De ware reden dat Hitler deed wat hij deed

Screenshot_8

(Door: Wans Horst)

Niet alleen waren Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië altijd al anti-Joods vóór de Tweede Wereldoorlog, nee, zij hebben een man aan de macht geholpen die niet 100% was en toen hij bezig was hebben ze hem ook nog een duwtje in de juiste richting gegeven door met hem het Akkoord van München te sluiten in 1938. Nederlandse regeringen hebben kennelijk het gevoel dat ze aan die anti-Joodse sentimenten een boodschap moeten hebben met VVD´er Rutte en PvdA´er Timmermans voorop. SP´er Harry van Bommel kan er met zijn vriendin Gretta Duisenberg ook wat van, net als de ontelbare antisemieten die dit land ‘rijk’ is, dat is uiteraard de reden dat de islam zoveel in de melk te brokkelen heeft in de EU, waarvan wij allen slaaf zijn dankzij het minderwaardigheidscomplex van opeenvolgende regeringen.

De oliecrisis in 1975 is natuurlijk een leuke afleiding om de anti-Joodse agenda’s erdoorheen te drammen, althans om de massa-immigratie goed op gang te brengen in dit zogenaamd seculiere land dat duidelijk een calvinistische en dus christelijke voetafdruk heeft, maar het is gewoon de anti-Joodse agenda van een stel mislukkelingen dat jaloers was op een klein volkje met uiterlijke Joodse kenmerken en hieruit werd bijna vanzelfsprekend het socialisme geboren.

Socialisme heeft NIETS met omgangsvormen die niet egoïstisch zijn te maken. Menig socialist is namelijk nog egoïstischer dan zijn niet-socialistische medemens. Alleen in de gevallen dat het er dubbeldik bovenop ligt dat iemand meer minderwaardig is in hun ogen zullen zij die persoon niet egoïstisch behandelen, maar dan nog dient de ‘minderwaardige’ enkel dankbaar te zijn voor de broodkruimels die hij toegeworpen krijgt. Het is net de politiek. Ook socialistisch toevallig? Alle partijen, behalve de PVV, zijn socialistisch!

Scheiding tussen kerk en staat is een farce. Terwijl de kerken leeggelopen zijn, bevinden zich onder de politieke kaste niet alleen veel geluiden die niet wijzen op een seculiere staat, maar er zitten zelfs nog partijen zoals het CDA (Christelijk) en de SGP (Gereformeerd) in de Tweede Kamer en nu komt er alweer een Islamitische partij van die voormalige PVV-infiltrant.

Als we niet met z’n allen PVV stemmen op 22 mei a.s. kunnen we ons in ieder geval op de borst slaan dat we echt absoluut niets, noppes gedaan hebben als volk, niet als individu dat PVV stemt, om ons vaderland uit de drek te halen.

Nu met Iran lijkt inderdaad een aanzet gegeven tot een Derde Wereldoorlog en weer tiert het antisemitisme welig. De geschiedenis herhaalt zichzelf en het lijkt wel of de mensheid zal doorgaan met herhalen van zetten totdat de Joden en alle vrijheden waar zij voor staan (westerse vrijheden) kapot zijn, totdat iedere keuzevrijheid tot aan de grond toe is afgebrand, zodat een elite zich in vrijheid vanuit zijn ivoren torens op de borst kan slaan hoe goed hij het volk onder de duim heeft.

Israël is namelijk een voorbeeld voor alle landen hoe het wel moet, zowel qua multiculturele als sociale samenleving. De kern om deze factoren te laten lukken is namelijk dat mensen gelijk behandeld moeten worden in de zin dat er gelijke rechten en plichten aan een persoon gesteld worden. Door hier allochtonen als zielig en hulpbehoevend te bestempelen, heeft links zijn eigen ruiten ingegooid. De remedie voor de problemen van en door het socialisme van links ligt hem in het gelijkwaardig bezien en behandelen van alle mensen. Links heeft rechts oneindig lang beschuldigd van racisme, van het ongelijk behandelen van mensen, terwijl de wet op iedereen van toepassing is en racisme alleen door een overheid middels (rassen)wetten gepleegd kan worden.

