De moslimleugens en de linkse pers

Erik60

(Door: Erik60)

De vredesbesprekingen tussen het Syrische regime en de oppositie lopen in Genève niet van een leien dakje. Het regime en de oppositie kunnen niet samen door één deur. Laat staan dat beiden een gezamenlijke regering gaan vormen om het land te leiden. Maar wat beide partijen nog meer haten, dat zijn de islamitische Jihadstrijders die het land willen veroveren en veranderen in een kalifaat uit de 7e  eeuw. Als de extremisten winnen, zal er geen ruimte meer zijn voor andere geloofsgroepen. Dan zal er een enorme massaslachting plaatsvinden die geen enkele christen zal overleven.

 Ze blijven het met elkaar oneens. Hoeveel druk het Westen ook zet op de beide partijen, het lukt niet echt om tot een oplossing te komen. Ook over de humanitaire kwesties wordt bijna geen vooruitgang geboekt. Een hulpkonvooi met voedsel en medicijnen probeert al een paar dagen de belegerde stad Homs binnen te komen. Maar er is een klein lichtpuntje in deze onzinnige slachting. Vrouwen en kinderen zouden de belegerde stad Homs mogen verlaten. Dat is een belofte van het regime onder druk van het Westen. Maar er zal maar een heel klein deel willen vertrekken. De meeste vrouwen zullen bij hun mannen willen blijven, omdat zij vrezen voor een slachting onder de mannelijke inwoners van de stad.

Screenshot_32

U dacht dat u neutraal wordt geïnformeerd? De werkelijkheid is dat bijna 9 van de 10 journalisten een ‘linkse’ bril ophebben (rood), en conservatief (groen) en liberaal (blauw) nauwelijks in de media vertegenwoordigd zijn

Er zijn natuurlijk voorbeelden genoeg te vinden over mannen en vrouwen die gescheiden werden. Het meest recente voorbeeld dat nog in ons geheugen gegrift staat, is Srebrenica. In deze Bosnische enclave werden in de zomer van 1995 achtduizend moslimmannen afgeslacht door de Serviërs. De mannen werden zorgvuldig gescheiden van hun vrouwen en weggevoerd. Dit is natuurlijk wreed dat zo iets gebeurt. De internationale gemeenschap heeft zich daar natuurlijk heel erg boos overgemaakt en de aanstichters van deze slachtpartij staan momenteel terecht. Maar de vraag is waarom de Serviërs het hebben gedaan. Waarom doet iemand zo iets?

Wel, het antwoord is simpel. De linkse media bestookten ons in de jaren-90 tijdens de oorlog in Joegoslavië met het eenzijdige nieuws dat de Serviërs de boosdoeners waren. De moslims waren in de ogen van de media heiligen. Zij waren alles behalve heiligen. Terwijl zij heel slim de linkse media bespeelden in Europa, die op hun beurt de publieke opinie brainwashten, vielen de moslims  heimelijk Servische dorpen aan. De Serviërs die niet op tijd konden vluchten, overleefden het niet. Dit waren gewone dorpelingen in Bosnië. Bovendien haalde dit het nieuws nooit en konden de moslims mooi weer blijven spelen met de in hun ogen domme westerlingen die hun leugens als zoete koek slikten. Want hoe erg de Serviërs ook hun best deden om deze slachtingen openbaar te maken, het lukte hen niet. Omdat de media in de christelijke Serviërs een zondebok zagen die de arme moslims probeerden te verdrijven.  Toen eind jaren-80 de communisten het veld moesten ruimen voor de democratie, omarmden de linkse media de moslims. Hoe extreem sommigen ook waren, daar werden de ogen voor gesloten.

Screenshot_33

Door de machteloosheid en de woede van de Serviërs hebben zij alle mannen in Srebrenica afgemaakt.  Zij hebben deze gruweldaad begaan, omdat zij van oordeel waren dat al deze  moslimmannen de daders waren. De daders kwamen uit dezelfde streek en bij een goed gecoördineerde actie van het Servische leger werden ze opgejaagd en ingesloten. Met alle gruwelijke gevolgen die erbij kwamen kijken. Ik vind het heel erg wat er gebeurd is. Een mens onwaardig. Niemand dacht dat dit nog kon gebeuren in een moderne samenleving. Maar volgens mij heeft de linkse pers toentertijd zich onbehoorlijk gedragen.  Eigenlijk is die ook medeverantwoordelijk voor het drama dat zich in Srebrenica afspeelde. De media moeten zich bedienen van hoor en wederhoor en geen eenzijdige berichtgeving brengen. En dat doen ze nu nog. Moslims worden nog steeds op hun wenken bediend. Hun leugens worden nog steeds als zoete koek door de linkse media geslikt en aan de man gebracht.

