Insjallah. Dit is Nadir, voorheen Olaf

Screenshot_3

In Amsterdam, waar ze alles het beste weten, het beschavingsbrandpunt van Bijdehand Nederland, hebben ze de verzetskrant “Het Parool”. Tegenwoordig wordt daar echter niet meer tegen de nazistische bezettingsmacht gestreden, nee, er wordt reclame gemaakt voor de collaborateurs van de moderne variant ervan, de islam. Lees dit interview met de 22-jarige student politicologie Olaf Mesman, een mafkees die tegenwoordig moslim is en Nadir heet. Let vooral op de totaalinvoeling van de interviewster die werkelijk niet één kritische vraag over de islam zou weten te bedenken:

Lees verder:
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", hersenspoeling, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

35 reacties op Insjallah. Dit is Nadir, voorheen Olaf

 1. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Een enkeltje naar Syrien voor Nederlandse landverraders !
  Daar ken je dan je sekservaring met de 72 maagden uitleven !
  Nog erger is het voor je ouders die zo een volhonk het leven
  schenkte en die het nu aan de geitenneukers verkwanselt !

  Like

  • Driek zegt:

   Het is mij een volkomen raadsel, dat iemand die politicologie studeert, zijn tijd aan het verdoen is met de koran. Ik heb mij een tijdlang intensief op de inhoud der koran gestort, maar ik heb er nou werkelijk niets spiritueels in kunnen ontdekken, dit in tegenstelling met het Oude – en Nieuwe Testament. Dan vond ik de Bhagwan Shree Rajneesh in de jaren zeventig heel wat spiritueler, ik heb zijn boeken altijd met plezier gelezen. Maar in die gelukkige jaren zestig en zeventig bestond Mohammed nog niet, dat was toen een minderwaardig geloof, en dat stond ook in de schoolboeken. Wat een minkukel die Olaf.

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Er is een tijd geweest dat je kop werd geschoren als je samen heulde met de vijand, de tijden zijn veranderd. Lid zijn van zo’n bloederige club geeft sommige mensen een kick blijkbaar.
  Maak ik de tijd nog mee dat verraders van onze cultuur voor de rechter worden gesleept, het zal me goed doen.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Zo terug van weggeweest.

  Ach wat moet je denken bij Olafje, alweer zo’n verdwaasde die denkt dat hij het nou gevonden heeft.
  Blijft wel het feit trouwens dat dit soort “bekeerden” meestal de meest fanatieken zijn.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Olaf de verschrikkelijke heeft volgens zijn belevenis het licht gezien. Zo’n volwassen vent en dan nog steeds niet volwassen zijn. Kiezen ervoor om een Islamiet te worden. Omdat hij de Koran heeft gelezen. Het smerige boek bestaat uit verdraaide samenraapsels uit verschillende bronnen, waaronder de bijbel en de joodse bijbel, en is aangevuld met pertinente leugens en doodsverklaringen aan zogenaamde NIET gelovigen. En ook zo erg; De Heilige Drie Eenheid zou niet bestaan, maar werd veranderd in de Duivels god die men Allah noemt ! Hoe simpel kan men zijn om daar allemaal in te trappen. De Koran hoort op de lijst van verboden boeken thuis, en al die Nederland(sen)ers die zo nodig Islamiet willen worden zouden beter moeten weten !

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Deze collaborateur die zich nu Nadir laat noemen, is geen op zichzelf staand feit.

  Nederland is stront- en strontziek van de islam!
  Nieuw onderzoek bewijst het. Maar de censuur verdrukt de stem van het volk.