Tegelijkertijd is dat ook de uitleg waarom Israël of de Joden al langer dan onze jaartelling in zee gedreven ‘dienen’ te worden: Israël en de Joden houden de rest van de wereld een spiegel voor en natuurlijk bevalt het niet wat de wereld ziet in die spiegel. Links heeft kennelijk ooit eens een octrooi op de waarheid aangevraagd en de Joden gebruiken dat octrooi wederrechtelijk, dus deugen die Joden voor geen centimeter, zoals ook u, ja óók u, zult begrijpen. De volgende truc uit de trucendoos van links om de waarheid aan zich te binden: het ridiculiseren van andersdenkenden. Deze tactiek begint op school en iedere eigen mening wordt er op dergelijke wijze vanaf 4 jaar (leerplichtwet) uitgewerkt, de leraar als dictator: ik heb er wat meegemaakt! Dan ‘leert’ ieder kind dat het leven nu eenmaal zo werkt (dus dat er altijd één linkse dictator voor de klas staat waaraan je je dient te conformeren). Kennelijk heeft het volk hierdoor collectief last van het Stockholm-syndroom: het is van zijn belager gaan houden en stemt hem keer op keer op het pluche.

Toen ik vroeger een rechtse leraar voor de klas kreeg, bloeide ik helemaal op: eindelijk iemand met gezond verstand die je niet bij voortduring wenst te wijzen op je fouten en ridiculiseert, maar opbouwend met kinderen bezig gaat. Daar wordt onder andere de basis gelegd voor het kind. Stop uw kind dus niet bij een linkse leraar(es) in de groep. Blijf praten met uw kind en blijf nieuwe scholen zoeken als het de verkeerde kant op dreigt te gaan. De samenleving stelt hoge eisen aan het ouderschap, omdat de samenleving bijna geen tijd meer laat voor ouders om aandacht aan hun kind te besteden om uw kind te begeleiden naar volwassenheid toe. De oplossing daarvoor is uiteraard het door links als middeleeuws bestempelde beleid dat 1 ouder thuis blijft, terwijl de ander werkt, hen gaat halen van en brengen naar school, samen eten, begeleiden. Als de overheid veel geld nodig heeft om sloten ontwikkelingsgelden, EU-premies en gigantische sommen geld voor uitkeringen te kunnen betalen, is het begrijpelijk dat ze dat geld bij de burger moet halen. Het is echter onbegrijpelijk dat de regering voor al deze posten sloten geld nodig heeft. Als een stel kinderen ‘neemt’, is dat een hele verantwoordelijkheid en als ouder mag je dat nooit als last aanmerken, alsdan zou u er zelf schuldig aan zijn als verwekker.

Zoals Obama trots in zijn State of the Union van 2014 wist te vermelden, zien investeerders nu niet meer China als favoriete investering, maar Amerika. Dit kan geen verkiezingsstunt zijn, want dit is Obama,’s laatste termijn. Wel kan het natuurlijk een PR-stunt zijn, omdat Obama verwacht nog langer in de banencarrousel mee te moeten draaien en een mislukking staat niet mooi op een CV. Laten we vooral niet vergeten dat Amerika onder Bush de oorlog tegen het terrorisme is begonnen; een oorlog die volgens Obama na 12 jaar ten einde is met de terugtrekking uit veel gebieden. Toen was Amerika al failliet, misschien had dat al een aanzet moeten zijn tot een Derde Wereldoorlog en ‘mocht’ Amerika daarom failliet gaan.

Of dat een zichzelf waarmakende voorspelling zal blijken is nog maar de vraag, omdat ik vermoed dat de wortel van het probleem in die landen nog niet is bestreden. Net als de Joden zie ik geen heil in het bestrijden van het probleem bij de wortel, de islam, maar een muur om ons te beschermen tegen de islamitische wereld kan geen kwaad lijkt mij zo! Wilde mensen kun je niet dwingen, daarvoor moeten zij minimaal 60 jaar, of hun leven lang als dat korter is, via alle beschikbare media gehersenspoeld zijn. Natuurlijk moet u niet onderschatten welke hersenspoelingen u, als gehersenspoelde, zelf ook nog overbrengt of versterkt bij uw medemens.

