig aan Jodenvervolging.
  VN = verraad aan autochtone bevolkingsgroepen.
  VN = hand en spandiensten aan terroristen.
  VN = medeplichtig aan terrorisme.
  enz. enz.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Wie voor de palestinenser en tegen Israel stemt,. stemt ook tegen God ( Jezus Christus de Zoon , de Vader en de Heilige Geest.)Ze zijn alle drie een en de zelfde.

  Like

 5. Erik zegt:

  De VN is verworden tot een vergadering van tyrannen, kleptocraten en genocidale oorlogsmisdadigers.
  Daar wil je niet langer lid van zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s