  In opdracht van de PVV liet Maurice de Hond een onderzoek doen over hoe Nederland nu over de islam denkt. De uitslag is vernietigend voor de Publieke Omroep, voor de kranten, voor de politieke kliek, die al sinds jaar en dag over diezelfde islam zwijgt en anderen zoveel mogelijk verbiedt erover te spreken.
  Het hele onderzoek is zeer de moeite waard om te bekijken. Zie hier de hele PDF.
  Kort samengevat: De overgrote meerderheid van het Nederlandse volk vindt niet dat de islam een verrijking is voor Nederland. Een flinke meerderheid vindt dat er een stop moet komen op de immigratie uit moslimlanden. Een zeer grote meerderheid vindt dat er in Nederland een stop moet komen op de bouw van moskeeën. Een overgrote meerderheid ziet een relatie tussen de islam en de recente aanslagen in Londen, Parijs en Boston. Het overgrote deel vindt dat er een grondwettelijk verbod op de sharia moet komen. Het overgrote deel vindt dat Nederland er niet beter op is geworden door de komst van de moslims. Het overgrote deel van de Nederlanders vindt dat er inmiddels genoeg islam is in Nederland.
  De punten van Wilders worden dus door de overgrote meerderheid van het Nederlandse volk gedeeld.

  door Joost Niemoller op 2 juni, 2013 – 11:44
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/06/nederland-is-stront-en-strontziek-van-de-islam

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 13.16. uur. Dat lijkt mij hoopvol Peter! Maar deze meerderheid, helpt zichzelf en de PVV, die ze dus ten aanzien van de islam gelijk geven, door op 19 maart te zorgen voor een gigantische nederlaag voor de volgende partijen: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU, en een grote winst voor de lokale partijen. Let it be!

   Like

 6. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Hij was een ignorant fool zei hij.
  Dat is hu nu tot de derde macht voor mij.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Of zo’n knul dat kan beoordelen…..?
   22, maar volgens mij is hij nog niet helemaal droog achter zijn oren.
   Bij sommigen komt dat pas na hun 30ste, bij héél sommigen nooit.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  “Mijn vader klinkt op zo’n moment bijna PVV-achtig, terwijl ze mijn buitenlandse vrienden wèl aardig vinden. Gek is dat.”
  Kijk, dit is nu een typisch voorbeeld van wat PVV’ers voortdurend aangewreven wordt: Wees kritisch -of voor mijn part afwijzend- over de ISLAM en iedereen maakt er automatisch van dat je anti-buitenlander en/of racist bent. Ze kunnen het eenvoudig niet los van elkaar zien. Ook deze onnozele hals niet.
  Zoals zoveel westerse bekeerlingen lijkt hij zich totaal te hebben afgesloten voor wat de Islam overal ter wereld flikt. Hij wil alleen de mooie Soera’s zien. Omdat hij zelf een man is (Of wat héét: Waarschijnlijk psychisch eerder een blààg) verdiept hij zich ook al totaal niet in wat de Islam voor vrouwen betekent. Houd hem dat voor en hij doet het waarschijnlijk met een paar woorden af. Mocht hij trouwens met een paar jaar een relatie krijgen, dat is hij het automatisch, die de touwtjes in handen heeft. Dat is waarschijnlijk óók al een comfortabele gedachte…..
  Je doet er verder niets aan, ook zijn ouders niet…..
  Maar je moet toch wel op cruciale punten, vooral in verband met de humaniteit, doof en blind zijn om de Islam een mooi geloof te vinden!

  Like

 8. Even een kopietje van wat ik op een engelse site plaatste:

  Let me be as clear as I can be: Islam may be a monoistic religion, but that does not mean they worship the same God as in Christianity. On the contrary, from a Christian perspective, Islam is a direct assault on all its basic doctrines. This does mean that Mohammed must be qualified as a 100% false prophet. This considering and looking at the basic doctrines and pratices of Islam any knowledgeable follower of the Judaistic/Christian faith must be aware that Islam as a faith and ideology can only have one source of inspiration and that source is not divine but diabolic. Allah is the pretended divine being presented as the ulimate form of deception by the kingdom of darkness.