Ondertussen moeten we ook en vooral blijven opletten dat landen zoals Roemenië en Bulgarije ons niet komen leeg vreten als een stel sprinkhanen. Zoals altijd is de oplossing voor ook dit probleem erg eenvoudig als de politieke wil en moed er is: we schaffen uitkeringen af en laten het geld dat we besparen (ongeveer 50 miljard per jaar) naar de bevolking terugvloeien, zodat het individueel een keuze kan maken hoe het dat geld besteedt. De mens is natuurlijk zo gehersenspoeld dat we met z’n allen meteen moeten denken aan rijke mensen die alleen nog rijker willen worden en dat geld dus nooit zullen uitgeven. Dát is de hele legitimatie van het socialisme. Er moet een fictief links en een fictief rechts zijn, dat feitelijk geen flikker van elkaar verschilt, en daarom is er een overheid nodig om die twee groepen te bemoederen. Nu. Dat is wél een zichzelf waarmakende voorspelling gebleken, maar anders dan dat dit op waarheid berust zijn bovengemiddeld rijken – wat iemand al heel gauw is in Nederland – gehersenspoeld om die uiterlijke trekjes te vertonen die zogenaamd bij ‘rijke stinkerds’ (rechts) thuishoren en wacht een leeg leven vervuld met geestelijke armoede op hen die zich laten overtuigen dat zij bij de ‘hulpbehoevenden’ (links/socialistisch) thuishoren. Ik vermoed dat rechtse mensen helemaal niet zo gierig zijn als je keer op keer kijkt naar de opbrengsten van Giro 555 acties. Dan moeten we nog een systeem zien te vinden dat geld alleen voor effectieve noodhulp gebruikt wordt in plaats van het parkeren van geld op een bankrekening of de hoofdzakelijke aanwending van het geld voor riante salarissen (óók van dictators), waar natuurlijk ook opgemerkt dient te worden dat ieder mens een betaalde baan zal moeten hebben.

Als ik het bovenstaande lees, denk ik: dus ik geef de overheid de schuld van wereldproblemen, dan zal ik ook wel een socialist zijn. Maar ik geef de overheid niet de schuld van mijn problemen, daar ben ik zelf verantwoordelijk voor en zo blijft het.

Hitler werd als totaalmalloot op een positie gezet, waarin hij als pion de antisemitische agenda van Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië kon uitvoeren. Toen hij dat niet deed, liet men hem ruiken aan de cactus die landjepik is door hem toestemming daartoe te verlenen in 1938 middels het Akkoord van München.

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De ware reden dat Hitler deed wat hij deed

 1. Monalisa zegt:

  Wans het stuk volkomen mee eens alleen de mens vergeet dat welke landen hem in het zadel heeft geholpen kun je nagaan dat de mens niet verder denkt, stel dat hij met die V2 verder was gekomen toen de geallieerden ingrepen , dan was nu europa al 67 jaar Duitsland ik praat het niet goed wat er is gebeurt is maar uit die gruwel heden ook van de mens en baby’s kreigen en kinderbijslag en het AOW stelsel en asvald wegen en auto’s komt daar wel vandaan.

  Like

  • Driek zegt:

   @Monalisa, u schrijft: “ik praat het niet goed wat er is gebeurt is maar uit die gruwel heden ook van de mens en baby’s kreigen en kinderbijslag en het AOW stelsel en asvald wegen en auto’s komt daar wel vandaan”.

   Dus als ik het goed begrijp, beste Monalisa, dan moeten we Adolf eigenlijk een beetje dankbaar zijn, tenslotte heeft hij de autobanen aangelegd en kinderbijslag ingevoerd.
   Of begrijp ik u niet helemaal?
   Trouwens de AOW is afkomstig van Dr. Willem Drees. En ga eens een keertje een woordenboek raadplegen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    driek, dan zal u toch even dieper in u geheugen en de boeken moet graven tja ik ben dyslectisch en schrijft het zo als ik het denk en als u daar moeite mee heeft dan moet u niet reageren op mij de AOW is afgeleid aan de Duitserente dus beter graven en u weet het.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Nederland

