DE DESPOTISCHE EU!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Er is niets over te horen geweest in het nieuws, maar op 21 januari 2014 zijn de onderhandelingen over toetreding van Servië tot de EU begonnen. Na Griekenland, Spanje en nog meer “noodlijdende” landen kunnen wij binnenkort dus weer een greep uit de (door ons gespekte) ESM-pot verwachten! 

De meeste van onze wetten komen thans uit Brussel en niet meer uit Den Haag. De zogenaamde euro-elite, bestaande uit toppolitici en hoge ambtenaren, stuurt aan op de vorming van een superstaat met een eigen president, een eigen regering, een volkslied, een EU-vlag, een eigen krijgsmacht, een grondwet en verder alles wat een normaal land een eigen identiteit verschaft.

Hoe ondemocratisch belangrijke beslissingen over de EU worden genomen, bleek in 2005 toen wij voor het eerst onze mening mochten zeggen over de zogenaamde EU-grondwet, die niemand ter inzage had gekregen. Na Frankrijk zei ook Nederland op krachtige wijze NEE. Het resultaat was dat die kreupele grondwet onder een andere naam (het ’Verdrag van Lissabon) tóch heimelijk werd ingevoerd en dat onze regering besloot nooit meer een referendum uit te schrijven. Men vond het Nederlandse klootjesvolk daar kennelijk te dom voor!

Blijven wij deze onderdrukking tolereren?

Screenshot_10

Illustratie: Piet Klont (†)

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Graaien, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Servië. Bookmark de permalink .

6 reacties op DE DESPOTISCHE EU!

 1. Monalisa zegt:

  Realpredictor, Zo schijnheilig is de EU om hier niks over te vertellen, maar even iets ander vandaag over het illegalen probleem in u nederland de VVD en de pvda schuiven dit op na die twee verkiezingen als ze nu gaan zeggen dat ze mogen blijven dan zakt deze partijen nog verder weg daarom na de verkiezing wedden dat ze het goed keuren.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Stem in Mei in godsnaam allemaal op de PVV. Dit GEDROCHT EU, deze HOER VAN BABYLON, maakt ons volkomen kapot!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Servie hebben we nodig om een vrije toegang naar de Zwartezee te hebben. Denk aan de Donnau /Main Kanaal.Als de Turken de Dardanellen sluiten voor het Westen.

  Like

 4. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Luckybee ik ben het niet met je eens wij hebben Servie helemaal niet nodig, nog meer uitvreters erbij!
  De Turken laten het wel uit hun hoofd om de Dardanellen af te sluiten want dan manifesteren ze een oorlogsdreiging met Poetin en dus met Rusland die dit nooit zal accepteren dat de Zwarte Zee wordt afgesloten. Het moet maar eens ophouden om al dit soort economische zwakke landen bij de EU binnen te halen zodat ze op onze kosten hun corrupte systemen kunnen handhaven. Dit gaat ten koste van onze economie en onze cultuur. De EU is niet zaligmakend maar is historisch en cultureel kapotmakend.

  Like

 5. Servië kampt met georganiseerde misdaad en corruptie en de rechterlijke macht opereert er niet onafhankelijk. Met een CI van 3,3 is Servie na Albanie en de OEKRAINE het meest corrupt van alle (toekomstige) EU-staten. De Oekraine zei al snel 20 miljard nodig te hebben om een failliet te voorkomen! En Servië staat te springen om ons geld in te pikken! De veel te vroege toelating van Bulgarije en Roemenië hebben hun rechtstaat nog steeds niet op orde en de miljarden “steun” voor Servië kan er nog wel bij….!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s