  Toevoeging; Helaas is Yahweh niet de enigste die zich met godsdienst bezig houd, het belangrijkste wapen van Zijn tegenstander is nog altijd bedrog, hier door denken aanhangers van de Islam Allah ‘God’ een dienst te bewijzen terwijl ondertussen ‘ongelovigen’ onrecht wordt aangedaan. Waarheid is exclusief, als je niet in de waarheid gelooft, dan geloof je in een leugen.

  Like

 9. Harry zegt:

  Wat een leip !
  Duidelijk iemand die het spoor bijster is , hij dwarrelt alle kanten op , net als een zwerfhond .
  Als je vindt dat je geen alcohol moet drinken , geef die gewoonte dan op .
  Of liever nog , geef die achterlijke ideologie op .
  Als je van twee walletjes snoept ben je voor beide zijden verachtelijk .
  Geen wonder dat het een ” loner ” is .
  We moeten niet teveel van dat soort gekken krijgen .
  Trouwens EEN is al teveel .
  Enkeltje Syrie ?

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Zou het niet moeilijk zijn om tegelijkertijd zowel bekeerling tot de islam te zijn als ook transgender of TV, want Nadir is toch een vrouwennaam! Hoe dan ook, er is geen twijfel meer mogelijk over de rol die Nadir / Olaf wil spelen. Het is de onderdanige slaaf!

  Like

 11. Jean zegt:

  Martien
  Als u het niet erg vind ga ik het niet lezen, ik ga mijn weekend niet laten verknallen door een achterlijke moslim want ik moet kotsen van dat zootje barbaren, of het is moorden of het is verkrachten en in het ergste geval nog kinderen verkrachten.
  Is het daarom dat die moslims steeds op zoek zijn naar die 72 maagden? Waar moeten ze anders nog maagden vinden? Wat een walgelijk ongedierte zijn die achterlijke islamfanatici toch.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Jean, ik begrijp je beweegredenen wel, natuurlijk, maar aan moorden en/of verkrachten is deze knul vooralsnog niet toe, hoor.
   Hij is zichzelf nog aan het vervolmaken, vindt dat hij er nog lang niet is, maar hoopt er ooit te komen. -Zoiets. Ik vraag me af, of hij wel een helder beeld heeft van wat de Islam in de praktijk betekent.
   22. Wie weet, misschien komt-ie nog tot inkeer.
   Ik herinner me een radio-programma van jàren geleden over een bezoek van de programma-makers aan een kloosterorde. Ze spraken vooral uitvoerig met een jonge novice, die tig maal benadrukte hóe blij hij was, dat hij deze stap genomen had. Het enige was misschien, dat hij het wèl nodig had om ’s avonds om 8 uur op tv het journaal te mogen zien. Op een gegeven moment zei de interviewer: “Je lijkt wat zenuwachtig,” en hij: “Ja, ik houd even de tijd in de gaten, of het al tijd is voor het journaal…..” Maar nogmaals, hij was vréselijk blij met deze stap. Zei hij.
   Vervolgens: “Als we een week later terug komen, blijkt de jonge monnik terug gegaan te zijn naar Huis.”
   Het contact met de buitenwereld betekende voor hem de genadeslag, kennelijk.
   En aangezien d’ze knul zelf aangeeft, niet veel contacten te onderhouden met mede-moslims en nog steeds moeite heeft om alle alcohol af te zweren acht ik het niet onmogelijk, dat ook hij het tenslotte niet volhoudt. Ach, de tijd zal het leren……

   Like

 12. peterselie1 zegt:

  Er zijn veel meer moslims met radicale standpunten dan veel wordt gedacht.Uit onderzoek in Nederland en vijf andere Europese landen blijkt dat tweederde van de ondervraagde moslims hun religieuze wetten belangrijker vinden dat de wetten van de landen waarin zij leven. Driekwart vindt daarnaast dat de Koran maar op een manier kan worden geïnterpreteerd.

  door Gerard Driehuis
  http://www.welingelichtekringen.nl/opinie/253505/er-zijn-in-nederland-heel-veel-fundamentalistische-moslims-die-joden-haten.html

  Ook deze tenenkrommende idioot die iemand het bloed onder de nagels vandaan weet te halen. En altijd op het randje balanceert weet door zorgvuldig de uitgekozen gasten te presenteren die natuurlijk een populistisch pro-islam standpunten met veel opgetogenheid en enthousiasme vertolken. Er wordt podium geschonken door de publieke omroepen aan al deze idioten de de islam omarmen als ware de islam een oplossing voor Nederland v2.0.