    Midden-Europese Tijd
    Geïntroduceerd 16 mei 1940
    Voor het instellen van de Midden-Europese Tijd had Nederland een eigen tijdzone die 20 minuten verschilde van Greenwich Mean Time (GMT) en dus 40 minuten van de tijd in Duitsland. Deze Amsterdamse tijd was als eerste ingevoerd door de spoorwegen en later geleidelijk door de rest van het land overgenomen ten koste van de lokale (op de zon gebaseerde) tijd voor iedere stad. Tegelijkertijd met de invoering van de Midden Europese Tijd is ook de zomertijd ingesteld, maar deze is na de oorlog weer afgeschaft, om in 1977 weer ingevoerd te worden. De Midden Europese Tijd is gebleven.
    Kinderbijslag voor alle loontrekkenden
    Geïntroduceerd 1 januari 1941
    Voor 1941 waren er alleen voor bepaalde beroepsgroepen kinderbijslagregelingen. Met het in werking treden van de kinderbijslagwet, kregen alle loontrekkenden kinderbijslag vanaf het derde kind onder de 15 jaar. Deze wet was overigens al in voorbereiding voor de Duitse bezetting.
    Verplichte ziekenfondsverzekering
    Geïntroduceerd 1 november 1941 (Ziekenfondsenbesluit, Verordeningenblad 160/1941).
    Afgeschaft: 1 januari 2006.
    De ziekenfondsverzekering en particuliere verzekering worden vervangen door een centrale basisverzekering.
    Fietsers van rechts geen voorrang
    Geïntroduceerd 9 december 1941 (Wegenverkeersregeling, Verordeningenblad 193/1941)
    Afgeschaft 1 mei 2001
    Tot 2001 hadden fietsers van rechts geen voorrang op motorvoertuigen. Deze maatregel werd door de Duitsers uitgevaardigd mogelijk omdat het het gemotoriseerde bezettingsleger te veel ophield. Door het verbod op benzineverbruik moesten Nederlanders massaal gebruikmaken van de fiets. De bezetter zelf liet weten dat de maatregel paste in het moderner wordende verkeer.
    Invoering van een vennootschapsbelasting
    Geïntroduceerd 30 april 1942 (Besluit op de Vennootschapsbelasting 1942, Verordeningenblad 51/1942)
    Afgeschaft 8 oktober 1969
    Het Besluit was al in de maak vanaf eind jaren ’30, en werd voltooid tijdens de bezetting. In 1942 werd hiermee de vennootschapsbelasting onder Duitse supervisie geïntroduceerd. De altijd om geld verlegen bezetter kwam een extra belasting goed uit, en bovendien was al het voorbereidend werk reeds verricht door Nederlandse ambtenaren. Om deze reden besloot de Nederlandse regering het Besluit na 1945 te handhaven, tot in 1969 een nieuwe wet werd geïntroduceerd: de Wet op de vennootschapsbelasting 1969. Het Besluit heeft echter de fundamenten gelegd voor deze wet, die weer op zijn beurt de basis is voor de nieuwe Wet op de Vennootschapsbelasting, die in 2007 is ingevoerd.
    Vlieland en Terschelling bij Friesland gevoegd[bewerken]
    Geïntroduceerd 1 september 1942 (Verordeningenblad 73/1942)
    De Waddeneilanden Vlieland en Terschelling waren tot 1942 onderdeel van de provincie Noord-Holland. De Duitse bezetter vond het bestuurlijk eenvoudiger deze eilanden bij de provincie Friesland in te delen.

    Like

  • Driek zegt:

   @Dank voor uw informatie, maar aangezien ik van de vooroorlogse generatie ben, dus van vóór 1940, en ik de oorlog bewust heb mede gemaakt, behoef ik echt geen lesje geschiedenis, en mijn boekenkast is ruim gevuld met oorlogsdocumentatie.
   In 1947 kregen wij de noodwet Drees. Tien jaar later werd officieel de AOW ingevoerd.
   En hierbij laat ik het maar.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Dan kunnen we elkaar een hand geven de AOW stamt van de Duisterente af snuffel maar en u weet het, alleen bij Drees werd het op een andere manier ingevoerd AOW + een pensioen regel, dat heeft Duitsland niet, hoe harder je werkt (1945 tot 2007) daar en meer afdraagt hoe meer Duisterente je ontvangt daarom wil duitsland die 750 euro de man rijk of arm komt van Brussel af, dus als het nog een beetje meezit komt u en ik ook voor in aanmerking wand Brussel wil dit in europa invoeren.

    Like

 2. Jan zegt:

  en nu komt er alweer een Islamitische partij van die voormalige PVV-infiltrant.

