Proberen Israël bang te maken

Screenshot_16

De Israëlische minister van Financiën, Yair Lapid, op de INNS-conferentie in Tel Aviv

(Door: Caroline Glick)

De Israëlische minister van Financiën Yair Lapid gaf woensdag een beangstigende toespraak. Aan het Instituut voor Nationale Veiligheidsstudies (INSS) waarschuwde Lapid dat als we niet het kader voor de onderhandelingen accepteren van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry, dat dan de Europeanen ons geld gaan afpakken. Lapid beweerde dat de economische toekomst van Israël afhankelijk is van overgave van Jeruzalem, Judea en Samaria aan de PLO. Als we dat niet doen, zei hij, zal de EU haar economische associatieovereenkomst met ons verbreken. En een dergelijke stap van Europese kant zal leiden tot ernstige schade aan onze economie.

Volgens Lapid: “Als de onderhandelingen met de Palestijnen vertragen of mislukken en we komen in de realiteit van een Europese boycot, zelfs een zeer partiële, zal de Israëlische economie krimpen, de kosten van levensonderhoud zullen stijgen, in budgetten voor onderwijs, gezondheidszorg, welzijn en veiligheid zal worden gesneden en veel internationale markten zullen voor ons worden gesloten”.

Anderzijds, als we Jeruzalem, Judea en Samaria opgeven, belooft Lapid dat we allemaal rijk worden. Het duurde minder dan 10 minuten om Lapid’s opmerkingen te ontmaskeren als volslagen onzin. De EU-delegatie naar Israël ontkent botweg dat de EU overweegt tot intrekking van de associatieovereenkomst. “Er is absoluut geen overweging in de EU om de associatieovereenkomst in te trekken. Het wordt niet overwogen”, werd in een verklaring van de delegatie gezegd.

Wat betreft de economische voordelen die Lapid beloofde die Israël zou plukken door toe te geven aan de PLO, ook hier zijn z’n beweringen bij toetsing niet houdbaar. Allereerst zal de economie van Israël door een deal met de PLO drastisch worden verzwakt, niet versterkt.

Zoals minister van Economsche Zaken, Naftali Bennett, vorige week verklaarde, zou de oprichting van een Palestijnse staat in Judea, Samaria en Jeruzalem ongekende schade aan de economie veroorzaken. Net als de de facto Palestijnse staat in Gaza zou een dergelijke staat kunnen dienen als lanceerplatform voor raketaanvallen tegen Israël. En vanuit Judea en Samaria zouden de Palestijnen de capaciteit hebben om de economie van Israël te vernietigen met slechts enkele, relatief primitieve, projectielen.

Zoals Bennett het stelt: “Stel je voor als er slechts één raket per dag viel op [Israëls technologisch centrum] Herzliya Pituah, wat dat zou doen met de economie van Israël. Als zelfs per jaar één vliegtuig, dat moest landen op luchthaven Ben-Goerion, crasht [ten gevolge van terrorisme], zou het de Israëlische economie verpletteren”.

Naast wat de Palestijnen zouden doen, is er geen reden om aan te nemen – en alle reden om het te betwijfelen – dat Europa Israël op een manier zou belonen voor het geven van haar kapitaal en kernland aan de PLO.

In opmerkingen vorige week, bedoeld om de verklaring van Bennett  te weerspreken, legde minister van Justitie Tzipi Livni per ongeluk de werkelijke situatie van Israël tegenover Europa uit. In Livni’s woorden: “Een Europese boycot van [Israëlische] producten. En correct, het begint met de nederzettingen, maar zij hebben een probleem met Israël, dat gezien wordt als een kolonialistische staat, dus het zal niet alleen stoppen bij de nederzettingen, maar het zal Israël als geheel treffen.”