In Nederland kunnen de media er wat van. De meeste schrijvende, luisterende en kijkende pers doet nog steeds lustig verder en verguist iedereen die tegen zijn heilige moslimhuisjes schopt.  Zo is ook Israël in alles de grote boosdoener. De islamitische Palestijnen kunnen doen wat ze willen. Zij zijn en blijven de goede jongens. De leugens van vredelievende Palestijnen en oorlogszuchtige Israëliërs blijven bestaan.  En zo is het ook met Syrië. Het regime is de boosdoener en de terroristen worden opgehemeld. Kijk maar naar de Nederlandse Syrië-strijder Yilmaz, een voormalig Nederlands soldaat.  Deze man werd in het uiterst linkse “Nieuwsuur” opgevoerd als een held. Een schande is het om zo´n moordenaar een podium te geven. Hoeveel christelijk bloed zou er al aan deze man zijn handen kleven? Dat interesseert links niet. Zolang het maar zielige moslims zijn met hun leugenachtige verhalen. Zij zijn welkom bij de linkse media en zo wordt de waarheid steeds verdoezeld en in de vergeethoek gedrumd. Links vindt dit objectieve nieuwsberichtgeving.

Screenshot_34

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op De moslimleugens en de linkse pers

 1. Republikein zegt:

  Zielig hoor, van die pastoor in Homs,dat ie maar snel uit zijn lijden is.

  Like

 2. Hi Eric,
  Goed om de andere kant van de medaille te belichten.
  Op Tora-Yeshua gebeurde dat ook destijds, overigens ook veel te laat, maar verder zag je het nauwelijks ergens.
  Zie http://tora-yeshua.nl/2011/05/ratko-mladic-massamoordenaar-of-verdediger-tegen-jihad/
  Shalom
  Ben

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Beste Erik, goed gedaan. De RODEN, deze vieze LEUGENAARS hebben inderdaad de arbeider ingeruild voor de zgn. zielige muzelmensen. De gehele omroepwereld en de gehele pers, in ons land zijn compleet overgenomen door de socialisten. Zelfs zgn. voorheen christelijke partijen en omroepen, zijn gezwicht voor de socialistische VERLEIDERS! Allemaal verraders van Christus!
  En inderdaad, ter aanvulling, het was het zgn. “moslimbeest”, ORIC die 100 SERVISCHE DORPEN had vernietigd, met al haar CHRISTELIJKE BEWONERS! En deze HITLER der ISLAM, kwam er met 2 jaar gevangenisstraf af. Wat is het westen toch een goor communistisch bolwerk aan het worden. Maar ja, op weg naar de NWO uiteraard. Ik zeg ” Leve Christus Koning”.

  Like

 4. Syrier zegt:

  Ik begrijp dat er 2 duivelse machten bezig zij,de linkse media en de islam
  In yougoslavie,in syrie,eigenlijk in de rest van de wereld.
  Mijn hoop is Putin,die buigt voor niemand.

  Like

 5. luckybee zegt:

  http://www.swans.com/library/art7/ga103.html
  Ik heb hier nog wat gevonden die al die tijd verzwegen wordt door vooral de BBC

  Like

 6. .
  Straks niet gaan stemmen hoor !
  .

  Men noemt mij Rutte dus…zie je de touwtjes lopen ?
  men trekt eraan en..hup…dan doe ik het
  ik ben haast niet van écht te onderscheiden…
  .
  maar…hahaha..ik ben een marionet
  u laat zich door een pop naar de ellende leiden
  en noemt mij nóg…dwaas Volk…Minister-President !
  .
  wat hebben ze gelachen hier de jongens en de meiden
  ( de échte Machthebbers waar je geen hond van kent )
  als ’n dwaze onbenul help je jouw Vrijheid meer te slopen…
  .
  dus nu zit dus mijn taak er…op ’n haar na… op
  .
  straks NIET gaan stemmen hoor…
  dan drukt MIJN BAAS wel op jouw knop !

