De PvdA tolereert islamitisch extremisme

Screenshot_16

Zolang een persoon het socialistische ideaal niet verloochent, tolereert de PvdA alles. Dit wordt bewezen door de Arnhemse afdeling van de salonsocialisten. Daar staat namelijk ene Natasha Elfrink op de lijst. Niets mis mee zou u zeggen? Lees en huiver!

Mufti Menk

Één van de pagina’s die Natasha op Facebook leuk vindt is de pagina van Mutfi Menk. Deze man, die onlangs werd geweigerd om te spreken voor een aantal universiteiten in Engeland, heeft een bloedhekel aan homo’s. Sterker nog, hij haat ze zelfs. Natasha liket op Facebook nog meer van dit soort figuren. Naast haar Facebookgedrag staat ook het Twitteraccount van de PvdA-dame vol met berichten die gerelateerd zijn aan de radicale islam. Zij retweet regelmatig berichten van radicale moslims. Zelf zegt ze: “En wat ik vind van [..] Al Qaida? Soms wil ik zeggen: “Heel goed”. “Alleen uit provocatie”.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, landverraad, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op De PvdA tolereert islamitisch extremisme

 1. Jan zegt:

  Ik kijk er niet van op want die fascistische sekte leeft bij de gratie van het hitleristische, islamitisch stemvee. En wie Gerard van Westerloo – Niet spreken met de bestuurder* heeft gelezen weet hoe verkalkt en gestoord die kliek is.
  * http://www.bol.com/nl/p/niet-spreken-met-de-bestuurder/1001004002407134/

  Van Joods.nl
  Het Arnhemse kandidaat-raadslid voor de Partij van de Arbeid Natasha Elferink, die een voorliefde heeft voor de islam, heeft een duidelijke mening als het gaat om de Joodse staat. Die moet verdwijnen. Zo blijkt uit de keuze van Natasha’s bevriende pagina’s op Facebook. Ze is lid van een groot scala aan islamitische terreurgroeperingen die streven naar een wereldwijde invoering van sharia en die actief deelnemen aan de jihad, zoals Al-Nusra, ISIS, Nusrah Bil-Jihaad, Palestine Action Committee en Nusrah Bil-Jihaad.

  Ik kan gewoon slecht tegen onrecht en daarom gaat het lot van de Palestijnen me aan het hart”. Ook reduceert ze het hele complexe Midden-Oosten conflict tot de volgende zin: “De holocaust vormt geen rechtvaardiging voor het leed van de Palestijnen, het leed dat tot de dag vandaag voortduurt”.
  http://joods.nl/2014/02/pvda-kandidaat-raadslid-wil-vernietiging-israel/
  http://wijblijvenhier.nl/author/natashaelfrink/

  Like

 2. Ach dit soort zielige masochistische schapen-aroma fanaten denken dat zij OOK door mensen die in het bezit van alle hersencellen, serieus worden genomen…

  Like

 3. Jan zegt:

  Waarom heet Faceboek niet Faecesboek?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dat éne tweetje van deze krankzinnige trut zegt eigenlijk al heel veel: “Uit provocatie.” De andere kant, in casu de PVV, is er tegen, dus wíl en zàl Madame NIET tegen zijn. Nergens anders om. Al weet ze 1000 keer dat het object op zich catastrofaal fout is! Alsdit nog een gezonde manier van politiek bedrijven mag heten, doek Nederland dan maar in z’n geheel op! Mijn God, wat een infantiele manier van doen! Weet totaal niet, waar ze mee bezig is…..!
  Al maandenlang breek je je hóófd over wat links op dit vlak bezielt en nu krijgen we het geïllustreerd in de vorm van deze tut-hola!
  Ik houd totaal niet van doemdenken, maar dít doet je de moed in de schoenen zinken!

  Like

 5. Vederso zegt:

  Heeft het PvdA-partijbestuur zich al gedistantieerd?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Hier is WEER een BEWIJS, dat de PvdA de 5e colonne is van de Islam. Feitelijk is deze partij verworden tot een kliek LANDVERRADERS, ze hebben wat mij betreft volkomen afgedaan. Wat een vileine muts deze Natasha Elferink, van de nieuwe NSB partij de PvdA!!

   Like

 6. Republikein zegt:

  Wat ik mij telkens weer afvraag is wat het nut is om deze lui steeds maar een podium te geven om hun krankzinnige gewauwel te spuien!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Houdt hoop ! Dit kan alleen maar een voordeel zijn. Anti reclame is ook reclame, en in dit geval jaagt de PvdA steeds meer mensen tegen zich in het harnas. Nog sneller zal het met de PvdA gedaan zijn. Het kan maar niet vlug genoeg gaan !

   Like

 7. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Overlopers heeft het in de 2de wereldoorlog ook gegeven !
  Peck en veren hebben we ook nog Meer als genoeg over !

  Like

 8. lucky9 zegt:

  De “moehadjedien” in Syrië zouden terstond moeten opgeknoopt worden of een nekschot krijgen. Zo veel is zeker, anders komen ze morgen hier ons de les spellen.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ze tolleren niet alleen, maar ondersteunden ze ook met onze belastings gelderen zo wel in het binnen land als ook in het buitenland.Daar om zijn de kassen leeg.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Wij zijn socialisten, wij zijn landverraders en steunen de Islamitische 5e colonne die Nederland willen veroveren en alle kafirs vermoorden, maar dat is niet erg zolang ze maar op ons stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s