Zoals we in 2005 van onze ervaring met de terugtrekking uit Gaza hebben geleerd, spelen de handelingen van Israël geen rol in Europa’s perceptie van de Joodse staat. Europa zal niet ophouden om Israël als “een kolonialistische staat” te zien, zelfs als we onszelf opheffen, terug naar de wapenstilstandsgrenzen van 1949.

In de aanloop naar de terugtrekking uit Gaza beloofde Livni dat zodra Israël uit Gaza zou zijn vertrokken, haar diplomatieke positie drastisch zou verbeteren. Door de beëindiging van de zogenaamde bezetting van Gaza, betoogde ze, zou Israël zijn goede wil tonen en de Europeanen zouden stoppen ons aan te vallen en bij de VN en andere strijdperken tegen de Palestijnen onze kant kiezen.

Niet alleen is dit niet gebeurd, maar de EU weigerde te erkennen dat de zogenaamde bezetting van Gaza zelfs werd beëindigd. Tot op de dag van vandaag hekelt Europa Israël om zijn mythische “bezetting” van Gaza.

Zoals Livni per ongeluk uitlegde, wat Europa betreft is Israël’s grootte niet het probleem. Israël is het probleem. Het is waar, Israël droeg Gaza over aan de Palestijnse terroristen en verwijderde elke Israëlische burger en soldaat van het grondgebied. Maar omdat Israël nog steeds sterker is dan de terreurstaat in Gaza, is Israël nog steeds de “bezetter”.

Op dezelfde manier, als Israël zelfs Judea, Samaria en Jeruzalem volledig zou opgeven, zolang Israël sterker blijft dan de Palestijnen in deze gebieden zal Europa Israël blijven hekelen als de “bezetter”.

En aangezien de Palestijnen en hun bondgenoten Israël zullen vernietigen als het ooit minder machtig is dan zij, alleen als Israël ophoudt te bestaan, zal Europa stoppen Israël als “een kolonialistische staat” te veroordelen​​.

In ieder geval, aangezien de EU niet overweegt tot intrekking van de economische associatieovereenkomst en omdat Israël er economisch slechter van zal worden als het Judea, Samaria en Jeruzalem opgeeft, waarom probeert de minister van Financiën ons dan bang te maken? Ten eerste, hij doet het omdat iedereen het doet.

“Vrede Nu” heeft zich aangesloten bij de boycot, sancties en desinvesteringscampagne. Livni bedreigt Israëli’s zo vaak met economische ondergang dat ambtenaren van het ministerie van Buitenlandse Zaken klagen dat ze buitenlanders op ideeën brengt.

In Washington heeft de regering-Obama de dreiging van Israëlische economische verwoesting toegevoegd aan zijn lijst met plagen die de Joodse staat zal overkomen als we niet ons nationale kernland aan de PLO opgeven.

In zijn opmerkingen afgelopen week op het World Economic Forum in Davos zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry: “De economische moloch van Israël is als een wonder te beschouwen …. Maar een verslechterende veiligheidssituatie en een groeiend isolement dat daarmee gepaard zou kunnen gaan, zou de welvaart in gevaar kunnen brengen”. Met andere woorden: “Leuke economie heb je daar Israël. Het zou zonde zijn als er iets mee gebeurt”.

De tweede reden dat Lapid ons bedreigt – samen met Livni, Kerry en zo vele anderen – is dat hij niets anders te zeggen heeft ter ondersteuning van het nepvredesproces. Kerry’s raamwerk voor vrede in het Midden-Oosten biedt noch iets nieuws noch iets positiefs voor het Israëlische publiek om te ondersteunen. Als Israël hem op dit pad zou volgen, krijgen we geen vrede en ook geen demografische zekerheid, nationale veiligheid en nationale welvaart.

We zullen geen vrede krijgen, omdat geen van de Palestijnse leiders in het maken van vrede is geïnteresseerd en er geen significant Palestijns kiesdistrict is dat vrede ondersteunt. Zoals minister van Strategische Zaken Yuval Steinitz woensdag zei op het INSS: “PLO-leider Mahmoud Abbas is ’s werelds eerste antisemitisch leider”.