  Voorlopig even niet:
  Oud-PVV’er Arnoud van Doorn heeft een celstraf van zes maanden tegen zich geëist gekregen, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Hij heeft drugs geleverd aan minderjarigen.
  Van Doorn is volgens de offficier van justitie ook schuldig aan schending van het ambtsgeheim. Hij had een journalist van het Algemeen Dagblad (AD) zijn toegangspasje voor het stadhuis uitgeleend, waardoor die vertrouwelijke stukken kon meenemen.
  Het raadslid bezat ook nog eens een verboden alarmpistool.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2014/1/Celstraf-geeist-tegen-oud-PVVer-Arnoud-van-Doorn-1455155W/

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Bedankt voor het goede artikel Wans Horst.

  Je hebt helemaal gelijk mijns inziens, socialisme was er al tijdens WII en daarna het is nooit weggeweest, sterker nog het is in alle haarvaten van de maatschappij geslopen als een langdurig werkend gif. Socialisme in wat voor vorm dan ook is een partij ideologie die te pas en onpas tevoorschijn wordt gehaald wanneer men het electoraat weer eens wil overtuigen. Eveneens bestaat het het liberale gedachtegoed alleen in de zieke, hebzuchtige breinen van diegenen die halen,hebben en houden in hun stinkende blazoen dragen, gewoon reguliere politiek dus. En de PVV maakt gelukkig het verschil, maar het zwevende geïndoctrineerde electoraat als die het niet meer weten dan wordt D66 en de VVD groter dat is nu al terug te vinden in de momentopnamen van de peilingen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Erg leuk, Wans Horst, als iemand de dingen nu eens zo recht voor z’n raap formuleert: Inderdaad is socialisme in de kern het toppunt van egoïsme, al blijft het maar, uiterst hypocriet, het tegenovergestelde veinzen en inderdaad is deze samenleving nooit ècht seculier geweest: De religie heeft altijd wel een vinger in de pap weten te houden,reden ook, dat het anti-semitisme nooit geheel verdwenen is -want de kerken laten dat echt niet helemààl los. Zodra ze dat weer kunnen oppakken, bijvoorbeeld in de vorm van een “Israël-kritische” houding, zullen ze het niet laten. En het gegeven dat je, vanuit sociaal-christelijk standpunt, de palestijnen en al die andere zielige moslims de hand moet reiken is daarbij een extra ondersteuning: Dat zijn immers dé tegenstanders van Israël. De hele westerse wereld graaft er zijn eigen graf mee, maar dat mag de pret niet drukken: Dat hoort er ook bij in het kader van de barmhartigheid en de zelfopoffering. En gekken kun je in alle tijden aan de macht helpen, ook in andere vormen dan ons inmiddels bekend zijn: Geen Nazi-staat of een Sovjet-imperium, maar een EU, zogezegd. De hersenspoeling is daarin evenzeer aanwezig, dus het resultaat blijft hetzelfde: Ze blijven proberen, de massa zo ver te krijgen, dat die alles slikt; zelfs de invoering van de Sharia, als het zo uitkomt. Pure machtswellust, in een 21ste Eeuws jasje gegoten. En wat valt er tegen te doen, behalve blijven proberen, de massa wakker te schudden? Stemmen, ja, dat ook, te beginnen op 22 Mei: Referenda worden ons vooralsnog niet gegund, althans geen bindende…..
  ;

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 11.47. uur. Een grandioze reactie Theresa, waar ook ik mij in kan vinden. Hulde!

  Like

 6. sylvia Groot zegt:

  Een ander – vrij onbekend – aspect (wat door westerse regeringen om reden wordt gebagatelliseerd) is te lezen in:
  De lans van het lot, Trevor Ravenscroft.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat de Amsterdamse Joden voor de oorlog allang pro Hitler waren, voor al hun Joodse raad een zekere Cohen , die de Azkenasie zo als de De vader van Anna Frank, niet geloofden wat Hitler met de Joden van plan waren.De meeste Joden die in Auschwits vergast waren, waren Amsterdamse joden en omgeving. (Noord Holland)

  Like

  • Driek zegt:

   @Beste Luckybee. U schrijft onzin. Te uwer informatie: Nederland telt in 1930 120.000 Joden, deel uitmakende 1.7 % der bevolking. Gemiddeld 17 Joden per iedere duizend inwoners. Amsterdam telt in 1930 65.523 Joden, meer dan de helft van het land. In Auschwitz kwamen 57.000 uit Nederland getransporteerde mensen aan. Van hen werden er 38.000 direct vergast, de overige 19.000 werden eerst als gevangene ingeschreven. Van die 19.000 zouden er 900 de oorlog overleven.