  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Onder het toeziend oog van asielcentrums werd er volop zwart gewerkt door moslims uit Bosnië, dit geld werd gebruikt om wapens te kopen, bedoeld tegen de strijd met Servië. Ook hadden ze vaak binnen Nederland bijeenkomsten , om deze praktijken gestalten te geven.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Het probleem met de media is dat de economie doordrenkt is van olie. Het geld van de olie-producerende landen. En wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Het is bijvoorbeeld al jaren heel erg duidelijk dat de BBC zeer sterk afhankelijk is van Arabisch geld. De prachtige kritiekloze BBC documentaires over de liefde van de Heilige Profeet Mohammed voor vrouwen, het is als theedrinken met de profeet. In de geschiedenis der mensheid heeft nog nooit een nieuws- of berichten-organisatie op een dergelijke manier geheuld met de vijand. Er zijn in de beschaafde wereld geen markten meer over die vrij zijn van Arabische invloed, en dan bedoel ik niet Arabische cijfers, want dat is een gotspe! De Telegraaf plaatst bijvoorbeeld geen Turks kritische artikelen omdat anders de advertenties voor Corendon worden teruggenomen. Cyprus is helemaal niet bezet. Corendon biedt zelfs vliegvakanties aan in die krant. Een reisje naar “Noord”-Cyprus, alsof er geen bezetting is! Alles wat zijdelings met aardolie te maken heeft kan gelinkt worden met het rijk van het kwaad. Elk artikel dat een eind wil maken aan de hegemonie van de fossiele brandstoffen wordt belachelijk gemaakt, omdat anders de mensen gaan nadenken en daarom niet meer als makke schapen te dwingen zijn in het keurslijf van het grootkapitaal. Uit dezelfde koker komen ook de verhalen over een wereldomvattend joods complot, de gloeilamp van Philips die 50.000 uur meegaat en slechts 10 procent van de energie verbruikt. Kranten, RTL Nieuws, Hart van Nederland, de radio, alles alles alles maar dan ook iedereen laat zich beïnvloeden. De gelijkgeschakelde omroep is gewoon nooit weg geweest.

  Like

 9. Sjaak8.1.2014U zegt:

  U dacht dat u neutraal wordt geïnformeerd? De werkelijkheid is dat bijna 9 van de 10 journalisten een ‘linkse’ bril ophebben (rood), en conservatief (groen) en liberaal (blauw) nauwelijks in de media vertegenwoordigd zijn !
  ———————————————————————————————————————————
  Evenzo het medium televisie ! Nadat ik ongeveer 100 berichten over de EU
  gezien heb, moet zelfs een blinde herkennen wat voor een smerige infiltreerde
  pers we in Europa hebben ! Ze berichten mainstreamgericht alleen maar over
  pro EU !
  En nadat nu bekent is dat ook de ADAC steekpenningen uit de
  tourismuslanden heeft ontvangen waar het over de waterqualiteit en veel
  andere autospezifischen punten ging, geloof ik alleen maar aan dingen die
  ik zelf gezien heb !
  Het enige wat ik geloof is dat we Moslims Europa moeten uitknikkeren
  daarmee die de arabische lente niet ook nog voor onze huisdeur uitoefenen !
  En de hele linkse kerk die ons richting afgrond sturen en de Moslim
  hun kont likken, wens ik dat ze dat ze barsten !

  Like

 10. Niek Verheyen zegt:

  Eric60 spreekt over 8000 moslimslachtoffers in Srebrenica. Dit aantal is zwaar overdreven. In tellingen die tot dit aantal leidden zijn zelfs Servische slachtoffers meegenomen die door Oric en consorten zijn gemaakt. Deze zijn gewoon opgegraven uit eerdere graven en naar Srebrenica overgebracht waar ze opnieuw begraven zijn. Reden? Opvijzelen van het aantal slachtoffers.

  Het werkelijke aantal gesneuvelde of geexecuteerde moslims schijnt hooguit 1500 te zijn. Waarvan verreweg het grootste deel gewoon gesneuveld is in combat toen de Serven achter de daders van de moordpartijen op hun eigen volk aangingen. Er zijn inderdaad moslims bij deze acties standrechtelijk geexcecuteerd maar dit schijnen er niet meer dan honderden geweest te zijn.