  Hier probeert deze misselijke volbloed gutmensch Cees Grimbergen in debat met Fleur Agema (PVV) haar te serveren.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   haar af te serveren.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Weer zo een vuile rode klootzak, deze Grimbergen. En dan vinden de verraders der politiek, en de rode stinkomroepen het raar dat de PVV, het verdomt om als “kop van Jut”, te dienen! De RODEN zijn met afstand het goorste tuig, wat er rondloopt!

   Like

   • Driek zegt:

    @meneer Hendrix. Zojuist die Max van Wezel gezien, met dat shirt. Wat een ongelooflijke slijmbal. Ik kon het niet langer aanzien, trouwens al die lieden die daar zaten hebben een klap van de islam gehad. Ergens is er een steekje losgeraakt bij al deze mensen, ik ben weer totaal verbijsterd over wat ze allemaal uitkramen. Ik kan er niet meer tegen.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Juist Tom, het bashen van Wilders is wederom op gang gekomen door de reguliere politiek zij doen er ook alles aan om de PVV af te branden voor de gemeenteraad verkiezing waar Wilders zijn PVV in Den Haag en Almere verkiesbaar hebben gesteld. Wacht maar af wat de PVV doet in deze gemeentes.

    Like

 13. luckybee zegt:

  Olaf hij was waarschijnlijk christelijk gedoopt of zo iets, nu bidt hij Allah aan! Ook wel Durga of Sarasvati de vrouw van Shiva de vernietiger.God zei je mag alleen hem aanbidden en geen andere Goden naast hem. dat is een hoofd zonde tegen de 10 geboden.Of God zo iemand vergeven kan?Beslist niet meer na de eerste moord die hij voor Allah heeft gepleegd.

  Like

 14. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  En Olaf, ge je ook lekker ‘ongelovigen’ de strot afsnijden zodra je de kans krijgt? Of gebruik je liever een machinegeweer?

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Die gozer is hartstikke leip!! Wie gaat er toetreden tot een ideologie, die haat verspreid, die homo’s aan hijskranen ophangt, die vrouwen stenigen, die joden wensen uit te roeien, die het leven zelf haten, en die iedere andersdenkende en christen wenst te doden. Was dan lid geworden van het geloof van het spaghetti-monster! Whoehahaha, wat een IDIOOT! Prima stuk Hr. Pennings!

  Like

 16. trebor2110 zegt:

  Olaf , o is laf .

  Like

 17. meneertje zegt:

  Aan deze ongelukkige sukkel (met wie het zonder twijfel nog eens zeer slecht zal aflopen) wil ik geen woorden besteden. Dat hebben anderen al genoeg gedaan.
  Mij interesseerde onder de vele gegevens die in deze draad zijn te vinden, vooral de cijfers die Joost Niemöller citeerde met betrekking tot de opinie van de Nederlanders over de islam.
  Ze zijn, zie ik, al van juni 2013, maar ik heb ze blijkbaar gemist of was ze (leeftijd!) al weer vergeten.

  Ik zie dat vrijwel alle oordelen, ook die gesplitst naar ondergroepen, zwaar negatief zijn. Dat D’66-aanhangers nog het minst negatief zijn (maar niettemin overwegend negatief), verbaast mij niet.
  De echte landverraders vind je nu eenmaal vooral bij D’66; het is hoogstens verheugend te noemen dat zelfs de D’66-aanhang toch overwegend negatief staat tegenover de verrijking door de islam van Nederland. Jammer dat het oordeel van het miezerige mannetje, dat die club leidt (of misleidt) niet afzonderlijk wordt vermeld.

