Canadese imam: “Wat het standpunt van de islam over homoseksualiteit is? De doodstraf!”

Screenshot_11

“Ze vroegen: ´Wat is het islamitische standpunt tegenover homoseksualiteit?´ En ik zei tegen hen: ´Zet mijn naam maar in de krant. De straf daarvoor is de dood. En ik zal deze religie niet veranderen´.”

(Door: Michael Mannheimer)

Op zijn website stelt zich de in Canada wonende imam als volgt voor:

“Ik was imam, leraar en adviseur in Jamaica, Los Angeles, Toronto en Kaapstad. Gedurende de afgelopen 30 jaar ben ik in 60 landen in het oosten en westen geweest en heb ik voor tienduizenden mensen gesproken. Ik heb in universiteiten, stadions, moskeeën, kerken, televisie-uitzendingen en openbare plekken gesproken. Mijn toehoorders waren moslims, academici, leken, kunstenaars, politici en religieuze leiders. In naam van de almachtige Allah kan ik beweren dat mensen mijn voordrachten waarderen, waar ik deze ook hield.”

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

32 reacties op Canadese imam: “Wat het standpunt van de islam over homoseksualiteit is? De doodstraf!”

 1. Martien Pennings zegt:

  Geert Wilders is een véél groter gevaar!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Mij God said it is only his bussines , en not ours.We Humans must stay out of it.Otherweis it is a sin.

  Like

 3. meneertje zegt:

  Dat iemand in dertig jaar in zestig landen is geweest en daarvan helemaal niets heeft geleerd…

  Of stond er misschien in al die zalen (enz.) waar hij heeft gesproken duidelijk boven de ingang: “alleen homohaters toegestaan”?

  In naam van de denkbeeldige Allah kan ik beweren dat zijn toespraken puur vullis waren.
  Dertig jaar… Wat zonde van al die tijd en moeite, hè….

  Like

 4. sylvia Groot zegt:

  >>>“Ze vroegen: ´Wat is het islamitische standpunt tegenover homoseksualiteit?´ En ik zei tegen hen: ´De straf daarvoor is de dood. En ik zal deze religie niet veranderen´.”<<<

  En wat is het islamitische standpunt tegenover seksueel kindermisbruik, pedo's en bestialiteit
  mr. Hakim Quick?
  Answer this with your name on the paper please.

  Like

 5. topsporter zegt:

  Deze muts draagt een kopvod voor mannen.
  Ik zie hem als een schrijftafel-moordenaar, hij zet aan tot moord.

  Like

 6. De Schepper (JHWH) zegt in het oude testament dat homofilie een gruwel is. Maar zijn Zoon keurt in het nieuwe testament de doodstraf voor zulke dingen af. Want dan heeft de Christus het over een overspelige vrouw die hij vrijspreekt van de doodstraf.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Hij kan gemakkelijk beweren dat iedereen zijn voordrachten kon waarderen, want dat valt voor ons toch niet na te gaan. Hij is een heel gevaarlijke man, en dit soort figuren zouden nergens een podium moeten krijgen! Eigenlijk zet hij indirect aan tot moord op homo’s, want zijn uitlatingen over homo’s zouden radicale jongeren het gevoel kunnen geven dat ze homo’s van het leven mogen beroven.
  Ik begrijp niet dat deze man niet wordt teruggefloten!
  Ik hoop niet dat hij ooit naar Nederland komt!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  “In naam van de almachtige Allah kan ik beweren, dat mensen mijn voordrachten waarderen, waar ik deze ook hield.”
  Oh, ja, als ze móslim zijn, ongetwijfeld!
  Maar wat koop je er uiteindelijk voor? Deze Imam presenteert zich nu. voor zover ik kan nagaan, als ruimdenkend, bereisd, invoelend en weet ik veel wat nog meer, maar laat één keer het woord homoseksualiteit vallen en hij reageert met: De doodstraf. Weten we gelijk weer hoe laat het is.
  Vraag hem naar andere standpunten, bijvoorbeeld over de positie van de vrouw en tien tegen een dat ook hier de bekende enormiteiten weer de revue zouden passeren, naar alle waarschijnlijkheid verdoezeld door die heerlijke, bloemrijke Soera’s. -Niet denkbeeldig, dat ook hij dan zou beginnen over de vrouw is een diamant blablabla, wat-ie trouwens tegenover MIJ niet zou moeten flikken: Ik heb, geloof ik, al een paar maal duidelijk gemaakt hoe ik over die uitdrukking denk…..
  Hoe dan ook maakt dit weer eens één ding duidelijk: Islam is Islam, en wie het op welke manier ook verkondigt, de uitwerking blijft steeds hetzelfde, om maar te zwijgen van het resultaat.
  Gooi ze wat dat betreft dus maar rustig op één hoop; zo verschrikkelijk fout zit je daar ècht niet mee.