  Een ander aspect is dat Srebrenica te voorkomen was geweest. Izetbegovic wilde echter graag hulp van de VS omdat de oorlog tegen de Serven maar niet vlotte. Zijn streven was immers de vestiging van de allereerste 100% moslimstaat in Europa; de Bosnische Serven waren echter te sterk. Na lang aandringen bij Clinton gingen de VS uiteindelijk accoord met steun aan de Bosnische moslims. Hiertoe moest echter wel een casus belli gecreeerd worden met een minimaal aantal van 5000 slachtoffers. Izetbegovic gaf hiertoe opdracht via het bevel aan het leger van Oric om zich terug te trekken uit Srebrenica in de wetenschap dat de op wraak uit zijnde Serven dan het stadje zouden bezetten en ook achter de manschappen van Oric zouden aangaan. De rest is ‘history’. Izetbegovic heeft dus bewust, ter verkrijging van amerikaanse steun voor het vestigen van zijn ideaal, grote aantallen moslims geofferd.

  Over deze waarheid is echter nooit een letter of beeld verschenen in de westerse mainstream media. De Serven is hiermee groot onrecht aangedaan zeker als men de Servisch ellende in WOII betracht. Meer dan honderdduizend Serven zijn toen uitgemoord in de streken rond Srebrenica door een Duitse SS-divisie (22.000 soldaten) die volledig bestond uit gerecruteerde moslims. Over genocide gesproken! Srebrenica is een grote schande en leugen.

  Like

  • Ekster zegt:

   Uitstekend samengevat. Die hele zaak Srebrenica hangt van leugens aan elkaar. Trouwens, dat geldt sowieso voor de Joegoslavische burgeroorlog. Vanaf de eerste dag werden de Serven als het kwaad bestempeld en de andere volken als slachtoffers. Pure oorlogspropaganda. Er zijn in Srebrenica veel minder slachtoffers gevallen dan men beweert. De Serven zijn onwaarschijnlijk schofterig behandeld en de schuldigen komen ermee weg. Een grote schande is het.

   Like

  • daniela zegt:

   Bravo voor uw commentaren! er is nog hoop in de wereld. Mensen zien niet verder dan hun neus lang is. Dit is allemaal zo onterecht. De Serven stonden altijd aan de juiste zijde, vochten tegen Ottomanen, de fascisten, de Oostenrijkse imperie, maar worden zo slecht behandeld door de Westen De Bosnische grond is met Servische bloed verdedigd door de eeuwen heen. en die Bosniaken van nu zijn gewoon een verzonnen natie om onrust in de Balkan altijd aan te kunnen steken. Dat zijn gewoon geislamiseerde Serven die het per se willen ontkennen….. Verspreid de waarheid A.U.B. doe iets, elke woord telt en ik kan al een nieuwe oorlog ruiken, er wordt langs alle kanten aagestoken, resolutie en zo verder….

   Like

 11. Jean zegt:

  Iets wat van moslims komt is ALTIJD een leugen. Nooit vergeten, voorkomt véél problemen.

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Moslims zijn gewoon verplicht alles in het belang van de islam te doen. Liegen, indien nodig, is dan zelfs verplicht. Hieruit volgt dat een moslim per definitie helaas nooit te vertrouwen is en dat normaal verkeer eigenlijk dus niet mogelijk is. Het is niet anders. Inderdaad, Jean, nooit vergeten!

   Like

 12. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Gelukkig heeft Putin een pootje voor Mohbama gestoken in Syrië anders hadden we daar weer zo´n moordparij gehad door de V-S. plus een gedeelte van de Nato.
  En dat gebouwd op een zeer waarschijnlijk gebruik van zenuwgas door de aanvallers van Assad.

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Inderdaad, Louis, over het onderzoek naar de feitelijke gebruikers van het zenuwgas hoor je niets meer van. Je conclusie zal dus waar zijn.

   Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan het me nog wel herinneren, de ‘berichtgeving over het ‘voormalig Joegoslavië’ in de jaren ’90: Inderdaad werd Servië toen als dé agressor voorgesteld en de (Bosnische) moslims als de zielige slachtoffers -eigenlijk ook de enigen die in de pers aan het woord gelaten werden, met tragische verhalen van scholieren,bijvoorbeeld. (“Eerst was er niets aan de hand en opeens begon het: Gooiden ze opeens allemaal broodkorsten naar ons, in de aula tijdens de Ramadan.”) Opvallend is wel, dat de media toen nog nadrukkelijk deden voorkomen dat Bosnische moslims grotendeels gemàtigde moslims waren, die de Islam ècht héél onopvallend beleden en zelfs alcohol dronken, als het zo uitkwam.Velen zouden niet eens hoofddoeken dragen. Of dat nu zo was of niet, de pers vond dat in die tijd kennelijk nog een vermeldenswaardig criterium teneinde de islamitische onschuld te accentueren. Zelfs dàt lijkt nu steeds minder belangrijk voor ze te worden……

  Like

  • Ekster zegt:

   Dé Bosnische moslim bestond uiteraard niet, maar het is een feit dat de moslims over het algemeen vrij gematigd waren, zeker in de steden, en vooral in de hoofdstad Sarajevo. Ze dronken bij voorbeeld inderdaad veelal alcohol en gingen normaal om met Serven en Kroaten. Maar we moeten niet vergeten dat men indertijd leefde in een verenigd Joegoslavië (met al zijn oude vetes, wantrouwen en onderlinge haat) dankzij strenge staatscontrole. Nationalistische of godsdienstige uitingen werden niet op prijs gesteld. Daar kon je voor in de gevangenis belanden, maar dit vond men over het algemeen geen probleem. De meeste Joegoslaven vonden het prima in dat land, gewoon omdat er voor de verandering eens vrede heerste. Nationalistische of godsdienstige gedachten konden gemakkelijk weer in bloedvergieten ontaarden en werden daarom de kop ingedrukt. Pas in de jaren 80 staken de oude tegenstellingen weer de kop op toen Tudjman het in Kroatië en Izetbegovic het in Bosnië voor het zeggen kregen.
   Ook heb ik begrepen dat na WOII de partizanen bepaalden dat moslima’s niet langer hoofddoekjes mochten dragen en dat zij daar zeer opgelucht over waren. Eindelijk waren ze bevrijd van het vrouwonvriendelijke juk van de islam.
   Wat men in Joegoslavië na de oorlog fout heeft gedaan is de moslims een aparte status als volk te geven. Moslims zijn geen volk, het zijn volgers van een zich als religie voordoende doodscultus, die absoluut geen bescherming verdienen. De moslims, evenals de Kroaten, waren tijdens WOII over het algemeen zeer foute lieden; handlangers van de Nazi’s en nog bloeddorstiger dan de Duitsers waar het de vervolging van Joden en Serven betrof. Men had de Kroaten geen staat mogen geven en de moslims niet als volk mogen beschouwen.
   Inmiddels zijn de gematigde moslims in de verdrukking geraakt. Zelfs in Sarajevo moet je goed uitkijken wat je zegt want dit is nu de facto een moslimstad. Tijdens en na de burgeroorlog zijn er veel fanatiekelingen komen wonen, ook vreemdelingen. Deze mujaheddien kwamen overal vandaan (Tsjetsjenië bij voorbeeld) om te vechten, gesteund door het domme Westen, en ze zijn na de oorlog daar blijven wonen. Ze trouwden met Bosnische moslima’s en hebben inmiddels de Bosnische nationaliteit gekregen. Bosnië is heden ten dage een moslimstaat in het hart van Europa waarvandaan jihadi’s vertrekken om overal ter wereld te strijden voor hun walgelijke ideologie. Met dank aan het Westen!

   Like

 14. Syrier zegt:

  Ik ben dus niet de enige die kotsmisselijk werd van moslim-hoererij.
  Die zogenaamde weduwen die elk dag in Den haag waren.Door wie werd hun hotel betaalt?Waarschijnlijk door de roden,pax. Christi of Al Qaida clan.
  Ik had zelf het voornemen om de gevangen helden te bezoeken,maar weet niet of dat mogelijk is.
  Als iemand een bezoek kan regelen met Mladic of Karadic,dan wil ik graag erbij zij.