Steinitz preciseerde: “Er heerst in het curriculum en de kinderprogramma’s van de Palestijnse Autoriteit een wijd verspreide antisemitische ondertoon. Deze is heel duidelijk – de staat Israël en de Joden moeten worden vernietigd. Abbas financiert actief geen terreur, maar hij die de Holocaust ontkende, ontkent nu het bestaan ​​van een Joodse natie en haar recht op een staat.” In deze context zal geen enkele onderhandeling tot vrede leiden. In Steinitz’s woorden: “Er is geen vredesproces. Als een akkoord wordt gesloten met de Palestijnse Autoriteit, zal het een diplomatiek akkoord zijn, geen vredesakkoord.”En de overgrote meerderheid van de Israëli’s weet dit. En Livni, Lapid, Kerry en hun soortgenoten weten dat we dit weten. Dus alles wat ze kunnen doen is ons bedreigen.

En het eerste waar ze zich toe wendden, nadat landelijk de belofte van vrede in cafés en bushaltes was opgeblazen, was demografie. Gedurende 17 jaar heeft Links vertrouwd op een vervalste, Palestijnse volkstelling in 1997 die de omvang van de Palestijnse bevolking overdreef met 50 procent als een middel om bange Israëli’s mee te laten gaan met z’n nepvredesproces. Ook nu nog willen Kerry, Livni, Lapid en hun “fellow travelers” ons intimideren door ons voortdurend te vertellen dat de blijvende Israëlische controle over Judea, Samaria en Jeruzalem de demografische ondergang van Israël zal brengen. Maar het is niet meer mogelijk de leugen in de kern van hun betoog te negeren.

Vorige week schreef de demografiedeskundige Yoram Ettinger in Yisrael Hayom dat in Judea en Samaria joodseoodse, Israëlische geboortecijfers hoger zijn dan de Palestijnse. In 2013 was het Palestijnse geboortecijfer 2,91 kinderen per vrouw en het Israëlisch-Joodse 3,04. Vandaag maken Joden ongeveer 62-66% uit van de bevolking in Judea , Samaria en soeverein Israël. Met een meerderheid van twee staat tot één, een hoger geboortecijfer en positieve immigratiecijfers, vormt dit verre van een strategische bedreiging voor de nationale levensvatbaarheid van Israël en is de demografische situatie een van de strategische activa van Israël.

De enige bedreiging voor de demografische stabiliteit van Israël is de twee-staten- formule. Een Palestijnse staat in Judea, Samaria en Jeruzalem zou de onbeperkte immigratie van miljoenen buitenlandse Arabieren toestaan op zijn grondgebied. In plaats van het veiligstellen van de Joodse meerderheid van Israël, zou een Palestijnse staat miljoenen vijandige Arabieren plaatsen langs de rand van buitenwijken van veel van Israël’s grote steden.

Bang met hun argument van demografische catastrofe hun grip kwijt te raken op het publiek, brengen de leveranciers van de twee-staten-plan nu de dreiging van economische wurging en ondergang bij elke gelegenheid naar voren.

Ze begrijpen dat, gezien de weigering van het publiek om mee te gaan in hun fantasieën  over “vredes uitkeringen”, een mix van intimidatie en politieke subversie hun enige manier is. Ze hopen dat deze twee tactieken samen premier Benjamin Netanyahu kunnen dwingen zich te onderwerpen aan Kerry’s dictaten tot Israëlische territoriale overgave.

Wat betreft politieke subversie, vorige week meldde Eli Lake op de Daily Beast dat de regering-Obama aantrekkelijk is voor gepensioneerde Israëlische veiligheidsmensen om te lobbyen tegen de regering, ter ondersteuning van het plan van Kerry om Israël de Jordaanvallei over te laten dragen aan de PLO.