  Wat mij echter het meest schokte was dat de groep van hoog opgeleiden (waartoe ik zelf behoor; ik zou mij er bijna voor gaan schamen…) nog relatief het minst islamkritisch is.
  Ik kan er niet over uit; hoe is dat nu mogelijk?
  Je zou toch denken: dat is het meest intelligente deel van de Nederlandse bevolking of zou dat althans moeten zijn..
  En uitgerekend daaronder blijken degenen te zijn die de waarheid het slechtst inzien of die waarheid wensen te verloochenen.
  Ik kerm nogmaals: hoe is dat nou toch in godsnaam mogelijk??
  De groep die het meest de beschikking heeft over de literatuur met de historische gegevens, die geacht wordt daarover het best te kunnen oordelen, die de regering en wat al niet meer moet adviseren..enz. enz… komt (lang niet voltallig: zo erg is het ook weer niet, maar toch wel relatief) tot het meest stupide oordeel.
  Ik kan het werkelijk niet begrijpen.
  Ik kan niet anders dan een vrij aanzienlijk deel van de groep waartoe ik zelf behoor, vervloeken…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zou het kunnen, meneertje, dat dat vrij aanzienlijke deel van de groep waartoe U zelf behoort, zó vanzelfsprekend met materiële èn psychische ruimte is opgegroeid, dat ze wat dat betreft blasé geworden zijn?
   Niet zo gemakkelijk toe te lichten, maar ik zal het proberen:
   Als je, zo als ik bijvoorbeeld, bent opgegroeid in een, nou ja, niet armzalig, maar toch wel begrensd middle class milieu, zéér katholiek en nog steeds stíkkend van de taboes (Ter illustratie: Mijn moeder las de romans van Jo van Ammers-Küller en werd hysterisch, zodra de ‘sex’ om de hoek dreigde te komen kijken) leer je wel, hoeveel vrijheid in alle opzichten waard is èn leer je, alle tendensen die die vrijheid op hun beurt dreigen in te perken, tijdig te herkennen! Zo ben ik wars van alle kerkelijke milieus, waar vroeg of laat die eeuwige zelfbeperking weer om de hoek komt kijken en het hoeft geen betoog, dat de Islam, wat dat betreft de kroon spant, zeker voor vrouwen! Als je je dàt eenmaal realiseert, is het ook gemakkelijker, je ogen open te houden voor alle negatieve dingen aan diezelfde Islam, die nadien aan het licht komen. Je wilt dit niet, je hebt er een afschuw van. Dat weet je van jezelf. Je bent vroeger zelf tot bepaalde dingen gedwongen, (gebed, kerkgang, bescheidenheid) en dat wil je niet meer, nooit meer…..
   Maar wat nu, als je bent opgegroeid in een comfortabele, ruimdenkende omgeving: Liberaal (Links-liberaal voor mijn part) alles bespreekbaar, alle boeken en muziek voor het grijpen, géén geloofsdwang, alle kansen om alles te doen, redelijkheid…… Bestaat dan niet de kans, dat je dat zó vanzelfsprekend gaat vinden, dat het onvoorstelbaar lijkt, dat dit ooit zal worden bedreigd, door wie of wat dan ook? Het verschijnsel-moslim vind je alleen maar interessant. Je ziet ze tevens als arme mensen die geholpen moeten worden. En ook daarmee heb je geen moeite, want je kunt het je permitteren, vanuit jouw achtergrond. Het kost je minder moeite dan mensen met minder materiële ruimte. JIJ kunt het je, voor je eigen gevoel, veroorloven, de multikul als ‘verrijking’ te zien. Je hebt, wat dat betreft, ‘gemakkelijk praten.’ En dat dóe je dan ook.
   En dat diezelfde Islam op een gegeven moment ook jóu kan gaan beknotten, ach, dat kun je je niet goed voorstellen: Wat dat betreft ben je gewoon veel te weinig gewend.
   Je denkt, vanuit jouw positie, er alles van te weten omdat je de kans had, een brede horizon op te bouwen. Maar de praktijk, díe heb je niet meegemaakt. Alleen de theorie.
   En dat heerlijke gevoel, dat je op die manier in je hoofd gekregen hebt (U weet het zelf: “Zo blij met mij….”) Dat laat je je toch zeker door niemand afnemen! Kom nou…..!
   En als U, meneertje, die toch een soortgelijke achtergrond zegt te bezitten, desondanks oog hebt weten te houden voor de realiteit, dan bent U een héél sterk, bewonderenswaardig mens die van de weelde géén slappe knieën gekregen heeft en die is blijven zien, waar die àndere groep het over heeft.
   En dàt vind ik iets héél bijzonders.

