Australië: Smartengeld voor islamitische babymoordenaar, omdat hij vegetarisch i.p.v. halal eten kreeg

Screenshot_7

Raymond Akhtar Ali (met een halal-sigaret?) 

(Door: Michael Mannheimer)

De voormalige slager Raymond Akhtar Ali, die een levenslange gevangenisstraf uitzit, omdat hij in 1998 zijn juist geboren dochtertje doodsloeg en haar lichaam in stukken sneed, heeft juridische stappen ondernomen nadat hem in een gevangenis vier maanden lang vegetarische gerechten in plaats van halal-vlees werden voorgezet. Akhtar Ali eiste dat de betaling naar omgerekend bijna € 4000,- moest worden verdubbeld.

Australië is een populair emigratieland. Er bevinden zich ook al veel Mohammedanen om het land cultureel te “verrijken”. Een lid van de “religie van de vrede” had zijn pasgeboren dochtertje afgeslacht, haar lichaam in stukken gesneden en de delen weggegooid.

In de gevangenis moest de arme, onschuldig door de Kafirs vervolgde en door Allah geleide serieus heel sadistisch vegetarisch eten tot zich nemen i.p.v. passend en welverdiend vlees van islamitisch correct geslachte dieren te krijgen. Als smartengeld kreeg hij al omgerekend € 2000,- toegewezen, wat echter niet voldoende is om zijn vreselijke lijden gepast te vergoeden, zodat hij juridische stappen onderneemt voor een hoger bedrag.

Bij het halal-slachten worden de dieren vaak niet verdoofd. In plaats daarvan roept een gekwalificeerde moslim “Allahu Akbar!” , dus “Allah is groter dan iedere andere god!”.

BareNakedIslam bericht:

De islamitische wilde, die zijn pasgeboren dochtertje doodgeslagen en daarna in stukken gehakt had, kreeg vorig jaar omgerekend € 2000,- schadevergoeding toegewezen, omdat hij gedwongen werd om in de gevangenis groente i.p.v. halal-vlees te eten. Hij wil nu nog meer schadevergoeding voor zijn “smart en lijden” eisen.

De voormalige slager Ali kreeg in het “Maryborough Correctional Center” vier maanden lang vegetarische voeding voorgezet i.p.v. speciaal bereid halal-vlees, dat in overeenstemming is met zijn religieuze eisen.

“Ik walg er van”, zei Helen Blackwell, de grootmoeder van de vermoorde baby Chahleen, nadat men haar had verteld over de poging van Ali om de schadevergoeding te verdubbelen.

Screenshot_8

Speurtocht naar de afgesneden lichaamsdelen

Ali´s verhaal was een klassieker, die steeds opnieuw in Australië en Groot-Brittannië herhaald wordt.

In 1997 verplaatste Ali zijn zaak naar een grondstuk in het dorp Logan ten zuiden van Brisbane, waar hij vooral geiten voor de islamitische markt bleef slachten. In het jaar 2000 werd deze zelfde Ali schuldig verklaard aan de gruwelijke moord op zijn pasgeboren dochtertje, terwijl de moeder van de baby, Amanda Blackwell (22), veroordeeld werd wegens doodslag. De rechtbank kwam er achter dat zij in feite Ali´s “seksslavin” was geworden toen zij in zijn halal-slagerij werkte.

Amanda Blackwell´s wanhopige moeder Helen, die tijdens het proces aanwezig was, zei tegenover “The Courier-Mail” dat Ali de moraal van haar toenmalige teenager dochter had bedorven, toen zij in 1996 in diens slagerij werkte. Blackwell, een 17-jarige met een kinderlijk gezicht, was niet sterk genoeg en bezweek voor Ali´s toenaderingspogingen kortte tijd nadat ze in zijn slagerij was beginnen te werken. Hoewel hij op dat moment getrouwd was, raakte zij zwanger van hem.

Slechts enkele minuten nadat ze stiekem het kind baarde, doodde Ali de baby. Uit een lijkschouwing bleek dat de zware breuken vermoedelijk waren veroorzaakt doordat het lichaampje tegen een hard oppervlak was gegooid terwijl het nog leefde.

Toen de politie het lijkje later in een graf vond, stelde ze vast dat het rechter beentje was afgesneden, dat het in het buikgebied doormidden was gesneden en dat de geslachtsorganen waren verwijderd. Het lichaampje vertoonde meerdere schedelbreuken, gebroken ribben en “snijd- en steekwonden”. Een forensisch patholoog-anatoom zei na het proces dat het lichaampje “ontvrouwelijkt” werd – de geslachtsorganen waren verwijderd om bewijs te vernietigen dat de baby vrouwelijk was.

Screenshot_9

Maar de autoriteiten concentreerden zich op datgene wat “belangrijk” was – het recht van de babymoordenaar om door de islam toegestaan vlees te eten. Mevrouw Fitzpatrick zei dat Ali ertoe zou zijn gedwongen om van 24-09-2008 tot 29-01-2009 vegetarische maaltijden in de gevangenis te eten, nadat hem abusievelijk was verteld dat halal-eten niet beschikbaar zou zijn. “Daardoor zou iemand, die anders vlees at als deel van zijn voeding, ertoe zijn gedwongen vegetarisch te eten.”