  Like

  • @Jan Wandelaar; mooie link over de zieligheid van De Ware Religie. Ik heb De Ware Religie twee emailtjes gestuurd en ze geconfronteerd met hun ‘profeet’. Ben benieuwd wanneer er een grote groep boze moslims voor mijn flat staan en mijn dood eisen!? Tussen twee haakjes, ik lees al een tijdje geen reacties meer van Gerrit Deckzeijl, weet iemand iets over hem? Begrijpen we weer niks van de islam en is ie boos of is ie dood?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ J.T. 21.24. uur. Jack, dat vraag ik mij ook af! Wat is er loos met onze Gerrit Deckzeijl! Ik mis zijn spitse reacties.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Geen idee. Reageert niet op mijn mail. Plaatst veel links bij “Fubar” op dit moment.

    E.J.

    Like

   • Ha E.J. Bron en anderen; ik heb op Fubar ff gekeken naar de reacties van G. Deckzeijl. Hij verklaart dat hij op 13-12-2013 zijn reacties op E.J.Bron heeft afgesloten omdat E.J. Bron zijn kritische reacties weg gejorist heeft en omdat er te veel berichten van E.J. Bron kwamen. Dan lees je de vele berichten van E.J. Bron toch niet en je hoeft toch niet op elk bericht te reageren. Ik ben persoonlijk nog altijd heel blij met de berichten van E.J. Bron!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik miste hem ook al. Maar eerder dan bij jou, Jack, neem je bij Mijnheer Deckzeijl nogal snel aan, dat het met doelwisselingen of zoiets te maken heeft.
    In de loop van het afgelopen jaar heeft hij het er hier ook geruime tijd bij laten zitten om zich helemaal op AmsterdamPost te storten. Pas na de ongelukkige dood van ‘Frik’ kwam hij weer hier terug. Compleet in de vernieling, dàt wel.

    Like

   • Moet 31-12-2013 zijn. Excuus!

    Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb verschillende brillen even opgedaan, maar kon met de grootste moeite NIETS onzedelijks vinden bij getoonde foto. Wat ik erger vind, is de min of meer “jubel-stemming” over ,t ingrijpen van de allo-bewoners van die wijk op dit web-sitje.
   Wordt ,t niet eens tijd voor de autoch-bewoners van NL in-te-grijpen in voor hen ergelijke toestanden, inplaats van altijd maar lijdzaam toezien/afwachten.

   Like

 9. Dr.Kwast zegt:

  Volgens mij geloofd elk persoon die een God aanbid, dat hij de mens geschapen heeft. Vooral zij die boven aan de trap staan zodat hij dichter bij zijn God staat. Als dat zo is waar haalt de vermetele het dan vandaan om dat te doden uit naam van zijn God. Wat is er mis mee wat zijn God gemaakt heeft. Staat hij boven het gemaakte, is hij een broer van de God of speelt hij zelf voor hoer zodat hij zijn God kan ontvangen, waardoor hij meer zeggenschap heeft over de ander mede mens.
  Wie durft zeggen dat dat fout is. als God zijn waardering heeft laten vallen op wat hij op de aarde heeft gezet. Dat er boeken zijn die dat afwijzen, wil nog niet zeggen dat het verwoord is door de God die zij aanbidden. Blijf met je tengels af van wat er door een God gemaakt is.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De islam, is niet verenigbaar met onze elementaire waarden! Zij is zelfs strijdig met onze Grondwet, en tegen zowel artikel 1, als artikel 8 van: DE UNIVERSELE RECHTEN VAN DE MENS!
  Deze NAZI IDEOLOGIE zou wat mij betreft op mogen lazeren uit heel Europa! Weg met deze smeerlapperij!!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  O ja, allah is klein, allah is onmachtig, en heeft een lul van eenmetertachtig!

  Like

 12. Jan zegt:

  Frankrijk is een nieuw woord rijker: jihad, wat betekent: humanitaire hulp

  French teen jihadists charged
  The two Muslim boys, aged 15 and 16, were charged with criminal conspiracy in connection with a terrorist enterprise and placed under court supervision, which will include educational measures, said a judicial source.

  A lawyer for the younger suspect called the charges “ridiculous” and said the boys’ trip was for “humanitarian” reasons.
  http://www.thelocal.fr/20140201/french-teen-jihadists-charged

  Like

 13. Jean zegt:

  En die vuiligheid loopt nog vrij rond?
  Die hadden ze al met zijn ballen en pietje moeten genomen hebben en de zee ingeflikkerd hebben.

  Like

 14. Theodorus Snellen zegt:

  Theresa Geissler en Jean jullie moeten je toch eens wat meer verdiepen in anderen. 98% van de tulband dragers is Sikh en geen Moslim!!! Het verschil tussen Sikhs en Moslims is groter dan het verschil tussen Moslims en Christenen……….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s