Volgens hooggeplaatste defensiebronnen beperkt zich het lobbyen van de regering niet tot gepensioneerde generaals. De VS is momenteel ook dienstdoende IDF-commandanten aan het werven om namens het plan van Kerry te werken.

Het idee is om een voldoende groot kader van veiligheidsmensen bijeen te brengen ten gunste van overgave van de Jordaanvallei en het gezag van Netanyahu en minister van Defensie Moshe Ya’alon te ondermijnen, die het plan van Kerry hebben verworpen.

Behalve het bang maken van het publiek, worden de economische bedreigingen gericht op het ondermijnen van de economische leiding van het land. Tot nu toe hebben de Israëlische zakelijke leiders Netanyahu’s economisch leiderschap gesteund.

Het grootste succes van de campagne tot nu toe kwam vorige week, toen een grote delegatie van de Israëlische zakenmensen toetrad tot de groep Kerry en opriep tot de verdeling van Jeruzalem en de overgave van Judea en Samaria om economische sancties te vermijden.

Het is duidelijk dat we bij een kritiek moment aankomen.

Kerry wacht op Netanyahu om in te stemmen met zijn raamwerk. Totdat hij dat doet, zullen Kerry, zijn bondgenoten en agenten hun dreigementen en subversie opvoeren. Tot nu toe hebben Netanyahu, Bennett en Ya´aon vakkundig de leugens achter de bedreigingen belicht.

En ze moeten op deze koers doorgaan.

Zoals we hebben geleerd van Oslo en Gaza komt er niets goeds van overgave van onze rechten en ons land. En nu het gaat om Judea, Samaria en Jeruzalem is de inzet nog nooit zo hoog geweest.

Het nieuwe boek van Caroline Glick, “The Israeli Solution: A One State Plan for Peace in the Middle-East” komt op 4 maart uit.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Caroline Glick.

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", Appeasement, Arabieren, EUSSR, Fatah, hersenspoeling, Historie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse joden, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

23 reacties op Proberen Israël bang te maken

 1. Pingback: De “2 statenoplossing” ontmaskerd, evenals de leugenaars in en buiten Israel | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Klukkluk zegt:

  De stoottroepen van de islam hebben het er maar druk mee in Europa.
  Leve Israel !

  Like

 3. lodewijk1585 zegt:

  Zoals er in Nederland, België, Vlaanderen nestbevuilers zijn en “weg met ons” zijn deze er in Israël ook zo te lezen. Obama en Kerry hebben nog een tweetal jaren te gaan, de EU hopelijk minder, veel kan veranderen na 25 mei. Het vredesverdrag proberen te rekken zou kunnen helpen, er kan heel wat veranderen na mei 2014.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Goed stuk, Vederso!

  Ik verklaar Israël voor gek, als ze ook maar iets van hun land afgeven.

  De moslims willen geen vrede, wat Israël ook doet. Ze willen de mogelijkheid om zoveel mogelijk moslims te laten infiltreren en dan zullen zij de boel overnemen.

  Dat klein stukje Joods gebied op ‘heilige moslimgrond’ is hen een doorn in het oog.

  We moeten zoveel mogelijk voor dat land opkomen; iedereen, ook die smerige linkse verraders van een intelligent en modern volk zullen en moeten weten dat wij achter Israël staan.

  Hieronder weer een voorbeeld hoe kleine Arabiertjes al met Jodenhaat worden vervuld.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Gatver, weg met al die bedreigers, opdonderen allemaal, leve Israël met al hun innovaties, met hun stijl van leven en hun verdraagzaamheid, maar vooral hun intelligentie, daar kunnen die moslims een puntje aan zuigen, onontwikkelde mensen zijn dat, ze kunnen niet eens tot tien tellen. Afgunst speelt een grote rol, ba!!!

  Like

  • fleckie zegt:

   AFGUNST, …EN .WOEDE,! door het FEIT DAT ER ….DELFSTOFFEN.!! ONTDEKT zijn ,waarover ISRAEL kan bescihikken!!! en zodoende NIET. MEER. AFHANKELIJK HOEFT TE ZIJN VAN. ANDERE LANDEN.!!