   Like

  • fleckie zegt:

   Ho.ho,Luckybee, de Joden waren zich ZEKER bewust welk gevaar uit Dld.dreigde, vooral doordat Joden uit DLD gevlucht, al meteen na bekendmaking van Hitler’s boek “Mein Kampf” en gelezen hebbend, niet zo vlug konden” wegkomen”, in verband met hun investeringen in eigendom, o.a. naar landen die in feite niet zo “Joods- vriendelijk “waren, bovendien werd er in PALESTINA . ook maar een bepaald aantal Joden, door de ENGELSEN toegelaten.(in feite begon al een beetje de uittocht van deJoden in 1923, NA,! de BIERHALLE-PUTSCH,in Munchen) (en de FRANSEN zich “hadden laten zien”in het RUHRGEBIED).?

   Like

   • Driek zegt:

    @meneer of mevrouw Fleckie, ik ben toch blij dat er nog iemand, is die weet hoe het ging, toen, in de jaren dertig, en begin jaren veertig. Het was verstoppen,vluchten of op transport naar Westerbork en vervolgens de gaskamer. Iedereen schijnt dat tegenwoordig te zijn vergeten.

    Like

  • Monalisa zegt:

   Driek helaas ik ben het niet vergeten mijn vader is in het laatste oorlog jaar gesneuveld als verzetsman u moet eens weten hoe mijn jeugd is verlopen, en waar voor hebben zij dat gedaan is mijn vraag aan U. De EU werkt op de blauwdrukken van Hitler maar ik woon wel in dat land,maar ik ben niet haatdragend.ik zou zeggen kijk vooruit achterom kijken daar heb je niks aan, zie mijn betoog hier verder op dit stuk. Iedereen schijnt dat tegenwoordig te zijn vergeten.daar moet u bij u regering zijn voor een les stof op school nee we krijgen geschiedenis hoe Hugo de groot heeft gewerkt en gehandeld heeft, daarom ben ik nog blij dat er een TV zender aan dat onderwerp National Geographic Channel daar zouden meer Nederlanders naar moeten kijken dan weten ze waar ze over praten maar we hebben nog niks geleed in die 67 jaar en als we niet oppassen komt het weer terug alleen dan is de vraag welk volk word dan opgeruimd.

   Like

 8. Luchtpint zegt:

  Socialisten NEMEN alleen maar, en GEVEN niks terug aan de samenleving, buiten alle ellende die hun graaizucht veroorzaakt heeft. Gelijkheid in Armoedigheid, daar komt het op neer. Voor iedereen hetzelfde dus.

  Anderzijds, dat kan ik ook zeggen van neo-liberalen, zoals bankdirecteurs die mensen krakkemikkige investeringsideetjes opsolferen, of eurocraten bijvoorbeeld, die even goed het schijt hebben aan de grote lagen van de samenleving.

  Gewone mensen zoals wij bevinden zich tussen hamer en aambeeld. We zijn altijd de pineut, tot we de democratie terug beginnen nemen. Misschien ziet het er beter uit in Nederland, maar bij ons zie ik mensen zo snel niet protesteren hiertegen, de Boergondische mentaliteit blijft hier de boventoon voeren: zolang we het maar leuk hebben, zal het wel goedkomen, denken we dan. Dat weten politici hier zo goed, dat ze niks te verliezen hebben, gewoon hetzelfde verhaal van altijd afsteken voor de verkiezingen en de schapen slapen voort.

  Kassa Kassa !

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Mee eens Wans en mooi verteld.
  Nog een klein voorvalletje uit het verleden.
  In de tijd van Anne Vondeling en Irene Vorrink had ik te maken met mensen in Dordrecht.
  Pvda-ers die met de verkiezingen de ramen dichtplakten met de pamfletten van die voorlieden.
  Ze gingen drie keer op vakantie en spaarden niet voor hun oude dag want de staat zou daar wel voor zorgen.
  Ze huurden wel een huis van een VVD.-er want dat lag in een goede buurt en dus een keer geen pamfletten.
  Ze vertelden over de wintersport dat daar een zielig mens was zonder vrienden.
  Op mijn vraag hoe ze dat wisten zeiden ze dat ze dat aan de kleren konden zie want het waren dure kleren.
  En rijke mensen hebben geen vrienden maar hooguit relaties zeiden ze.
  Zo leerde ik ze kennen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s