  Like

 15. helletocht zegt:

  Mijn beide schoonbroers zaten als officier beiden in de compound Poticari, toen daar op 11 juli 1995 Mladic de zaak oprolde. Eentje behoorde als arts bij de medische staf, de ander was er als officier. Beiden verteldem me naderhand hoe een an ander gelopen is. Beiden waren ook onthutst over de feestelijke bijeenkomst na afloop, met allerlei bobo’s!!!. Maar ook kreeg ik inzicht in hoe een en ander zat. Vooraf waren wij in nederland geïndoctrineerd door de linksmannen dier ons vooral vertelden hoe slecht die arme moslims het hadden. Wie de geschiedenis kent weet waarom de Serven de moslims haten, net zoals wij ze nu haten, tenminste degenen, die zich hier al als bezetters gedragen. Wie een paar honderd jaar het juk van de Ottomanen gevoeld heeft, moet niets meer hebben van alles wat uit het Midden-Oosten komt. Maar dat lieten de politiekcorrecten altijd weg. Uit eerste hand weet ik van mijn schoonbroers dat zowel de Serven als de Moslims ratten waren, maar, zo zeiden ze, de ergste ratten waren de moslims. Ze stalen waar ze maar konden, ze lokten ongelukken uit, om maar geld te krijgen van die duffe Hollanders. Iemand voor een tank duwen was gewoon voor die gasten. Nooit hadden ze iets gedaan, en ze waren volstrekt onbetrouwbaar. Dat komt goed overeen met wat wij nu meemaken tijdens de sluipende bezetting van ons land. Pauw en Witteman gezien een paar dagen geleden? Daar mocht iemand programmabreed reclame maken voor de islamstrijders. Dat stelletje landverraders gebruikt ons belastingeld voor hun subversieve activiteiten. Deze post NSBers verdienen kapitalen en promotern de islam. Stuitend hoe ze het steeds over *die jongens* hebben. het gaat om zware criminelen, by the way.

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   ….en pre-NSB’ers zul je bedoelen, Helletocht. Pauw en Witteman zouden van het scherm geschopt moeten worden.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Helletocht : 16.02. uur. Uw reactie begrijp ik volkomen. De “rode/linkse kerk”, is een uitermate gevaarlijke kliek mensen. Dat bewijst uw reactie overduidelijk! Voor mij mag de hele RODE MSM en de RODE PERS, in de “stront zakken”. Deze landverraders zijn in mijn optiek gewoon “tuig van de richel”.

   Like

  • Ekster zegt:

   Ben het grotendeels eens met je reactie, behalve dat Serven ratten zijn. Deze grove belediging is absoluut niet terecht. De Serviërs zijn een trots volk met een zeer problematische geschiedenis. Ze hebben onvoorstelbaar veel geleden gedurende hun geschiedenis. Ze hebben geleden onder moslims, fascisten en communisten en worden tot op de dag van vandaag als paria’s behandeld, ondanks de strijd die ze al eeuwenlang hebben gevoerd voor een vrij en Christelijk Europa. Ze hebben belangrijke bijdragen geleverd in het verslaan van de Turken alsmede de Nazi’s. In plaats van dit volk als verschoppelingen te behandelen zouden we ze zeer dankbaar moeten zijn. Maar helaas leven we in een wereld waarin alles op zijn kop is gezet..

   Like

   • Maria zegt:

    lieve Ekster, uw woorden werken heelend op alle verdriet dat de Serviërs aangedaan is. Zo zou het moeten zijn maar het is volledig andersom!Hier zijn de rollen omgedraaid volledig. Kunt u u het voorstellen dat de Joden eigenlijk de Duisters hebben afgeslacht? Neen, dus…. Hier is het gebeurd. Eigenlijk is er wel genocide gebeurd daar maar door Moslims op Serviërs. En dat elke dag nog moeten aanhoren….. Verschrikkelijk gewoon.

    Like

   • vto zegt:

    Helemaal gelijk….

    Like

 16. helletocht zegt:

  Sorry voor de spelfouten, te snel geklikt.

  Like

 17. Teunis zegt:

  Ik neem aan dat wie Servië steunt, ook verontwaardigd is over het hek dat Hongarije aan de Servische grens gaat neerzetten? Of vallen we Servië dan net zo makkelijk weer af?

  Like

 18. Daniela zegt:

  idd, weeral zoiets, en dan gaan weer de Serviërs hun plan moeten trekken met al die vluchtelingen, die aangestoken worden door de lokale moslims… pfff…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s