   Like

 6. luckybee zegt:

  John Kerry is net als Dries van Agt Katholiek, en in een Jesuiten seminaris opgevoedt; ze waren al altijd antie Israel.

  Like

 7. Jan zegt:

  Ari Lesser – Boycott Israel

  Like

 8. Jan zegt:

  John Kerry:

  Like

 9. Jan zegt:

  Hahahahahahaha! Terreurorganisatie Fatah wil Kerry voor Internationale Hof van Justitie slepen wegens bedreiging van terrorist Abu Mazen

  Fatah wants Kerry prosecuted before ICC for ‘threatening’ Abbas
  US Secretary of State John Kerry recently threatened Palestinian Authority President Mahmoud Abbas that he would meet the same fate as his predecessor, Yasser Arafat, if he turned down Washington’s proposals for peace with Israel, a Palestinian source was quoted Sunday as saying.
  http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Fatah-wants-Kerry-prosecuted-before-ICC-for-threatening-Abbas-340127

  Like

 10. Jan zegt:

  De Kerry-oplossingen. Kerry bezoekt Israël

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Heel mooi, helder stuk, Vederso en goed vertaald!

  Ik mag hopen dat Israël zich niet laat bepraten door de EU, De VS en door de angsthazen in eigen land.
  Het Westen is allang niet meer van goede wil. Wanneer men Israël STRUCTUREEL in een veilige entourage had willen plaatsen, dan had men dat land volwaardig deel kunnen laten uitmaken van de Navo en de EU, want de lidstaten van deze twee organisaties worden geacht voor elkaar op te komen in tijden van dreiging.

  Wij moeten ons hier niet voor de gek laten houden, want er zijn in dit conflict maar twee reële opties die men zich voortdurend voor de geest MOET halen:

  – Indien de Arabische staten (inclusief de Palestijnen) het bestaansrecht van Israël per verdrag hadden geaccepteerd en via vredesonderhandelingen tot een echt gemeend accoord met Israël waren gekomen, dan was een blijvende vrede mogelijk geweest en had Israël tot een grote zegen kunnen worden voor alle buurstaten!

  – Indien Israël zichzelf eenzijdig militair zou verzwakken en volstrekt zou afzien van afdoende middelen die nodig zijn voor haar zelfverdediging, dan zou er een simpele en dodelijke wetmatigheid in vervulling gaan! OP DAT MOMENT zou namelijk het land OGENBLIKKELIJK ophouden te bestaan en de bevolking zou of worden gedeporteerd of uitgeroeid, in de stijl van de Holocaust.

  ER BESTAAT GEEN GOUDEN MIDDENWEG IN DIT GEVAL. VOOR ISRAËL IS HET LETTERLIJK EEN ZAAK VAN LEVEN OF DOOD.

  De drie veto’s van de Arabische Liga, die in 1967 in Khartoum zijn uitgesproken zijn onherroepelijk en bindend, dus optie één vervalt!

  Geen enkel Arabisch, islamitisch land WIL Israël erkennen.
  De enige persoon die de uitzondering vormde en daarmee moed, grootheid van karakter en wijsheid toonde werd direct ”gecorrigeerd” en door leden van zijn lijfwacht vermoord: President Anwar Sadat werd tijdens het afnemen van een militaire parade door lijfwachten, die lid waren van de Moslim Broederschap, met kogels doorzeefd.

  Nog steeds willen de EU en de Amerikaanse president dat deze fundamentalistische organisatie de macht weer in handen krijgt in Egypte! Ook onze adder onder het gras Timmermans deelt stilletjes deze mening, want de broederschap was op democratische wijze aan de macht gekomen (met een heel kleine voorsprong), denkt T. en er gaat niets boven de democratie. Dat zien wij immers overal in het Midden-Oosten.