   Like

   • meneertje zegt:

    @Theresa Geissler,
    Ik vind uw hypothese heel interessant, maar ik moet, wat mijzelf betreft, wel even een paar dingen rechtzetten. Ik kom helemaal niet uit een liberaal, beschermd milieu, doch net als u uit een alles behalve liberaal, katholiek gezin (met acht kinderen).
    Ik ga hier niet mijn hele levensgeschiedenis schetsen, maar het komt er op neer dat ik pas enige vrijheid kon genieten, toen ik eindelijk, als vijfentwintigjarige werkstudent naar de universiteit kon, hoewel ik als 17-jarige een einddiploma M.U.L.O.-A en een einddiploma H.B.S.-B op zak had (beide met gemiddeld cijfer ruim boven de acht).
    Mijn ouders, hoewel sociaal gezien middelklassers, zagen hun kinderen, toen die wat groter waren, nu eenmaal als geldbronnen: wij moesten voor hen geld verdienen. Ik zal u verdere bijzonderheden besparen, maar ik kan samenvattend zeggen dat ik een moeilijke jeugd heb gehad en dikwijls aan zelfmoord heb gedacht.

    Tja, wat verder te zeggen? Ik behoor dus niet tot die bevoorrechte klasse die u zo fraai beschreef, maar uw verklaring zou wel iets kunnen bijdragen aan het antwoord op de vraag waarom veel hoger opgeleiden tegen de klippen op de wandaden van de islam goedpraten of weigeren die te zien.
    Er moet echter méér zijn en naar dat méér ben ik op zoek. Ik kan de puzzel niet geheel oplossen, doch denk wel ettelijke andere factoren te hebben gevonden, waarover ik hier binnen niet te lange tijd hoop te schrijven.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Meneertje, 23.27u. Oh, maar úw achtergrond verklaart dan véél. Daardoor heeft U dus eveneens die realiteitszin weten te behouden! Zo ziet U maar dat dat aardig klopt met mijn theorie.
    Ja, er moet inderdaad nog wel meer zijn, en wàt dan, dat is nou juist de vraag. Ik wacht met belangstelling op uw bevindingen in deze. (Maar neem, wat ik hier beweer, er maar rustig in mee, zou ik zeggen.)
    Overigens was mijn jeugd zo ongeveer een combinatie van beide factoren: Wèl begrensd-katholiek, maar als enig kind met een moeilijk definieerbare handicap tevens beschermd. OVERbeschermd.
    Een dódelijke combinatie,

    Like

 18. Republikein zegt:

  @ meneertje 23.27
  Behalve het katholieke geeft u een zienswijze op mijn jongere jaren, waarschijnlijk toen der tijd, en wat jaren later, een geval van arbeid en elite nep burgers.
  Overigens, van huis uit christelijk gereformeerd, dat zijn de slechtsten zeggen sommigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s