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Australië, Barbarisme, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Australië: Smartengeld voor islamitische babymoordenaar, omdat hij vegetarisch i.p.v. halal eten kreeg

 1. E.J. Bron zegt:

  Voorstel: Met vier kamelen héél langzaam uit elkaar trekken….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ E.J. Bron: 16.17. uur. Lijkt mij een strak plan, Bert! LOL

   Like

  • delamontagne zegt:

   Tjesuss, wist niet dat een webmaster zoiets mocht zeggen. Het kwam alwel bij mijzelf ook op maar dan met 4 bokken. Zoals een van deze: wilde niet naar de hallalla-slacht:::
   /////////////
   Stubborn Goat

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, hoor eens, dat zwijn had natuurlijk onmiddellijk na zijn veroordeling levenslang op water en brood gemoeten.
   Maar zelfs dàt doen ze tegenwoordig niet meer.
   En omdat ze dat niet meer doen kan zo’n monster smartengeld eisen en nog toegewezen
   krijgen óók, louter omdat z’n vlees niet op ‘monster’achtige wijze geslacht is.
   Weet justitie trouwens heel zeker dat het met zijn “geloof” te maken heeft?
   Misschien is het gewoon zijn sadisme wel: Wil hij alleen halal geslacht vlees omdat hij zich verkneukelt bij de gedàchte…..
   Des te meer reden zou dat zijn om het hem definitief te weigeren, natuurlijk.
   Rechters en overheden zijn té onpartijdig geworden: Je vraagt je af of één van die magistraten die die idiote beslissingen nemen nog wel eens aan die arme, afgeslachte baby denken……

   Like

 2. dutchess43 zegt:

  Wààr en in wèlke wet staat beschreven dat halal maaltijden in een gevangenis EEN RECHT zijn?
  Hij kreeg toch te eten, hoewel ik elke hap die hij gehad heeft misgun!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Jammer dat in Australië de doodstraf is afgeschaft. Hoewel het voor dat soort tuig te humaan is !

  Like

 4. Jean zegt:

  Wat kost één kogel? Zeer efficiënte oplossing voor eeuwig en altijd.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Tegen dat voorstel. Het kan anders. Geef 4 flinke sterke honden 10 dagen niet te eten. Laat ze vervolgens in de cel van deze HALAL-vreter. Neem met een camera op wat er vervolgens gebeurt en toon de beelden aan zijn HALAL-broeders.

  Like

 6. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Dat gaat me te snel !
  Een zoutzuurinfusie !

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Geef die vent maar de elektrische stoel. De spanning laag houden zodat hij eerst een paar uur zit te bibberen en te stuiptrekken, en daarna superhoge spanning zodat hij in een paar flitsen opgestookt word. Word hij ook eens halal geslacht, maar dan op onze manier.

  Like

 8. Wans Horst zegt:

  Hij zit een levenslange gevangenisstraf uit, toch? Wat voor waarde heeft geld binnen de gevangenismuren?

  Like

 9. janfreak zegt:

  Te zot voor woorden!

  Like

 10. Jan zegt:

  Typerend voor het socialistische ras.

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  Misschien wordt dit wel verstaan onder cultuur behoud.

  Like

 12. Tempelier. zegt:

  Hij heeft ook het recht om in hongerstaking te gaan voor een heeeeeeeeele lange tijd.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Nu is het voor een moslim natuurlijk ook niet altijd prettig om gearesteerd te worden. Dit verhaal hoorde ik van een kennis, die ,t weer van zijn achterbuurman had………….
  ////////////////////////////
  Een Marokkaanse vrachtwagenchauffeur moest een vracht olijven van Marokko naar Spanje brengen. Bij de Spaanse douane aangekomen controleren de douaniers de vracht en NU blijken de olijven gevuld te zijn met drugs. De Marokkaan kon kiezen: of een aantal jaar de gevangenis in of een ander alternatief waarvan hij niet wist welke deze is. Hij kiest voor het laatste.
  Toen begonnen de douaniers de olijven in de kont van de man te stoppen. 1 voor 1. Bij elke olijf die de douaniers er in stoppen begon de man keihard te lachen. Dan vragen de douaniers wat daar nu zo grappig aan is en zegt de Marokkaan hikkend van het lachen: ” ik denk aan de vrachtwagenchauffeur achter mij, die vervoert meloenen.”…:p

  Like

 14. Luchtpint zegt:

  Misschien krijgt hij er gewoon een pik met jeukend eczeem van ?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Akademisch Ziekenhuis (ergens in NL.!!!!!!!!! )

   Geachte Heer,
   We ontvingen zopas de resultaten van ons onderzoekslabo en zijn zeer verheugd u te kunnen bevestigen dat de roodheid rond uw penis geen kanker was, maar wel lippenstift.
   Gelieve ons te willen verontschuldigen voor de amputatie.
    
   Uw AZ-team

   Like

 15. Ali-smoel zegt:

  Als dat zijn recht is, so what ? De makers van die wetten moeten aangepakt worden !!!

  Like

 16. Avidia zegt:

  Niet vergelijken met varkens, die zijn ZEER intelligent, kun je van die mosselmannen niet zeggen, er is geen dier te vergelijken met die Mossels, het ontbreekt hen aan intuïtie, verstand en zelfverzorging, alles moet van een ander komen. Alles wat er in huis is, is agressie, een grote smoel en bedreigingen, wat zijn we vooruit gegaan in Europa!!!!!

  Like

 17. luckybee zegt:

  Je eigen dochter om brengen?dat is Ziek .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s