  Dit betekent dus dat de beide partners in het kwaad, de EU en de Verenigde Staten, hun kaarten hebben gezet op partijen die Israël zeer vijandig zijn, waaronder de Palestijnen.

  Wanneer de PA Israëlisch gebied opeist en daarbij ook nog zegt dat- na overdracht daarvan – er zich geen Joden meer mogen ophouden dan is de boodschap zonneklaar: Palestina wil ”JUDENREIN” gebied en bij dat opgeeiste gebied hoort Oost-Jeruzalem, waar zich de Tempelberg en de Klaagmuur bevinden…

  Dat is nu precies het gebied waar de Joden in ballingschap met hart en ziel naar verlangden.
  Mijn oordeel over de ”vrienden” van Israël, die in werkelijkheid de Joden van alle referentiekaders voor hun identiteit willen ontdoen en uit alle macht de ”gerechtvaardigde zaak van de Palestijnen bevorderen”, is dan ook bikkelhard:

  Zij zijn huichelachtig, schizofreen, leugenachtig en crimineel en zij behoren ABSOLUUT terecht te staan voor een rechtbank die de autoriteit bezit van het Oorlogstribunaal in Neurenberg, dat de geestverwanten van de zogenaamde vrienden van Israël ter dood veroordeelde.

  Vrienden van Israël versterken de ziel van dat – zeer aan ons verwante!- land, en zetten het Joodse streven naar rust en veiligeid niet steeds onder druk.
  Ware vrienden van Israël hadden zware druk moeten uitoefenen op alle partijen die Israël willen elimineren. Maar dat kan men kennelijk niet meer verwachten van de ontaarden van geest, die zich hebben overgegeven aan een onbarmhartige meester.

  Israël kan het zonder deze vrienden stellen en het moet vooral NIET proberen om het de ”vrienden” naar de zin te maken.
  Technisch en wetenschappelijk ligt het land lichtjaren voor op haar zogenaamde bondgenoten en wanneer deze vrienden niet uitkijken dan zou Israël misschien ooit in de verleiding komen om alle Israëlische kennis en expertise waarop het Westen drijft aan de ”bevriende” wereld te onttrekken en dan wordt het de vraag wie dan het meeste te lijden zal hebben.

  Er dienen zich nu al andere, zeer geïnteresseerde partijen aan. Denk maar eens aan Rusland en – vooral – aan China!
  Aan het verraad aan Israël zal uiteindelijk een heel duur prijskaartje hangen. En zo hoort het ook

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  DEBKAfile February 3, 2014, 9:13 AM (IST)

  Danske Bank helped finance the North Korean Tanchon company that sold ballistic missiles to Iran, according to a State Department cable of 2009, first revealed by Wikileaks. Last week, Danske Bank cut off banking business with Israel’s Bank Hapoalim on “legal and ethical grounds.” The missiles the bank financed were sold to Shahid Hernmat Industrial Group, which develops Iran’s liquid-fuel ballistic missile program and was designated under UN Security Council Resolution 1737 for an asset freeze. After two State Department reminders, Dankse finally declared in 2010 it had cut off ties with the North Korean company.
  http://warsclerotic.wordpress.com/

  Like

 13. Jan zegt:

  Kerry Ketchup hield een leugenachtige toespraak in München. Hier een paar zinnen die Israël treffen, zinnen die bol staan van de leugens, maar zoals bekend liegt het element al meer dan een halve eeuw:

  “Do [Israelis] want a failure that then begs whatever may come in the form of a response from disappointed Palestinians and the Arab community?… Today’s status quo absolutely, to a certainty, I promise you 100 percent, cannot be maintained. It’s not sustainable. It’s illusionary. There’s a momentary prosperity, there’s a momentary peace…. But the fact is the status quo will change if there is failure.

  Kerry: February 2014 » Remarks at Munich Security Conference
  Remarks at Munich Security Conference
  http://www.state.gov/secretary/remarks/2014/02/221134.htm
  Wat deze imbeciel zegt werd 1,5 jaar terug door de Amerikaanse juntaleider gezegd, dat niemand zo slim is dat hij een bedrijf kan oprichten en dat deze vervolgens florerend is. Dus van een woestijn een florerend land maken is niet mogelijk, dat heeft volgens de gek de staat gedaan, ofwel ‘Chicago Jesus’ in het huidige geval:
  “You didn’t build that, you are not that smart”

  Meer leugens van imbeciel Kerry:
  “Last year, not one Israeli was killed by a Palestinian from the West Bank. This year, unfortunately, there’s been an uptick in some violence.”
  De realiteit:
  * 11 november:
  Israeli Soldier Stabbed to Death by Palestinian Terrorist Amid Hamas Terror Rebuilding, Fatah Incitement Spike
  http://www.thetower.org/israeli-soldier-stabbed-to-death-by-palestinian-terrorist-amid-hamas-terror-rebuilding-fatah-incitement-spike/
  * 11 oktober:
  West Bank Murder Underscores Concerns Over Fatah Incitement, Hamas Terror Infrastructure
  http://www.thetower.org/west-bank-terror-attack-incitement-fatah-hamas/
  * 21 september
  Palestinian Officials Blamed for Incitement After Two Israeli Soldiers Murdered
  http://www.thetower.org/palestinian-officials-blamed-for-incitement-after-two-israeli-soldiers-murdered/
  * 30 april
  Israeli Father of Five Stabbed to Death by Palestinian Terrorist
  http://www.thetower.org/israeli-father-of-five-stabbed-to-death-by-palestinian-terrorist/

  Like

 14. Jan zegt:

  ADL To Kerry: ‘Your Threats Destroy Peace Talks’

  In speaking about the price Israel will pay if the peace talks break down and Israel is blamed, you may have thought you were merely describing reality. But as the key player in the process, the impact of your comments was to create a reality of its own.

  Your comments, irrespective of your intentions, will inevitably be seen by Palestinians and anti-Israel activists as an incentive not to reach an agreement; as an indicator that if things fall apart, Israel will be blamed; and as legitimizing boycott activity.

  What is particularly troubling about your comments is the absence of similar tough talk about the consequences for Palestinians should the talks fail. We make this comment not in search of some theoretical balance. Rather, its absence suggests a historical amnesia about why there has been no peace and no solution all these years.

  It is Palestinians who must hear the message that not only has their rejectionism been the major obstacle to peace, but it has also been the main source of their suffering and misery over the years.

  Your comments in Munich, however, threaten to undo all this by ignoring the historic compulsion of the Palestinians to look for ever new reasons and incentives to reject the Jewish state.

  Abraham D. Foxman, ADL National Director.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/177079#.UvHR8OXsnGo

  Like

 15. Jan zegt:

  En na Kerry’s gebral in München krijg je dan een dergelijke reactie van de nazileider Erekat:

  Erekat: Israel is ‘Racist’ and Should be Punished

  “I informed Livni that Israel must apologize for Palestinian refugees, because they weren’t displaced by a volcano or a tsunami, but by the establishment of Israel. They should apologize to them and solve their issue on the basis of the Arab Peace Initiative and international decisions.”

  “Livni accused us of not wanting peace, and I told her that Israel is racist against Palestinians in ways that did not happen in South Africa. The world should rise against this racist regime, hold it accountable and punish it,” he charged.

  During the same argument, Erekat also claimed that the Israeli demand that the PA recognize Israel as a Jewish state is unacceptable because he represents the Biblical Canaanites who “lived in the region 5,500 years before Joshua Bin-Nun came and burned my hometown Jericho.”
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/177105#.UvHTEuXsnGo

  Er is maar één oplossing: schopt die hele klerezooi aan Arabieren het land uit als de oorlog straks in Oost-Jeruzalem begint.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s